0,6W Farget LED kronepære
Grønn, Karbon filamenter, E27
Produktbeskrivelse

Den 0,6W Fargede LED Kronepæren er en flott og miljøvennlig lyskilde for ditt hjem eller kontor. Med sin grønne farge og karbon filamenter skaper den en unik stemning og gir et dekorativt preg til ethvert rom. Med en E27 stor fatning er den lett å installere og passer til de fleste lamper og lysarmaturer.

Denne LED-pæren drives av en 230V strømforsyning og har en lav effekt på bare 0,6W. Til tross for den lave effekten, har den en lysstyrke på 50 lumen, som gir tilstrekkelig lysstyrke for de fleste behov. Takket være sin høye lysspredning på 300 grader, gir den en jevn fordeling av lyset, noe som eliminerer skygger og skaper en behagelig belysning.

Det som skiller denne kronepæren fra andre lyskilder, er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den en naturlig og vakker gjengivelse av alle farger. Dette betyr at den gir deg et lys som viser fargene på en autentisk og levende måte. Uansett om du bruker den til generell belysning eller for å sette stemningen i et bestemt rom, vil denne pæren gi et flott lys.

Denne LED-pæren har en kompakt størrelse med dimensjoner på 85 x Ø45 mm, som gjør den enkel å bytte ut og installere i ulike lamper og armaturer. Vær oppmerksom på at den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør kun brukes innendørs.

Med sin energieffektive teknologi, vakre farge og høye lyskvalitet, er denne LED-kronepæren et flott valg for alle som er opptatt av både stil og belysning. Gi rommet ditt et fargerikt preg og skap en behagelig atmosfære med denne grønne LED-pæren.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

35,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass