Filter

Pris
6 kr 3365 kr
Forbruk
0 W 150 W
Kulør
more... less
Spredning
10 243660
Lysstyrke
5 14400
Filter

LED lyskilder

LED lyskilder
Velg kategori nedenfor:
 • E14 LED

  Pris garanti led lyskilder


  E14 LED pærer - både nostalgiske og moderne

  For over hundre år siden, når glødepærene først kom på markedet, var ikke valgmulighetene mange. Man hadde to ulike sokler å velge mellom, nemlig E14 og E27. Dette har resultert med at mange har en E14 sokkel hjemme, og med tid og stunder har innovasjon og moderne teknologi benyttet seg av å gjøre det enkelt for kundene. 

  Nå som glødepæren er ute av bildet, finnes det nemlig E14 LED lyspærer, slik at man ikke trenger å bytte sokkel for å kunne bruke en av de nye E14 pærene. Med andre ord vil våre E14 pærer passe godt til mange ulike lamper som allerede finnes i Norske hjem, takket være det universelle designet. En E14 LED pære sørger også for å gi hjemmet et touch av nostalgi, samtidig som det omfavner alle moderne funksjoner. 

  Noe for enhver stil

  Noen av våre mest dekorative lyspærer med E14 sokkel er LEDlife kronepære med røkt glass, V-tac flammepære og den klassiske stearinlyspæren med ravfarget glass.  For å kunne kombinere en standard sokkel som E14 med moderne teknologi, har vi selvfølgelig også ulike lyspærer som er moteriktige og innovative. Smartpærene med E14 sokkel kan styres via smarttelefonen takket være apper som er enkle i bruk, eller kan brukes med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en stearinlyspære eller kronepære med smarte funksjoner og E14 sokkel, har vi håndplukket kvalitetsrike LED pærer som er super energieffektive. 

  Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E14 pærer. Dersom du velger en e14 led pære dimbar vil du i tillegg kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker.

  Kvalitet og effektivt energiforbruk

  Alle våre E14 LED pærer er av høy kvalitet og kommer med mange lystimer. Ved å tilby kvalitetsrike LED pærer, garanterer vi lang og sikker drift som kan gi hele 30 000 lystimer, i tillegg til at de gir et flott og nøyaktig lys gjennom alle timene. LED er alltid et smart valg når man ønsker å ta litt bedre vare på miljøet og i tillegg spare penger på strømregningen, da det er en av de mest energieffektive lyskildene på markedet.

  Mange av våre E27 pærer kommer med karbon filamenter for å gi dem den rustikke og nostalgiske følelsen vi kjenner fra glødepærer. Derimot kan du også finne klassiske pærer med frostet glass for å få et mer naturlig lys, da vi vet at våre kunder har ulike behov og ønsker.

  {opfaqblock:222}

 • E27 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Nostalgi og innovasjon med E27 LED pærer

  Fra gammelt av var det to standard sokler til tradisjonelle glødepærer. Disse var E27 og E14, hvorav bokstaven E kommer fra Thomas Edison, som en hyllest til den fantastiske oppfinneren som ga oss lys. Med andre ord vil en E27 pære passe til de fleste fatninger i spesielt eldre hjem.

  Når LED teknologien kom på markedet, var det en selvfølge at vi hadde et behov for å gjenskape E27 pæren med ny teknologi. På grunnlag av dette kom E27 LED pæren på markedet, noe som kom med mange fordeler. En E27 LED pære ser ut som en standard E27 glødepære, noe som har gjort den både nostalgisk og gjenkjennelig for de aller fleste. Derimot kommer E27 LED med alle fordelene LED har å by på. Dette betyr at E27 LED pærene både er mer energibesparende og miljøvennlige. De kommer med minimalt strømforbruk, som vår 1W LED stearinlys pære, som faktisk ser ut som et levende lys når det er i bruk. 

  Stilrent og moderne

  I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 LED pærer. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske LOVE pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av E27 LED pærer som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

  Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. 

  Fleksible løsninger med adapter

  Vi har et utrolig fleksibelt og variert utvalg av LED pærer med E27 sokkel. Men dersom du allerede har en E27 sokkel og kanskje ønsker å bytte denne ut, trenger du ikke begynne å renovere alle lyskildene dine. Med våre smarte E27 til G9 og E27 til GU10 adapter, kan du enkelt bytte dette helt selv. 

  Dersom du ikke har E27 sokkel, men gjerne ønsker å ha det takket være det stilige og særegne utvalget av E27 LED pærer, har vi også adaptere slik at du kan endre fra E40 til E27 eller E12 til E27

  {opfaqblock:226}

 • E40 LED

  Pris garanti led lyskilder

  E40 LED, en særdeles kraftfull lyskilde

  Om du bare er nysgjerrig på hva LED E40 er, eller om du faktisk har en lampe med E40 sokkel som mangler en ‘super-lyspære’, så har du kommet til rett sted. E40 sokkelen er ofte brukt på gamle industrilamper, gatelamper, lagerbelysning og park-lamper. De er ment å erstatte belysningen på områder hvor det tidligere har vært brukt metallhalogen og kvikksølvpærer. Denne type LED belysning vil kunne være nyttig i fortrinnsvis butikk og utstillinger, men de er definitivt også veldig robuste, og noen er vanntette slik at de er velegnet til utendørsbruk.

  LED teknologien har skutt fart de siste tiårene, så bli med på denne positive utviklingen du også! Med danske LEDlife som er leverandør av et stort antall produkter i vårt sortiment, kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten når du gjør din netthandel hos oss. Her er en av deres knallgode vanntette og dimbare LED pærer. Hvis du tilfeldigvis mangler LED pærer med E40 fatning til dine lamper, kan du enkelt benytte vår gode E40 til E27 adapter.

  Varierte bruksområder - velg rett styrke og fargekulør

  Med en E40 pære får du et naturlig lys med ekstra futt på lysstyrken. Fra spisebordet, til loftsboden, til gårdsplassen, kan denne belyse i riktig så mange timer - opptil hele 50000 timer! 

  Innenfor denne kategorien kan du finne pærer med en lysstyrke fra 3780 lumen og helt opp til 15800 lumen. Jo høyere antall lumen, jo kraftigere vil den lyse. Om du for eksempel har et rom som du bruker til aktiviteter som krever presisjonslys på dagtid, men hvor du også ønsker å ha en hyggelig og lun kveldsstemning på kveldene, da kan du velge en pære som er kompatibel med en dimmer. Vi kan anbefale denne: LEDlife MEGA36 LED pære. Den vil også gå utmerket til designklassikere som PH-lampen Konglen eller Artichoke.

  Ta vare på miljøet vårt ved å bytte til LED-teknologi! 

  Med tiden har LED teknologien gjort fremskritt hva gjelder energieffektivitet og holdbarhet. Dette er en stor del av et kollektivt og innovativt miljøtiltak. Om kommuner, organisasjoner, bedrifter, idrettsklubb eller sameier velger LED til deres oppgraderingsprosjekter, er dette et steg mot en lysende og energibesparende fremtid. De kraftige LED E40 pærene er et utsøkt valg med masse lys. Hager, parker, passasjer, gater og lufthavner er bare noen av mange områder slike pærer kan komme til nytte.

  Om du fremdeles skulle ha spørsmål, er vi her for å hjelpe deg - du kan enkelt ta kontakt med våre dyktige kundeservicemedarbeidere her.

  {opfaqblock:228}

 • G4 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Kvalitetsrike LED-pærer med G4 fatning

  Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det her! Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. I tillegg kommer alle våre LED lyspærer i høyeste kvalitet. 

  Det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer. Der kan du blant annet finne ut hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har, dens kulør, lysstyrke og dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette være mulig. Om du fremdeles har spørsmål etter å ha lest produktbeskrivelsene, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice - vi hjelper deg med glede.

  Hva er en G4 pære, og hvor kan jeg bruke dem?

  G4 pærer er en lavspenningspære med to pinner satt 4 mm fra hverandre. Deres lille størrelse og relativt høye effekt ved hjelp av 12V inngang gjør dem til et godt valg der man ikke har spesielt stor plass. Deres delikate stil gjør dem perfekte for dekorative inventar, og er ofte brukt der man ønsker en belysning som bidrar til å skape en helhetlig og koselig atmosfære, som stue eller soverom. 

  De fleste G4 LED er hvite lys som er tilpassbare når det gjelder kulør, dvs. de kan velges i tre forskjellige nyanser: nøytral hvit, kald hvit eller varm hvit. Dermed passer de alle bruk og rom, uavhengig om du ønsker deg et sterkt lys med et klart blåaktig skjær for et malerom eller akvariet (kald hvit kulør), en belysning som egner seg som arbeidslys (nøytral hvit) eller en kulør som vil skape en koselig og avslappende atmosfære i rommet (varm hvit). 

  Uendelig fordeler med LED-teknologi

  Å velge LED-basert teknologi er en klok beslutning, både økonomisk og miljømessig. Ved å velge energieffektive, men kraftige produkter, tar du et positivt valg for både deg og familien din, så vel som resten av planeten. Våre G4 LED pærer er produsert med høyeste kvalitet som ambisjon og har lang levetid. De fleste modellene i vårt sortiment har en total brenningstid på omtrent 50 000 timer, så du vil dermed ikke trenge å bytte ut pæren med det første. Med andre ord - alle vinner på det, uten at kvaliteten lider.

  {opfaqblock:236}

 • G9 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Den smarte G9 stiftsokkelpæren med LED teknologi!

  Ofte kan det føles forvirrende å være på let etter en ny lyskilde. Det finnes utrolig mange bokstaver og tall å forholde seg til, og hvis man ikke vet hva som allerede er installert i hjemmet kan det føles som en jungel av lys der ute. Men til sammenligning med en ekte jungel, er denne jungelen godt belyst og vil få deg til å se lyset i enden av overgrodde trær til slutt. Hos LEDlyskilder er vi opptatt av at du skal kunne handle kvalitetsrike lyspærer til en rimelig pris, og vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha når du er usikker på om du trenger en G9 eller en G8 pære.

  G9 med lange tradisjoner

  G9 har vært en populær lyspære, eller skal vi kanskje heller si stiftsokkelpære, i en årrekke. I sin tid var G9-halogenpæren revolusjonerende når den kom på markedet. Den ga nemlig hundre prosent fargegjengivelse, lyste i alle retninger og strålte av en utmerket lysstyrke. G9 pæren gjorde det mulig å utforme lamper med et mye slankere design enn tidligere. Med andre ord, G9 pæren var populær med god grunn.

  Når LED teknologien kom, var det en selvfølge at man måtte utvikle en G9 LED pære også. For å enkelt kunne bytte ut gamle halogenpærer med G9 sokkel, som veldig mange norske spotter og lamper er utstyrt med, kan du altså få tak i LED pære G9. 

  Gruppering eller enestående lys

  G9 LED er som regel brukt i en gruppe. Dette gjelder typisk for spotter eller downlights, da G9 kommer uten et målrettet lys, men heller sprer lyset på en myk måte utover rommet. Hvis du da velger en varm hvit G9 pære, vil du sørge for en behagelig atmosfære innendørs, uansett årstid. Det er også mulig å kun benytte seg av en enkelt G9 LED stift i en lampe eller lignende, men lyskilden overstiger sjeldent 400 lumen, noe som resulterer i at lyset alene ikke blir særlig sterkt.

  Siden valgmulighetene er så mange, har vi både enkle G9 LED pærer og pakker på 3 LED G9 pærer. Mange av våre G9 lys er også dimbare, slik at du kan skape den stemningen du ønsker utover dagen: en sterk belysning på dagtid, og en mer rolig og dempet atmosfære på kveldstid, for eksempel.

  Psssst…. hvis du har en annen fatning enn G9, har vi smarte løsninger. Prøv våre E14 til G9 eller E27 til G9 adapter!

  {opfaqblock:239}

 • MR11 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Finn riktig LED lys til MR11 fatning

  Mange har tidligere brukt massevis av gulvplass på å sette opp lamper som egner seg til en mer dempet belysning når mørket faller på, og man ønsker å krølle seg sammen foran peisen eller TV-kroken. Andre har valgt stilfulle lamper som blir wow-faktoren over spisebordet eller i stua for å dekorere. Derimot er det en trend som har pågått de siste tiårene som er langt ifra på vei ut, da den nemlig har revolusjonert belysning i norske hjem: spotter, også populært kalt downlights. De tar ingen form og plass i hjemmene våre, men gir oss rikelig med belysning til enhver årstid. 

  Spotlights glir sømløst inn i det minimalistiske skandinaviske designet som ofte består av hvite vegger og hvite tak, slik at du kun trenger å finne det lille ekstra for å sette ditt personlige preg på det - og det trenger da ikke være lamper, men faktisk noe du ønsker å pynte hjemmet med.

  Fleksible downlights og spotlights

  En av grunnene til at spottene har blitt så populære er at de er så fleksible. De fleste kan nemlig dimmes ved behov, noe som er ideelt i norske hjem når vi søker et naturlig og fyllende lys innendørs. Det gir oss muligheten til å selv bestemme om vi ønsker oss noe tilsvarende dagslys eller et koselig kveldslys, i tillegg til at det virker mer naturlig når det kommer ned fra flere lyspunkter fra taket enn fra én lampe i rommet. 

  Dimmefunksjonen er ikke bare en måte å veksle atmosfæren fra dag til kveld, det er også en måte å spare penger på. Dersom man velger å dimme et LED-lys kan man nemlig spare så mye som 80% av strømmen i forhold til full styrke. Dette er en funksjon som bl.a. kommer med en av våre bestselgere av ledlys MR11, slik at du kan få mest mulig ut av belysningen din.

  Presisjon og nøyaktighet 

  Det er ikke bare dimming som er en av funksjonene du bør se på før du bestemmer deg for et produkt. Våre LED lyskilder MR11 varierer i spredning fra 38 grader til 45 grader, som i bunn og grunn er en ganske liten vinkel for spotlights. Derimot egner downlights med lav spredning seg til områdene hvor man ønsker seg et mer konsentrert og nøyaktig lys. Enten dette betyr at våre LED lyskilder MR11 egner seg best over lesekroken eller på kjøkkenet, er det et ideelt og smart valg hvor du trenger ekstra konsentrert lys.

  {opfaqblock:265}

 • MR16 GU5.3 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Finn riktig LED lys til MR16 GU5.3 fatning

  Selv om lamper både kan være dekorativt og rene skjære interiørobjekt, har vi nordmenn en forkjærlighet for spotter, også populært kalt downlights. De glir sømløst inn i det minimalistiske skandinaviske designet som ofte består av hvite vegger og hvite tak, og gir oss opplyste rom selv på de mørkeste vinterdager. 

  Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, og har et stort utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel, også kalt GU5.3 sokkel, som er en standard sokkel i mange norske husstander. Med enkel montering og de klassiske egenskapene LED lys kommer med, som lavt strømforbruk, er det alfa omega i en og samme spot.

  Fleksible downlights og spotlights

  En av de mange grunnene til at spotlights og downlights har blitt så populære er at de fleste kan dimmes ved behov. Dette er ideelt i norske hjem når mørket faller på og vi ønsker oss et naturlig og dekkende lys hjemme, som føles nesten like utfyllende og naturlig som sollyset. Det gir oss også muligheten til å kontrollere om vi ønsker oss dagslys eller et koselig kveldslys.

  Men det er ikke bare dimming som er en av funksjonene du bør se på før du bestemmer deg. Våre LED lyskilder MR16 GU5.3 varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det lyset du ønsker for ditt rom. Downlights med høy spredning sørger for å dekke et stort område, mens de med lavere spredning gir et mer konsentrert og nøyaktig lys. Disse egner seg best over lesekroken eller på kjøkkenet, mens de med høy spredning er perfekte der du ønsker å fylle ut hvert tomrom mellom spotlysene dine slik at lyset beveger seg sømløst gjennom rommet.

  Riktig lys til riktig rom

  De fleste LED-lys MR16 GU5.3 i vårt sortiment kommer i en varm fargetone, da dette gir en hyggelig og avslappende atmosfære i en varm hvitfarge. Disse egner seg spesielt til stuen eller andre kosekroker i hjemmet, og vår mest energisparende modell bruker så lite som 1w samtidig som den er dimbar. Vi har også LED spotpærer som egner seg til f.eks. kjøkkenet, da den kommer i en nøytral fargetone som gir et presist og funksjonelt arbeidslys. 

  Vi har med andre ord sørget for at du som kunde kan være sikker på at du finner LED pæren du er på utkikk etter hos oss. Finn ditt nye LED-lys MR16 GU5.3 til en konkurransedyktig pris her.

  {opfaqblock:266}

 • GU10 LED

  Pris garanti led lyskilder

  GU10 LED-pærer - pengebesparende og miljøvennlig belysning

  Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien. Pærene du finner her er LED, noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer - dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra den annerkjente LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet. 

  For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har, kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

  Den mest populære spotbelysningen  

  GU10 LED-spotpærer er blant de mest brukte pærene for spotbelysning, og er blitt så populære på grunn av deres allsidighet, hvor lette de er å montere, deres lange levetid og gode energisparing. LED-pærer bruker opptil 80% mindre energi enn tradisjonelle pærer!  GU10 LED-spotter er ideelle for spotbelysning, både i hjemmet, på hotell og diverse industribygg. Våre LED-pærer har en levetid på opptil 50.000 timer, noe som betyr at du ikke trenger å skifte pære på mange år.

  I vårt store GU10-LED sortiment har vi pærer med et bredt utvalg av farger og kulør, slik at du garantert kan finne det perfekte alternativet for ditt ønsket bruk.

  Velg og vrak mellom alle regnbuens farger! 

  En varm kulør vil belyse hjemmet ditt på en behagelig og avslappende måte, og er perfekt for norske hjem. En nøytral kulør er det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, siden lyset er uten blå eller gule toner slik at opplyste motiver virker helt naturlige. En kald hvit kulør gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær for å malerom, akvarier og spesiell dekor.

  Om du ønsker det lille ekstra, har vi også GU10-LED pærer med RGB farger. Vår V-Tac 3,5W RGB LED pære med fjernkontroll gir deg muligheten til både å endre farge og dimme lyset via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse i den mer tradisjonelle varm hvite kuløren. Vår populære 5W Smart Home LED pære kommer med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys, og er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, slik at du enkelt kan styre lyset med stemmekontroll. Den har også innebygd wifi, noe som lar deg kontrollere pæren fra din smartelefon eller tablet.

  {opfaqblock:241}

 • GY6.35 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Kvalitetsrike GY6.35 LED pærer

  På denne siden vil du finne våre kvalitetsrike LED pærer med GY6.35 sokkel. Uansett om du ønsker en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys, vil du kunne finne en i sortimentet vårt! Disse allsidige pærene kommer både med en lysspredning på 360 grader og dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste LED-pærene sine hos oss, samtidig som det er viktig for oss å levere produkter til konkurransedyktige priser - du vil altså få et kvalitetsrikt produkt til en lav pris om du handler her på LedLyskilder.

  Du kan enkelt finne grunnleggende informasjon om alle pærene her på kategorisiden, og om du ønsker mer spesifikk informasjon om hvert produkt er det bare å klikke seg inn på dem. Hver side vil oppgi pærens størrelse, levetid, kulør og mer, slik at du enkelt kan sammenligne de forskjellige og finne det perfekte alternativet for ditt bruk! 

  Det beste valget for både miljøet og lommeboken!

  Om du ønsker en energibesparende belysning til hjemmet ditt, er LED-pærer det åpenbare valget. De bruker bare en brøkdel av energien de tradisjonelle pærene og halogenpærene brukte, så dermed er du sikret et alternativ som er bra for både miljøet og økonomien. Ved å velge en dimbar modell og samtidig investere i en dimmer, vil du i tillegg kunne spare enda mer strøm.

  Selv om LED-lys er energibesparende, er kvaliteten fremdeles på topp - alle våre LED-pærer vil gi deg et godt belyst rom! Se etter Kelvin-merkingen (K) når du skal velge deg en LED-pære for å velge riktig kulør på lyset. Et lavt K-tall gir et varmt lys, og jo høyere K-tall, desto kaldere er lyset. Lumen (lm) tallet vil fortelle deg hvor sterkt lyset lyser - jo høyere lumen-tall, desto sterkere lys.

  Skap den perfekte atmosfæren med riktig kulør

  I Skandinavia er det mest populært med en varm fargetone til hjem, da det gir en koselig og avslappende atmosfære. Derfor kommer alle pærene på denne siden med en varm fargetone, og denne kuløren passer garantert inn i alle hjem! 

  Er man derimot på jakt etter belysning til et arbeidsrom, som f.eks. et malerom, akvarier eller spesiell dekor, kan det være gunstig med en kald hvit kulør. Vår populære LEDlife KAPPA3 LED pære kommer derfor med både Varm Hvit (3000K) og Kald hvit (6000K) kulør, slik at du har friheten til å velge selv hvilken tone lyset ditt skal ha! 

  {opfaqblock:243}

 • G8 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Kvalitetsmerket G8 LED lyspærer

  Her kan du scrolle deg igjennom vårt sortiment av LED lyspærer med G8 sokkel! Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende, noe som vil sikre at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg i lengden. Vi tilbyr lyspærer i den kvalitetsrike og anerkjente LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss her på Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. 

  Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket, slik at du kan være helt trygg på at du får et godt produkt når du handler hos oss. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktene, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

  Kraftige og dimbare pærer med COD teknologi

  COB betyr “Chips on Board”, og er en ny teknologi for LED-emballasje. Med andre ord er COB-lys LED-lys med en chips integrert. I COB-LED pakkes lysdiodene svært tett på et brett, og settes inn i lyspærer. De er så tett plassert at de vil gi følelsen av at det er en lang lysstrimmel i stedet for mange små, i motsetning til vanlige LED-striper der du kan se et mellomrom mellom hver LED.

  COB har mange fordeler. For det første kan kretsen designes på mange forskjellige måter, slik at man enkelt kan møte kundens krav. I tillegg er varmespredningen mer praktisk, de er ofte små i størrelse, og de bruker mindre energi på å produsere flere lumen. Vår populære LEDlife KAPPA3 kommer med COB LED og er dimbar.

  Lang og sikker drift med LED!

  Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Det er også et tryggere valg sammenlignet med andre belysningsalternativer. LED-lamper genererer nesten ingen varme, og kan lyse i timesvis og fremdeles være kalde å ta på. Dermed reduserer LED-lys potensialet for sikkerhetsfarer, som forbrenninger og branner.

  Våre G8 LED-pærer kan dimmes, så om du legger med en dimmer i handlekurven er du sikret en enda lengre drift! Når du dimmer et LED-lys kan du spare så mye som 80% av forbruket det dimbare led-lyset vanligvis bruker, noe som både vil øke levetiden og senke strømregning. 

  {opfaqblock:238}

 • GX53 LED

  Pris garanti led lyskilder

  GX53 LED-pærer og tilbehør

  Her på Ledlyskilder har vi som mål å kunne tilby våre kunder alt innen LED, til konkurransedyktige priser. På denne siden vil du kunne finne en sokkel til din nye GX53 LED pære, og vi kan garantere at du vil få et produkt av ypperste kvalitet. LED er et genialt alternativ om du ønsker å lyse opp et rom eller område i huset ditt, da pærene er både miljøvennlig og økonomiske. Det er derimot viktig med riktig sokkel for å kunne benytte seg av alle fordelene LED kommer med.

  Alle produktene våre kommer med en god og oversiktlig oversikt, slik at det skal være lett for deg å bli kjent med produktenes egenskaper. Vi håper derfor det vil bli enkelt å finne et produkt som passer perfekt for akkurat ditt formål her hos oss - men om du skulle være i tvil, er vår dyktige kundeservice kun et tastetrykk unna. De hjelper deg med glede.

  Hva er GX53-LED-pærer?

  GX53 LED-pærer er kjent for sitt flate design, noe som betyr at de passer spesielt godt inn på smale overflater hvor andre lamper er vanskelig å plassere. Avstanden mellom de to metallkontaktene på GX53-LED-pærer er 53mm, og disse erstatter dermed de gamle GX53-kompaktlysrørene. Du skrur pæren inn i lampeuttaket ved å vri den en kvart omgang med klokken. Mens de gamle Gx53 pærene trenger en transformator fordi den går på lav spenning, kan du koble våre GX53 LED-pærer direkte til strømnettet.

  Det er færre alternativer på det norske markedet i dag, men det finnes fremdeles et stort utvalg av lamper til fatningen for disse pærene. Våre GX53-LED-Pærer vil passe disse perfekt, og er derfor et fantastisk alternativ ettersom de både er mer energibesparende og miljøvennlig enn de gamle GX53-pærene. Vi har også en Sokkel til GX53 LED pære i vårt sortiment.

  5-års produktgaranti! 

  Vår populære Samsung V-tac 7W GX53 LED-pære kommer med hele 5-års produsentgaranti. Dermed kan du være helt sikker på at du har gjort et godt kjøp som du kan nyte i flere år, uten å bekymre deg for at produktet vil svikte. Takket være den moderne LED-teknologien vil du også spare mer enn halvparten av energikostnadene ved å bytte ut de konvensjonelle pærene med GX53 LED-versjonen, slik at både kloden og lommeboken vil takke deg for utskiftningen. Om ikke dette var grunn nok, er LED-belysning også mer holdbar, og de inneholder ingen giftige stoffer som kan skade deg eller miljøet. Det er med andre ord ikke rart de moderne LED-pærene har blitt så populære!

  {opfaqblock:242}

 • G53 AR111 LED

  Pris garanti led lyskilder

  G53 AR111 LED-Spotlights

  Vi her i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor kategorien LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt gode utvalg. Som du kan se tilbyr vi et bredt utvalg av pærer og utstyr, sånn at du skal få muligheten til å installere den belysningen du drømmer om i hjemmet ditt.

  Våre G53 AR111 LED spotlight har forskjellige funksjoner, sånn at du som kunde skal kunne finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i både svart og hvit farge til dine nye LED G53 AR111 LED spotlights, slik at du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er å finne i produktbeskrivelsen som du får opp når du klikker deg inn på produktet. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har ytterligere spørsmål.

  Oppnå den perfekte belysningen med LED - alternativer for alle preferanser 

  Våre G53 LED-lys har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes. Noen av pærene har også dimmefunksjon, sånn at de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. Alle våre pærer kommer med en høy lyskvalitet, men om du er på utkikk etter en belysning med det lille ekstra så har vi til og med modeller med RA-verdi på 90 til 95. LED lys med en så høy RA-verdi sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og er det beste du kan finne på markedet.

  Spotlights med LED har mange fordeler

  Fordelen med spotlys er at du kan rette og fokusere lyset etter eget ønske, noe som gjør dem ideelle for eksempel når du jobber. De vil derfor også gi deg friheten til å selv velge hvilke områder du ønsker belyst, på en måte som vanlige lamper ikke gjør. De fleste F53 LED er hvite lys som er tilpassbare når det gjelder kulør, dvs. de kan velges i tre forskjellige nyanser: nøytral hvit, kald hvit eller varm hvit. Hvilken kulør som passer for deg avhenger av bruk og preferanse, men om du ønsker muligheten til å endre etter humør så kan vår populære 10W Hvit Smart Home LED spot kontrolleres fra varm til kald ved hjelp av din smarttelefon, Google Home eller Amazon Alexa.

  {opfaqblock:237}

 • G12 LED

  Pris garanti led lyskilder

  G12 LED pære, lyskilden med 360 graders spredning 

  Med vår serie av G12 LED lyspærer vil du få en storartet belysning i en liten pære, til en konkurransedyktig pris. De erstatter de mer kjente metallhalogenpærene. Som regel er vanlige husholdningslamper ikke beregnet til G12 pærer, de er fortrinnsvis å finne i profesjonelle miljøer som butikker utstillinger. Dette er en kraftig pære, du kan se for deg at G12-sokkelen er en større utgave av pærene med G4 sokkel. Sokkel-betegnelsen indikerer at det er en ekstra stor avstand på 12mm mellom de to stikkbenene. 

  Dersom en adapter skulle være nødvendig har vi en G12 til E27 adapter. Da gjenstår det bare å velge dine nye G12 LED pærer. Om du er i tvil eller ikke finner det du er ute etter er vi på LEDlyskilder.no her til din disposisjon. Våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice bistår deg gjerne med spørsmål du måtte ha, så ta gjerne kontakt.

  Kraftig lyskilde, og kraftig reduksjon på strømregningen!

  Med LED G12 belysning får du et pålitelig, presis og energieffektivt resultat. Det er blitt populært med bruk av LED pærer på grunn av gunstig strømforbruk, og med LEDlife sine kvalitetsprodukter kan du være sikker på at G12 pæren vil lyse opp for deg i lang tid fremover. Du får garantert like god belysning som i de gamle pærene, og du kan regne med en energibesparelse på hele 80%. På grunn av pærenes sylinderform vil du få en lydspredning på 360 grader med maksimalt utbytte.

  Dine prosjekter vil skinne med denne belysningen

  Det er vel et enkel valgt å gå over til LED når du vet at du vil spare både strøm og få en betraktelig større mengde lystimer med disse pærene. Samtidig er det viktig å fremheve de naturlige nyansene, som spesielt er viktig når det gjelder ulike typer utstillings-settinger som i gallerier og museer, eller når du ønsker å fremheve arkitektoniske detaljer i interiør eller eksteriør i butikker eller hotell der naturlig fremhevelse av farger er nøkkelen for å gi et plettfritt og tydelig uttrykk.

  Om du er ute etter en variasjon i fargekulører anbefaler vi vår populære LEDlife KONI12 LED pære, som kommer i hele tre forskjellige fargetoner - varm, nøytral og kald. Det gir deg friheten til å velge hvilken atmosfære du ønsker at belysningen din skal skape, og hva de forskjellige tonene vil bidra med står beskrevet i produktbeskrivelsen. Du får i tillegg en god fargegjengivelse og høy lumen. Uansett hvilket produkt du velger, kan vi garantere høy kvalitet, konkuransedyktig pris og et praktfult resultat.

  {opfaqblock:231}

 • G23 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi har det du trenger av G23 pærer!

  De beste G23 LED pærene vil du finne hos oss, så om din lampe eller armatur har en G23 sokkel er du på rett sted for å velge din nye G23 pære. Hva er G23 LED pærer? De gir en kraftig belysning, og kan minne om et slags kompaktlysrør. De er ment å erstatte de eldre kompaktlysrørene eller såkalte fluorisende sparepærer. 

  Fordelen med å gå over til LED er at de ofte brukte sparepære-variantene kunne ha en tendens til å avgi plagsom flimring, og endret glød med tiden. Disse problemene har ikke LED-variantene. Med G23 LED får du i tillegg tre ganger lenger levetid.

  Utsøkt lyskvalitet med LED-belysning

  Her er vårt forslag til en knallbra modell til deg som som har et armatur eller en lampe med G23 sokkel og vil gå over til LED pære: LED life G23 SMART 6W. Denne er fremstilt slik at du sikkert kan koble to pærer sammen. Fargekulørene du kan velge mellom er nøytral hvit for et lys med mer fokus, eller varm hvit for å kunne skape en mer hyggelig atmosfære.

  I denne serien med G23 LED pærer finner du lysstyrker fra 350 lumen opp til 750 lumen, slik at du skal kunne velge en pære med den lysstyrken du ønsker. Dersom en adapter skulle være nødvendig, har vi denne G23 til E27 adaper, i tilfelle du har lamper med eksisterende G23 sokkel som du vil tilpasse med en lyspære av typen E27.

  LED belysning er en vinner på mange områder

  Med LED G23 belysning får du et pålitelig, allsidig og energieffektivt resultat. Det er blitt populært med bruk av LED pærer på grunn av gunstig strømforbruk og lang levetid. Med LEDlife sine kvalitetsprodukter kan du være sikker på at G23 pæren vil lyse opp for deg i lang tid fremover. Alle våre LED produkter er av høyeste kvalitet, så uansett hvilke pærer du velger er vi sikre på at du vil bli fornøyd. Flere kommer blant annet med en levetid på 50000 timer og energiklasse A+, som vår populære LED life G23 pære 4w.

  Da gjenstår det bare å velge dine nye G23 LED pærer! Blant vårt sortiment vil du garantert finne en modell som passer til ditt bruk. Om du er i tvil eller ikke finner det du er på utkikk etter, er vi på LEDlyskilder.no så klart her til din disposisjon. Våre kunnskapsrike medarbeidere på kundeservice bistår deg gjerne med spørsmål du måtte ha, så det er bare å ta kontakt.

  {opfaqblock:232}

 • G24 LED

  Pris garanti led lyskilder

  LED pærer med G24 sokkel til hjem og industribygg

  På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser. Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, og både korte og lengre pærer i sortimentet vårt. 

  Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon. Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. 

  Hva er G24 LED?

  G24 er en serie kompakte LED-pærer som kan erstatte vanlige lysrør. Det er to hovedtyper innen G24 serien: G24d og G24q. G24d serien har to pinner som er 24 mm fra hverandre og fungerer med magnetiske forkoblinger. G24q serien har fire pinner og fungerer med elektronisk forkobling. Fire pin varianter er beregnet for vanlige lamper, som lineære fluorescents, og har en elektrode i hver ende, to pinner på hver. To pin varianter har en startbryter innebygd sånn at du bare får de to 'ytre' forbindelsene.

  Vi har sikret oss et godt utvalg av både G24D og G24Q LED lys, slik at du skal kunne finne den belysningen du trenger her hos oss. Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle være i tvil om hvilken modell som passer ditt ønsket bruk best - vi hjelper deg gjerne!

  Uendelige fordeler ved å bytte fra vanlige lysrør til G24 LED

  Det er atskillige grunner til at LED-lys har blitt manges foretrukne valg i nyere tid. LED-lamper har for eksempel veldig lang levetid - flere av våre modeller har opptil 50 000 levetimer! Ved å bytte ut tradisjonelle lysrør med lysdioder sparer du dermed både tid og penger, og du slipper også bryet med å bytte ut pærer regelmessig. En annen god ting er at LED lamper er ekstremt energieffektive, ettersom lampene konverterer energi til lys i stedet for varme på en smart måte. Omtrent 80% av energien går til lys i en LED lampe, noe som er det motsatte av det som gjelder for vanlige lysrør. Det er med andre ord enkelt å forstå hvorfor LED har blitt så populært!

  {opfaqblock:233}

 • B22 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Sjekk ut vårt varierte utvalg av de karakteristiske B22 LEDpærer!

  Her kan du se vårt gode utvalg av B22 pærer! Det kan ta litt tid å bli kjent med de ulike typer sokler og utgaver LED lyskilder kommer i, derfor er vi her for å opplyse deg. Vi har mange gode pærer som kan brukes i lamper med B22 sokkel. Den erstatter de tradisjonelle pærene med såkalte bajonettsokkel, som karakteriseres ved at de har èn utstikker på hver side av sokkelen. 

  Det er viktig for oss er at du er 100% fornøyd, så vi vil gjerne hjelpe deg om du har noen spørsmål. Ta kontakt med våre kunnskapsrike kundeservice her.

  Et variert og fargerikt utvalg til bruk inne og ute!

  Dette er en en allsidig type LED pære som du kan få glede av i mange sammenhenger. I vårt sortiment kan du finne den B22 pæren som du er ute etter, enten du ønsker en klassisk utforming eller en beregnet for mer praktisk bruk. Kanskje den skal brukes til festlig belysning i en lysslynge, eller i mer huslige omgivelser der du ønsker lunere belysning. I sortimentet kan du og finne pærer som har ulike farger, slik som denne, CARNI 1,8 LED gul, Denne passer utmerket til for eksempel enkelte lyslynger, og vil sikre en festlig stemning på uteplassen eller andre stedet i hagen.

  Det er ikke bare farger, men også formene som er varierte, slik at du kan tilpasse pærene til ulike lamper og lyssettinger. Utover de klassiske, runde pærene, finner du også en lekker spissere pære som passer til smalere lamper, og gir et meget elegant uttrykk. Med denne lyspæren, som kalles for stearinlyspære, vil du få en varm og behagelig fargetone.

  Garantert energibesparende!

  Alle våre B22 pærer er kategorisert i energiklassene A+ eller A++, så du kan se frem til mange lysende timer fremover uten at lommeboken vil lide. Med LED teknologien vil du være sikker på at du forbruker en tiendedel av energi sammenlignet med en tradisjonell lyspære! Du vil få godt lys med en særdeles god kvalitet samt bedre innemiljø. Enten du skal bruke de i en lysslynge, vegglampe, eller lampen over spisebordet, vil du kunne finne de fargene og formene som passer til ditt bruk. Med de sylinderformede pærene får du ekstra god lydspredning på 360 grader.

  Som du vil se blant produktbeskrivelsene på siden, er det utallige muligheter når det kommer til belysning med B22 LED. Variasjonsmuligheter dine vil i tillegg ekspandere enda mer om du går til innkjøp av denne B22 adapteren til E27 LED pærer.

  {opfaqblock:215}

 • R7S LED

  LED pærer med R7S Sokkel

  På denne siden vil du kunne bla deg igjennom vår sortiment av kvalitetsrike LED pærer med R7S sokkel til konkurransedyktige priser! Disse pærene kommer med utallige fordeler. For det første så er de energibesparende, og kan derfor gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi. I tillegg har de også en utrolig lang levetid, så du trenger derfor sjeldent å skifte pærer.
  Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og vi har derfor sørget for at våre LED R7S pærer her hos Ledlyskilder kommer fra anerkjente og dyktige leverandører. Pærene har en lysspredning opp til 360 grader - noe som betyr at lyset fordeler seg godt, og garantert bidrar til en god atmosfære der det benyttes i hjemmet ditt. 

  Det beste av begge verdener - godt lys og effektiv energisparing

  En av de største miljøfordelene med LED-lys er at de reduserer klimagassutslipp. Karbondioksidutslippet fra LED-lys er lavere i forhold til andre alternativer, hovedsakelig fordi lysdiodene bruker mye mindre strøm for å skape det samme lysnivået. Effektene er dramatiske når det gjelder å redusere det samlede karbonavtrykket – og du får en vakker belysning som du kan nyte i årevis med god samvittighet.
  Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer man samtidig en drift opp til 50000 timer, med knapt noe reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktene du får her hos oss forventes å ha en lang levetid. Dette sikrer at du ikke trenger å bytte ut pærene dine ofte, noe som er bra for både lommeboken og miljøet!

  Fleksibel belysning med dimbare LED-pærer

  I vårt R7S sortiment finner du flere dimbare LED-pærer. Ved å gå til innkjøp av en god dimmer vil du dermed kunne kontrollere lysene i hjemmet ditt på en helt ny måte! Noen ganger ønsker man et sterkt opplyst rom hvor man enkelt kan se hver eneste detalj i rommet under rengjøringen, mens andre ganger har man lyst til å skape en koselig og dempet atmosfære. Ved å velge en av våre dimbare LED-pærer har du altså fullstendig kontroll over belysningen i hjemmet ditt – bare husk på å legge til en av våre dimmere med i handlekurven.
  Vår populære SILI7 kommer med energimerkning A+, er dimbar og gir deg alternativet til å velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (2800K) og Kald hvit (6000K). Dette gjør pæren perfekt til nordiske hjem. Ønsker du derimot en kald kulør, vil SILI10 eller vår R7S LED pære være verdt en titt.

  Riktig arbeidslys med LED-lyskaster

  Dersom du er ivrig når det kommer til prosjekter i hjemmet og gjerne ønsker å utføre dem selv, er riktig utstyr halve jobben. Men utstyr inkluderer ikke bare verktøyet og maskinene, lys er selvfølgelig også en stor del av utstyret som trenger å være i orden. Med riktig lys vil arbeidsforholdene forbedres, og du vil kunne utføre mer presist arbeid. Hos LEDlyskilder kan du finne akkurat det du trenger av arbeidslamper og pærer til lyskastere når du skal pusse opp hjemme, eller trenger en ny lyskaster for å utføre både store og små prosjekter på hjemmebane. 
  Lyskastere har vært det soleklare valget for alle selverklærte gjør-det-selv eksperter og nybegynnere i en årrekke, og ikke uten grunn. Hvis du finner frem malerkosten vil de gjøre det enkelt for deg å oppdage ujevnheter i malingen, og dersom du skal reparere noe vil de gi deg det mest presise arbeidslyset på markedet. Vi har stor fokus på at du skal kunne optimere gjør-det-selv prosjektene dine, og derfor har vi et stort utvalg av LED pærer til lyskastere, nettopp fordi LED lyskastere både er et smart og mer miljøvennlig valg.

  LED er alltid det riktige valget

  LED lys kommer med utrolig mange fordeler, uten å redusere lysstyrken. Når man bruker en lyskaster, er dette spesielt for å skape et sterkt og godt lys, og LED lyskastere lever opp til hva man vanligvis forventer av en tradisjonell lyskaster. Men det er ikke alt de gjør. De har et vanvittig lavt strømforbruk i forhold til en tradisjonell lyskaster, og derfor vil du med andre ord spare en god sum av strømregningen ved å velge en LED lyskaster. 
  I tillegg har LED pærer til lyskastere lang levetid, og derfor trenger du ikke bytte pære like ofte. En LED pære kan vare i en årrekke og gi deg så mange som 50 000 lystimer. Dersom du bruker lyskasteren din hyppig, enten utendørs eller inne i garasjen mens du utfører prosjekter, vil du derfor kunne dra stor nytte av å bytte til en LED pære i lyskasteren din.

  Gjør en trygg handel

  Hos oss er du garantert en trygg handel og gode priser, og vi er her for å hjelpe deg dersom du skulle ha noen spørsmål. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning og LED lys, og har mange eksperter på vårt team som kan hjelpe deg i gang dersom du er på utkikk etter din aller første LED lyskaster.
  {opfaqblock:270}
 • Uplight

  Pris garanti led lyskilder

  Ultimat fleksibilitet med stilige Uplights 

  Uplights er blitt en populær belysning som kan installeres både innendørs og utendørs. De kan blant annet installeres ved terrassen, trappene, balkongen eller i oppkjørselen. Med en opplyst hage kan utemiljøet bli både trygt og koselig, selv på de mørke vinterkveldene. Kjøper du uplights med LED-belysning får du en veldig energieffektiv belysning, ettersom LED-lamper har et mye lavere energiforbruk enn vanlige lyspærer og halogenlamper. LED-uplights er altså ikke bare fine, men har en lang holdbarhet og lavt strømforbruk – noe som gjør dem bedre både for lommeboken, og miljøet. 

  I Norge har vi mange måneder med minimalt sollys hvert eneste år. Uplights langs oppkjørselen eller hagen kan bidra til å gjøre det lettere å orientere seg i mørket, samt skape en trygghet om man har barn som leker i områdene. 

  Skap ulike atmosfærer med forskjellige lys 

  Fargetemperaturen på lamper varierer fra 1000k til 10000K. Lamper med varmt hvitt lys, som oftest brukes når man ønsker en koselig og dekorativ belysning, har vanligvis mellom 2500k og 3500K. Sterke arbeidslamper derimot, kan ha en verdi på 6500K.  En av de vanligste lampene som brukes til LED-spotter er GU10-spotter. GU10 er navnet på selve basen, og selve spotten kommer i forskjellige lysstyrker. I noen tilfeller kan du også ha RGB-belysning, noe som gir muligheten til å lage forskjellige fargekombinasjoner, og dermed påvirke stemningen etter eget ønske. 

  Her hos oss finner du flere forskjellige varianter av uplights for utendørsbruk. For eksempel kan du finne alt fra uplights som gir et varmt, hvitt lys på 2800K-3000K, til uplights der du har mulighet til å variere lysstyrken ved å installere både svake og sterke GU10-spotter. Du finner også varianter av uplights der du kan installere RGB-spotter, for å gi deg større kontroll over belysningen din.

  Slitesterke uplights for utendørsbruk 

  Uplights som er laget for utendørsbruk er vanligvis veldig holdbare og slitesterke, noe som betyr at de kan installeres de fleste steder ute. Om de har riktig IP-klassifisering, kan de brukes der de risikerer å bli utsatt for mye fuktighet, vannsprut og regn uten å bli skadet. De fleste uplights har en IP-klasse mellom IP65 og IP67. Uplights med IP65 tåler enkel vannsprut, mens uplights med IP67 regnes som vanntette (men de tåler ikke å være under vann lenge). Mange av våre uplights er også laget av rustfritt stål, slik at de holder seg fine lenge og tåler en støyt – og er dermed det perfekte valget for Nordiske utemiljøer.

  {opfaqblock:112}

 • LED pool lys PAR56

  Få det kuleste bassenget i byen din

  Det finnes få ting som tar seg bedre ut enn et stilig badebasseng utendørs. Et basseng kjøler oss ned på varme dager og gir deg et luksuriøst preg i landskapet utenfor døren din. Forsåvidt trenger det ikke å være et badebasseng for å sette prikken over i-en i hagen - det kan nemlig like godt være en hagedam med stilfulle statuer og dekor. Enten bassenget ditt er laget for badeglade mennesker eller for frosker, har vi det som virkelig setter wow-faktoren inn i bildet. Vi snakker selvfølgelig om LED lys til basseng. 
  Ved å velge å lyse opp bassenget, fontenen eller badedammen din, vil du oppnå et enda stiligere design som vises selv når mørket faller inn. Det gir deg ekstra belysning til sommerfesten når klokken passerer midnatt, og lun belysning i hagen resten av året. Vi har selvsagt et godt utvalg av LED pool lys, og vi har også sørget for at du får LED lys av topp kvalitet til ditt svømmebasseng eller hagedam.

  Vanntette LED lys

  Vi har valgt å føre den populære V-tac serien når det gjelder vanntett belysning til basseng. De er anerkjent for kvalitet og lang levetid. Alle LED pærer for badebasseng er klassifisert som IP68, noe som på et mindre faglig språk betyr at de har en dobbel lekkasjesperre og er vanntette.
  Enten du ønsker deg en blå farge eller en pære som kommer i kulørene kald hvit og varm hvit, vil det gi bassenget ditt et stilrent og særegent uttrykk. Når lys møter vann får lyset fylde og sprer seg utover vannet på en harmonisk måte, og nettopp derfor vil det bli en av de beste lyskildene dine utendørs dersom du velger LED pool lys. Men vi har selvfølgelig ikke bare forholdt oss til blå og hvite toner. 
  Med vår RGB LED pool pære har du nemlig muligheten til å ikke bare gi vannet lys, men å gi det lys i alle regnbuens farger, og veksle mellom dem akkurat slik du ønsker for å skape et spektrum av farger i hagen. Dermed kan du variere lyset etter den stemningen du ønsker til enhver tid. 

  Montering og installering

  Å legge LED lys i bassenget er en jobb som bør utføres av eksperter. Allikevel kan du alltid være forberedt med det riktige utstyret før de profesjonelle kommer for å installere lysene, og det viktigste å sørge for er at fatningen stemmer overens med pæren. Våre LED pool lys PAR56 passer til PAR56 sokkel.
  {opfaqblock:257}
 • 2G7 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden kan du ta en kikk på våre LED 2G7 pærer. Disse pærene kommer i form av lysstoffrør og tilhører LEDlife serien. Dette gjør at du som kunde hos Ledlyskilder kan være sikret den aller beste kvalitet på din nye LED pære.

  Ved å klikke deg inn på de spesifikke varene vil du kunne se at lysstyrken på disse LED lysstoffrørene er like gode som vanlige lysstoffrør som måler samme lengde. Dette betyr at du vil få et minst like godt produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk enn en vanlig pære. Derfor er det alltid best å velge LED.

  Våre lysstoffrør vil ikke være blendende blant annet fordi glasset er mattert og fordi de slipper ut et varmt hvitt lys. Likevel vil du oppleve at pæren har perfekt lysspredning og skaper akkurat den riktige stemningen i rommet. Levetiden på pærene våre er også meget god.

 • C5W Festoon pære

  Pris garanti led lyskilder

  Smart belysning til kjøretøy

  Kjært barn har mange navn, og enten du omtaler CW5 som pinolpære, bananpære eller festoon pære, trenger du ikke bekymre deg: vi har utvalget du trenger hvis du skal bytte en C5W festoon pære. De spesifikke minimalistiske pærene har vært hyppig brukt til kjøretøy både utendørs og innendørs, og vi har selvfølgelig C5W festoon LED pærer i vårt sortiment da vi er en av Norges største lysbutikker på nett. 

  Her hos LEDlyskilder er du garantert LED lys av høyeste kvalitet, slik at du kan være sikker på at du gjør en god og langvarig handel. Ved å velge LED lys vil du nemlig ikke ha like jevne behov for å bytte lyspærer, da LED teknologien kommer med tusenvis av lystimer som kan vare i en årrekke. Et enkelt og praktisk valg, som i tillegg sparer kundene våre for mange kroner. 

  Kjøretøyslys

  Pinolpærer egner seg godt til posisjonslykter på kjøretøy, til for eksempel baklys og blinklys. Mange velger også å bruke dem over kjøretøysskilt, eller å plassere dem i taklyset i kabinen. De praktiske pærene kan også brukes i campingvogner, båter eller andre kjøretøy enn biler, og stråler fra seg et fantastisk godt lys, samtidig som de bruker minimalt med strøm. 

  Vår 1w LED festoon pære kommer i et ekstra varmt hvitt lys, som er perfekt til kosebelysning eller nødlys med en lysspredning på hele 160 grader. Hver LED CW5 festoon pære kan lyse i hele 30 000 timer, noe som gjør det til en langvarig investering - og vi har selvfølgelig sørget for å ha festoon pærer av aller høyeste kvalitet i vårt sortiment.

  LED lys til bilen

  Mange norske husstander har allerede byttet om til LED pærer for flere år siden, og andre er i full gang. Mange norske byer har byttet alle gatelyktene sine til LED gatelys, da dette er en effektiv energisparing. Nettopp på grunn av alle de positive fordelene med LED lys, er det på sin plass at også kjøretøy benytter seg av den smarte belysningen. 

  Selv om nyere biler kommer levert med LED pærer, er det jammen ikke alle som har en splitter ny bilmodell i garasjen. Derfor er det godt å vite at LED CW5 festoon pærer kan bytte ut tidligere modeller av CW5 festoon pærer. Det er med andre ord superenkelt å bytte til LED pærer i bilen slik at du kan dra nytte av effektiv energisparing og vente i en hel årrekke før du trenger å tenke på lysene igjen. 

  {opfaqblock:220}

 • Smart Home  Få et innovativt hjem med Smart Home enheter

  Uavhengig av hvor glad du er i belysning, vil du forelske deg når du oppdager Smart home enheter. De gir deg friheten til å være en lystekniker uten noen form for opplæring, da du enkelt og sømløst kan styre dem via smarttelefonen din eller ved hjelp av stemme-teknologi med Google Home eller Amazon Alexa. Gjør deg klar til et forrykende lysshow, eller simpelthen bare friheten til å kunne styre mellom et klart og presist lys, og et romantisk og hyggelig lys - fra en og samme lysenhet. 
  Smart hjem løsninger er virkelig i vinden i disse dager, og teknologiens fremmarsj har gjort det både billig og enkelt for alle og enhver å gjøre hjemmene sine litt smartere og mer innovative. Vi har et stort utvalg av innovative produkter slik at du også kan få utbytte av et smart hjem som du enkelt kan styre fra dine digitale enheter.

  En løsning for alle lys

  Enten du er på utkikk etter et stort LED-panel for få ha en god lyskilde, eller kanskje ikke ønsker å gi opp den stilige lampen du allerede har hjemme, har vi løsningen for deg. Dersom du ikke investerer i en egen Smart Home pære eller lampe, har du fortsatt muligheten til å gjøre hjemmet moderne. Vi har nemlig smarte stikkontakter som gjør hverdagen enklere. Ved hjelp av disse kan du enkelt styre av og på funksjonen, dimming og andre praktiske lyssettinger ved å koble opp stikkontakten med smarttelefonen, Google Home eller Amazon Alexa.
  Vi er over gjennomsnittet glade i lys her hos LEDlyskilder, og derfor har vi et godt utvalg av smart hjem løsninger som passer alle hjem, uavhengig om du har Google Home, Amazon Alexa eller kun en smarttelefon. Ved å tilby fleksible løsninger kan vi modernisere flere hjem, slik at flere kan få muligheten til å enkelt styre lyskildene sine hjemme. 

  Innovative funksjoner

  Du kan velge å dimme lyset eller sømløst endre fargekulør på mange av våre Smart Home enheter. Dersom du benytter deg av appen på smarttelefonen din, kan du enkelt bytte farger, intensiteten på lyset eller slå lyset av og på. Det er også mulig å stille inn lyset etter timerfunksjoner, eller dele innstillinger med andre lysenheter i samme serie. 
  Med våre smarte LED lys vil hjemmet aldri bli det samme igjen, og du vil kunne komme inn i huset og simpelthen be Google Home eller Amazon Alexa om å slå på lyset for deg - enkelt og innovativt!
  {opfaqblock:273}
 • GU6.5 LED

LED lyskilder

559 produkter
Viser 1 - 104 av 559 produkter

LED lyskilder

Her hos ledlyskilder.no har vi alt du trenger når det kommer til lys, LED, utstyr til det og alt annet egentlig. Det er noe vi satser på å være størst i landet på, og det kan du blant annet se på det store sortimentet vårt, og spesielt her på denne siden hvor du har et godt utvalg av LED lyskilder og LED pærer.

Først og fremst får du et godt utvalg, som sammen med svært rimelige priser gjør det veldig fordelaktig for deg å handle hos oss. Som du sikkert har allerede sett så har vi bortimot alt du behøver innen LED lyskilder, og ikke bare det, men vi har svært mange ulike varianter også. Det gjelder for eksempel om du er ute etter Gu10 led, e14 led eller mr16 led. Dette er ikke noe du finner overalt, og det er vi svært glade for å kunne tilby deg.

Alt du behøver innen led pærer

I enhver butikk du handler i, uansett hva det er du er ute etter, vil du ha noe å velge mellom. Du vil ikke bli tvunget til å kjøpe noe som du kanskje ikke er helt fornøyd med, bare fordi de ikke har et godt nok utvalg. Det er blant annet et problem for mange lysbutikker og butikker som generelt driver med belysning. Det vil du ikke påtreffe her, for vi har bokstavelig talt flere hundre forskjellige led pærer, tilpasset for enhver kundes behov.

Og ikke tro at det er sånn at vi har gått på kompromiss med det store utvalget vårt. At vi har samlet mange billige produkter. Nei, det er ikke sånn vi jobber, da vi tvert imot ønsker å tilby fantastisk kvalitet både når det kommer til ytelsen du får med på kjøpet, designet, og naturligvis også prisen. Dette er tre viktige faktorer for oss når vi selger LED lyskilder.

Som et eksempel

LED kan brukes til mye, og det er ofte bare fantasien som setter grensene. Det, og hva du blir tilbudt av butikken du vil handle hos. Som et eksempel kan du ta en titt på våre Uplight LED. Det er kanskje noe du ikke helt vet hva er? Det er noe som enkelt som belysning som du kan bruke i hagen, eller ved uteområdet det. Det er noe som går ned i bakken, og lyset går oppover, derav navnet. Vi har både koblingsbokser og selve pærene, så du kan finne noe som er perfekt både for din smak, og for området du vil ha dem i.

Det er langt ifra alt vi har dog, og det er bare å se gjennom de ulike pærene vi har for å forstå at vi mener alvor. Er du en av dem som er glad i pærer som kan dimmes? Da er dette stedet for deg. Vi har både G4 LED dimbar og G9 LED dimbar, i tillegg til andre modeller. Det å dimm pærene er noe veldig mange er ute etter, og hos oss gjelder det bare for deg å lete deg frem å finne det du vil ha, for vi har det. Går du inn på de individuelle modellene vil du også få all den infoen du behøver om dem, og hvorvidt de passer for ditt bruk.

Vet du hva du behøver?

Om du gjør det er det jo perfekt! Da kjøper du for eksempel din G4 LED eller kanskje en G9 LED pære og du er klar. Det er bare så smidig egentlig. Men det kan jo hende at du føler for å være litt kreativ, og kanskje kjøpe noe som du ikke hadde planlagt. Det er fort gjort, spesielt med tanke på vårt store utvalg som du kan bli fristet av.

Ta en nøye titt før du bestemmer deg for hva du vil ha, og se om du ikke kan foreta et enda bedre kjøpe enn du hadde planlagt for. Det er tross alt derfor vi er det man kan kalle en megastore for LED lyskilder! Kanskje blir resultatet til slutt enda bedre enn du hadde trodd?

Gode vilkår for en god handel!

Når man kjøper noe, uansett hva og hvor, så vil man gjerne ha gode vilkår. Man vil jo bli behandlet godt, noe som er helt naturlig. Det får du når du handler for eksempel LED pærer E27 hos oss, eller kanskje G23? Blant annet innebærer det at du har 21 dagers full returrett. Det betyr at du kan teste produktet godt og se om det passer for deg, og om det ikke gjør det så send det bare tilbake. Bestiller du for over 49 kroner så får du også gratis frakt, noe som vi synes er svært rimelig, og de aller fleste pærene vi har koster litt mer enn det.

Vi ønsker også å være så service vennlige som mulige. Det betyr at vi har også prisgaranti. Det betyr rett og slett at om du finner et av våre produkter i en annen butikk, men billigere, så matcher vi prisen for deg. Du får det billigste produktet mulig, samt de beste vilkårene for å handle. De høres vel ganske bra ut?

Ta kontakt om du behøver det for LED lyskilder

Vi hos Ledlyskilder har erfaring med dette, vi vet rett og slett hva vi snakker om, uansett om det er LED lyskilder eller LED pærer du vil vite mer om. Vi har flere års erfaring med dette. Er det sånn at du trenger info om de individuelle pærene har vi alt fra R7S LED til MR11 LED, og alt der imellom.

Så du er mer enn velkommen til å ta kontakt, så vi kan ha en hyggelig prat sammen og se om vi kan finne en løsning på det du trenger. Er det sånn at du trenger et produkt som vi kanskje ikke har i sortimentet, kan det hende at vi kan hjelpe deg. Vi har et kunnskapsrikt team som står klare til å hjelpe, og har du andre spørsmål utenom bare LED lyskilder, så er det selvsagt helt greit det også!