5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er den perfekte løsningen for deg som ønsker å ta skrittet inn i fremtiden.

Med lysstyrke på 560 lumen og en høy lyskvalitet på 80-85 RA, gir den deg et naturlig lys som fremhever alle farger, samt en jevn fordeling av lyset med en spredning på 220 grader.

Pæren er dimbar via Smart Home, slik at du enkelt kan justere lysstyrken og skape den atmosfæren du ønsker.

Pærens dimensjoner er 105 x Ø60 mm og den er IP20 - ikke vannbestandig.

Forsynes med 230V.

5W Smart Home LED pære er den perfekte måten å oppnå et livlig og energieffektivt miljø i hjemmet ditt på.5W Smart Home LED pære, Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Dette produktet er en smart LED pære utviklet for å forenkle og forbedre ditt hjemmemiljø. Med sin E27 stor fatning kan den enkelt monteres i de fleste lamper og lysarmaturer. Pæren må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Med en lysstyrke på 560 lumen og en høy lysspredning på 220 grader kan denne LED pæren gi jevn og bred belysning i rommet. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at lyset viser alle farger på en vakker og autentisk måte. Uansett om du leser, arbeider eller slapper av, vil denne pæren oppfylle de aller fleste lysbehov.

En av de imponerende funksjonene med denne pæren er dens dimbarhet via Smart Home. Du kan enkelt justere lysstyrken og skape riktig atmosfære ved å koble pæren til en kompatibel smarthus-styring. Vær oppmerksom på at denne pæren ikke kan dimmes via en vanlig veggdimmer.

Med dimensjonene 105 x Ø60 mm passer denne LED pæren perfekt inn i de fleste lamper. Det er viktig å merke seg at pæren har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor anbefales det å bruke den innendørs eller i tørre innendørsområder.

Med denne smarte LED pæren kan du enkelt integrere den i ditt eksisterende smarthus-system. Den er kompatibel med Google Home, Alexa og smartphones, slik at du kan styre belysningen ved hjelp av stemmekommandoer eller via en app på din smarttelefon. Denne pæren gir deg fleksibilitet og komfort for å skape den rette atmosfæren i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

95,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke560 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde105 mm.
Diameter60 mm.