0,6W Farget LED kronepære
Grønn, Karbon filamenter, E27Denne fantastiske 0,6W kronepæren med E27 stor fatning er perfekt for alle som ønsker å skape en unik og stilfull belysning i hjemmet. Med en lysstyrke på 50 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, vil denne pæren gi en jevn fordeling av lyset som vil lyse opp hele rommet på en elegant måte.

Men det er ikke bare lysstyrken som gjør denne pæren så spesiell. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at du vil få et naturlig lys som vil vise alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør den ideell for alle som ønsker å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet sitt.

Pærens dimensjoner på 85 x Ø45 mm gjør at den passer perfekt til de fleste lamper og lysarmaturer, og den er enkel å installere med sin E27 stor fatning. Men det er viktig å huske at denne pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere.

Selv om denne pæren ikke er vannbestandig med sin IP20-klassifisering, er den likevel et flott valg for alle som ønsker å skape en unik og stilfull belysning i hjemmet sitt. Så hvis du ønsker å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt, er denne 0,6W kronepæren med E27 stor fatning et flott valg!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Grønn
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarNei
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass