Filter by

Pris
3 kr 3576 kr
Kulør
more... less
Filter

LED lyskilder

LED lyskilder
 • E14 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her finner du LED pærer med E14 sokkel. Vi tilbyr et stort utvalg av LED pærer med bredt utvalg av forskjellig design, størrelse og bruksområder. Noen av våre pærer vil du ha muligheten til å benytte i forskjellige typer lamper da de har en sokkel av et mer universelt design.

  Det er viktig for oss at våre kunder finner akkurat den LED pæren de leter etter, og derfor vil du her kunne finne pærer som kan dimmes og pærer med varmt lys og pærer med matt glass og pærer med kulltråd.  Det er stor variasjon i design så du skal ha mulighet til å finne den pæren du mener passer til ditt formål. Her kan du finne pærer med spredning av lys på alt fra 60 til 300 grader. Det er mulig å finne detaljert informasjon om hver E14 LED lyskilde ved hvert produkt. 

 • E27 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du finne forskjellige former for LED pærer med E27 sokkel. Her vil du se at utvalget er ekstremt stort og meget variert. Hvis du leter etter en LED pære med E27 sokkel er det her du vil finne det.

  Vi tilbyr pærer av topp kvalitet som gir et godt lys og som er tilpasset akkurat det behovet du skulle ha. Vi har alt fra klassiske pærer til pærer i mer moderne design eller pærer i særegent design.

  Flere av våre pærer gir et meget sterkt lys og har stor spredning. Du vil kunne finne en pære her som gir deg akkurat den lyseffekten du ønsker og som er spesielt tilpasset akkurat dine behov. Du vil se at vi har flere sider med produkter innenfor E27 LED lyspærer, og disse varierer i både form, størrelse, styrke, farge, spredning og varme. Hvis du trenger detaljert info om enkelte pærer med E27 sokkel vil du finne det her på denne siden. 

 • E40 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED pærer med E40 sokkel er det her på denne siden du vil finne det. Her er det en bred variasjon i flere typer pærer til flere forskjellige formål. Noen er gode til å benyttes utendørs mens andre vil være perfekte til å lyse et rom opp. 

  Flere av våre E40 LED pærer er kvikksølvpærer. Du vil kunne finne vanntette pærer og pærer som er veldig sterke. Vi kan tilby pærer i variert design, et bredt utvalg av forskjellige former og pærer som gir både varmt og kaldt lys.

  Noen av våre pærer er også mattert hvis du skulle ønske det. Vi kan også tilby en adapter hvis du har en lampe med E40 fatning men ønsker det brede spekteret en E27 LED pære kan tilby. LED lyspærer er et godt valg hvis du ser etter en ny pære da de er svært energibesparende sammenlignet med andre pærer.

 • G4 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det på denne siden. Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. 

  Kvaliteten på disse pærene er svært høy og det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer.

  Her kan du blant annet finne hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har eller dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette også være mulig. Alle våre LED lyspærer er av topp kvalitet.

 • G9 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne finne et utvalg av forskjellige G9 LED lyspærer. Disse pærene har en spredning på opptil 360 grader og du vil kunne finne en pære som passer til akkurat dine behov. 

  Kvaliteten på disse lyskildene er blant det beste på markedet, så hvis du leter etter en lyspære med G9 sokkel er det her du kan finne det. Pærene varierer blant annet i form av varmen på lyset den slipper ut, størrelse i høyde og diameter eller funksjoner som muligheten for å dimme. 


  At produktet er LED vil blant annet si at det er veldig energibesparende, noe som gjør at du får mye mer for pengene i forhold til en vanlig pære. Vi tilbyr også forskjellig design på våre pærer slik at du skal finne akkurat den som passer til ditt formål og bruksområde. Prisen på våre G9 LED pærer er også blant de beste blant sine konkurrenter. 

 • MR11 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby våre kunder et utvalg av flere forskjellige LED pærer med MR11 sokkel. De fleste av pærene her er dimbare og vil gi rommet de lyser opp et varmt hvitt lys.

  Vi ønsker at hvis våre kunder trenger en pære med MR11 sokkel vil de finne en som passer perfekt til det bruksformålet på vår side. Det vil si at vi tilbyr pærer i forskjellig design slik at den står i stil med akkurat det stedet du tenker å benytte den.

  Hvis du leter etter en MR11 sokkel kan vi også tilby dette. Prisene på disse produktene er noe av det beste du kan finne på markedet og kvaliteten er helt i toppsjiktet. Ved å klikke deg inn på produktet vil du kunne lese detaljer om produktet så du kan være sikker på at det er akkurat det du leter etter.

  Se også vårt utvalg af mr16 sokkel 

 • MR16 GU5.3 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder sitt utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel er stort. Ved å blad deg nedover på denne siden vil du kunne få en oversikt over det vi tilbyr og finne en pære som passer til ditt formål både i design, utseende, form, lysfarge og funksjon.

  Hvis du ønsker en pære som gir muligheter for dimming vil du også finne det på denne siden. Prisen på våre pærer er blant de beste på markedet, samtidig som at kvaliteten er helt på topp.

  Derfor kan du som kunde være sikker på at den pæren du velger vil tjene det formålet du ønsker og har behov for. Våre MR16 GU5.3 LED pærer varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det det lyset du ønsker for ditt rom. Trykk deg inn på enkelte produkter for å finne ut mer om deres funksjoner.

 • GU10 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien.

  Pærene du finner her er LED noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer, og dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og er miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet.

  Produktene er tilpasset ethvert behov, og du vil til og med kunne kjøpe LED-spot med tilhørende fjernkontroll hvis det skulle være ønskelig. For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

 • GY6.35 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her på denne siden kan du finne vårt utvalg av LED pærer med GY6.35 sokkel. Hvis det er pærer med denne sokkelen du leter etter vil du finne en som passer ditt behov her, om det så skulle være en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys.

  Det som er spesielt for våre GY6.35 LED pærer er at alle både har en spredning på 360o og har dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste pærene sine hos oss og derfor holder vi ikke tilbake på den gode kvaliteten.

  Ved å scrolle deg ned på denne siden kan du se grunnleggende informasjon om alle produktene. Ved å klikke deg inn på et spesifikt produkt vil du i tillegg blant annet kunne finne informasjon om pærens høyde, diameter og levetid. Vi har konkurransedyktige priser, så du vil få et godt produkt til en lav pris.

 • G8 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du det vi tilbyr av LED lyspærer med G8 sokkel. Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende. Dette gjør at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg som kunde.

  Vi tilbyr her G8 lyspærer i LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss i Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket.

  Vi kan tilby pærer som er kraftig dempbare og som gir fra seg et varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktet, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

 • GX53 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder ønsker å kunne tilby sine kunder alt hva de skulle trenge når det gjelder LED. Hvis du leter etter en sokkel til din nye GX53 LED pære er dette stedet du finner nettopp det. For å kunne benytte deg av en strømbesparende, miljøvennlig og økonomisk pære til å lyse opp et rom eller område er det viktig med riktig sokkel.

  De produktene vi tilbyr her på våre hjemmesider er noen av de beste på markedet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi ønsker at våre kunder kun har det beste utstyret så de kan ha mest mulig glede av sine LED produkter.

  Ved å klikke deg inn på et produkt på våre hjemmesider vil du kunne se at vi har laget en god oversikt så det vil være lett å bli kjent med produktenes egenskaper, og dermed også finne det produktet som passer perfekt for akkurat ditt formål.

 • G53 AR111 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor segmentet LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt utvalg. Som du kan se tilbyr vi både pærer og tilbehør til disse.

  Pærene har forskjellige funksjoner så du som kunde kan finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. Pærene har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes.

  Noen av pærene har også dimmefunksjon så de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i forskjellige farger til din nye LED G53 AR111 LED pære så du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er det mulig å finne hvis du klikker deg inn på produktet.

 • G12 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder tilbyr et stort utvalg av forskjellige pærer, og det er på denne siden du finner våre LED pærer med G12 sokkel. Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne finne det LED produkt de leter etter, og derfor tilbyr vi her både pærer og tilhørende utstyr.

  Alle våre pærer gir fra seg et pent lys som fordeler seg godt på det området de skal lyse opp. Det er også viktig at fargen på lyset gir fra seg den riktige stemningen. Ved å klikke deg inn på det enkelte produkt vil du kunne finne ut om en spesifikk pære gir fra seg for eksempel et varmt eller kaldt hvitt lys.

  Hvis du leter etter en metallhalogen pære vil du også kunne finne det her. Vi tilbyr også en adapter som gjør det mulig for deg å benytte en G12 pære i en E27 lampe hvis det skulle være ønskelig.

 • G23 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi hos Ledlyskilder ønsker her å vise våre kunder det utvalg vi har av LED pærer med G23 sokkel. Vi selger flotte pærer i kun den beste kvalitet. Som du kan se har våre G23 LED pærer en spredning på 120 grader, og vil derfor fordele seg pent og riktig utover det området du ønsker å lyse opp.

  I tillegg har de forskjellige pærene en lysstyrke fra 350 lumen til 550 lumen, så du skal kunne velge en pære med den lysstyrken du ønsker. Alle våre pærer har god kjøling og har en medfølgende veiledning slik at de skal være lette å montere.

  Hvis du er i den situasjon at du har en lampe tilpasset en E27 pære men ønsker å benytte en G23 pære så kan du også få kjøpt en adapter her på denne siden som gjør akkurat dette mulig.

 • G24 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser.

  Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, korte pærer og lengre pærer og roterbare pærer.

  Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon.

 • B22 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du trenger en ny pære til en lampe med B22 sokkel vil du på denne siden kunne finne et bredt utvalg pærer i den beste kvalitet i akkurat denne kategorien. Som du kan se kjenner vi våre kunder godt og vet det er bred variasjon i hvilke ønsker og krav den enkelte kunde har til sine pærer.

  Derfor kan vi tilby pærer i forskjellige former, pærer med enten klart glass eller mattert glass, pærer med karbon filamenter og pærer som gir fra seg et varmt lys. Vi har til og med pærer i forskjellige farger for den som skulle ønske det.

  Designet på våre pærer er flott og pent, og lyset de avgir er behagelig så det ikke skjærer i øynene. Hvis du skulle ønske at din nye LED pære lignet en med glødetråd kan du ta en kikk på LED pærene med kulltråd. Vi har også adaptere.

 • R7S LED
  Scroll deg nedover på denne siden og utforsk Ledlyskilders gode utvalg av LED pærer med R7S sokkel. Det som er så fantastisk med disse pærene, utover at de er energibesparende og derfor kan gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi, er at de også har lang levetid.

  Hvis du skulle ønske å gå i dybden for å finne ut om en spesifikk pære passer til akkurat ditt formål vil vi anbefale deg å klikke deg inn på varen. Her vil du finne god og oversiktlig informasjon. Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og kvalitet er nettopp det du får ved å kjøpe din nye LED R7S pære hos Ledlyskilder.

  Pærene her har blant annet lysspredning opp til 360 grader. Dette lyset fordeler seg godt og skaper garantert en god stemning der det benyttes. Vi bryr oss om våre kunder.
 • Uplight

  Pris garanti led lyskilder

  Scroll deg nedover på denne siden og få et godt overblikk over alle de forskjellige produktene vi tilbyr innenfor kategorien Uplight. Som du kan se er utvalget bredt, og vi kan garantere deg at du vil finne det produktet du søker.

  Flere av produktene på denne siden er i V-Tac serien, dette for å kunne garantere deg som kunde at du får produkter i den aller beste kvalitet. Hvis du skulle være i tvil kan du, ved å bla deg nedover, se at vi tilbyr produkter i rustfritt stål, lys til hagen med sokkel som kan graves ned, uplight til både svake og kraftige pærer og uplight med spyd.

  Du vil til og med kunne finne forskjellige vanntette koblingsbokser til en svært lav pris, slik at du kan utnytte dine nye hagelys til det fulle. Det er viktig for oss at kundene får den beste mulige opplevelsen av våre varer.

 • LED pool lys PAR56
  Du gjør et utrolig godt valg hvis du tenker på å kjøpe LED lys til ditt basseng. På denne siden vil du kunne se et godt utvalg av LED pærer til svømmebasseng, og pærene er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi garantere blant annet fordi dette er produkter som tilhører V-Tac serien som er kjent for nettopp sin kvalitetsgaranti. Pærene her er vanntette og sender ut et flott lys som er pent og se på. De er laget av tykt glass, noe som betyr at de er robuste og tåler en støyt. De har en PAR56 sokkel og er i et stilrent og pent design.

  Hvis du skulle ønske det kan du til og med kjøpe en LED basseng pære med RGB fargeskifte. Dette gjør at du hele tiden kan bestemme fargen på lyset, og dermed også variere det etter den stemningen du ønsker til enhver tid.
 • 2G7 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden kan du ta en kikk på våre LED 2G7 pærer. Disse pærene kommer i form av lysstoffrør og tilhører LEDlife serien. Dette gjør at du som kunde hos Ledlyskilder kan være sikret den aller beste kvalitet på din nye LED pære.

  Ved å klikke deg inn på de spesifikke varene vil du kunne se at lysstyrken på disse LED lysstoffrørene er like gode som vanlige lysstoffrør som måler samme lengde. Dette betyr at du vil få et minst like godt produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk enn en vanlig pære. Derfor er det alltid best å velge LED.

  Våre lysstoffrør vil ikke være blendende blant annet fordi glasset er mattert og fordi de slipper ut et varmt hvitt lys. Likevel vil du oppleve at pæren har perfekt lysspredning og skaper akkurat den riktige stemningen i rommet. Levetiden på pærene våre er også meget god.

 • C5W Festoon pære

  Pris garanti led lyskilder

  Ta en kikk på Ledlyskilders utvalg av C5W Festoon pærer på denne siden. Det første du bør legge merke til her er det faktum at vi tilbyr varer av den aller beste kvalitet til ekstremt lave priser. Vi har kunden i fokus og ønsker at akkurat du skal finne en LED pære som passer til akkurat det formålet pæren skal benyttes til.

  Ved å kjøpe en pære i LED i stedenfor en klassisk pære vil du sitte igjen med et produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk. Likevel, som du kan se her, skal dette ikke gå på bekostning av prisen.

  Her på denne siden vil du kunne finne detaljert informasjon om hvert produkt ved å klikke deg inn på det. Ved å gjøre dette ønsker vi blant annet å be deg legge merke til den ekstremt lange levetiden våre C5W Festoon pærer har.

 • 230V LED dimmer
 • Smart Home Enheter

LED lyskilder368 produkter

På denne siden tilbyr vi et stort utvalg av LED lyskilder. Våre LED lyskilder er meget gode, sparer energi og er av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg pærer så du vil garantert finne den LED lyskilde som du leter etter. Pærene er i en flott design og du kan finne lyskilder i både kaldt og varmt lys.

Vi tilbyr lyskilder med stor variasjon og du vil både kunne finne LED lyskilder i tradisjonelle former eller mer moderne, med klart glass eller matt glass, pærer som gir lys i forskjellige farger, pærer med dimmefunksjon og energibesparende GU10 led og C5W led pærer. Noen av våre pærer er universelle og passer i de fleste lamper.

Alle våre LED lyskilder er pene og vil passe inn i ethvert rom. For hvert produkt vil du kunne finne informasjonen du trenger for å velge den pæren som passer for akkurat ditt formål. Våre LED lyskilder er noen av de beste på markedet både når det gjelder kvalitet og pris.

per side
Viser 1 - 150 av 368 produkter
 • A+
  54,00 kr
  v. 10+  48,60 kr
  Kulør: Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 80lm Lysstyrke
  • 5W Erstatt
  • 1.5W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager.
 • A++
  49,00 kr
  v. 10+  44,10 kr
  Kulør: Grønn
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 55lm Lysstyrke
  • 1W Forbruk
  • 120° Spredning

  Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er ikke en vekstpære. Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er...

  På lager.
 • A+
  1 255,20 kr 1 569,00 kr -20%
  Kulør: Fra varm til kald
  Dimbar: Via Smart Home
  • 4800lm Lysstyrke
  • 40W Forbruk
  • 120° Spredning

  Smart Home 60x60 LED panel kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. Kan slås på / av på vanlig bryter. Minnefunksjon, så den husker siste innstilling. Smart Home 60x60 LED panel kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home....

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  61,60 kr 77,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 385lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 3,2W Forbruk
  • 300° Spredning

  Lengde uten ben: 38 mm. Lengde uten ben: 38 mm.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  68,00 kr 85,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 180lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 2W Forbruk
  • 38° Spredning

  Mini GU10 LED-spot fra V-Tac. Mini GU10 LED-spot fra V-Tac.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  1 298,00 kr
  v. 10+  1 168,20 kr
  Kulør: Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 6000lm Lysstyrke
  • 200W Erstatt
  • 40W Forbruk
  • 280° Spredning

  Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god lysfordeling med lysdioder rundt og på toppen.Leverer hele 150 lm / wVeldig kompakt pære sammenlignet med den høye ytelsen.Vi anbefaler å måle lampen for å forsikre deg om at pæren har plass. Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god...

  På lager.
 • A+
  133,60 kr 167,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 2452lm Lysstyrke
  • 150W Erstatt
  • 20W Forbruk
  • 200° Spredning

  Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  103,00 kr
  v. 10+  92,70 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Dimbar
  • 345lm Lysstyrke
  • 5.5W Forbruk
  • 60° Spredning

  DimTone spotpære. ​Fargetemperaturen justeres fra 3000k-2200k. Bliver gradvis varmere ved dimming. DimTone spotpære. ​Fargetemperaturen justeres...

  På lager.
 • A+
  88,00 kr 110,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 580lm Lysstyrke
  • 45W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 360° Spredning

  Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger. Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • A++
  43,00 kr
  v. 10+  38,70 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 80lm Lysstyrke
  • 1W Erstatt
  • 1W Forbruk
  • 120° Spredning

  GU10 LED-spot fra LEDlife. GU10 LED-spot fra LEDlife.

  På lager.
 • 96,00 kr 120,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar
  • 968lm Lysstyrke
  • 60W Erstatt
  • 320° Spredning

  Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene.   Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  74,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 630lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager.
 • A+
  52,80 kr 66,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 400lm Lysstyrke
  • 55W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 38 ° Spredning

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • A+
  32,80 kr 41,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 470lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 5.5W Forbruk
  • 200° Spredning

  Sterk E27 LED-pære med 470 lumen. Sterk E27 LED-pære med 470 lumen.

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • A+
  32,80 kr 41,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 470lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 5.5W Forbruk
  • 200° Spredning

  Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Leverer bra spredning på 200 grader. Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  73,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 255lm Lysstyrke
  • 30W Erstatt
  • 3W Forbruk
  • 38° Spredning

  Virkelig bra sted med sterkt lys.Huset er keramisk, noe som sikrer god varmeavledning og den lave størrelsen.Høyde uten ben: 29 mm. Virkelig bra sted med sterkt lys.Huset er keramisk, noe som sikrer god varmeavledning...

  På lager.
 • 114,00 kr

   Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger.Komplett med skruer og kabelinnføring.0,5 ~ 4 mm².Ledninger: 8 - 12 mm.Maks 450V AC, 24A. Samleboks for...

   På lager.
  • A+
   60,80 kr 76,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   • 450lm Lysstyrke
   • 55W Erstatt
   • 6,5W Forbruk
   • 110° Spredning

   MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

   Redusert pris!
   På lager.
  • A
   215,20 kr 269,00 kr -20%
   Kulør: Fra varm til kald
   Dimbar: Via Smart Home
   • 360lm Lysstyrke
   • 35W Erstatt
   • 4,5W Forbruk
   • 100° Spredning

   4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge...

   Redusert pris!
   På lager.
  • A++
   908,60 kr 1 298,00 kr -30%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar
   • 6000lm Lysstyrke
   • 200W Erstatt
   • 40W Forbruk
   • 280° Spredning

   Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god lysfordeling med lysdioder rundt og på toppen.Leverer hele 150 lm / wVeldig kompakt pære sammenlignet med den høye ytelsen.Vi anbefaler å måle lampen for å forsikre deg om at pæren har plass. Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god...

   Redusert pris!
   På lager.
  • 323,20 kr 404,00 kr -20%

    Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter hvor du enkelt kan programmere lyskilder og andre apparater til å skru seg på og av på bestemte tidspunkt. Stikkontakten betjenes via eWeLink App'en, eller med stemmestyring på Google Home og Alexa.iOS og Android Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    36,80 kr 46,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar
    • 380lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 38° Spredning

    GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære En av våre mest populære GU10-spotter. GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en...

    Redusert pris!
    Forventet sendt om 11 dager.
   • A++
    79,00 kr
    v. 10+  71,10 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar
    • 285lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 3W Forbruk
    • 360° Spredning

    Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 230V.Lengde med ben: 5,1 cm. Lengde uten ben: 4 cm.   Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 230V.Lengde med ben: 5,1 cm....

    På lager.
   • A+
    96,00 kr 120,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 2000lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 200° Spredning

    Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5 cm.Diameter: 8 cm. Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    316,00 kr
    v. 10+  284,40 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: DALI dæmpbar
    • 1170lm Lysstyrke
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar...

    På lager.
   • A
    151,20 kr 189,00 kr -20%
    Kulør: Ekstra varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 200lm Lysstyrke
    • 4W Forbruk
    • 300° Spredning

    E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en tradisjonell pære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en tradisjonell...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    40,80 kr 51,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58. B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58.

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    185,00 kr 315,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Pris for 10 stkSterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Pris for 10 stkSterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    257,00 kr
    v. 10+  231,30 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: DALI dæmpbar
    • 780lm Lysstyrke
    • 6W Forbruk
    • 180° Spredning

    Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar...

    På lager.
   • A++
    180,00 kr
    v. 10+  162,00 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 5lm Lysstyrke
    • 0,5W Forbruk
    • 90° Spredning

    Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål. Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål.

    På lager.
   • A+
    89,60 kr 112,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200 ° Spredning

    Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell pære.Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.Dimmes i 3 nivåer: 100%, 66%, 33%.Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    330,00 kr
    v. 10+  297,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    • 1700lm Lysstyrke
    • 160W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 360° Spredning

    E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

    På lager.
   • A++
    88,00 kr 110,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar
    • 500lm Lysstyrke
    • 5,5W Forbruk
    • 60° Spredning

    5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære. En av våre mest populære GU10-spotter. 5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    316,00 kr
    v. 10+  284,40 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 1170lm Lysstyrke
    • 26W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 180° Spredning

    Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte. Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

    Forventet sendt om 22 dager.
   • 33,00 kr

     Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm. Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.

     På lager.
    • A+
     107,00 kr
     v. 10+  96,30 kr
     Kulør: Varm, Nøytral, Kald
     • 500lm Lysstyrke
     • 5W Forbruk
     • 240° Spredning

     G24D fatning.Ekstra høy spredning. G24D fatning.Ekstra høy spredning.

     På lager.
    • A++
     1 848,00 kr
     v. 10+  1 663,20 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 9000lm Lysstyrke
     • 300W Erstatt
     • 60W Forbruk
     • 180° Spredning

     Kraftig pære med ekstra høy spredning.Den består av tre rader med lysdioder som er fordelt i forskjellige retninger.Det er beskyttet mot vann og støv når kjøling og elektronikk plasseres bak klar PMMA-plast.Passer også til jordbruk. Kraftig pære med ekstra høy spredning.Den består av tre rader med lysdioder som er...

     På lager.
    • A+
     3 340,00 kr
     v. 10+  3 006,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 9600lm Lysstyrke
     • 400W Erstatt
     • 80W Forbruk
     • 270° Spredning

     Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super kraftig, for å erstatte eksisterende utladnings- / damppære.Passer også til jordbruk.Se bilder for illustrasjoner.Diameter: 11,1 til 22,8 cm.Høyde inkl. sokkel: 28,1 cm. Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super...

     Forventet sendt om 31 dager.
    • A+
     3 784,00 kr
     v. 10+  3 405,60 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 13200lm Lysstyrke
     • 400W Erstatt
     • 110W Forbruk
     • 270° Spredning

     Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super kraftig, for å erstatte eksisterende utladnings- / damppære.Passer også til jordbruk.Se bilder for illustrasjoner.Diameter: 11,1 til 22,8 cm.Høyde inkl. sokkel: 28,1 cm. Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super...

     På lager.
    • A++
     46,00 kr
     v. 10+  41,40 kr
     • 180lm Lysstyrke
     • 15W Erstatt
     • 1.8W Forbruk
     • 180° Spredning

     230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm. 230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm.

     På lager.
    • A++
     36,80 kr 46,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 400lm Lysstyrke
     • 4W Forbruk
     • 300° Spredning

     Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w.Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer og samtidig ikke irriterer øynene.Ekte varmhvit, 2700k.   Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w.Med...

     Redusert pris!
     Forventet sendt om 11 dager.
    • A+
     36,80 kr 46,00 kr -20%
     Kulør: Varm
     Dimbar: Dimbar
     • 350lm Lysstyrke
     • 4W Forbruk
     • 300° Spredning

     E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør...

     På lager.
    • A+
     205,00 kr
     Kulør: Varm-kald + RGB
     Dimbar: Via Smart Home
     • 806lm Lysstyrke
     • 60W Erstatt
     • 10W Forbruk
     • 200° Spredning

     Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med...

     Utsolgt
    • A+
     120,00 kr 150,00 kr -20%
     Kulør: RGB
     Dimbar: Dimbar
     • 806lm Lysstyrke
     • 60W Erstatt
     • 9W Forbruk
     • 200° Spredning

     Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dæmpe via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse varm hvit. Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dæmpe via...

     Redusert pris!
     På lager.
    • A+
     209,00 kr
     v. 10+  188,10 kr
     Kulør: Varm
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 1200lm Lysstyrke
     • 80W Erstatt
     • 13W Forbruk
     • 360° Spredning

     Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger. Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.

     På lager.
    • A+
     48,00 kr 60,00 kr -20%
     Kulør: Varm
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 725lm Lysstyrke
     • 55W Erstatt
     • 8W Forbruk
     • 230° Spredning

     Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip. Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.

     Redusert pris!
     På lager.
    • A++
     220,00 kr
     v. 10+  198,00 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar
     • 650lm Lysstyrke
     • 10W Erstatt
     • 5W Forbruk
     • 180° Spredning

     Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

     På lager.
    • A+
     231,00 kr
     v. 10+  207,90 kr
     Kulør: Varm, Nøytral
     • 1710lm Lysstyrke
     • 32W Erstatt
     • 18W Forbruk
     • 360° Spredning

     GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 140 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

     På lager.
    • 32,00 kr

      Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.Maks: 16A Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.Maks: 16A

      Utsolgt
     • A+
      32,80 kr 41,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 250lm Lysstyrke
      • 25W Erstatt
      • 3W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin E14 spotpære i enkel og fin design. Fin E14 spotpære i enkel og fin design.

      Redusert pris!
      På lager.
     • A++
      2 376,00 kr
      v. 10+  2 138,40 kr
      Kulør: Varm, Ekstra varm
      Dimbar: Dimbar
      • 7560lm Lysstyrke
      • 550W Erstatt
      • 54W Forbruk
      • 360° Spredning

      Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning, for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning, for...

      På lager.
     • A++
      2 163,00 kr
      v. 10+  1 946,70 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      • 6300lm Lysstyrke
      • 450W Erstatt
      • 45W Forbruk
      • 360° Spredning

      Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for...

      På lager.
     • A+
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 5,5W Forbruk
      • 180° Spredning

      B22 LED pære fra V-Tac. 5.5W B22 LED-pære fra V-Tac. Samsung LED-chip. Form: G45. Høyde: 81 mm. Diameter: 45 mm. Fatning: B22 B22 LED pære fra V-Tac. 5.5W B22 LED-pære fra V-Tac. Samsung LED-chip. Form: G45....

      Redusert pris!
      På lager.
     • A+
      341,00 kr
      v. 10+  306,90 kr
      Kulør: Varm
      • 2800lm Lysstyrke
      • 250W Erstatt
      • 30W Forbruk
      • 360° Spredning

      E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

      På lager.
     • A+
      293,00 kr
      v. 10+  263,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 2300lm Lysstyrke
      • 200W Erstatt
      • 24W Forbruk
      • 360° Spredning

      Med frostet glass - ser ut som et vanlig PL-rør.Lengde uten stikkontakt: 162mm Med frostet glass - ser ut som et vanlig PL-rør.Lengde uten stikkontakt: 162mm

      På lager.
     • A+
      293,00 kr
      v. 10+  263,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 2300lm Lysstyrke
      • 42W Erstatt
      • 24W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 155 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

      På lager.
     • A+
      205,00 kr
      v. 10+  184,50 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 1250lm Lysstyrke
      • 26W Erstatt
      • 13W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 100 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

      På lager.
     • A++
      94,40 kr 118,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 1521lm Lysstyrke
      • 100W Erstatt
      • 12W Forbruk
      • 200° Spredning

      Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen. Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen.

      Redusert pris!
      På lager.
     • A+
      167,00 kr
      v. 10+  150,30 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 950lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 10W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 85 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

      På lager.
     • A+
      167,00 kr
      v. 10+  150,30 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 950lm Lysstyrke
      • 18W Erstatt
      • 10W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24D fatning - 2 pin. 10w - 950 lumens. Erstatter 18W PL rør. 360 graders spredning av lyset. Med mattert glas - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må kobles ut, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 84 mm. GX24D fatning - 2 pin. 10w - 950 lumens. Erstatter 18W PL rør. 360 graders...

      På lager.
     • A+
      151,00 kr
      v. 10+  135,90 kr
      Kulør: Varm
      • 475lm Lysstyrke
      • 13W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 77 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

      På lager.
     • A+
      151,00 kr
      v. 10+  135,90 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      • 475lm Lysstyrke
      • 13W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 360° Spredning

      GX24D fatning - 2 pin. 5w - 475 lumens. Erstatter 10-13W PL rør. 60 graders spredning av lyset. Med mattert glass - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må kobles ut, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 75 mm GX24D fatning - 2 pin. 5w - 475 lumens. Erstatter 10-13W PL rør. 60 graders spredning...

      På lager.
     • A+
      476,80 kr 596,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 3960lm Lysstyrke
      • 36W Forbruk
      • 265° Spredning

      Fin E27 LED kolbepære med Samsung chip og en lysstyrke på 3960 lumen.Kan kombineres med vår E27 til E40 adapter for bruk i E40-kontakten. Fin E27 LED kolbepære med Samsung chip og en lysstyrke på 3960 lumen.Kan...

      Redusert pris!
      På lager.
     • 27,00 kr

       Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Virker til ledninger: 3x0,75 mm2. 3x1,0 mm2. 3x1,5 mm2.Maks: 16A. Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger....

       På lager.
      • A+
       425,00 kr
       v. 10+  382,50 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1800lm Lysstyrke
       • 20W Forbruk
       • 360° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Velg lyskulør: Varm hvit (3000K), eller nøytral hvit (4500K). Lengde: 150 mm. Diameter: 50 mm.  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Velg...

       På lager.
      • A+
       378,00 kr
       v. 10+  340,20 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1440lm Lysstyrke
       • 16W Forbruk
       • 360° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibelVelg lyskulør: Varm hvit (3000K), eller nøytral hvit (4500K). Lengde: 140 mm. Diameter: 50 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibelVelg...

       På lager.
      • A+
       338,00 kr
       v. 10+  304,20 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1170lm Lysstyrke
       • 13W Forbruk
       • 360° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen. HF ballast kompatibel.Lengde: 130 mm. Diameter: 50 mm. Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen. HF ballast kompatibel.Lengde:...

       På lager.
      • A+
       205,00 kr
       v. 10+  184,50 kr
       Kulør: Varm
       • 1250lm Lysstyrke
       • 100W Erstatt
       • 13W Forbruk
       • 360° Spredning

       Med frostet glass - ser ut som et vanlig PL-rør.50 000 timers levetid.Lengde uten stikkontakt: 138mm Med frostet glass - ser ut som et vanlig PL-rør.50 000 timers levetid.Lengde uten...

       På lager.
      • A+
       52,80 kr 66,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 450lm Lysstyrke
       • 55W Erstatt
       • 6,5W Forbruk
       • 38° Spredning

       MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

       Redusert pris!
       På lager.
      • 103,20 kr 129,00 kr -20%
       • Max. 60W Forbruk

       Rustik og flot beton lampefatning. Rustik og flot beton lampefatning.

       Redusert pris!
       På lager.
      • A++
       59,00 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar
       • 100lm Lysstyrke
       • 1W Forbruk
       • 300° Spredning

       En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 1W, så må der anvendes en LED dimmer. En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men...

       På lager.
      • 172,80 kr 216,00 kr -20%
       • Max. 60W Forbruk

       Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative pærer.Pære ikke inkludert.Lett å installere. Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative...

       Redusert pris!
       På lager.
      • 175,20 kr 219,00 kr -20%
       • Max. 60W Forbruk

       Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære medfølger ikke. Enkel å montere. Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære...

       Redusert pris!
       På lager.
      • A++
       111,20 kr 139,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1550lm Lysstyrke
       • 100W Erstatt
       • 12.5W Forbruk
       • 330 ° Spredning

       Redusert pris!
       På lager.
      • A++
       54,40 kr 68,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 400lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 4W Forbruk
       • 300° Spredning

       Redusert pris!
       På lager.
      • 71,00 kr

        Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse: 8 - 12 mm.Maks: 24A Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse: 8 - 12 mm.Maks: 24A

        På lager.
       • A+
        1 024,00 kr 1 280,00 kr -20%
        Kulør: RGB
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 800lm Lysstyrke
        • 8W Forbruk
        • 120° Spredning

        Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift).Dimensjoner: Høyde: 114 mm. Diameter: Ø178 mm. Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift)....

        Redusert pris!
        Forventet sendt om 11 dager.
       • A++
        44,00 kr 55,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 470lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 4,5W Forbruk
        • 180° Spredning

        Form: P45. Form: P45.

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        60,80 kr 76,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral, Kald
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 1250lm Lysstyrke
        • 85W Erstatt
        • 15W Forbruk
        • 200° Spredning

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        59,00 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        • 75lm Lysstyrke
        • 0.5W Forbruk
        • 300° Spredning

        På lager.
       • A++
        61,60 kr 77,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 300lm Lysstyrke
        • 25W Erstatt
        • 3W Forbruk
        • 300 ° Spredning

        Høyde med ben: 49 mm. Høyde med ben: 49 mm.

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        110,00 kr
        Kulør: Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 600lm Lysstyrke
        • 60W Erstatt
        • 6W Forbruk

        E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og lysterapi. E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og...

        På lager.
       • A
        681,60 kr 852,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Dimbar
        • 350lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 8W Forbruk
        • 340° Spredning

        Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        567,20 kr 709,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Dimbar
        • 600lm Lysstyrke
        • 50W Erstatt
        • 8W Forbruk
        • 340° Spredning

        Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A
        508,00 kr 635,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Dimbar
        • 500lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 8W Forbruk
        • 340° Spredning

        Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

        Redusert pris!
        På lager.
       • A
        469,60 kr 587,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Dimbar
        • 500lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 8W Forbruk
        • 340° Spredning

        Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:   Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

        Redusert pris!
        Forventet sendt om 11 dager.
       • A
        424,00 kr 530,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Dimbar
        • 500lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 8W Forbruk
        • 340° Spredning

        Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        205,00 kr
        v. 10+  184,50 kr
        Kulør: Varm
        • 1250lm Lysstyrke
        • 26W Erstatt
        • 13W Forbruk
        • 360° Spredning

        GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning av lyset. Med mattert glass - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 138mm GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning...

        På lager.
       • A+
        850,40 kr 1 063,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Kald
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 1200lm Lysstyrke
        • 12W Forbruk
        • 120° Spredning

        Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass.

        Redusert pris!
        Forventet sendt om 11 dager.
       • A+
        283,20 kr 354,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 2900lm Lysstyrke
        • 170W Erstatt
        • 36W Forbruk
        • 120 ° Spredning

        UFO-pære på 36W fra V-Tac.Lysstyrke: 2900 lumen (tilsvarer 170W).Spredning: 120 grader.Montering: E27.Diameter: 25 cm. UFO-pære på 36W fra V-Tac.Lysstyrke: 2900 lumen (tilsvarer 170W).Spredning: 120...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        89,60 kr 112,00 kr -20%
        Kulør: Ekstra varm
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 360lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 4W Forbruk
        • 300° Spredning

        V-Tac 4W LED karbontrådpære.Ser ut som en tradisjonell glødepære, så den passer som en pære til lampen i stuen.Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig. V-Tac 4W LED karbontrådpære.Ser ut som en tradisjonell glødepære, så den passer som en...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        249,00 kr
        v. 10+  224,10 kr
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 780lm Lysstyrke
        • 13W Erstatt
        • 6W Forbruk
        • 180° Spredning

        Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

        På lager.
       • A+
        354,00 kr
        v. 10+  318,60 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 1300lm Lysstyrke
        • 13W Forbruk
        • 120° Spredning

        Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Dimensjoner: L175 x B40 x H35 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel....

        På lager.
       • A+
        60,80 kr 76,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 1000lm Lysstyrke
        • 70W Erstatt
        • 10W Forbruk
        • 110° Spredning

        En av våre mest populære GU10-spotter. En av våre mest populære GU10-spotter.

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        76,80 kr 96,00 kr -20%
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        • 4W Forbruk
        • 300° Spredning

        E14 LED-flammepære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. E14 LED-flammepære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        44,00 kr 55,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 500lm Lysstyrke
        • 50W Erstatt
        • 6W Forbruk
        • 10° Spredning

        Redusert pris!
        På lager.
       • 550,00 kr

         Denne elektroniske dimmeren, til innbygging, er utviklet til dimming av LED lyskilder.Dimmeren er fasestyrt, og har soft start/stop.Krever ikke null-ledning.5 – 500VA belastning med manuel innstilling til min. og maksimum nivå ,som gjemmes og med mulighet for korrespondanse styring via kip-tryk.Dimmer via kiptryk/push dæmp.Åpne datablad.... Denne elektroniske dimmeren, til innbygging, er utviklet til dimming av LED...

         På lager.
        • A+
         70,40 kr 88,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 320lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 4W Forbruk
         • 180° Spredning

         Redusert pris!
         På lager.
        • A+
         70,40 kr 88,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 320lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 4W Forbruk
         • 180° Spredning

         Redusert pris!
         Forventet sendt om 26 dager.
        • A+
         70,40 kr 88,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 320lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 4W Forbruk
         • 180° Spredning

         Fin liten E14 LED-pære. Fin liten E14 LED-pære.

         Redusert pris!
         På lager.
        • A+
         70,40 kr 88,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 320lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 4W Forbruk
         • 180° Spredning

         Fin liten E14 LED-pære. Fin liten E14 LED-pære.

         Redusert pris!
         På lager.
        • A+
         60,80 kr 76,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Dimbar
         • 700lm Lysstyrke
         • 50W Erstatt
         • 8W Forbruk
         • 300° Spredning

         Fin E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. Fin E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. De lange fine...

         Redusert pris!
         På lager.
        • A+
         296,80 kr 371,00 kr -20%
         Kulør: Varm, Nøytral
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 1800lm Lysstyrke
         • 130W Erstatt
         • 20W Forbruk
         • 20° Spredning

         Kraftig AR111 G53 LED pære. Det følger med LED driver, der kobles direkte til 230v. Pæren er dimbar Leverer et fint varmt hvit lys. Fokusert lys på 20 grader - perfekt til utstillinger mv. hvor det skal fokus på hyller og varer. Størrelse: Ø:111x63x86mm Kraftig AR111 G53 LED pære. Det følger med LED driver, der kobles direkte...

         Redusert pris!
         På lager.
        • 550,00 kr

          Denne app-styret dimmeren, til innbygging, er utviklet til dimming av LED lyskilder.Maksimum belastning 150 W / VAMinimum belastning 5 W / VADimmingsstype Kip-tryk/push dim + app.Korrespondanse Ja via Kip-tryk (Push Dim)Dimbare LED lyskilder 5 - 150 VAElektronisk transformer 10 - 150 VAGløde- og... Denne app-styret dimmeren, til innbygging, er utviklet til dimming av LED lyskilder....

          Forventet sendt om 4 dager.
         • A+
          184,00 kr 230,00 kr -20%
          Kulør: Varm, Nøytral
          Dimbar: Ikke dimbar
          • 1900lm Lysstyrke
          • 120W Erstatt
          • 24W Forbruk
          • 120 ° Spredning

          UFO-pære på 24W fra V-Tac.Lysstyrke: 1900 lumen (tilsvarer 120W).Spredning: 120 grader.Montering: E27.Diameter: 20 cm. UFO-pære på 24W fra V-Tac.Lysstyrke: 1900 lumen (tilsvarer 120W)....

          Redusert pris!
          På lager.
         • 29,00 kr
          v. 10+  26,10 kr

           Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg av G9 pærer i E27-fatning. Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg...

           På lager.
          • 32,00 kr
           v. 10+  28,80 kr

            Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg av G9 pærer i E14-fatning. Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg...

            På lager.
           • 7,00 kr

             Skrueløs kabelskjøter til 5 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 5 ledninger, som kan brukes til både...

             På lager.
            • 5,00 kr

              Skrueløs kabelskjøter til 3 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 3 ledninger, som kan brukes til både...

              På lager.
             • 4,00 kr

               Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive ledere samtidig.Max- belastning og spenning: 32A - 450V Skrueløs kabelskjøter til 2 ledninger, som kan brukes til både myke og stive...

               På lager.
              • A++
               44,00 kr 55,00 kr -20%
               Kulør: Rød
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 60lm Lysstyrke
               • 10W Erstatt
               • 2W Forbruk
               • 300° Spredning

               Redusert pris!
               På lager.
              • A++
               40,80 kr 51,00 kr -20%
               Kulør: Blå
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 60lm Lysstyrke
               • 10W Erstatt
               • 2W Forbruk
               • 300° Spredning

               Redusert pris!
               På lager.
              • A++
               40,80 kr 51,00 kr -20%
               Kulør: Grønn
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 60lm Lysstyrke
               • 10W Erstatt
               • 2W Forbruk
               • 300° Spredning

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               32,80 kr 41,00 kr -20%
               Kulør: Varm
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 600lm Lysstyrke
               • 45W Erstatt
               • 6W Forbruk
               • 300° Spredning

               E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A++
               176,00 kr
               Kulør: Varm-kald + RGB
               Dimbar: Via Smart Home
               • 480lm Lysstyrke
               • 5W Forbruk
               • 50° Spredning

               Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

               På lager.
              • A+
               60,80 kr 76,00 kr -20%
               Kulør: Varm
               Dimbar: Dimbar
               • 1055lm Lysstyrke
               • 75W Erstatt
               • 12W Forbruk
               • 200° Spredning

               Redusert pris!
               På lager.
              • A++
               137,60 kr 172,00 kr -20%
               Kulør: Varm
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 2520lm Lysstyrke
               • 150W Erstatt
               • 18W Forbruk
               • 330 ° Spredning

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               120,00 kr 150,00 kr -20%
               Kulør: Varm hvit + RGB
               Dimbar: Dimbar
               • 300lm Lysstyrke
               • 3,5W Forbruk
               • 110° Spredning

               Smart RGB GU10 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dimme via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse varm hvit. Smart RGB GU10 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også...

               Redusert pris!
               På lager.
              • A+
               167,20 kr 209,00 kr -20%
               Kulør: Varm, Nøytral
               Dimbar: Ikke dimbar
               • 806lm Lysstyrke
               • 60W Erstatt
               • 9W Forbruk
               • 200° Spredning

               Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som...

               Redusert pris!
               På lager.
              • 224,00 kr

                Bluetooth RGB+WW controller for 12V og 24V RGB+WW LED strips.Controlleren lar deg kontrollere RGB+WW LED-stripen din Android / iPhone smartphone. Her kan du: - Slå LED-stripen av og på - Juster lysstyrken - Lagre gjeldende innstilling og bytt mellom flere forskjellige - Sett på / av tider Her har du... Bluetooth RGB+WW controller for 12V og 24V RGB+WW LED strips....

                På lager.
               • 87,00 kr

                 Dimmer med kabel.5-100W. Dimmer med kabel.5-100W.

                 På lager.
                • A++
                 36,80 kr 46,00 kr -20%
                 Kulør: Varm
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 400lm Lysstyrke
                 • 4W Forbruk
                 • 300° Spredning

                 Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer og samtidig ikke irriterer øynene. Ekte varmhvit, 2700k.   Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w. Med...

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A+
                 92,00 kr
                 Kulør: Varm
                 Dimbar: Dimbar
                 • 420lm Lysstyrke
                 • 50W Erstatt
                 • 6W Forbruk
                 • 38° Spredning

                 Fin 3-trinns dimbar GU10 LED-lampe, ligner en tradisjonell spotter.Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.Dimmes i 3 nivåer: 100%, 50%, 10%. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære. Fin 3-trinns dimbar GU10 LED-lampe, ligner en tradisjonell spotter.Krever ikke dimmer -...

                 Forventet sendt om 3 dager.
                • A+
                 41,00 kr
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 581lm Lysstyrke
                 • 7W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 På lager.
                • A++
                 40,80 kr 51,00 kr -20%
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 800lm Lysstyrke
                 • 55W Erstatt
                 • 5W Forbruk
                 • 110° Spredning

                 GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med høi spredning. GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med høi spredning.

                 Redusert pris!
                 På lager.
                • A++
                 77,00 kr
                 Kulør: Ekstra varm
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 210lm Lysstyrke
                 • 15W Erstatt
                 • 2W Forbruk
                 • 270° Spredning

                 På lager.
                • A+
                 44,00 kr 55,00 kr -20%
                 Kulør: Nøytral, Kald
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 806lm Lysstyrke
                 • 60W Erstatt
                 • 10W Forbruk
                 • 200° Spredning

                 Sterk E27 LED-pære med 806 lumen. Sterk E27 LED-pære med 806 lumen.

                 På lager.
                • A+
                 159,00 kr
                 Kulør: Varm-kald + RGB
                 Dimbar: Via Smart Home
                 • 850lm Lysstyrke
                 • 60W Erstatt
                 • 9W Forbruk
                 • 220° Spredning

                 Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og nettbrett.Dette gjøres enkelt via den... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt...

                 På lager.
                • A++
                 38,00 kr
                 Kulør: Ekstra varm
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 210lm Lysstyrke
                 • 15W Erstatt
                 • 2W Forbruk
                 • 270° Spredning

                 På lager.
                • A++
                 17,00 kr
                 Kulør: Varm, Nøytral
                 Dimbar: Ikke dimbar
                 • 125lm Lysstyrke
                 • 1.5W Forbruk
                 • 120° Spredning

                 På lager.
                • A++
                 32,00 kr
                 Dimbar: Dimbar
                 • 260lm Lysstyrke
                 • 17W Erstatt
                 • 2W Forbruk
                 • 270° Spredning

                 På lager.
                • A++
                 247,00 kr
                 Dimbar: Dimbar
                 • 380lm Lysstyrke
                 • 4W Forbruk
                 • 270° Spredning

                 På lager.
                • 35,00 kr
                 v. 10+  31,50 kr

                  Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt sortiment av GU10-pærer i E14-sokkel. Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt...

                  På lager.
                 • 866,40 kr 1 083,00 kr -20%
                  Kulør: Blå
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 800lm Lysstyrke
                  • 8W Forbruk
                  • 120° Spredning

                  Fin vanntett pool pære 8w. Spenning: 12v. Materiale: Tykt glass. Farge: Blå. Dimensjoner: Høyde: 114 mm. Diameter: 178 mm. Fin vanntett pool pære 8w. Spenning: 12v. Materiale: Tykt glass. Farge:...

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A+
                  34,40 kr 43,00 kr -20%
                  Kulør: Varm, Nøytral
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 600lm Lysstyrke
                  • 6W Forbruk
                  • 300° Spredning

                  Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 45w. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer og samtidig ikke irriterer øynene.   Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 45w. Med...

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A++
                  40,80 kr 51,00 kr -20%
                  Kulør: Rosa
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 60lm Lysstyrke
                  • 10W Erstatt
                  • 2W Forbruk
                  • 300° Spredning

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A+
                  209,00 kr
                  Kulør: Varm
                  • 250lm Lysstyrke
                  • 5W Erstatt
                  • 3W Forbruk
                  • 180° Spredning

                  Fin 2G7 pære. ALU profil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, blender ikke.Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Fin 2G7 pære. ALU profil sikrer bra avledning av varmen. Mattert glass sikrer bra...

                  På lager.
                 • A++
                  297,00 kr
                  v. 10+  267,30 kr
                  Kulør: Varm, Nøytral
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 910lm Lysstyrke
                  • 18W Erstatt
                  • 7W Forbruk
                  • 180° Spredning

                  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 700 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

                  På lager.
                 • A
                  190,80 kr 318,00 kr -40%
                  Kulør: Ekstra varm
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 70lm Lysstyrke
                  • 30W Erstatt
                  • 5W Forbruk
                  • 300° Spredning

                  Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye...

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A++
                  76,00 kr 95,00 kr -20%
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 806lm Lysstyrke
                  • 60W Erstatt
                  • 6W Forbruk
                  • 300° Spredning

                  Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er dimbar og er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet. Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er dimbar og er...

                  Redusert pris!
                  Forventet sendt om 11 dager.
                 • A+
                  87,00 kr
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Dimbar
                  • 650lm Lysstyrke
                  • 60W Erstatt
                  • 6,6W Forbruk
                  • 360° Spredning

                  Slan dimbar B15 pære. Slan dimbar B15 pære.

                  Forventet sendt om 26 dager.
                 • A++
                  113,60 kr 142,00 kr -20%
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 806lm Lysstyrke
                  • 60W Erstatt
                  • 6W Forbruk
                  • 300° Spredning

                  Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet. Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for...

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A+
                  213,00 kr
                  Kulør: Varm-kald + RGB
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 1055lm Lysstyrke
                  • 75W Erstatt
                  • 11W Forbruk
                  • 200° Spredning

                  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og nettbrett.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med...

                  På lager.
                 • A+
                  176,00 kr
                  Kulør: Varm-kald + RGB
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 470lm Lysstyrke
                  • 28W Erstatt
                  • 5W Forbruk
                  • 180° Spredning

                  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

                  Forventet sendt om 11 dager.
                 • A+
                  209,00 kr
                  Kulør: Varm-kald + RGB
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 400lm Lysstyrke
                  • 27W Erstatt
                  • 5W Forbruk
                  • 110° Spredning

                  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

                  På lager.
                 • A+
                  198,00 kr
                  Kulør: Varm-kald + RGB
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 470lm Lysstyrke
                  • 28W Erstatt
                  • 5W Forbruk
                  • 180° Spredning

                  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

                  På lager.
                 • A+
                  176,00 kr
                  Kulør: Varm-kald + RGB
                  Dimbar: Via Smart Home
                  • 470lm Lysstyrke
                  • 28W Erstatt
                  • 5W Forbruk
                  • 200° Spredning

                  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

                  På lager.
                 • A+
                  191,20 kr 239,00 kr -20%
                  Kulør: Varm, Nøytral
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 900lm Lysstyrke
                  • 70W Erstatt
                  • 11W Forbruk
                  • 120° Spredning

                  Sterk E27 LED-pære. Sterk E27 LED-pære.

                  Redusert pris!
                  På lager.
                 • A+
                  48,00 kr 60,00 kr -20%
                  Kulør: Varm
                  Dimbar: Ikke dimbar
                  • 806lm Lysstyrke
                  • 60W Erstatt
                  • 9W Forbruk
                  • 200° Spredning

                  Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på...

                  Redusert pris!
                  Forventet sendt om 11 dager.
                 Viser 1 - 150 av 368 produkter