Spectrum 5.5W LED Pære
Dimbar, E27Spectrum 5.5W LED Pære er en vanlig pære med en E27 stor fatning. Denne pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 710 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette betyr at lyset vil nå ut til alle hjørner og kroker, og skape en optimal belysning.

En av de største fordelene med Spectrum 5.5W LED Pære er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 er denne pæren i stand til å vise alle farger på en vakker og genuin måte. Naturlig lys er viktig for å kunne se farger riktig, og denne LED-pæren leverer akkurat det. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikker.

En annen flott funksjon med denne LED-pæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov. Enten du ønsker en mer dempet atmosfære eller trenger ekstra lys til å lese eller arbeide, kan du enkelt tilpasse belysningen ved hjelp av en dimmer.

Spectrum 5.5W LED Pære er også flicker free, eller flimrerfri. Dette gjør den egnet for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. I tillegg er denne pæren ideell for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak, hvor flimmerfri belysning er avgjørende for å oppnå best mulig resultat.

Når det gjelder fargetone på lyset, tilbys Spectrum 5.5W LED Pære i varm hvit (2700K). Denne varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig stemning, og er perfekt for rom hvor man ønsker å slappe av og nyte en avslappende atmosfære.

Når det gjelder dimensjonene, måler Spectrum 5.5W LED Pære 107 x Ø60 mm. Den har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette betyr at den er egnet for bruk innendørs, men bør ikke brukes utendørs eller i områder med høy luftfuktighet.

Samlet sett er Spectrum 5.5W LED Pære et pålitelig og kvalitetsprodukt. Med sin høye lysstyrke, jevne lysspredning og flimmerfrie design, er denne LED-pæren ideell for alle typer belysningsbehov. Enten det er for personlig bruk hjemme eller for profesjonelle behov som foto- og videoopptak, vil denne LED-pæren levere pålitelig og kvalitetsbelysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5.5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass