Kabeltromler

Det er ingen produkter i denne kategorien.

Bruk en kabeltrommel til oppussing eller sommerfesten

Alle som elsker å utføre gjør-det-selv prosjekter hjemme trenger riktig utstyr for å kunne utføre jobben på en effektiv og praktisk måte. Riktig utstyr er nemlig halve jobben, og vil spare deg både tid og energi. Her hos LEDlyskilder har vi et stort fokus på belysning og lys, men vi er generelt opptatt av at du skal kunne få alt det elektriske i boks også - bokstavelig talt. 
Med en kabeltrommel kan du nemlig få en elektrisk strømkilde på boks, slik at du kan skjøte lange ledninger når du har behov for en ekstra strømkilde. Våre praktiske og kvalitetsrike kabeltromler kommer i både 10 meter og 35 meter, og begge modeller kommer med fire stikkontakter slik at du får plass til akkurat det du trenger. Vårt store sortiment av tilbehør gjør det mulig for deg å ta hele den elektriske handelen hos oss, og vi har sørget for å lede an med konkurransedyktige priser.

En assistent til oppussing

Hvis du skal pusse opp hjemmet, eller bygge noe, har du kanskje behov for en kabeltrommel for å få plass til alle de elektriske apparatene du skal bruke. Enten det er en vinkelsliper, el-høvel eller et annet praktisk verktøy for å få jobben i gang, kommer våre kabeltromler med fire jordede uttak slik at du har plass til alt fra verktøy og lyskastere, til lading av smarttelefonen mens du hører på favorittmusikken din. 
Takket være lengden er det også mulig å sette opp en arbeidsbenk i hagen hvor du kan dra kabeltrommelen med deg mens den er koblet til strømforsyning innendørs. Ved hjelp av et arbeidslys eller en lyskaster kan du fortsette prosjektet selv når dagen går mot slutten og mørket sniker seg inn. Legg merke til at våre kabeltromler ikke er vannbestandige, og må kun brukes utendørs dersom det er tørt vær. 

Mer enn bare gjør-det-selv prosjekter

En kabeltrommel er mer enn bare et utstyr du kan dra nytte av når du trenger å sette opp ledninger langt borte fra stikkontakter hvis du er i gang med oppussing eller lignende. Vi hos LEDlyskilder syns enhver husholdning bør ha en kabeltrommel på lager. Den kan bli en suksess når du arrangerer hyggestunder i hagen eller arrangerer sommerfest. Kabeltrommelen kan da bli forsyningen til for eksempel lysslyngene du har dekorert med, eller til stereoanlegget ditt. Hvis du bruker en elektrisk grill for å servere gjestene kan den også kobles til kabeltrommelen, noe som er gunstig hvis du har dårlig tilgang til støpsel utendørs.
Vanlige spørsmål om kabeltromler
Er kabeltromler jordet?
Våre kabeltromler har jordede uttak og jordet støpsel. Vi setter alltid sikkerhet først. 
Hvor mange watt kan jeg koble til en kabeltrommel?
Våre kabeltromler kan forsyne så mye som 3500w.
Kan jeg bruke kabeltrommel utendørs?
Ja, det er praktisk å ta med seg en kabeltrommel utendørs. Våre kabeltromler har 10 meter og 35 meter lange ledninger, men kan ikke brukes når det regner ute.