Filter by

Pris
5 kr 3596 kr
Kulør
more... less
Filter

LED lyskilder

LED lyskilder
 • E14 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her finner du LED pærer med E14 sokkel. Vi tilbyr et stort utvalg av LED pærer med bredt utvalg av forskjellig design, størrelse og bruksområder. Noen av våre pærer vil du ha muligheten til å benytte i forskjellige typer lamper da de har en sokkel av et mer universelt design.

  Det er viktig for oss at våre kunder finner akkurat den LED pæren de leter etter, og derfor vil du her kunne finne pærer som kan dimmes og pærer med varmt lys og pærer med matt glass og pærer med kulltråd.  Det er stor variasjon i design så du skal ha mulighet til å finne den pæren du mener passer til ditt formål. Her kan du finne pærer med spredning av lys på alt fra 60 til 300 grader. Det er mulig å finne detaljert informasjon om hver E14 LED lyskilde ved hvert produkt. 

 • E27 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du finne forskjellige former for LED pærer med E27 sokkel. Her vil du se at utvalget er ekstremt stort og meget variert. Hvis du leter etter en LED pære med E27 sokkel er det her du vil finne det.

  Vi tilbyr pærer av topp kvalitet som gir et godt lys og som er tilpasset akkurat det behovet du skulle ha. Vi har alt fra klassiske pærer til pærer i mer moderne design eller pærer i særegent design.

  Flere av våre pærer gir et meget sterkt lys og har stor spredning. Du vil kunne finne en pære her som gir deg akkurat den lyseffekten du ønsker og som er spesielt tilpasset akkurat dine behov. Du vil se at vi har flere sider med produkter innenfor E27 LED lyspærer, og disse varierer i både form, størrelse, styrke, farge, spredning og varme. Hvis du trenger detaljert info om enkelte pærer med E27 sokkel vil du finne det her på denne siden. 

 • E40 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED pærer med E40 sokkel er det her på denne siden du vil finne det. Her er det en bred variasjon i flere typer pærer til flere forskjellige formål. Noen er gode til å benyttes utendørs mens andre vil være perfekte til å lyse et rom opp. 

  Flere av våre E40 LED pærer er kvikksølvpærer. Du vil kunne finne vanntette pærer og pærer som er veldig sterke. Vi kan tilby pærer i variert design, et bredt utvalg av forskjellige former og pærer som gir både varmt og kaldt lys.

  Noen av våre pærer er også mattert hvis du skulle ønske det. Vi kan også tilby en adapter hvis du har en lampe med E40 fatning men ønsker det brede spekteret en E27 LED pære kan tilby. LED lyspærer er et godt valg hvis du ser etter en ny pære da de er svært energibesparende sammenlignet med andre pærer.

 • G4 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det på denne siden. Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. 

  Kvaliteten på disse pærene er svært høy og det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer.

  Her kan du blant annet finne hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har eller dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette også være mulig. Alle våre LED lyspærer er av topp kvalitet.

 • G9 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne finne et utvalg av forskjellige G9 LED lyspærer. Disse pærene har en spredning på opptil 360 grader og du vil kunne finne en pære som passer til akkurat dine behov. 

  Kvaliteten på disse lyskildene er blant det beste på markedet, så hvis du leter etter en lyspære med G9 sokkel er det her du kan finne det. Pærene varierer blant annet i form av varmen på lyset den slipper ut, størrelse i høyde og diameter eller funksjoner som muligheten for å dimme. 


  At produktet er LED vil blant annet si at det er veldig energibesparende, noe som gjør at du får mye mer for pengene i forhold til en vanlig pære. Vi tilbyr også forskjellig design på våre pærer slik at du skal finne akkurat den som passer til ditt formål og bruksområde. Prisen på våre G9 LED pærer er også blant de beste blant sine konkurrenter. 

 • MR11 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby våre kunder et utvalg av flere forskjellige LED pærer med MR11 sokkel. De fleste av pærene her er dimbare og vil gi rommet de lyser opp et varmt hvitt lys.

  Vi ønsker at hvis våre kunder trenger en pære med MR11 sokkel vil de finne en som passer perfekt til det bruksformålet på vår side. Det vil si at vi tilbyr pærer i forskjellig design slik at den står i stil med akkurat det stedet du tenker å benytte den.

  Hvis du leter etter en MR11 sokkel kan vi også tilby dette. Prisene på disse produktene er noe av det beste du kan finne på markedet og kvaliteten er helt i toppsjiktet. Ved å klikke deg inn på produktet vil du kunne lese detaljer om produktet så du kan være sikker på at det er akkurat det du leter etter.

  Se også vårt utvalg af mr16 sokkel 

 • MR16 GU5.3 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder sitt utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel er stort. Ved å blad deg nedover på denne siden vil du kunne få en oversikt over det vi tilbyr og finne en pære som passer til ditt formål både i design, utseende, form, lysfarge og funksjon.

  Hvis du ønsker en pære som gir muligheter for dimming vil du også finne det på denne siden. Prisen på våre pærer er blant de beste på markedet, samtidig som at kvaliteten er helt på topp.

  Derfor kan du som kunde være sikker på at den pæren du velger vil tjene det formålet du ønsker og har behov for. Våre MR16 GU5.3 LED pærer varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det det lyset du ønsker for ditt rom. Trykk deg inn på enkelte produkter for å finne ut mer om deres funksjoner.

 • GU10 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien.

  Pærene du finner her er LED noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer, og dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og er miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet.

  Produktene er tilpasset ethvert behov, og du vil til og med kunne kjøpe LED-spot med tilhørende fjernkontroll hvis det skulle være ønskelig. For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

 • GY6.35 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her på denne siden kan du finne vårt utvalg av LED pærer med GY6.35 sokkel. Hvis det er pærer med denne sokkelen du leter etter vil du finne en som passer ditt behov her, om det så skulle være en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys.

  Det som er spesielt for våre GY6.35 LED pærer er at alle både har en spredning på 360o og har dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste pærene sine hos oss og derfor holder vi ikke tilbake på den gode kvaliteten.

  Ved å scrolle deg ned på denne siden kan du se grunnleggende informasjon om alle produktene. Ved å klikke deg inn på et spesifikt produkt vil du i tillegg blant annet kunne finne informasjon om pærens høyde, diameter og levetid. Vi har konkurransedyktige priser, så du vil få et godt produkt til en lav pris.

 • G8 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du det vi tilbyr av LED lyspærer med G8 sokkel. Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende. Dette gjør at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg som kunde.

  Vi tilbyr her G8 lyspærer i LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss i Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket.

  Vi kan tilby pærer som er kraftig dempbare og som gir fra seg et varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktet, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

 • GX53 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder ønsker å kunne tilby sine kunder alt hva de skulle trenge når det gjelder LED. Hvis du leter etter en sokkel til din nye GX53 LED pære er dette stedet du finner nettopp det. For å kunne benytte deg av en strømbesparende, miljøvennlig og økonomisk pære til å lyse opp et rom eller område er det viktig med riktig sokkel.

  De produktene vi tilbyr her på våre hjemmesider er noen av de beste på markedet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi ønsker at våre kunder kun har det beste utstyret så de kan ha mest mulig glede av sine LED produkter.

  Ved å klikke deg inn på et produkt på våre hjemmesider vil du kunne se at vi har laget en god oversikt så det vil være lett å bli kjent med produktenes egenskaper, og dermed også finne det produktet som passer perfekt for akkurat ditt formål.

 • G53 AR111 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor segmentet LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt utvalg. Som du kan se tilbyr vi både pærer og tilbehør til disse.

  Pærene har forskjellige funksjoner så du som kunde kan finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. Pærene har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes.

  Noen av pærene har også dimmefunksjon så de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i forskjellige farger til din nye LED G53 AR111 LED pære så du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er det mulig å finne hvis du klikker deg inn på produktet.

 • G12 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder tilbyr et stort utvalg av forskjellige pærer, og det er på denne siden du finner våre LED pærer med G12 sokkel. Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne finne det LED produkt de leter etter, og derfor tilbyr vi her både pærer og tilhørende utstyr.

  Alle våre pærer gir fra seg et pent lys som fordeler seg godt på det området de skal lyse opp. Det er også viktig at fargen på lyset gir fra seg den riktige stemningen. Ved å klikke deg inn på det enkelte produkt vil du kunne finne ut om en spesifikk pære gir fra seg for eksempel et varmt eller kaldt hvitt lys.

  Hvis du leter etter en metallhalogen pære vil du også kunne finne det her. Vi tilbyr også en adapter som gjør det mulig for deg å benytte en G12 pære i en E27 lampe hvis det skulle være ønskelig.

 • G23 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi hos Ledlyskilder ønsker her å vise våre kunder det utvalg vi har av LED pærer med G23 sokkel. Vi selger flotte pærer i kun den beste kvalitet. Som du kan se har våre G23 LED pærer en spredning på 120 grader, og vil derfor fordele seg pent og riktig utover det området du ønsker å lyse opp.

  I tillegg har de forskjellige pærene en lysstyrke fra 350 lumen til 550 lumen, så du skal kunne velge en pære med den lysstyrken du ønsker. Alle våre pærer har god kjøling og har en medfølgende veiledning slik at de skal være lette å montere.

  Hvis du er i den situasjon at du har en lampe tilpasset en E27 pære men ønsker å benytte en G23 pære så kan du også få kjøpt en adapter her på denne siden som gjør akkurat dette mulig.

 • G24 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser.

  Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, korte pærer og lengre pærer og roterbare pærer.

  Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon.

 • B22 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du trenger en ny pære til en lampe med B22 sokkel vil du på denne siden kunne finne et bredt utvalg pærer i den beste kvalitet i akkurat denne kategorien. Som du kan se kjenner vi våre kunder godt og vet det er bred variasjon i hvilke ønsker og krav den enkelte kunde har til sine pærer.

  Derfor kan vi tilby pærer i forskjellige former, pærer med enten klart glass eller mattert glass, pærer med karbon filamenter og pærer som gir fra seg et varmt lys. Vi har til og med pærer i forskjellige farger for den som skulle ønske det.

  Designet på våre pærer er flott og pent, og lyset de avgir er behagelig så det ikke skjærer i øynene. Hvis du skulle ønske at din nye LED pære lignet en med glødetråd kan du ta en kikk på LED pærene med kulltråd. Vi har også adaptere.

 • R7S LED
  Scroll deg nedover på denne siden og utforsk Ledlyskilders gode utvalg av LED pærer med R7S sokkel. Det som er så fantastisk med disse pærene, utover at de er energibesparende og derfor kan gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi, er at de også har lang levetid.

  Hvis du skulle ønske å gå i dybden for å finne ut om en spesifikk pære passer til akkurat ditt formål vil vi anbefale deg å klikke deg inn på varen. Her vil du finne god og oversiktlig informasjon. Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og kvalitet er nettopp det du får ved å kjøpe din nye LED R7S pære hos Ledlyskilder.

  Pærene her har blant annet lysspredning opp til 360 grader. Dette lyset fordeler seg godt og skaper garantert en god stemning der det benyttes. Vi bryr oss om våre kunder.
 • Uplight

  Pris garanti led lyskilder

  Scroll deg nedover på denne siden og få et godt overblikk over alle de forskjellige produktene vi tilbyr innenfor kategorien Uplight. Som du kan se er utvalget bredt, og vi kan garantere deg at du vil finne det produktet du søker.

  Flere av produktene på denne siden er i V-Tac serien, dette for å kunne garantere deg som kunde at du får produkter i den aller beste kvalitet. Hvis du skulle være i tvil kan du, ved å bla deg nedover, se at vi tilbyr produkter i rustfritt stål, lys til hagen med sokkel som kan graves ned, uplight til både svake og kraftige pærer og uplight med spyd.

  Du vil til og med kunne finne forskjellige vanntette koblingsbokser til en svært lav pris, slik at du kan utnytte dine nye hagelys til det fulle. Det er viktig for oss at kundene får den beste mulige opplevelsen av våre varer.

 • LED pool lys PAR56
  Du gjør et utrolig godt valg hvis du tenker på å kjøpe LED lys til ditt basseng. På denne siden vil du kunne se et godt utvalg av LED pærer til svømmebasseng, og pærene er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi garantere blant annet fordi dette er produkter som tilhører V-Tac serien som er kjent for nettopp sin kvalitetsgaranti. Pærene her er vanntette og sender ut et flott lys som er pent og se på. De er laget av tykt glass, noe som betyr at de er robuste og tåler en støyt. De har en PAR56 sokkel og er i et stilrent og pent design.

  Hvis du skulle ønske det kan du til og med kjøpe en LED basseng pære med RGB fargeskifte. Dette gjør at du hele tiden kan bestemme fargen på lyset, og dermed også variere det etter den stemningen du ønsker til enhver tid.
 • 2G7 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden kan du ta en kikk på våre LED 2G7 pærer. Disse pærene kommer i form av lysstoffrør og tilhører LEDlife serien. Dette gjør at du som kunde hos Ledlyskilder kan være sikret den aller beste kvalitet på din nye LED pære.

  Ved å klikke deg inn på de spesifikke varene vil du kunne se at lysstyrken på disse LED lysstoffrørene er like gode som vanlige lysstoffrør som måler samme lengde. Dette betyr at du vil få et minst like godt produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk enn en vanlig pære. Derfor er det alltid best å velge LED.

  Våre lysstoffrør vil ikke være blendende blant annet fordi glasset er mattert og fordi de slipper ut et varmt hvitt lys. Likevel vil du oppleve at pæren har perfekt lysspredning og skaper akkurat den riktige stemningen i rommet. Levetiden på pærene våre er også meget god.

 • C5W Festoon pære

  Pris garanti led lyskilder

  Ta en kikk på Ledlyskilders utvalg av C5W Festoon pærer på denne siden. Det første du bør legge merke til her er det faktum at vi tilbyr varer av den aller beste kvalitet til ekstremt lave priser. Vi har kunden i fokus og ønsker at akkurat du skal finne en LED pære som passer til akkurat det formålet pæren skal benyttes til.

  Ved å kjøpe en pære i LED i stedenfor en klassisk pære vil du sitte igjen med et produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk. Likevel, som du kan se her, skal dette ikke gå på bekostning av prisen.

  Her på denne siden vil du kunne finne detaljert informasjon om hvert produkt ved å klikke deg inn på det. Ved å gjøre dette ønsker vi blant annet å be deg legge merke til den ekstremt lange levetiden våre C5W Festoon pærer har.

 • 230V LED dimmer
 • Smart Home Enheter

LED lyskilder336 produkter

På denne siden tilbyr vi et stort utvalg av LED lyskilder. Våre LED lyskilder er meget gode, sparer energi og er av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg pærer så du vil garantert finne den LED lyskilde som du leter etter. Pærene er i en flott design og du kan finne lyskilder i både kaldt og varmt lys.

Vi tilbyr lyskilder med stor variasjon og du vil både kunne finne LED lyskilder i tradisjonelle former eller mer moderne, med klart glass eller matt glass, pærer som gir lys i forskjellige farger, pærer med dimmefunksjon og energibesparende GU10 led og C5W led pærer. Noen av våre pærer er universelle og passer i de fleste lamper.

Alle våre LED lyskilder er pene og vil passe inn i ethvert rom. For hvert produkt vil du kunne finne informasjonen du trenger for å velge den pæren som passer for akkurat ditt formål. Våre LED lyskilder er noen av de beste på markedet både når det gjelder kvalitet og pris.

per side
Viser 1 - 150 av 336 produkter
 • A+
  233,00 kr
  v. 10+  209,70 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  18W, 360°, mattert
  • 1710lm Lysstyrke
  • 32W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 140 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  206,00 kr
  v. 10+  185,40 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  13W, 360°, mattert
  • 1250lm Lysstyrke
  • 26W Erstatt
  • 13W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 100 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  168,00 kr
  v. 10+  151,20 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  10W, 360°, mattert
  • 950lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 85 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  168,00 kr
  v. 10+  151,20 kr
  Kulør: Varm

  10W, 360°, mattert
  • 950lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24D fatning - 2 pin. 10w - 950 lumens. Erstatter 18W PL rør. 360 graders spredning av lyset. Med mattert glas - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må kobles ut, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 84 mm. GX24D fatning - 2 pin. 10w - 950 lumens. Erstatter 18W PL rør. 360 graders...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  294,00 kr
  v. 10+  264,60 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  24W, 360°, mattert
  • 2300lm Lysstyrke
  • 42W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 155 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  294,00 kr
  v. 10+  264,60 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  24W, 360°, mattert
  • 2300lm Lysstyrke
  • 200W Erstatt
  • 24W Forbruk
  • 360° Spredning

  E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

  På lager - sendes omgående
 • A++
  2 175,00 kr
  v. 10+  1 957,50 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Dimbar

  45W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E40
  • 6300lm Lysstyrke
  • 450W Erstatt
  • 45W Forbruk
  • 360° Spredning

  Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  40,80 kr 51,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, G45, B22
  • 470lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 5,5W Forbruk
  • 180° Spredning

  B22 LED pære fra V-Tac. 5.5W B22 LED-pære fra V-Tac. Samsung LED-chip. Form: G45. Høyde: 81 mm. Diameter: 45 mm. Fatning: B22 B22 LED pære fra V-Tac. 5.5W B22 LED-pære fra V-Tac. Samsung LED-chip. Form: G45....

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • A+
  343,00 kr
  v. 10+  308,70 kr
  Kulør: Varm

  30W, 360°, mattert
  • 2800lm Lysstyrke
  • 250W Erstatt
  • 30W Forbruk
  • 360° Spredning

  E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

  På fjern lager - levering om 14 dager
 • A+
  152,00 kr
  v. 10+  136,80 kr
  Kulør: Varm

  5W, 360°, mattert
  • 475lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V. Med mattert glass - ligner et alminnelig PL-rør.Lengde uten fatning: 77 mm. GX24Q fatning - 4 pin. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  152,00 kr
  v. 10+  136,80 kr
  Kulør: Varm, Nøytral

  5W, 360°, mattert
  • 475lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 360° Spredning

  GX24D fatning - 2 pin. 5w - 475 lumens. Erstatter 10-13W PL rør. 60 graders spredning av lyset. Med mattert glass - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må kobles ut, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 75 mm GX24D fatning - 2 pin. 5w - 475 lumens. Erstatter 10-13W PL rør. 60 graders spredning...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  340,00 kr
  v. 10+  306,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 360°, 13W
  • 1170lm Lysstyrke
  • 13W Forbruk
  • 360° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen. HF ballast kompatibel.Lengde: 130 mm. Diameter: 50 mm. Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen. HF ballast kompatibel.Lengde:...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  293,00 kr
  v. 10+  263,70 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 360°, 9W
  • 810lm Lysstyrke
  • 9W Forbruk
  • 360° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Lengde: 120 mm. Diameter: 50 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Lengde:...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  356,00 kr
  v. 10+  320,40 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 120°, 13W
  • 1300lm Lysstyrke
  • 13W Forbruk
  • 120° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Dimensjoner: L175 x B40 x H35 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel....

  På lager - sendes omgående
 • A+
  340,00 kr
  v. 10+  306,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 120°, 11W
  • 1100lm Lysstyrke
  • 11W Forbruk
  • 120° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Dimensjoner: L145 x B40 x H35 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel....

  På lager - sendes omgående
 • A+
  380,00 kr
  v. 10+  342,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 360°, 16W
  • 1440lm Lysstyrke
  • 16W Forbruk
  • 360° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibelVelg lyskulør: Varm hvit (3000K), eller nøytral hvit (4500K). Lengde: 140 mm. Diameter: 50 mm. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibelVelg...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  427,00 kr
  v. 10+  384,30 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar

  HF ballast kompatibel, 360°, 20W
  • 1800lm Lysstyrke
  • 20W Forbruk
  • 360° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Velg lyskulør: Varm hvit (3000K), eller nøytral hvit (4500K). Lengde: 150 mm. Diameter: 50 mm.  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Velg...

  På lager - sendes omgående
 • A+
  420,00 kr 525,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar

  Samsung LED chip, 21,2 x 9 cm, E27
  • 3960lm Lysstyrke
  • 36W Forbruk
  • 265° Spredning

  Fin E27 LED kolbepære med Samsung chip og en lysstyrke på 3960 lumen.Kan kombineres med vår E27 til E40 adapter for bruk i E40-kontakten. Fin E27 LED kolbepære med Samsung chip og en lysstyrke på 3960 lumen.Kan...

  Redusert pris!
  På lager - sendes omgående
 • 32,00 kr

  Til å montere ledninger, IP68 vanntett

   Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Virker til ledninger: 3x0,75 mm2. 3x1,0 mm2. 3x1,5 mm2. Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger....

   På lager - sendes omgående
  • A+
   33,60 kr 42,00 kr -20%
   Kulør: Varm
   Dimbar: Ikke dimbar

   B22
   • 806lm Lysstyrke
   • 60W Erstatt
   • 9W Forbruk
   • 200° Spredning

   B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A60. B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form:...

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   2 389,00 kr
   v. 10+  2 150,10 kr
   Kulør: Varm, Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   54W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E40
   • 7560lm Lysstyrke
   • 550W Erstatt
   • 54W Forbruk
   • 360° Spredning

   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning, for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs...

   På lager - sendes omgående
  • A+
   33,60 kr 42,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, R39, E14
   • 250lm Lysstyrke
   • 25W Erstatt
   • 3W Forbruk
   • 120° Spredning

   Fin E14 spotpære i enkel og fin design. Fin E14 spotpære i enkel og fin design.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   111,00 kr
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   5000K, foto og lysterapi, RA 90, E14
   • 600lm Lysstyrke
   • 60W Erstatt
   • 6W Forbruk

   E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og lysterapi. E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og...

   På lager - sendes omgående
  • A
   738,40 kr 923,00 kr -20%
   Kulør: Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   Karbon filamenter, Ø20 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
   • 350lm Lysstyrke
   • 30W Erstatt
   • 8W Forbruk
   • 340° Spredning

   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   540,00 kr 675,00 kr -20%
   Kulør: Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
   • 600lm Lysstyrke
   • 50W Erstatt
   • 8W Forbruk
   • 340° Spredning

   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A
   540,00 kr 675,00 kr -20%
   Kulør: Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
   • 500lm Lysstyrke
   • 40W Erstatt
   • 8W Forbruk
   • 340° Spredning

   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   59,00 kr
   Kulør: Varm
   Dimbar: Dimbar

   Dimbar, 230V, E14
   • 75lm Lysstyrke
   • 0.5W Forbruk
   • 300° Spredning

   På fjern lager - levering om 14 dager
  • A++
   59,00 kr
   Kulør: Varm
   Dimbar: Dimbar

   Dimbar, 230V, E14
   • 100lm Lysstyrke
   • 1W Forbruk
   • 300° Spredning

   En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 1W, så må der anvendes en LED dimmer. En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men...

   På fjern lager - levering om 14 dager
  • A++
   68,80 kr 86,00 kr -20%
   Kulør: Varm
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, Karbon filamenter, A60, E27
   • 806lm Lysstyrke
   • 60W Erstatt
   • 6W Forbruk
   • 300° Spredning

   Form: A60. Form: A60.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   30,40 kr 38,00 kr -20%
   Kulør: Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, P45, E14
   • 470lm Lysstyrke
   • 40W Erstatt
   • 4,5W Forbruk
   • 180° Spredning

   Form: P45. Form: P45.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   54,40 kr 68,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral, Kald
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, A65, E27
   • 1250lm Lysstyrke
   • 85W Erstatt
   • 15W Forbruk
   • 200° Spredning

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A
   472,00 kr 590,00 kr -20%
   Kulør: Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   Karbon filamenter, Ø20 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
   • 500lm Lysstyrke
   • 40W Erstatt
   • 8W Forbruk
   • 340° Spredning

   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A
   448,00 kr 560,00 kr -20%
   Kulør: Ekstra varm
   Dimbar: Dimbar

   Karbon filamenter, Ø16 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
   • 500lm Lysstyrke
   • 40W Erstatt
   • 8W Forbruk
   • 340° Spredning

   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A++
   120,80 kr 151,00 kr -20%
   Kulør: Varm, Nøytral
   Dimbar: Ikke dimbar

   Samsung LED chip, A65, E27
   • 1521lm Lysstyrke
   • 100W Erstatt
   • 12W Forbruk
   • 200° Spredning

   Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen. Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen.

   Redusert pris!
   På lager - sendes omgående
  • A+
   206,00 kr
   v. 10+  185,40 kr
   Kulør: Varm

   13W, 360°, mattert
   • 1250lm Lysstyrke
   • 100W Erstatt
   • 13W Forbruk
   • 360° Spredning

   E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

   På lager - sendes omgående
  • 32,00 kr

   Til å montere ledninger, IP68 vanntett

    Samleboks for montering av ledninger. Ledningstykkelse: 4 - 6,5 mm. Samleboks for montering av ledninger. Ledningstykkelse: 4 - 6,5 mm.

    Legg i handlekurv Info
    Utsolgt
   • A+
    62,40 kr 78,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3
    • 450lm Lysstyrke
    • 55W Erstatt
    • 6,5W Forbruk
    • 38° Spredning

    MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A++
    72,80 kr 91,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, G9
    • 300lm Lysstyrke
    • 25W Erstatt
    • 3W Forbruk
    • 300 ° Spredning

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    206,00 kr
    v. 10+  185,40 kr
    Kulør: Varm

    13W, 360°, mattert
    • 1250lm Lysstyrke
    • 26W Erstatt
    • 13W Forbruk
    • 360° Spredning

    GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning av lyset. Med mattert glass - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V.Lengde uten fatning: 138mm GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning...

    På lager - sendes omgående
   • A+
    855,20 kr 1 069,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    12W, glass, IP68, 12V, PAR56
    • 1200lm Lysstyrke
    • 12W Forbruk
    • 120° Spredning

    Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    252,00 kr 315,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung chip, 36W, E27
    • 2900lm Lysstyrke
    • 170W Erstatt
    • 36W Forbruk
    • 120 ° Spredning

    UFO pære på 36W fra V-Tac. UFO pære på 36W fra V-Tac.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    324,00 kr
    v. 10+  291,60 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar

    HF ballast kompatibel, 120°, 8W
    • 800lm Lysstyrke
    • 8W Forbruk
    • 120° Spredning

    Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel.Dimensjoner: L125 x B40 x H35 mm Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF ballast kompatibel....

    På lager - sendes omgående
   • A+
    283,00 kr
    v. 10+  254,70 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar

    HF ballast kompatibel, 6W
    • 600lm Lysstyrke
    • 6W Forbruk
    • 120° Spredning

    6W LED pære, som kan monteres direkte uten ombygging av lampen. 6W LED pære, som kan monteres direkte uten ombygging av lampen.

    På lager - sendes omgående
   • A+
    136,00 kr 170,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, PAR38, E27
    • 1100lm Lysstyrke
    • 120W Erstatt
    • 14W Forbruk
    • 40° Spredning

    14W LED spotpære med E27 fatning. V-Tac Pro serie med Samsung LED Chip. Form: PAR38. 14W LED spotpære med E27 fatning. V-Tac Pro serie med Samsung LED Chip. Form: PAR38.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    33,60 kr 42,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar

    6W, B22
    • 470lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 200° Spredning

    Vakker og voluminøs pære på 6W. Gir et bra og kraftig lys.   Vakker og voluminøs pære på 6W. Gir et bra og kraftig lys.  

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    136,80 kr 171,00 kr -20%
    Kulør: Ekstra varm
    Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar

    Karbon filamenter, Ø12,5 cm, ekstra varm hvit, E27
    • 300lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Fin LED-globepære fra V-Tac.Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys.Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære fra V-Tac.Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • 75,00 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    2,5W, 120 grader
    • 2.5W Forbruk

    På lager - sendes omgående
   • A+
    54,40 kr 68,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, R63, E27
    • 600lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 120° Spredning

    Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip. Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    1 029,60 kr 1 287,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, IP20, E40
    • 6800lm Lysstyrke
    • 500W Erstatt
    • 85W Forbruk
    • 110° Spredning

    Super sterk E40 LED pære på 85w.Med Samsung Chip.Aluminiumshus som sikrer god varmeavledning. Super sterk E40 LED pære på 85w.Med Samsung Chip....

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    53,60 kr 67,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, A65, E27
    • 1521lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 17W Forbruk
    • 200° Spredning

    Fin og sterk 17W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 17W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver...

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • A+
    48,80 kr 61,00 kr -20%
    Kulør: Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, A58, E27
    • 725lm Lysstyrke
    • 55W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Sterk E27 LED-pære med Samsung LED Chip, som ligner en tradisjonell pære.  Den har en A58-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Sterk E27 LED-pære med Samsung LED Chip, som ligner en tradisjonell pære.  Den har en...

    Redusert pris!
    På fjern lager - levering om 14 dager
   • A+
    95,20 kr 119,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar

    Samsung LED chip, PAR30, E27
    • 825lm Lysstyrke
    • 95W Erstatt
    • 11W Forbruk
    • 40° Spredning

    LED spotpære i højeste kvalitet med Samsung Chip.  LED spotpære i højeste kvalitet med Samsung Chip. 

    Redusert pris!
    På lager - sendes omgående
   • 51,00 kr

    Passer til SG LEDDim 400

     Veggboks til SG LEDDim 400. Veggboks til SG LEDDim 400.

     På lager - sendes omgående
    • A+
     51,20 kr 64,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar

     B22
     • 1055lm Lysstyrke
     • 75W Erstatt
     • 11W Forbruk
     • 200° Spredning

     Vakker og kraftig pære på hele 11W. Gir et bra og kraftig lys. Fatning: B22. Form: A60. Vakker og kraftig pære på hele 11W. Gir et bra og kraftig lys. Fatning: B22. Form: A60.

     Redusert pris!
     På lager - sendes omgående
    • A++
     128,00 kr 160,00 kr -20%
     Kulør: Ekstra varm
     Dimbar: Ikke dimbar

     Karbon filamenter, Ø8 cm, ekstra varm hvit, E27
     • 400lm Lysstyrke
     • 35W Erstatt
     • 4W Forbruk

     Fin LED-globepære fra V-Tac. Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære fra V-Tac. Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et...

     Redusert pris!
     På lager - sendes omgående
    • A+
     164,80 kr 206,00 kr -20%
     Kulør: RGB
     Dimbar: Dimbar

     Med RF fjernkontroll, E27
     • 470lm Lysstyrke
     • 6W Forbruk
     • 200° Spredning

     Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dimme via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse varm hvit. Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dimme via...

     Redusert pris!
     På lager - sendes omgående
    • A++
     88,80 kr 111,00 kr -20%
     Kulør: Varm, Nøytral
     Dimbar: Ikke dimbar

     Karbon filamenter, mattert glass, E27
     • 1100lm Lysstyrke
     • 80W Erstatt
     • 9W Forbruk
     • 300° Spredning

     E27 LED-pære med kulltråd og mattert glass. Ligner en tradisjonell pære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys. E27 LED-pære med kulltråd og mattert glass. Ligner en tradisjonell...

     Redusert pris!
     På lager - sendes omgående
    • A++
     79,00 kr
     v. 10+  71,10 kr
     Kulør: Varm, Kald
     Dimbar: Dimbar

     3W, dimbar, 12V-24V, GY6.35
     • 285lm Lysstyrke
     • 28W Erstatt
     • 3W Forbruk
     • 360° Spredning

     Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 12V-24V.Lengde med ben: 5,1 cm. Lengde uten ben: 4 cm. Diameter: 1,6 cm. Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 12V-24V.Lengde med ben: 5,1 cm....

     På lager - sendes omgående
    • 256,00 kr 320,00 kr -20%

     Firkantet, rustfritt stål, GU10 fatning

      Uplight til GU10 pærer. Perfekt hvis du har spesielle ønsker for lyset. Her kan du montere både svake og svært kraftige GU10 pærer eller pærer med RGB. Hull mål: 90-105 mm. Ytre diameter: 110 x 110 mm. Uplight til GU10 pærer....

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      76,00 kr 95,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Kraftig pære, A65, B22
      • 1350lm Lysstyrke
      • 100W Erstatt
      • 15W Forbruk
      • 200° Spredning

      B22 LED pære fra V-Tac. Kraftig 15W B22 LED pære.Form: A65. B22 LED pære fra V-Tac. Kraftig 15W B22 LED pære.Form: A65.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      48,80 kr 61,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Karbon filamenter, mattert, A60, E27
      • 600lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 300° Spredning

      E27 LED-pære med kulltråds-LED og mattert glass som gir en bra fordeling av lyset. E27 LED-pære med kulltråds-LED og mattert glass som gir en bra fordeling av lyset.

      Redusert pris!
      På fjern lager - levering om 14 dager
     • A++
      82,40 kr 103,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Karbon filamenter, T30, E27
      • 200lm Lysstyrke
      • 20W Erstatt
      • 2W Forbruk
      • 300° Spredning

      2W E27 LED-pære med Karbon filamenter. 2W E27 LED-pære med Karbon filamenter.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      29,60 kr 37,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, P45, E14
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 5,5W Forbruk
      • 180° Spredning

      Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av...

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      29,60 kr 37,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, E14
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 5,5W Forbruk
      • 200° Spredning

      E14 LED-mignonpære med Samsung Chip, kulltråd og mattert glass.Gir et utseende som en tradisjonell mignonpære med mattert glass. E14 LED-mignonpære med Samsung Chip, kulltråd og mattert glass.Gir et utseende som...

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar

      Samsung LED chip, 230V, GU10
      • 480lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 6,5W Forbruk
      • 38 ° Spredning

      Redusert pris!
      På fjern lager - levering om 14 dager
     • A+
      130,40 kr 163,00 kr -20%
      Kulør: Ekstra varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Karbon filamenter, Ø12,5 cm, ekstra varm hvit, 2200K, E27
      • 600lm Lysstyrke
      • 55W Erstatt
      • 6W Forbruk
      • 300° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      106,40 kr 133,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Karbon filamenter, Ø9,5 cm, mattert, E27
      • 840lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 7W Forbruk
      • 300° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      54,40 kr 68,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Karbon filameter, B22
      • 600lm Lysstyrke
      • 50W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 300° Spredning

      Liten kronepære B22 i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. Liten kronepære B22 i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at...

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      39,20 kr 49,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, E14
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 4,5W Forbruk
      • 180° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, G45, E27
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 4,5W Forbruk
      • 180° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      268,00 kr
      v. 10+  241,20 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      HF ballast kompatibel, 4W
      • 400lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 120° Spredning

      4W LED pære, som kan monteres direkte uten ombygging av lampen. 4W LED pære, som kan monteres direkte uten ombygging av lampen.

      På lager - sendes omgående
     • A+
      48,80 kr 61,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, G9
      • 200lm Lysstyrke
      • 20W Erstatt
      • 2.5W Forbruk
      • 300 ° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      58,40 kr 73,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, A60, E27
      • 806lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 6,5W Forbruk
      • 200° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      48,80 kr 61,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, 12V, G4
      • 100lm Lysstyrke
      • 10W Erstatt
      • 1.5W Forbruk
      • 300° Spredning

      Fin mattert LED pære fra V-Tac. Høyde med ben: 38,5 mm.Høyde uten ben: 30,5 mm.Bredde: 12 mm. Fin mattert LED pære fra V-Tac. Høyde med ben: 38,5 mm.Høyde uten ben:...

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      104,00 kr 130,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, Ø12 cm, E27
      • 1521lm Lysstyrke
      • 100W Erstatt
      • 17W Forbruk
      • 200° Spredning

      Fin LED-globepære. Mattert glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Fin LED-globepære. Mattert glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      871,20 kr 1 089,00 kr -20%
      Kulør: Blå
      Dimbar: Ikke dimbar

      12W, glass, IP68, 12V, PAR56
      • 1200lm Lysstyrke
      • 12W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin vanntett pool pære 12w. Spenning: 12v. Materiale: Tykt glass. Farge: Blå.Dimensjoner: Høyde: 114 mm. Diameter: 178 mm. Fin vanntett pool pære 12w. Spenning: 12v. Materiale: Tykt glass. Farge: Blå....

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      30,40 kr 38,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, G45, E27
      • 470lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 5.5W Forbruk
      • 180° Spredning

      Sterk E27 LED-pære med 470 lm. Sterk E27 LED-pære med 470 lm.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      28,00 kr 35,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, A58, E27
      • 806lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 200° Spredning

      Sterk E27 LED-pære med 806lm. Sterk E27 LED-pære med 806lm.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      32,00 kr 40,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, 230V, GU10
      • 400lm Lysstyrke
      • 35W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 110° Spredning

      En av våre mest populære GU10-spotter. En av våre mest populære GU10-spotter.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      69,60 kr 87,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, 230V
      • 550lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 7W Forbruk
      • 200° Spredning

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, R50, E14
      • 450lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 6W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin E14 spotpære i enkel og fin design. Fin E14 spotpære i enkel og fin design.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A++
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar

      Samsung LED chip, kjøleskapspære, E14
      • 180lm Lysstyrke
      • 20W Erstatt
      • 2W Forbruk
      • 150° Spredning

      2W E14 ST25 LED pære med Samsung LED chip. 2W E14 ST25 LED pære med Samsung LED chip.

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      40,80 kr 51,00 kr -20%
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar

      Samsung LED chip, 230V, GU10
      • 450lm Lysstyrke
      • 55W Erstatt
      • 6.5W Forbruk
      • 110° Spredning

      GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære GU10-spotter. GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • A+
      1 029,60 kr 1 287,00 kr -20%
      Kulør: RGB
      Dimbar: Ikke dimbar

      8W, glass, IP68, 12V, PAR56
      • 800lm Lysstyrke
      • 8W Forbruk
      • 120° Spredning

      Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift).Dimensjoner: Høyde: 114 mm. Diameter: Ø178 mm. Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift)....

      Redusert pris!
      På lager - sendes omgående
     • 72,00 kr

      Til å montere ledninger, IP68 vanntett

       Samleboks for å montere ledninger. Ledningstykkelse: 4 - 6,5 mm. Samleboks for å montere ledninger. Ledningstykkelse: 4 - 6,5 mm.

       På lager - sendes omgående
      • A+
       82,40 kr 103,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       Spiral karbon filamenter, røkt glass, ekstra varm hvit, 2200K, A60, E27
       • 360lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 4W Forbruk
       • 300° Spredning

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A
       136,00 kr 170,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       Karbon filamenter, røkt glass, ekstra varm hvit, 1800K, ST64, E27
       • 200lm Lysstyrke
       • 4W Forbruk
       • 300° Spredning

       E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en tradisjonell pære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A+
       28,00 kr 35,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar

       Samsung LED chip, B22
       • 806lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 9W Forbruk
       • 200° Spredning

       B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58. B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58.

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A++
       258,00 kr
       v. 10+  232,20 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: DALI dæmpbar

       HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 13W
       • 780lm Lysstyrke
       • 6W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       222,00 kr
       v. 10+  199,80 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 10W
       • 650lm Lysstyrke
       • 10W Erstatt
       • 5W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       250,00 kr
       v. 10+  225,00 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 13W
       • 780lm Lysstyrke
       • 13W Erstatt
       • 6W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       299,00 kr
       v. 10+  269,10 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: DALI dæmpbar

       HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 18W
       • 910lm Lysstyrke
       • 7W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 700 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       222,00 kr
       v. 10+  199,80 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: DALI dæmpbar

       HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 10W
       • 650lm Lysstyrke
       • 5W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       299,00 kr
       v. 10+  269,10 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 18W
       • 910lm Lysstyrke
       • 18W Erstatt
       • 7W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 700 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       160,00 kr
       v. 10+  144,00 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       0,5W, 12V
       • 5lm Lysstyrke
       • 0,5W Forbruk
       • 90° Spredning

       Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål. Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål.

       På lager - sendes omgående
      • A+
       88,80 kr 111,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar

       3-trinns dimbar, A60, E27
       • 806lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 9W Forbruk
       • 200 ° Spredning

       Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell pære.Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.Dimmes i 3 nivåer: 100%, 66%, 33%. Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A++
       1 859,00 kr
       v. 10+  1 673,10 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       60W, Høi spredning 180°, 150lm/w, IP64 vanntett, E40
       • 9000lm Lysstyrke
       • 300W Erstatt
       • 60W Forbruk
       • 180° Spredning

       Kraftig pære med ekstra høi spredning. Kraftig pære med ekstra høi spredning.

       På lager - sendes omgående
      • A+
       3 358,00 kr
       v. 10+  3 022,20 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       80W, regulerbar spredning opp til 270°, mattert, IP64 vanntett, E40
       • 9600lm Lysstyrke
       • 400W Erstatt
       • 80W Forbruk
       • 270° Spredning

       Kan reguleres fra 120 grader til 270 grader. Kan reguleres fra 120 grader til 270 grader.

       På fjern lager - levering om 2-3 uker.
      • A+
       3 805,00 kr
       v. 10+  3 424,50 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       110W, regulerbar spredning opp til 270°, mattert, IP64 vanntett, E40
       • 13200lm Lysstyrke
       • 400W Erstatt
       • 110W Forbruk
       • 270° Spredning

       Kan reguleres fra 120 grader til 270 grader. Kan reguleres fra 120 grader til 270 grader.

       På lager - sendes omgående
      • A+
       108,00 kr
       v. 10+  97,20 kr
       Kulør: Varm, Nøytral, Kald

       5W, 240°, mattert
       • 500lm Lysstyrke
       • 5W Forbruk
       • 240° Spredning

       G24D fatning.Ekstra høy spredning. G24D fatning.Ekstra høy spredning.

       På lager - sendes omgående
      • A++
       318,00 kr
       v. 10+  286,20 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 26W
       • 1170lm Lysstyrke
       • 26W Erstatt
       • 9W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte. Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

       På lager - sendes omgående
      • A+
       332,00 kr
       v. 10+  298,80 kr
       Kulør: Varm, Nøytral, Kald

       18W, 360°, mattert
       • 2300lm Lysstyrke
       • 200W Erstatt
       • 24W Forbruk
       • 360° Spredning

       E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

       På lager - sendes omgående
      • A++
       88,80 kr 111,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar

       Dimbar, 230V, GU10
       • 500lm Lysstyrke
       • 5,5W Forbruk
       • 60° Spredning

       5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære. En av våre mest populære GU10-spotter. 5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A++
       318,00 kr
       v. 10+  286,20 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: DALI dæmpbar

       HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 26W
       • 1170lm Lysstyrke
       • 9W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       201,00 kr
       v. 10+  180,90 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 11W, 6W
       • 780lm Lysstyrke
       • 11W Erstatt
       • 6W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       173,00 kr
       v. 10+  155,70 kr
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       Ballast kompatibel, 180°, Erstat 5W
       • 390lm Lysstyrke
       • 5W Erstatt
       • 3W Forbruk
       • 180° Spredning

       Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 300 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

       På lager - sendes omgående
      • A+
       87,00 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar

       Diam: 1,8cm, Lengde: 6,8cm, Dimbar
       • 650lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 6,6W Forbruk
       • 360° Spredning

       Slan dimbar B15 pære. Slan dimbar B15 pære.

       På lager - sendes omgående
      • A++
       114,40 kr 143,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       Samsung LED chip, Karbon filamenter, Ø12,5 cm, E27
       • 806lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 6W Forbruk
       • 300° Spredning

       Fin LED-globepære fra V-Tac. Klar glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Fin LED-globepære fra V-Tac. Klar glass og med...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A+
       214,00 kr
       Kulør: Varm-Kold + RGB
       Dimbar: Dimbar

       Google Home, Amazon Alexa kompatibel, E27, A60
       • 1055lm Lysstyrke
       • 75W Erstatt
       • 11W Forbruk
       • 200° Spredning

       11W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 11W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre...

       På lager - sendes omgående
      • A+
       177,00 kr
       Kulør: Varm-Kold + RGB
       Dimbar: Dimbar

       Google Home, Amazon Alexa kompatibel, E27, G45
       • 470lm Lysstyrke
       • 28W Erstatt
       • 5W Forbruk
       • 180° Spredning

       5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre...

       På lager - sendes omgående
      • A++
       76,00 kr 95,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       Samsung LED chip, Karbon filamenter, Ø9,5 cm, E27
       • 806lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 6W Forbruk
       • 300° Spredning

       Fin LED-globepære fra V-Tac. Klar glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Fin LED-globepære fra V-Tac. Klar glass og med...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A++
       48,80 kr 61,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar

       A60, E27
       • 1055lm Lysstyrke
       • 75W Erstatt
       • 6,5W Forbruk
       • 200° Spredning

       Sterk E27 LED-pære på 6,5 watt. Sterk E27 LED-pære på 6,5 watt.

       På lager - sendes omgående
      • 283,20 kr 354,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       GU10, 230V, AR111 / ES111
       • 720lm Lysstyrke
       • 12W Forbruk
       • 45° Spredning

       ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm. ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm.

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • 115,20 kr 144,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       GU10, 230V, AR111 / ES111
       • 850lm Lysstyrke
       • 9W Forbruk
       • 120° Spredning

       ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm. ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm.

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A+
       48,80 kr 61,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar

       Samsung LED chip, A58, E14
       • 806lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 9W Forbruk
       • 200° Spredning

       Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på...

       Redusert pris!
       På lager - sendes omgående
      • A+
       187,00 kr
       Kulør: Varm-Kold + RGB
       Dimbar: Dimbar

       Google Home, Amazon Alexa kompatibel, GU10 Spot
       • 400lm Lysstyrke
       • 27W Erstatt
       • 5W Forbruk
       • 110° Spredning

       5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre...

       På lager - sendes omgående
      • A+
       177,00 kr
       Kulør: Varm-Kold + RGB
       Dimbar: Dimbar

       Google Home, Amazon Alexa kompatibel, P45, E14
       • 470lm Lysstyrke
       • 28W Erstatt
       • 5W Forbruk
       • 180° Spredning

       5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre...

       På lager - sendes omgående
      • 117,00 kr

       Til viderekobling, IP68 vanntett

        Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Komplett med skruer og ermer. Passer til ledninger: 3x0,75 mm2. 3x1,0 mm2. Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger....

        På lager - sendes omgående
       • A++
        193,00 kr
        v. 10+  173,70 kr
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar

        Ballast kompatibel, 180°, Erstat 9W
        • 650lm Lysstyrke
        • 9W Erstatt
        • 5W Forbruk
        • 180° Spredning

        Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

        På lager - sendes omgående
       • A++
        184,00 kr
        v. 10+  165,60 kr
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar

        Ballast kompatibel, 180°, Erstat 7W
        • 520lm Lysstyrke
        • 7W Erstatt
        • 4W Forbruk
        • 180° Spredning

        Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 400 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

        På lager - sendes omgående
       • 532,80 kr 666,00 kr -20%

        Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 230V

         Smart Home stikkontakt fra V-Tac i vanntett utgave. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter hvor du enkelt kan programmere lyskilder og andre apparater til å skru seg på og av på bestemte tidspunkt. Stikkontakten betjenes via Smart Life App'en, eller med stemmestyring på Google Home og Alexa. Smart Home stikkontakt fra V-Tac i vanntett utgave. Den intelligente stikkontakten...

         Redusert pris!
         På lager - sendes omgående
        • A++
         1 086,00 kr
         v. 10+  977,40 kr
         Kulør: Varm
         Dimbar: Dimbar

         27W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E40
         • 3780lm Lysstyrke
         • 300W Erstatt
         • 27W Forbruk
         • 360° Spredning

         Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs...

         På lager - sendes omgående
        • A+
         177,00 kr
         Kulør: Varm-Kold + RGB
         Dimbar: Dimbar

         Google Home, Amazon Alexa kompatibel, E14
         • 470lm Lysstyrke
         • 28W Erstatt
         • 5W Forbruk
         • 200° Spredning

         5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre...

         På lager - sendes omgående
        • A
         171,00 kr 285,00 kr -40%
         Kulør: Ekstra varm
         Dimbar: Ikke dimbar

         Karbon filamenter, Ø12,5 cm, ekstra varm hvit, E27
         • 70lm Lysstyrke
         • 30W Erstatt
         • 5W Forbruk
         • 300° Spredning

         Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye...

         Redusert pris!
         På lager - sendes omgående
        • A+
         171,20 kr 214,00 kr -20%
         Kulør: Varm, Nøytral
         Dimbar: Ikke dimbar

         Samsung LED chip, E27
         • 900lm Lysstyrke
         • 70W Erstatt
         • 11W Forbruk
         • 120° Spredning

         Sterk E27 LED-pære. Sterk E27 LED-pære.

         Redusert pris!
         På lager - sendes omgående
        • A++
         46,00 kr
         v. 10+  41,40 kr

         1,8W, varm hvit, 230V, B22
         • 180lm Lysstyrke
         • 15W Erstatt
         • 1.8W Forbruk
         • 180° Spredning

         230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm. 230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm.

         På lager - sendes omgående
        • A++
         40,80 kr 51,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar

         Samsung LED chip, G45, Karbon filamenter, E27
         • 400lm Lysstyrke
         • 4W Forbruk
         • 300° Spredning

         Kompakt kronepære som direkte erstatter tradisjonelle kronepærer på 35 W. Med filament-LED som gir et utseende som minner om tradisjonelle kronepærer og samtidig ikke skjærer i øynene.   Kompakt kronepære som direkte erstatter tradisjonelle kronepærer på 35 W. Med...

         Redusert pris!
         På lager - sendes omgående
        • A
         216,80 kr 271,00 kr -20%
         Kulør: Fra varm til kald
         Dimbar: Via Smart Home

         Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 230V, GU10
         • 360lm Lysstyrke
         • 35W Erstatt
         • 9W Forbruk
         • 100° Spredning

         4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge...

         Redusert pris!
         På lager - sendes omgående
        • A++
         1 306,00 kr
         v. 10+  1 175,40 kr
         Kulør: Nøytral
         Dimbar: Ikke dimbar

         150lm/w, Erstatning for 120W Metallhalogen, IP66 vanntett, E40
         • 6000lm Lysstyrke
         • 200W Erstatt
         • 40W Forbruk
         • 280° Spredning

         Perfekt till gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren Perfekt till gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass...

         På lager - sendes omgående
        • 236,80 kr 296,00 kr -20%

         Virker med Google Home, Alexa og smartphones, med USB uttak, 230V

          Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter hvor du enkelt kan programmere lyskilder og andre apparater til å skru seg på og av på bestemte tidspunkt. Stikkontakten betjenes via Smart Life App'en, eller med stemmestyring på Google Home og Alexa. Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter...

          Redusert pris!
          På lager - sendes omgående
         • A+
          211,00 kr
          v. 10+  189,90 kr
          Kulør: Varm
          Dimbar: Ikke dimbar

          135mm, 13W, 230V, R7S
          • 1200lm Lysstyrke
          • 80W Erstatt
          • 13W Forbruk
          • 360° Spredning

          R7S LED pære. R7S LED pære.

          På lager - sendes omgående
         • A+
          62,40 kr 78,00 kr -20%
          Kulør: Varm, Nøytral
          Dimbar: Ikke dimbar

          Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3
          • 450lm Lysstyrke
          • 55W Erstatt
          • 6,5W Forbruk
          • 110° Spredning

          MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

          Redusert pris!
          På lager - sendes omgående
         • 103,00 kr

          Til viderekobling, IP68 vanntett

           Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Komplett med skruer og ermer. Passer til ledninger: 3x0,75 mm2. 3x1,0 mm2. Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger. Komplett med skruer og ermer. Passer...

           På lager - sendes omgående
          • A++
           73,00 kr
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Ø35mm, keramisk, 230V, mini GU10
           • 255lm Lysstyrke
           • 3W Forbruk
           • 38° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A++
           51,00 kr
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Karbon filamenter, E14
           • 260lm Lysstyrke
           • 2W Forbruk
           • 320° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A++
           73,00 kr
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Keramisk, 35mm, 12V, MR11 / GU4
           • 255lm Lysstyrke
           • 30W Erstatt
           • 3W Forbruk
           • 38° Spredning

           På lager - sendes omgående
          • A+
           54,40 kr 68,00 kr -20%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Dimbar

           Dimbar, 230V, GU10
           • 380lm Lysstyrke
           • 40W Erstatt
           • 5W Forbruk
           • 38° Spredning

           5W GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære. En av våre mest populære GU10-spotter. Flicker free. 5W GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en...

           Redusert pris!
           På fjern lager - levering om 14 dager
          • A+
           106,40 kr 133,00 kr -20%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Samsung LED chip, A80, E27
           • 2000lm Lysstyrke
           • 18W Forbruk
           • 200° Spredning

           Fin og sterk 18W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 18W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver...

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • 214,40 kr 268,00 kr -20%

           Rød Bronse, E27
           • Max. 60W Forbruk

           Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære medfølger ikke. Enkel å montere. Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære...

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • A++
           100,00 kr 125,00 kr -20%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Karbon filamenter, A70, E27
           • 1550lm Lysstyrke
           • 100W Erstatt
           • 12.5W Forbruk
           • 330 ° Spredning

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • A++
           54,40 kr 68,00 kr -20%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar

           Samsung LED chip, Karbon filamenter, B22
           • 400lm Lysstyrke
           • 40W Erstatt
           • 4W Forbruk
           • 300° Spredning

           Liten LED-mignonpære B22 pære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd. Liten LED-mignonpære B22 pære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene...

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • 214,40 kr 268,00 kr -20%

           Brun Bronze, E27
           • Max. 60W Forbruk

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • 93,60 kr 117,00 kr -20%

           Beton, E27
           • Max. 60W Forbruk

           Rustik og flot beton lampefatning. Rustik og flot beton lampefatning.

           Redusert pris!
           På lager - sendes omgående
          • 176,00 kr 220,00 kr -20%

           Virker med Google Home, Alexa og smartphones

            Mini afbryder med intelligent WIFI trådløs forbindelse.Det er muligt at styre den via smartphone og tablet, fx Android og IPhone og IPad.Understøtter og Google Home og Amazon Alexa, så du får mulighed for at kunne tænde og slukke alt i hjemmet via tale.Giver mulighed for fjernstyring af tænd/sluk for alt der er tilsluttet enheden.Max belastning er hele... Mini afbryder med intelligent WIFI trådløs forbindelse.Det er muligt at styre den via...

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • A+
            48,80 kr 61,00 kr -20%
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar

            Samsung LED chip, T37, E27
            • 725lm Lysstyrke
            • 55W Erstatt
            • 8W Forbruk
            • 230° Spredning

            Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip. Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • A+
            75,20 kr 94,00 kr -20%
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar

            karbon filamenter, røkt glass, ekstra varm hvit, 2200K, A60, E27
            • 150lm Lysstyrke
            • 20W Erstatt
            • 3W Forbruk
            • 300° Spredning

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • A+
            33,60 kr 42,00 kr -20%
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar

            P45, E14, RA 95
            • 470lm Lysstyrke
            • 40W Erstatt
            • 5.5W Forbruk
            • 200° Spredning

            Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Leverer bra spredning på 200 grader. Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av...

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • A+
            33,60 kr 42,00 kr -20%
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar

            G45, E27, RA 95
            • 470lm Lysstyrke
            • 40W Erstatt
            • 5.5W Forbruk
            • 200° Spredning

            Sterk E27 LED-pære med 470 lumen. Sterk E27 LED-pære med 470 lumen.

            Redusert pris!
            På lager - sendes omgående
           • A+
            75,00 kr
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar

            Keramisk, 230V, GU10
            • 630lm Lysstyrke
            • 7W Forbruk
            • 120° Spredning

            På lager - sendes omgående
           • A+
            56,00 kr 70,00 kr -20%
            Kulør: Varm
            Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar

            Samsung LED chip, 230V, GU10
            • 380lm Lysstyrke
            • 40W Erstatt
            • 5W Forbruk
            • 38° Spredning

            GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære En av våre mest populære GU10-spotter. GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en...

            Redusert pris!
            På fjern lager - levering om 14 dager
           Viser 1 - 150 av 336 produkter