Filter

Pris
1 kr 380 kr
Forbruk
7 W 115 W
Serie
more... less
Lysfarge
more... less
Lysstyrke
700 1300
IP klassifisering
more... less
Filter

Tilbud

230V

48 produkter
Viser 1 - 48 av 48 produkter

Opptil 50 meter i ett stykke med 230V LED striper

Trenger du LED strips i lengre biter er 230V LED strips en god løsning. De finnes i lengder på opptil 50 meter, hvor to kan kombineres slik at du får 100 meter totalt. 230V LED strips har ikke spenningsfall på samme måte som 12V og 24V har, derfor er du sikret at første meter og siste meter har samme lysstyrke. Ser du etter IP-klassifiseringen IP67 får du i tillegg vanntette LED-strips som fint kan brukes ute.
Husk å sjekke hvilket tilbehør du trenger til dine 230V LED strips i produktbeskrivelsen til produktet. På denne siden vil du også finne tilbehør til 230V LED strips, slik at du enkelt kan handle alt du trenger på ett og samme sted. Vi selger for eksempel Plugg til 230V LED og silikonlim, som er nødvendige tilleggskjøp når du skal kjøpe nye 230V LED striper. Tilbehøret passer kun til de respektive LED-stripene, så sjekk navnet på varen nøye.

Fleksibel belysning som kan brukes over alt 

Med 230V LED-strips får du effektivt lys hvor enn du trenger det. Noe av det kule med LED-strips er at de kan henge nesten hvor som helst, inkludert på steder hvor det er vanskelig å plassere tradisjonelle lamper. Når du kjøper 230V LED strips kan du få en opptil 100 meter lang lyslist, som enkelt kan plasseres både inne og ute.

Ønsker du at dine nye LED strips skal henge i moderne aluminiumsskinner, har vi et godt utvalg av skinner beregnet for LED strips her hos oss. Dette lar deg beskytte lyset mot støv og smuss samt vannsprut. Det er viktig å vite størrelsen på listen og dermed finne riktig størrelse på aluminiumsprofilen. Vær imidlertid oppmerksom på at samlere, koblinger etc. ikke passer i profilen. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp til å finne riktig skinne til dine LED striper.

Det perfekte alternativet både innen- og utendørs!

Det er ikke bare innendørs LED striper fungerer som en fleksibel belysning som enkelt kan monteres nærmest over alt. Så lenge du velger en LED stripe med IP klassifisering 67 kan den nemlig brukes utendørs også! Det er allikevel viktig at du husker å tette skjøtene med silikon om du skal bruke LED striper utendørs, for å sikre at lyset er helt vanntett. Ettersom 230V LED striper kommer i opptil 50 meter lengde, kan du enkelt belyse store deler av uteområdet ditt uten å måtte bekymre deg for høye strømkostnader eller at vær og vind skal skade stripene. 230V LED strips er perfekt for terrassen, rundt huset, boden eller langs rekkverket.
Vanlige spørsmål om 230V LED strips
Hva er LED-strips?
LED strip er et fleksibelt kretskort med dioder på. LED striper finnes i mange forskjellige varianter, og kan brukes nærmest over alt. 
Tåler 230V LED striper vann?
Vi har 230V LED striper med en IP67 klassifisering, noe som betyr at den er vannbestandig. Skjøtene må forsegles med klar silikon for å sikre tetthet.
Vil 230 Volt LED-strips gi en god belysning?
Våre 230V LED striper har en lysstyrke på 900 lumen/meter og en høy lysspredning på 120 grader som gir en jevn fordeling av lyset.