5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27Introduserer den smarte LED-pæren til hjemmet ditt, med en kraftig lysstyrke på 560 lumen som gir en høy lysspredning på 220 grader. Med denne pæren vil du oppleve en jevn fordeling av lyset i rommet, som skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Denne pæren har en E27 stor fatning og må kobles til en 230V forsyning for å fungere.


En av de beste funksjonene med denne pæren er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Du vil oppleve en mer naturlig belysning i hjemmet ditt, som kan ha en positiv innvirkning på humøret og energinivået ditt.


Denne pæren er også dimbar via Smart Home, noe som gjør det enkelt å justere belysningen etter dine behov. Du kan enkelt dimme lyset via en kompatibel smarthus-styring, men det er ikke mulig å dimme pæren gjennom en vanlig veggdimmer. Med denne funksjonen kan du enkelt justere belysningen etter tid på dagen, aktiviteter eller humør.


Pæren har også en dimensjon på 105 x Ø60 mm, som gjør den enkel å installere i de fleste lamper og armaturer. Men det er viktig å merke seg at denne pæren ikke er vannbestandig, og har derfor en IP20-sertifisering. Det betyr at den bør ikke brukes i fuktige eller våte områder, som bad eller utendørs områder.


Samlet sett er den smarte LED-pæren en utmerket tillegg til hjemmet ditt, med en kraftig lysstyrke, høy lyskvalitet og dimbar funksjonalitet. Med enkel installasjon og brukervennlighet, vil du oppleve en mer naturlig og behagelig belysning i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

76,00 kr inkl. mva.

  • Fra varm til kald
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke560 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde105 mm.
Diameter60 mm.