Spectrum 5.5W LED Pære
Dimbar, E27Produktbeskrivelse

Denne dimbare Spectrum 5.5W LED-pæren er designet med en E27 stor fatning og er perfekt for bruk med en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 710 lumen og en bred lysspredning på 300 grader, gir denne pæren jevnt fordelt lys i rommet.

Det som skiller denne pæren fra andre er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett hvilket behov du har, vil denne pæren tilfredsstille det med sin høye lyskvalitet.

En annen fordel er at denne pæren er dimbar, slik at du kan tilpasse lysstyrken etter behov og ønsker. Den er også flicker free, noe som betyr at den ikke flimrer. Dette gjør den egnet for både dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. Den kan også brukes i forbindelse med foto- og videoopptak uten å forstyrre kvaliteten.

Denne LED-pæren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone på 2700K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig atmosfære. Du kan nyte det varme lyset og skape den rette stemningen i rommet.

Med dimensjoner på 107 x Ø60 mm passer denne pæren i de fleste lamper og lysarmaturer. Merk at den har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør ikke brukes utendørs eller i våte omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5.5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass