Filter

Categories
more... less
Price
5 kr 3148 kr
Filter

LED lyskilder

Tilbud

LED lyskilder
 • E14 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her finner du LED pærer med E14 sokkel. Vi tilbyr et stort utvalg av LED pærer med bredt utvalg av forskjellig design, størrelse og bruksområder. Noen av våre pærer vil du ha muligheten til å benytte i forskjellige typer lamper da de har en sokkel av et mer universelt design.

  Det er viktig for oss at våre kunder finner akkurat den LED pæren de leter etter, og derfor vil du her kunne finne pærer som kan dimmes og pærer med varmt lys og pærer med matt glass og pærer med kulltråd.  Det er stor variasjon i design så du skal ha mulighet til å finne den pæren du mener passer til ditt formål. Her kan du finne pærer med spredning av lys på alt fra 60 til 300 grader. Det er mulig å finne detaljert informasjon om hver E14 LED lyskilde ved hvert produkt. 

 • E27 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du finne forskjellige former for LED pærer med E27 sokkel. Her vil du se at utvalget er ekstremt stort og meget variert. Hvis du leter etter en LED pære med E27 sokkel er det her du vil finne det.

  Vi tilbyr pærer av topp kvalitet som gir et godt lys og som er tilpasset akkurat det behovet du skulle ha. Vi har alt fra klassiske pærer til pærer i mer moderne design eller pærer i særegent design.

  Flere av våre pærer gir et meget sterkt lys og har stor spredning. Du vil kunne finne en pære her som gir deg akkurat den lyseffekten du ønsker og som er spesielt tilpasset akkurat dine behov. Du vil se at vi har flere sider med produkter innenfor E27 LED lyspærer, og disse varierer i både form, størrelse, styrke, farge, spredning og varme. Hvis du trenger detaljert info om enkelte pærer med E27 sokkel vil du finne det her på denne siden. 

 • E40 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED pærer med E40 sokkel er det her på denne siden du vil finne det. Her er det en bred variasjon i flere typer pærer til flere forskjellige formål. Noen er gode til å benyttes utendørs mens andre vil være perfekte til å lyse et rom opp. 

  Flere av våre E40 LED pærer er kvikksølvpærer. Du vil kunne finne vanntette pærer og pærer som er veldig sterke. Vi kan tilby pærer i variert design, et bredt utvalg av forskjellige former og pærer som gir både varmt og kaldt lys.

  Noen av våre pærer er også mattert hvis du skulle ønske det. Vi kan også tilby en adapter hvis du har en lampe med E40 fatning men ønsker det brede spekteret en E27 LED pære kan tilby. LED lyspærer er et godt valg hvis du ser etter en ny pære da de er svært energibesparende sammenlignet med andre pærer.

 • G4 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det på denne siden. Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. 

  Kvaliteten på disse pærene er svært høy og det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer.

  Her kan du blant annet finne hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har eller dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette også være mulig. Alle våre LED lyspærer er av topp kvalitet.

 • G9 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne finne et utvalg av forskjellige G9 LED lyspærer. Disse pærene har en spredning på opptil 360 grader og du vil kunne finne en pære som passer til akkurat dine behov. 

  Kvaliteten på disse lyskildene er blant det beste på markedet, så hvis du leter etter en lyspære med G9 sokkel er det her du kan finne det. Pærene varierer blant annet i form av varmen på lyset den slipper ut, størrelse i høyde og diameter eller funksjoner som muligheten for å dimme. 


  At produktet er LED vil blant annet si at det er veldig energibesparende, noe som gjør at du får mye mer for pengene i forhold til en vanlig pære. Vi tilbyr også forskjellig design på våre pærer slik at du skal finne akkurat den som passer til ditt formål og bruksområde. Prisen på våre G9 LED pærer er også blant de beste blant sine konkurrenter. 

 • MR11 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby våre kunder et utvalg av flere forskjellige LED pærer med MR11 sokkel. De fleste av pærene her er dimbare og vil gi rommet de lyser opp et varmt hvitt lys.

  Vi ønsker at hvis våre kunder trenger en pære med MR11 sokkel vil de finne en som passer perfekt til det bruksformålet på vår side. Det vil si at vi tilbyr pærer i forskjellig design slik at den står i stil med akkurat det stedet du tenker å benytte den.

  Hvis du leter etter en MR11 sokkel kan vi også tilby dette. Prisene på disse produktene er noe av det beste du kan finne på markedet og kvaliteten er helt i toppsjiktet. Ved å klikke deg inn på produktet vil du kunne lese detaljer om produktet så du kan være sikker på at det er akkurat det du leter etter.

  Se også vårt utvalg af mr16 sokkel 

 • MR16 GU5.3 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder sitt utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel er stort. Ved å blad deg nedover på denne siden vil du kunne få en oversikt over det vi tilbyr og finne en pære som passer til ditt formål både i design, utseende, form, lysfarge og funksjon.

  Hvis du ønsker en pære som gir muligheter for dimming vil du også finne det på denne siden. Prisen på våre pærer er blant de beste på markedet, samtidig som at kvaliteten er helt på topp.

  Derfor kan du som kunde være sikker på at den pæren du velger vil tjene det formålet du ønsker og har behov for. Våre MR16 GU5.3 LED pærer varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det det lyset du ønsker for ditt rom. Trykk deg inn på enkelte produkter for å finne ut mer om deres funksjoner.

 • GU10 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien.

  Pærene du finner her er LED noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer, og dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og er miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet.

  Produktene er tilpasset ethvert behov, og du vil til og med kunne kjøpe LED-spot med tilhørende fjernkontroll hvis det skulle være ønskelig. For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

 • GY6.35 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her på denne siden kan du finne vårt utvalg av LED pærer med GY6.35 sokkel. Hvis det er pærer med denne sokkelen du leter etter vil du finne en som passer ditt behov her, om det så skulle være en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys.

  Det som er spesielt for våre GY6.35 LED pærer er at alle både har en spredning på 360o og har dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste pærene sine hos oss og derfor holder vi ikke tilbake på den gode kvaliteten.

  Ved å scrolle deg ned på denne siden kan du se grunnleggende informasjon om alle produktene. Ved å klikke deg inn på et spesifikt produkt vil du i tillegg blant annet kunne finne informasjon om pærens høyde, diameter og levetid. Vi har konkurransedyktige priser, så du vil få et godt produkt til en lav pris.

 • G8 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du det vi tilbyr av LED lyspærer med G8 sokkel. Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende. Dette gjør at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg som kunde.

  Vi tilbyr her G8 lyspærer i LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss i Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket.

  Vi kan tilby pærer som er kraftig dempbare og som gir fra seg et varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktet, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

 • GX53 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder ønsker å kunne tilby sine kunder alt hva de skulle trenge når det gjelder LED. Hvis du leter etter en sokkel til din nye GX53 LED pære er dette stedet du finner nettopp det. For å kunne benytte deg av en strømbesparende, miljøvennlig og økonomisk pære til å lyse opp et rom eller område er det viktig med riktig sokkel.

  De produktene vi tilbyr her på våre hjemmesider er noen av de beste på markedet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi ønsker at våre kunder kun har det beste utstyret så de kan ha mest mulig glede av sine LED produkter.

  Ved å klikke deg inn på et produkt på våre hjemmesider vil du kunne se at vi har laget en god oversikt så det vil være lett å bli kjent med produktenes egenskaper, og dermed også finne det produktet som passer perfekt for akkurat ditt formål.

 • G53 AR111 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor segmentet LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt utvalg. Som du kan se tilbyr vi både pærer og tilbehør til disse.

  Pærene har forskjellige funksjoner så du som kunde kan finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. Pærene har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes.

  Noen av pærene har også dimmefunksjon så de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i forskjellige farger til din nye LED G53 AR111 LED pære så du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er det mulig å finne hvis du klikker deg inn på produktet.

 • G12 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder tilbyr et stort utvalg av forskjellige pærer, og det er på denne siden du finner våre LED pærer med G12 sokkel. Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne finne det LED produkt de leter etter, og derfor tilbyr vi her både pærer og tilhørende utstyr.

  Alle våre pærer gir fra seg et pent lys som fordeler seg godt på det området de skal lyse opp. Det er også viktig at fargen på lyset gir fra seg den riktige stemningen. Ved å klikke deg inn på det enkelte produkt vil du kunne finne ut om en spesifikk pære gir fra seg for eksempel et varmt eller kaldt hvitt lys.

  Hvis du leter etter en metallhalogen pære vil du også kunne finne det her. Vi tilbyr også en adapter som gjør det mulig for deg å benytte en G12 pære i en E27 lampe hvis det skulle være ønskelig.

 • G23 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi hos Ledlyskilder ønsker her å vise våre kunder det utvalg vi har av LED pærer med G23 sokkel. Vi selger flotte pærer i kun den beste kvalitet. Som du kan se har våre G23 LED pærer en spredning på 120 grader, og vil derfor fordele seg pent og riktig utover det området du ønsker å lyse opp.

  I tillegg har de forskjellige pærene en lysstyrke fra 350 lumen til 550 lumen, så du skal kunne velge en pære med den lysstyrken du ønsker. Alle våre pærer har god kjøling og har en medfølgende veiledning slik at de skal være lette å montere.

  Hvis du er i den situasjon at du har en lampe tilpasset en E27 pære men ønsker å benytte en G23 pære så kan du også få kjøpt en adapter her på denne siden som gjør akkurat dette mulig.

 • G24 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser.

  Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, korte pærer og lengre pærer og roterbare pærer.

  Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon.

 • B22 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du trenger en ny pære til en lampe med B22 sokkel vil du på denne siden kunne finne et bredt utvalg pærer i den beste kvalitet i akkurat denne kategorien. Som du kan se kjenner vi våre kunder godt og vet det er bred variasjon i hvilke ønsker og krav den enkelte kunde har til sine pærer.

  Derfor kan vi tilby pærer i forskjellige former, pærer med enten klart glass eller mattert glass, pærer med karbon filamenter og pærer som gir fra seg et varmt lys. Vi har til og med pærer i forskjellige farger for den som skulle ønske det.

  Designet på våre pærer er flott og pent, og lyset de avgir er behagelig så det ikke skjærer i øynene. Hvis du skulle ønske at din nye LED pære lignet en med glødetråd kan du ta en kikk på LED pærene med kulltråd. Vi har også adaptere.

 • R7S LED
  Scroll deg nedover på denne siden og utforsk Ledlyskilders gode utvalg av LED pærer med R7S sokkel. Det som er så fantastisk med disse pærene, utover at de er energibesparende og derfor kan gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi, er at de også har lang levetid.

  Hvis du skulle ønske å gå i dybden for å finne ut om en spesifikk pære passer til akkurat ditt formål vil vi anbefale deg å klikke deg inn på varen. Her vil du finne god og oversiktlig informasjon. Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og kvalitet er nettopp det du får ved å kjøpe din nye LED R7S pære hos Ledlyskilder.

  Pærene her har blant annet lysspredning opp til 360 grader. Dette lyset fordeler seg godt og skaper garantert en god stemning der det benyttes. Vi bryr oss om våre kunder.
 • Uplight

  Pris garanti led lyskilder

  Scroll deg nedover på denne siden og få et godt overblikk over alle de forskjellige produktene vi tilbyr innenfor kategorien Uplight. Som du kan se er utvalget bredt, og vi kan garantere deg at du vil finne det produktet du søker.

  Flere av produktene på denne siden er i V-Tac serien, dette for å kunne garantere deg som kunde at du får produkter i den aller beste kvalitet. Hvis du skulle være i tvil kan du, ved å bla deg nedover, se at vi tilbyr produkter i rustfritt stål, lys til hagen med sokkel som kan graves ned, uplight til både svake og kraftige pærer og uplight med spyd.

  Du vil til og med kunne finne forskjellige vanntette koblingsbokser til en svært lav pris, slik at du kan utnytte dine nye hagelys til det fulle. Det er viktig for oss at kundene får den beste mulige opplevelsen av våre varer.

 • LED pool lys PAR56
  Du gjør et utrolig godt valg hvis du tenker på å kjøpe LED lys til ditt basseng. På denne siden vil du kunne se et godt utvalg av LED pærer til svømmebasseng, og pærene er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi garantere blant annet fordi dette er produkter som tilhører V-Tac serien som er kjent for nettopp sin kvalitetsgaranti. Pærene her er vanntette og sender ut et flott lys som er pent og se på. De er laget av tykt glass, noe som betyr at de er robuste og tåler en støyt. De har en PAR56 sokkel og er i et stilrent og pent design.

  Hvis du skulle ønske det kan du til og med kjøpe en LED basseng pære med RGB fargeskifte. Dette gjør at du hele tiden kan bestemme fargen på lyset, og dermed også variere det etter den stemningen du ønsker til enhver tid.
 • 2G7 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden kan du ta en kikk på våre LED 2G7 pærer. Disse pærene kommer i form av lysstoffrør og tilhører LEDlife serien. Dette gjør at du som kunde hos Ledlyskilder kan være sikret den aller beste kvalitet på din nye LED pære.

  Ved å klikke deg inn på de spesifikke varene vil du kunne se at lysstyrken på disse LED lysstoffrørene er like gode som vanlige lysstoffrør som måler samme lengde. Dette betyr at du vil få et minst like godt produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk enn en vanlig pære. Derfor er det alltid best å velge LED.

  Våre lysstoffrør vil ikke være blendende blant annet fordi glasset er mattert og fordi de slipper ut et varmt hvitt lys. Likevel vil du oppleve at pæren har perfekt lysspredning og skaper akkurat den riktige stemningen i rommet. Levetiden på pærene våre er også meget god.

 • C5W Festoon pære

  Pris garanti led lyskilder

  Ta en kikk på Ledlyskilders utvalg av C5W Festoon pærer på denne siden. Det første du bør legge merke til her er det faktum at vi tilbyr varer av den aller beste kvalitet til ekstremt lave priser. Vi har kunden i fokus og ønsker at akkurat du skal finne en LED pære som passer til akkurat det formålet pæren skal benyttes til.

  Ved å kjøpe en pære i LED i stedenfor en klassisk pære vil du sitte igjen med et produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk. Likevel, som du kan se her, skal dette ikke gå på bekostning av prisen.

  Her på denne siden vil du kunne finne detaljert informasjon om hvert produkt ved å klikke deg inn på det. Ved å gjøre dette ønsker vi blant annet å be deg legge merke til den ekstremt lange levetiden våre C5W Festoon pærer har.

 • Smart Home Enheter

LED lyskilder393 produkter

LED lyskilder

Her hos ledlyskilder.no har vi alt du trenger når det kommer til lys, LED, utstyr til det og alt annet egentlig. Det er noe vi satser på å være størst i landet på, og det kan du blant annet se på det store sortimentet vårt, og spesielt her på denne siden hvor du har et godt utvalg av LED lyskilder og LED pærer.

Først og fremst får du et godt utvalg, som sammen med svært rimelige priser gjør det veldig fordelaktig for deg å handle hos oss. Som du sikkert har allerede sett så har vi bortimot alt du behøver innen LED lyskilder, og ikke bare det, men vi har svært mange ulike varianter også. Det gjelder for eksempel om du er ute etter Gu10 led, e14 led eller mr16 led. Dette er ikke noe du finner overalt, og det er vi svært glade for å kunne tilby deg.

Alt du behøver innen led pærer

I enhver butikk du handler i, uansett hva det er du er ute etter, vil du ha noe å velge mellom. Du vil ikke bli tvunget til å kjøpe noe som du kanskje ikke er helt fornøyd med, bare fordi de ikke har et godt nok utvalg. Det er blant annet et problem for mange lysbutikker og butikker som generelt driver med belysning. Det vil du ikke påtreffe her, for vi har bokstavelig talt flere hundre forskjellige led pærer, tilpasset for enhver kundes behov.

Og ikke tro at det er sånn at vi har gått på kompromiss med det store utvalget vårt. At vi har samlet mange billige produkter. Nei, det er ikke sånn vi jobber, da vi tvert imot ønsker å tilby fantastisk kvalitet både når det kommer til ytelsen du får med på kjøpet, designet, og naturligvis også prisen. Dette er tre viktige faktorer for oss når vi selger LED lyskilder.

Som et eksempel

LED kan brukes til mye, og det er ofte bare fantasien som setter grensene. Det, og hva du blir tilbudt av butikken du vil handle hos. Som et eksempel kan du ta en titt på våre Uplight LED. Det er kanskje noe du ikke helt vet hva er? Det er noe som enkelt som belysning som du kan bruke i hagen, eller ved uteområdet det. Det er noe som går ned i bakken, og lyset går oppover, derav navnet. Vi har både koblingsbokser og selve pærene, så du kan finne noe som er perfekt både for din smak, og for området du vil ha dem i.

Det er langt ifra alt vi har dog, og det er bare å se gjennom de ulike pærene vi har for å forstå at vi mener alvor. Er du en av dem som er glad i pærer som kan dimmes? Da er dette stedet for deg. Vi har både G4 LED dimbar og G9 LED dimbar, i tillegg til andre modeller. Det å dimm pærene er noe veldig mange er ute etter, og hos oss gjelder det bare for deg å lete deg frem å finne det du vil ha, for vi har det. Går du inn på de individuelle modellene vil du også få all den infoen du behøver om dem, og hvorvidt de passer for ditt bruk.

Vet du hva du behøver?

Om du gjør det er det jo perfekt! Da kjøper du for eksempel din G4 LED eller kanskje en G9 LED pære og du er klar. Det er bare så smidig egentlig. Men det kan jo hende at du føler for å være litt kreativ, og kanskje kjøpe noe som du ikke hadde planlagt. Det er fort gjort, spesielt med tanke på vårt store utvalg som du kan bli fristet av.

Ta en nøye titt før du bestemmer deg for hva du vil ha, og se om du ikke kan foreta et enda bedre kjøpe enn du hadde planlagt for. Det er tross alt derfor vi er det man kan kalle en megastore for LED lyskilder! Kanskje blir resultatet til slutt enda bedre enn du hadde trodd?

Gode vilkår for en god handel!

Når man kjøper noe, uansett hva og hvor, så vil man gjerne ha gode vilkår. Man vil jo bli behandlet godt, noe som er helt naturlig. Det får du når du handler for eksempel LED pærer E27 hos oss, eller kanskje G23? Blant annet innebærer det at du har 21 dagers full returrett. Det betyr at du kan teste produktet godt og se om det passer for deg, og om det ikke gjør det så send det bare tilbake. Bestiller du for over 49 kroner så får du også gratis frakt, noe som vi synes er svært rimelig, og de aller fleste pærene vi har koster litt mer enn det.

Vi ønsker også å være så service vennlige som mulige. Det betyr at vi har også prisgaranti. Det betyr rett og slett at om du finner et av våre produkter i en annen butikk, men billigere, så matcher vi prisen for deg. Du får det billigste produktet mulig, samt de beste vilkårene for å handle. De høres vel ganske bra ut?

Ta kontakt om du behøver det for LED lyskilder

Vi hos Ledlyskilder har erfaring med dette, vi vet rett og slett hva vi snakker om, uansett om det er LED lyskilder eller LED pærer du vil vite mer om. Vi har flere års erfaring med dette. Er det sånn at du trenger info om de individuelle pærene har vi alt fra R7S LED til MR11 LED, og alt der imellom.

Så du er mer enn velkommen til å ta kontakt, så vi kan ha en hyggelig prat sammen og se om vi kan finne en løsning på det du trenger. Er det sånn at du trenger et produkt som vi kanskje ikke har i sortimentet, kan det hende at vi kan hjelpe deg. Vi har et kunnskapsrikt team som står klare til å hjelpe, og har du andre spørsmål utenom bare LED lyskilder, så er det selvsagt helt greit det også!

per side
Viser 1 - 104 av 393 produkter
 • A+
  55,00 kr
  v. 10+  49,50 kr
  Kulør: Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 80lm Lysstyrke
  • 5W Erstatt
  • 1.5W Forbruk
  • 120° Spredning

  På lager.
 • A+
  89,60 kr 112,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Dimbar
  • 806lm Lysstyrke
  • 60W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 200 ° Spredning

  Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell pære.Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.Dimmes i 3 nivåer: 100%, 66%, 33%.Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  297,00 kr
  v. 10+  267,30 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 910lm Lysstyrke
  • 18W Erstatt
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 700 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

  På lager.
 • A++
  249,00 kr
  v. 10+  224,10 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 780lm Lysstyrke
  • 13W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.Ballast kompatibel og kan...

  På lager.
 • A++
  220,00 kr
  v. 10+  198,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 650lm Lysstyrke
  • 10W Erstatt
  • 5W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

  På lager.
 • A+
  89,60 kr 112,00 kr -20%
  Kulør: Ekstra varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 360lm Lysstyrke
  • 40W Erstatt
  • 4W Forbruk
  • 300° Spredning

  V-Tac 4W LED karbontrådpære.Ser ut som en tradisjonell glødepære, så den passer som en pære til lampen i stuen.Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig. V-Tac 4W LED karbontrådpære.Ser ut som en tradisjonell glødepære, så den passer som en...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • A
  151,20 kr 189,00 kr -20%
  Kulør: Ekstra varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 200lm Lysstyrke
  • 4W Forbruk
  • 300° Spredning

  E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en tradisjonell pære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. E27 LED-pære med filament-LED – med fin røkt glass. Ligner en tradisjonell...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  40,80 kr 51,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar
  • 806lm Lysstyrke
  • 60W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 200° Spredning

  B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58. B22 LED pære fra V-Tac på 9W. Vakker 9W B22 LED-pære fra V-tac. Fatning: B22. Form: A58.

  Redusert pris!
  På lager.
 • A+
  245,00 kr 315,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 806lm Lysstyrke
  • 60W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 200° Spredning

  Pris for 10 stkSterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Pris for 10 stkSterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  257,00 kr
  v. 10+  231,30 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: DALI dæmpbar
  • 780lm Lysstyrke
  • 6W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar...

  På lager.
 • A++
  180,00 kr
  v. 10+  162,00 kr
  Kulør: Varm
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 5lm Lysstyrke
  • 0,5W Forbruk
  • 90° Spredning

  Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål. Uplight på bare 0,5W. Ideell for utendørs trapper. Poleret rustfri stål.

  På lager.
 • A+
  330,00 kr
  v. 10+  297,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  • 1700lm Lysstyrke
  • 160W Erstatt
  • 18W Forbruk
  • 360° Spredning

  E27 LED pære. Mattert glass. E27 LED pære. Mattert glass.

  På lager.
 • A++
  297,00 kr
  v. 10+  267,30 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: DALI dæmpbar
  • 910lm Lysstyrke
  • 7W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 700 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. HF Ballast kompatibel. Dimbar...

  På lager.
 • A++
  122,40 kr 153,00 kr -20%
  Kulør: Varm
  Dimbar: Dimbar
  • 500lm Lysstyrke
  • 5,5W Forbruk
  • 60° Spredning

  5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære. En av våre mest populære GU10-spotter. 5W GU10 LED-spot. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard...

  Redusert pris!
  På lager.
 • A++
  316,00 kr
  v. 10+  284,40 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: DALI dæmpbar
  • 1170lm Lysstyrke
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar...

  På lager.
 • A++
  316,00 kr
  v. 10+  284,40 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 1170lm Lysstyrke
  • 26W Erstatt
  • 9W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte. Lysstyrken for varm hvit er 900 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

  På lager.
 • A+
  107,00 kr
  v. 10+  96,30 kr
  Kulør: Varm, Nøytral, Kald
  • 500lm Lysstyrke
  • 5W Forbruk
  • 240° Spredning

  G24D fatning.Ekstra høy spredning.Krevas att armaturet byggas om G24D fatning.Ekstra høy spredning.Krevas att armaturet byggas om

  På lager.
 • A++
  1 848,00 kr
  v. 10+  1 663,20 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 9000lm Lysstyrke
  • 300W Erstatt
  • 60W Forbruk
  • 180° Spredning

  Kraftig pære med ekstra høy spredning.Den består av tre rader med lysdioder som er fordelt i forskjellige retninger.Det er beskyttet mot vann og støv når kjøling og elektronikk plasseres bak klar PMMA-plast.Passer også til jordbruk. Kraftig pære med ekstra høy spredning.Den består av tre rader med lysdioder som er...

  På lager.
 • A+
  3 340,00 kr
  v. 10+  3 006,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 9600lm Lysstyrke
  • 400W Erstatt
  • 80W Forbruk
  • 270° Spredning

  Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super kraftig, for å erstatte eksisterende utladnings- / damppære.Passer også til jordbruk.Se bilder for illustrasjoner.Diameter: 11,1 til 22,8 cm.Høyde inkl. sokkel: 28,1 cm. Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super...

  Forventet sendt om 31 dager.
 • A+
  3 784,00 kr
  v. 10+  3 405,60 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 13200lm Lysstyrke
  • 400W Erstatt
  • 110W Forbruk
  • 270° Spredning

  Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super kraftig, for å erstatte eksisterende utladnings- / damppære.Passer også til jordbruk.Se bilder for illustrasjoner.Diameter: 11,1 til 22,8 cm.Høyde inkl. sokkel: 28,1 cm. Unik pære med justerbar spredning.Kan justeres fra 120 grader til 270 grader.Super...

  På lager.
 • A++
  46,00 kr
  v. 10+  41,40 kr
  • 180lm Lysstyrke
  • 15W Erstatt
  • 1.8W Forbruk
  • 180° Spredning

  230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm. 230V. Passer til B22 sokkel. Form: P45. Dimensjoner: Høyde: 72 mm. Diameter: 45 mm.

  På lager.
 • A++
  36,80 kr 46,00 kr -20%
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 400lm Lysstyrke
  • 4W Forbruk
  • 300° Spredning

  Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w.Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer og samtidig ikke irriterer øynene.Ekte varmhvit, 2700k.   Kompakt kronpære som direkte erstatter tradisjonelle kronpærer på 35w.Med...

  Redusert pris!
  Forventet sendt om 11 dager.
 • A++
  220,00 kr
  v. 10+  198,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: DALI dæmpbar
  • 650lm Lysstyrke
  • 5W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar med DALI HF ballast.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.HF Ballast kompatibel.Dimbar...

  På lager.
 • A++
  200,00 kr
  v. 10+  180,00 kr
  Kulør: Varm, Nøytral
  Dimbar: Ikke dimbar
  • 780lm Lysstyrke
  • 11W Erstatt
  • 6W Forbruk
  • 180° Spredning

  Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 600 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

  På lager.
 • A+
  205,00 kr
  Kulør: Varm-kald + RGB
  Dimbar: Via Smart Home
  • 806lm Lysstyrke
  • 60W Erstatt
  • 10W Forbruk
  • 200° Spredning

  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med...

  Utsolgt
 • A+
  213,00 kr
  Kulør: Varm-kald + RGB
  Dimbar: Via Smart Home
  • 1055lm Lysstyrke
  • 75W Erstatt
  • 11W Forbruk
  • 200° Spredning

  Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og nettbrett.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med...

  Forventet sendt om 11 dager.
 • 44,00 kr

   1,5 meter hvit strømkabel med schuko plugg og avisolerte ledninger. 3 x 1,5 mm². 250V. 16A. IP20 innendørs. 1,5 meter hvit strømkabel med schuko plugg og avisolerte ledninger. 3 x 1,5...

   På lager.
  • 44,00 kr

    1,5 meter svart strømkabel med schuko plugg og avisolerte ledninger. 3 x 1,5 mm². 250V. 16A. IP20 innendørs. 1,5 meter svart strømkabel med schuko plugg og avisolerte ledninger. 3 x 1,5...

    På lager.
   • 299,20 kr 374,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 720lm Lysstyrke
    • 12W Forbruk
    • 45° Spredning

    ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm. ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm.

    Redusert pris!
    På lager.
   • 114,40 kr 143,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 850lm Lysstyrke
    • 9W Forbruk
    • 120° Spredning

    ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm. ES111 spot med GU10 fatning. 230V. Dimensjoner: 111 58 mm.

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    52,80 kr 66,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    52,80 kr 66,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral, Kald
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 1055lm Lysstyrke
    • 75W Erstatt
    • 6,5W Forbruk
    • 200° Spredning

    Sterk E27 LED-pære på 6,5 watt. Sterk E27 LED-pære på 6,5 watt.

    På lager.
   • A++
    76,00 kr 95,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er dimbar og er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet. Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er dimbar og er...

    Redusert pris!
    Forventet sendt om 11 dager.
   • A+
    87,00 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar
    • 650lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 6,6W Forbruk
    • 360° Spredning

    Slan dimbar B15 pære. Slan dimbar B15 pære.

    På lager.
   • A++
    113,60 kr 142,00 kr -20%
    Kulør: Varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet. Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    198,00 kr
    Kulør: Varm-kald + RGB
    Dimbar: Via Smart Home
    • 470lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 180° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

    På lager.
   • A++
    172,00 kr
    v. 10+  154,80 kr
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 390lm Lysstyrke
    • 5W Erstatt
    • 3W Forbruk
    • 180° Spredning

    Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 300 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

    På lager.
   • A+
    167,00 kr
    Kulør: Varm-kald + RGB
    Dimbar: Via Smart Home
    • 400lm Lysstyrke
    • 27W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 110° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

    På lager.
   • A+
    198,00 kr
    Kulør: Varm-kald + RGB
    Dimbar: Via Smart Home
    • 470lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 180° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

    På lager.
   • A+
    176,00 kr
    Kulør: Varm-kald + RGB
    Dimbar: Via Smart Home
    • 470lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 200° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

    På lager.
   • A
    190,80 kr 318,00 kr -40%
    Kulør: Ekstra varm
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 70lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære fra V-Tac med teksten "Love". Røkt glass og med de nye...

    Redusert pris!
    På lager.
   • A+
    191,20 kr 239,00 kr -20%
    Kulør: Varm, Nøytral
    Dimbar: Ikke dimbar
    • 900lm Lysstyrke
    • 70W Erstatt
    • 11W Forbruk
    • 120° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. Sterk E27 LED-pære.

    Redusert pris!
    På lager.
   • A++
    1 080,00 kr
    v. 10+  972,00 kr
    Kulør: Varm
    Dimbar: Dimbar
    • 3780lm Lysstyrke
    • 300W Erstatt
    • 27W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for...

    På lager.
   • 529,60 kr 662,00 kr -20%

     Smart Home stikkontakt fra V-Tac i vanntett utgave. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter hvor du enkelt kan programmere lyskilder og andre apparater til å skru seg på og av på bestemte tidspunkt. Stikkontakten betjenes via eWeLink App'en, eller med stemmestyring på Google Home og Alexa. iOS og Android Smart Home stikkontakt fra V-Tac i vanntett utgave. Den intelligente stikkontakten...

     Redusert pris!
     På lager.
    • 129,00 kr

      Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger.Komplett med skruer og kabelinnføring.0,5 ~ 4 mm².Ledning: 8 - 12 mm.Maks 450V AC, 24A. Samleboks for...

      På lager.
     • A++
      192,00 kr
      v. 10+  172,80 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 650lm Lysstyrke
      • 9W Erstatt
      • 5W Forbruk
      • 180° Spredning

      Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker fint med to pærer i serie.  Lysstyrken er nøytral hvit er 650 lumens.Lysstyrken for varm hvit er 500 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også...

      På lager.
     • A++
      183,00 kr
      v. 10+  164,70 kr
      Kulør: Varm, Nøytral
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 520lm Lysstyrke
      • 7W Erstatt
      • 4W Forbruk
      • 180° Spredning

      Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan også brukes med 230V direkte.Virker også med to pærer i serie.  Lysstyrken for varm hvit er 400 lumens. Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen. Ballast kompatibel og kan...

      På lager.
     • A+
      36,80 kr 46,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      • 350lm Lysstyrke
      • 4W Forbruk
      • 300° Spredning

      E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene. E14 LED-mignonpære i enkel og fin design. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør...

      Forventet sendt om 11 dager.
     • A+
      120,00 kr 150,00 kr -20%
      Kulør: RGB
      Dimbar: Dimbar
      • 806lm Lysstyrke
      • 60W Erstatt
      • 9W Forbruk
      • 200° Spredning

      Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dæmpe via medfølgende fjernkontroll. Pæren kan også lyse varm hvit. Smart RGB E27 pære med fjernkontroll, hvor du kan endre farge.Man kan også dæmpe via...

      Redusert pris!
      På lager.
     • A+
      27,00 kr
      v. 10+  24,30 kr
      Kulør: Varm, Nøytral, Kald
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 240lm Lysstyrke
      • 25W Erstatt
      • 3W Forbruk
      • 120° Spredning

      Forventet sendt om 6 dager.
     • A++
      59,00 kr
      Kulør: Varm
      Dimbar: Dimbar
      • 100lm Lysstyrke
      • 1W Forbruk
      • 300° Spredning

      En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men da forbruket kun er 1W, så må der anvendes en LED dimmer. En hyggelig liten pære til f.eks. en lysekrone eller barnerommet.Pæren er dimbar, men...

      På lager.
     • 103,20 kr 129,00 kr -20%
      • Max. 60W Forbruk

      Rustik og flot beton lampefatning. Rustik og flot beton lampefatning.

      Redusert pris!
      På lager.
     • 172,80 kr 216,00 kr -20%
      • Max. 60W Forbruk

      Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative pærer.Pære ikke inkludert.Lett å installere. Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative...

      Redusert pris!
      Utsolgt
     • 175,20 kr 219,00 kr -20%
      • Max. 60W Forbruk

      Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære medfølger ikke. Enkel å montere. Klassisk og flott lampefatning, passer perfekt til våre kjempe dekorasjonspærer. Pære...

      Redusert pris!
      På lager.
     • A++
      111,20 kr 139,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 1550lm Lysstyrke
      • 100W Erstatt
      • 12.5W Forbruk
      • 330 ° Spredning

      Redusert pris!
      På lager.
     • A++
      54,40 kr 68,00 kr -20%
      Kulør: Varm
      Dimbar: Ikke dimbar
      • 400lm Lysstyrke
      • 40W Erstatt
      • 4W Forbruk
      • 300° Spredning

      Redusert pris!
      På lager.
     • 84,00 kr

       Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse: 8 - 12 mm.Maks: 24A Samleboks for å montere ledninger.0,5 ~ 4 mm². Ledningstykkelse: 8 - 12 mm.Maks: 24A

       På lager.
      • A+
       1 024,00 kr 1 280,00 kr -20%
       Kulør: RGB
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 800lm Lysstyrke
       • 8W Forbruk
       • 120° Spredning

       Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift).Dimensjoner: Høyde: 114 mm. Diameter: Ø178 mm. Fin vanntett pool pære 8W. Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. RGB (fargeskift)....

       Redusert pris!
       Forventet sendt om 11 dager.
      • A++
       44,00 kr 55,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 470lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 4,5W Forbruk
       • 180° Spredning

       Form: P45. Form: P45.

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       60,80 kr 76,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral, Kald
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1250lm Lysstyrke
       • 85W Erstatt
       • 15W Forbruk
       • 200° Spredning

       Redusert pris!
       På lager.
      • A++
       59,00 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Dimbar
       • 75lm Lysstyrke
       • 0.5W Forbruk
       • 300° Spredning

       På lager.
      • A+
       96,00 kr 120,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 2000lm Lysstyrke
       • 18W Forbruk
       • 200° Spredning

       Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5 cm.Diameter: 8 cm. Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5...

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       110,00 kr
       Kulør: Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 600lm Lysstyrke
       • 60W Erstatt
       • 6W Forbruk

       E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og lysterapi. E14 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den egnet til fotografering og...

       På lager.
      • A
       681,60 kr 852,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Dimbar
       • 350lm Lysstyrke
       • 30W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 340° Spredning

       Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       567,20 kr 709,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Dimbar
       • 600lm Lysstyrke
       • 50W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 340° Spredning

       Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

       Redusert pris!
       På lager.
      • A
       508,00 kr 635,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Dimbar
       • 500lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 340° Spredning

       Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

       Redusert pris!
       På lager.
      • A
       469,60 kr 587,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Dimbar
       • 500lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 340° Spredning

       Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.Finn lampefatning her:   Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

       Redusert pris!
       Forventet sendt om 11 dager.
      • A
       476,80 kr 596,00 kr -20%
       Kulør: Ekstra varm
       Dimbar: Dimbar
       • 500lm Lysstyrke
       • 40W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 340° Spredning

       Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       205,00 kr
       v. 10+  184,50 kr
       Kulør: Varm
       • 1250lm Lysstyrke
       • 26W Erstatt
       • 13W Forbruk
       • 360° Spredning

       GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning av lyset. Med mattert glass - ligner et vanlig PL-rør. Må forsynes direkte med 230V. Ballast og starter må demonteres, så pæren får direkte 230V.Krevas att armaturet byggas omLengde uten fatning: 138mm GX24D fatning - 2 pin. 13w - 1250 lumens. Erstatter 26W PL rør. 360 graders spredning...

       På lager.
      • A+
       850,40 kr 1 063,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Kald
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1200lm Lysstyrke
       • 12W Forbruk
       • 120° Spredning

       Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass. Fin vanntett poolpære 12W.Spenning: 12V. Materiale: Tykt glass.

       Redusert pris!
       Forventet sendt om 11 dager.
      • A+
       283,20 kr 354,00 kr -20%
       Kulør: Varm, Nøytral
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 2900lm Lysstyrke
       • 170W Erstatt
       • 36W Forbruk
       • 120 ° Spredning

       UFO-pære på 36W fra V-Tac.Lysstyrke: 2900 lumen (tilsvarer 170W).Spredning: 120 grader.Montering: E27.Diameter: 25 cm. UFO-pære på 36W fra V-Tac.Lysstyrke: 2900 lumen (tilsvarer 170W).Spredning: 120...

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       48,00 kr 60,00 kr -20%
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 725lm Lysstyrke
       • 55W Erstatt
       • 8W Forbruk
       • 230° Spredning

       Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip. Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.

       Redusert pris!
       På lager.
      • A+
       209,00 kr
       v. 10+  188,10 kr
       Kulør: Varm
       Dimbar: Ikke dimbar
       • 1200lm Lysstyrke
       • 80W Erstatt
       • 13W Forbruk
       • 360° Spredning

       Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger. Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.

       På lager.
      • 37,00 kr

        Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm. Samleboks for montering av ledninger.0,5 ~ 1,5 mm².Ledningstykkelse: 5 - 9 mm.

        På lager.
       • A+
        156,00 kr
        v. 10+  140,40 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        • 345lm Lysstyrke
        • 5.5W Forbruk
        • 60° Spredning

        DimTone spotpære. ​Fargetemperaturen justeres fra 3000k-2200k. Bliver gradvis varmere ved dimming. DimTone spotpære. ​Fargetemperaturen justeres...

        På lager.
       • A++
        79,00 kr
        v. 10+  71,10 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        • 285lm Lysstyrke
        • 28W Erstatt
        • 3W Forbruk
        • 360° Spredning

        Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 230V.Lengde med ben: 5,1 cm. Lengde uten ben: 4 cm.   Kraftig dimbar GY6.35 pære med COB LED. Spending: 230V.Lengde med ben: 5,1 cm....

        På lager.
       • A+
        95,00 kr
        Kulør: Varm
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 630lm Lysstyrke
        • 7W Forbruk
        • 120° Spredning

        På lager.
       • A+
        36,80 kr 46,00 kr -20%
        Kulør: Varm
        Dimbar: Ikke dimbar, Dimbar
        • 380lm Lysstyrke
        • 40W Erstatt
        • 5W Forbruk
        • 38° Spredning

        GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en standard GU10-pære En av våre mest populære GU10-spotter. GU10 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys med samme spredning som en...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        1 255,20 kr 1 569,00 kr -20%
        Kulør: Fra varm til kald
        Dimbar: Via Smart Home
        • 4800lm Lysstyrke
        • 40W Forbruk
        • 120° Spredning

        Smart Home 60x60 LED panel kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Kan brukes direkte i himling til paneler eller monteres i ramme.Den totale høyden for panelet og driveren er 31mm, da driveren er limt fast på baksiden av panelet.Panelet styres via app som kan lastes ned til Android og iOS.Det er ikke mulig å dimme panelet med vanlig... Smart Home 60x60 LED panel kompatibel med både Amazon Alexa og Google...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        68,00 kr 85,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 385lm Lysstyrke
        • 30W Erstatt
        • 3,2W Forbruk
        • 300° Spredning

        Lengde uten ben: 38 mm. Lengde uten ben: 38 mm.

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        68,00 kr 85,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 180lm Lysstyrke
        • 15W Erstatt
        • 2W Forbruk
        • 38° Spredning

        Mini GU10 LED-spot fra V-Tac. Mini GU10 LED-spot fra V-Tac.

        Redusert pris!
        På lager.
       • A++
        1 298,00 kr
        v. 10+  1 168,20 kr
        Kulør: Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 6000lm Lysstyrke
        • 200W Erstatt
        • 40W Forbruk
        • 280° Spredning

        Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god lysfordeling med lysdioder rundt og på toppen.Leverer hele 150 lm / wVeldig kompakt pære sammenlignet med den høye ytelsen.Vi anbefaler å måle lampen for å forsikre deg om at pæren har plass. Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god...

        På lager.
       • A+
        133,60 kr 167,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 2452lm Lysstyrke
        • 150W Erstatt
        • 20W Forbruk
        • 200° Spredning

        Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver...

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        68,00 kr 85,00 kr -20%
        Kulør: Varm
        Dimbar: Dimbar
        • 500lm Lysstyrke
        • 50W Erstatt
        • 5W Forbruk
        • 300 ° Spredning

        Redusert pris!
        På lager.
       • A+
        88,00 kr 110,00 kr -20%
        Kulør: Varm, Nøytral
        Dimbar: Ikke dimbar
        • 580lm Lysstyrke
        • 45W Erstatt
        • 7W Forbruk
        • 360° Spredning

        Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger. Gir en veldig god spredning, da lysdiodene er plassert i flere forskjellige retninger.

        Redusert pris!
        Forventet sendt om 11 dager.
       • 323,20 kr 404,00 kr -20%

         Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en bryter hvor du enkelt kan programmere lyskilder og andre apparater til å skru seg på og av på bestemte tidspunkt. Stikkontakten betjenes via eWeLink App'en, eller med stemmestyring på Google Home og Alexa.iOS og Android Smart Home stikkontakt fra V-Tac. Den intelligente stikkontakten fungerer som en...

         Redusert pris!
         På lager.
        • A++
         60,00 kr
         v. 10+  54,00 kr
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 80lm Lysstyrke
         • 1W Erstatt
         • 1W Forbruk
         • 120° Spredning

         GU10 LED-spot fra LEDlife. GU10 LED-spot fra LEDlife.

         På lager.
        • A++
         74,00 kr
         v. 10+  66,60 kr
         Kulør: Grønn
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 55lm Lysstyrke
         • 1W Forbruk
         • 120° Spredning

         Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er ikke en vekstpære. Grønn GU10 LED-spot fra LEDlife.Brukes om natten som navigasjonslys i drivhus.Dette er...

         På lager.
        • 102,40 kr 128,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Dimbar, Ikke dimbar
         • 968lm Lysstyrke
         • 60W Erstatt
         • 320° Spredning

         Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd og at lyset ikke skjærer i øynene.   Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig...

         Redusert pris!
         På lager.
        • A+
         52,80 kr 66,00 kr -20%
         Kulør: Varm, Nøytral, Kald
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 400lm Lysstyrke
         • 55W Erstatt
         • 6W Forbruk
         • 38 ° Spredning

         Redusert pris!
         Forventet sendt om 11 dager.
        • A+
         32,80 kr 41,00 kr -20%
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 470lm Lysstyrke
         • 40W Erstatt
         • 5.5W Forbruk
         • 200° Spredning

         Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av den lille størrelsen Leverer bra spredning på 200 grader. Fin liten E14 LED-pære med Samsung Chip, som passer i nesten alle lamper på grunn av...

         Redusert pris!
         På lager.
        • A++
         90,00 kr
         Kulør: Varm
         Dimbar: Ikke dimbar
         • 255lm Lysstyrke
         • 30W Erstatt
         • 3W Forbruk
         • 38° Spredning

         Virkelig bra sted med sterkt lys.Huset er keramisk, noe som sikrer god varmeavledning og den lave størrelsen.Høyde uten ben: 29 mm. Virkelig bra sted med sterkt lys.Huset er keramisk, noe som sikrer god varmeavledning...

         På lager.
        • 114,00 kr

          Samleboks for å montere LED lyskaster ledninger.Komplett med skruer og kabelinnføring.0,5 ~ 4 mm².Ledninger: 8 - 12 mm.Maks 450V AC, 24A. Samleboks for...

          På lager.
         • A+
          60,80 kr 76,00 kr -20%
          Kulør: Varm, Nøytral
          Dimbar: Ikke dimbar
          • 450lm Lysstyrke
          • 55W Erstatt
          • 6,5W Forbruk
          • 110° Spredning

          MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

          Redusert pris!
          På lager.
         • A
          134,50 kr 269,00 kr -50%
          Kulør: Fra varm til kald
          Dimbar: Via Smart Home
          • 360lm Lysstyrke
          • 35W Erstatt
          • 4,5W Forbruk
          • 100° Spredning

          4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge ved at tale til dit Amazon Alexa eller Google Home anlæg. 4.5W LED pære kompatibel med både Amazon Alexa og Google Home.Du kan styre lys og farge...

          Redusert pris!
          På lager.
         • A++
          908,60 kr 1 298,00 kr -30%
          Kulør: Nøytral
          Dimbar: Ikke dimbar
          • 6000lm Lysstyrke
          • 200W Erstatt
          • 40W Forbruk
          • 280° Spredning

          Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god lysfordeling med lysdioder rundt og på toppen.Leverer hele 150 lm/wVeldig kompakt pære sammenlignet med den høye ytelsen.Vi anbefaler å måle lampen for å forsikre deg om at pæren har plass. Perfekt til store gatelamper der det trengs sterkt lys i alle retninger.Gir god...

          Redusert pris!
          På lager.
         • 32,00 kr

           1,5 meter svart strømkabel med euro plugg og avisolerte ledninger. 2 x 0,75 mm². 250V. 6A. IP20 innendørs. 1,5 meter svart strømkabel med euro plugg og avisolerte ledninger. 2 x...

           Forventet sendt om 9 dager.
          • A+
           68,00 kr 85,00 kr -20%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar
           • 800lm Lysstyrke
           • 75W Erstatt
           • 10W Forbruk
           • 120° Spredning

           Fin E27 spotpære i enkel og fin design. Fin E27 spotpære i enkel og fin design.

           Redusert pris!
           På lager.
          • A+
           52,80 kr 66,00 kr -20%
           Kulør: Varm, Nøytral
           Dimbar: Ikke dimbar
           • 450lm Lysstyrke
           • 55W Erstatt
           • 6,5W Forbruk
           • 38° Spredning

           MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære MR16-spotter. MR16 LED-spot fra V-Tac. Gir et fin og behagelig lys. En av våre mest populære...

           Redusert pris!
           På lager.
          • A++
           16,00 kr
           Kulør: Varm
           Dimbar: Ikke dimbar
           • 90lm Lysstyrke
           • 1W Forbruk
           • 270° Spredning

           Forventet sendt om 8 dager.
          • A+
           70,00 kr 140,00 kr -50%
           Kulør: Varm
           Dimbar: Dimbar
           • 810lm Lysstyrke
           • 60W Erstatt
           • 10W Forbruk
           • 200° Spredning

           Nydelig LED Globe pære - veldig dekorativ. Matte glass sikrer behagelig lys som ikke skjærer i øynene. Nydelig LED Globe pære - veldig dekorativ. Matte glass sikrer behagelig lys som ikke...

           Redusert pris!
           På lager.
          • A+
           77,00 kr 154,00 kr -50%
           Kulør: Nøytral
           Dimbar: Dimbar
           • 500lm Lysstyrke
           • 45W Erstatt
           • 7W Forbruk
           • 110° Spredning

           GU10 LED-spot fra V-Tac. GU10 LED-spot fra V-Tac.

           Redusert pris!
           På lager.
          • A
           19,00 kr
           Kulør: Ekstra varm
           • 140lm Lysstyrke

           På lager.
          • A+
           183,00 kr
           v. 10+  164,70 kr
           Kulør: Varm, Nøytral, Kald
           Dimbar: Dimbar
           • 890lm Lysstyrke
           • 64W Erstatt
           • 10W Forbruk
           • 360° Spredning

           Dimbar R7S LED pære. Dimbar R7S LED pære.

           På lager.
          Viser 1 - 104 av 393 produkter