5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er den perfekte løsningen for deg som ønsker å ta skrittet inn i fremtiden.

Med lysstyrke på 560 lumen og en høy lyskvalitet på 80-85 RA, gir den deg et naturlig lys som fremhever alle farger, samt en jevn fordeling av lyset med en spredning på 220 grader.

Pæren er dimbar via Smart Home, slik at du enkelt kan justere lysstyrken og skape den atmosfæren du ønsker.

Pærens dimensjoner er 105 x Ø60 mm og den er IP20 - ikke vannbestandig.

Forsynes med 230V.

5W Smart Home LED pære er den perfekte måten å oppnå et livlig og energieffektivt miljø i hjemmet ditt på.5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Data om produktet: 5W med E27 stor fatning. Må kobles til 230V forsyning. Lysstyrke på 560 lumen. En høy lysspredning på 220 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dimbar via Smart Home.

Dimensjoner: 105 x Ø60 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Den 5W Smart Home LED pæren er designet med et fokus på smart hjem-integrasjon og brukervennlighet. Pæren er kompatibel med Tuya/Smart Life appene og kan enkelt styres med Google Home, Alexa og smartphones.

Pæren har en E27 stor fatning og krever en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 560 lumen vil denne pæren gi tilstrekkelig lys til de fleste behov. Den har også en høy lysspredning på 220 grader, noe som betyr at lyset vil bli jevnt fordelt og gi en god belysning i rommet.

Lyskvaliteten er en viktig faktor for mange, og denne pæren har en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du leser, lager mat eller slapper av, vil denne pæren gi deg den rette belysningen.

Pæren er dimbar via Smart Home. Du kan enkelt justere lysstyrken etter dine preferanser ved hjelp av en kompatibel smarthus-styring. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å dimme pæren gjennom en vanlig veggdimmer.

Med dimensjoner på 105 x Ø60 mm, passer denne pæren perfekt i de fleste standard lamper og lampefester.

Vær oppmerksom på at denne pæren har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Pass på å bruke den i egnede områder og unngå eksponering for vann eller fuktighet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

95,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke560 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde105 mm.
Diameter60 mm.