Filter

Categories
more... less
Price
5 kr 3148 kr
Filter

LED lyskilder

LED lyskilder
 • E14 LED

  Pris garanti led lyskilder


  Her finner du LED pærer med E14 sokkel. Vi tilbyr et stort utvalg av LED pærer med bredt utvalg av forskjellig design, størrelse og bruksområder. Noen av våre pærer vil du ha muligheten til å benytte i forskjellige typer lamper da de har en sokkel av et mer universelt design.

  Det er viktig for oss at våre kunder finner akkurat den LED pæren de leter etter, og derfor vil du her kunne finne pærer som kan dimmes og pærer med varmt lys og pærer med matt glass og pærer med kulltråd.


  Det er stor variasjon i design så du skal ha mulighet til å finne den pæren du mener passer til ditt formål. Her kan du finne pærer med spredning av lys på alt fra 60 til 300 grader. Det er mulig å finne detaljert informasjon om hver E14 LED lyskilde ved hvert produkt. 

 • E27 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du finne forskjellige former for LED pærer med E27 sokkel. Her vil du se at utvalget er ekstremt stort og meget variert. Hvis du leter etter en LED pære med E27 sokkel er det her du vil finne det.

  Vi tilbyr pærer av topp kvalitet som gir et godt lys og som er tilpasset akkurat det behovet du skulle ha. Vi har alt fra klassiske pærer til pærer i mer moderne design eller pærer i særegent design.

  Flere av våre pærer gir et meget sterkt lys og har stor spredning. Du vil kunne finne en pære her som gir deg akkurat den lyseffekten du ønsker og som er spesielt tilpasset akkurat dine behov. Du vil se at vi har flere sider med produkter innenfor E27 LED lyspærer, og disse varierer i både form, størrelse, styrke, farge, spredning og varme. Hvis du trenger detaljert info om enkelte pærer med E27 sokkel vil du finne det her på denne siden. 

 • E40 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du leter etter LED pærer med E40 sokkel er det her på denne siden du vil finne det. Her er det en bred variasjon i flere typer pærer til flere forskjellige formål. Noen er gode til å benyttes utendørs mens andre vil være perfekte til å lyse et rom opp. 

  Flere av våre E40 LED pærer er kvikksølvpærer. Du vil kunne finne vanntette pærer og pærer som er veldig sterke. Vi kan tilby pærer i variert design, et bredt utvalg av forskjellige former og pærer som gir både varmt og kaldt lys.

  Noen av våre pærer er også mattert hvis du skulle ønske det. Vi kan også tilby en adapter hvis du har en lampe med E40 fatning men ønsker det brede spekteret en E27 LED pære kan tilby. LED lyspærer er et godt valg hvis du ser etter en ny pære da de er svært energibesparende sammenlignet med andre pærer.

 • G4 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det på denne siden. Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. 

  Kvaliteten på disse pærene er svært høy og det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer.

  Her kan du blant annet finne hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har eller dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette også være mulig. Alle våre LED lyspærer er av topp kvalitet.

 • G9 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden vil du kunne finne et utvalg av forskjellige G9 LED lyspærer. Disse pærene har en spredning på opptil 360 grader og du vil kunne finne en pære som passer til akkurat dine behov. 

  Kvaliteten på disse lyskildene er blant det beste på markedet, så hvis du leter etter en lyspære med G9 sokkel er det her du kan finne det. Pærene varierer blant annet i form av varmen på lyset den slipper ut, størrelse i høyde og diameter eller funksjoner som muligheten for å dimme. 


  At produktet er LED vil blant annet si at det er veldig energibesparende, noe som gjør at du får mye mer for pengene i forhold til en vanlig pære. Vi tilbyr også forskjellig design på våre pærer slik at du skal finne akkurat den som passer til ditt formål og bruksområde. Prisen på våre G9 LED pærer er også blant de beste blant sine konkurrenter. 

 • MR11 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi kan på denne siden tilby våre kunder et utvalg av flere forskjellige LED pærer med MR11 sokkel. De fleste av pærene her er dimbare og vil gi rommet de lyser opp et varmt hvitt lys.

  Vi ønsker at hvis våre kunder trenger en pære med MR11 sokkel vil de finne en som passer perfekt til det bruksformålet på vår side. Det vil si at vi tilbyr pærer i forskjellig design slik at den står i stil med akkurat det stedet du tenker å benytte den.

  Hvis du leter etter en MR11 sokkel kan vi også tilby dette. Prisene på disse produktene er noe av det beste du kan finne på markedet og kvaliteten er helt i toppsjiktet. Ved å klikke deg inn på produktet vil du kunne lese detaljer om produktet så du kan være sikker på at det er akkurat det du leter etter.

  Se også vårt utvalg af mr16 sokkel 

 • MR16 GU5.3 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder sitt utvalg av LED lyspærer med MR16 sokkel er stort. Ved å blad deg nedover på denne siden vil du kunne få en oversikt over det vi tilbyr og finne en pære som passer til ditt formål både i design, utseende, form, lysfarge og funksjon.

  Hvis du ønsker en pære som gir muligheter for dimming vil du også finne det på denne siden. Prisen på våre pærer er blant de beste på markedet, samtidig som at kvaliteten er helt på topp.

  Derfor kan du som kunde være sikker på at den pæren du velger vil tjene det formålet du ønsker og har behov for. Våre MR16 GU5.3 LED pærer varierer i spredning fra 38 til 110 grader, og du vil derfor kunne velge en som er spesialtilpasset det det lyset du ønsker for ditt rom. Trykk deg inn på enkelte produkter for å finne ut mer om deres funksjoner.

 • GU10 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du har klikket deg inn på denne siden betyr det kanskje at du leter etter en pære med GU10 sokkel? Her tilbyr vi et godt utvalg av flere forskjellige pærer i akkurat denne kategorien.

  Pærene du finner her er LED noe som betyr at de er mye mer energibesparende enn vanlige pærer, og dermed vil du få en pære som både er pengebesparende og er miljøvennlig.  Flere av pærene er også fra LEDlife serien, så du som vår kunde skal være fullstendig sikker på at produktet du kjøper er av den beste kvalitet.

  Produktene er tilpasset ethvert behov, og du vil til og med kunne kjøpe LED-spot med tilhørende fjernkontroll hvis det skulle være ønskelig. For at du ikke skal være i tvil om hvilke egenskaper produktet du kjøper har kan vi tilby utdypende informasjon om hvert enkelt produkt hvis du klikker deg inn på det.

 • GY6.35 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Her på denne siden kan du finne vårt utvalg av LED pærer med GY6.35 sokkel. Hvis det er pærer med denne sokkelen du leter etter vil du finne en som passer ditt behov her, om det så skulle være en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys.

  Det som er spesielt for våre GY6.35 LED pærer er at alle både har en spredning på 360o og har dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste pærene sine hos oss og derfor holder vi ikke tilbake på den gode kvaliteten.

  Ved å scrolle deg ned på denne siden kan du se grunnleggende informasjon om alle produktene. Ved å klikke deg inn på et spesifikt produkt vil du i tillegg blant annet kunne finne informasjon om pærens høyde, diameter og levetid. Vi har konkurransedyktige priser, så du vil få et godt produkt til en lav pris.

 • G8 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du det vi tilbyr av LED lyspærer med G8 sokkel. Fordelen med å velge LED når du skal kjøpe en ny pære er at den er meget strømbesparende. Dette gjør at ditt forbruk både vil være miljøvennlig og økonomisk for deg som kunde.

  Vi tilbyr her G8 lyspærer i LEDlife serien, noe som gjør at du som kunde hos oss i Ledlyskilder vil kunne være sikker på at du får produkter i aller høyeste kvalitet. Med lang erfaring innenfor LED-produkter er våre G8 LED pærer kvalitetsmerket.

  Vi kan tilby pærer som er kraftig dempbare og som gir fra seg et varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning. Du kan lett finne mer og detaljert informasjon om G8 LED lyspærer ved å klikke deg inn på produktet, hvor alt du trenger å vite er listet opp i en god oversikt.

 • GX53 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder ønsker å kunne tilby sine kunder alt hva de skulle trenge når det gjelder LED. Hvis du leter etter en sokkel til din nye GX53 LED pære er dette stedet du finner nettopp det. For å kunne benytte deg av en strømbesparende, miljøvennlig og økonomisk pære til å lyse opp et rom eller område er det viktig med riktig sokkel.

  De produktene vi tilbyr her på våre hjemmesider er noen av de beste på markedet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi ønsker at våre kunder kun har det beste utstyret så de kan ha mest mulig glede av sine LED produkter.

  Ved å klikke deg inn på et produkt på våre hjemmesider vil du kunne se at vi har laget en god oversikt så det vil være lett å bli kjent med produktenes egenskaper, og dermed også finne det produktet som passer perfekt for akkurat ditt formål.

 • G53 AR111 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi i Ledlyskilder tilbyr flere forskjellige produkter innenfor segmentet LED pærer med G53 AR111 sokkel, og på denne siden får du en god og ryddig oversikt over vårt utvalg. Som du kan se tilbyr vi både pærer og tilbehør til disse.

  Pærene har forskjellige funksjoner så du som kunde kan finne den pæren som passer perfekt til ditt formål. Pærene har blant annet varmt hvitt lys som garantert skaper en god stemning der pæren skal benyttes.

  Noen av pærene har også dimmefunksjon så de hele tiden kan tilpasses det lysbehovet du skulle ha. I tillegg kan du på denne siden også finne monteringskit i forskjellige farger til din nye LED G53 AR111 LED pære så du kan montere pæren og få glede av den med det samme. All informasjon du skulle trenge om det produktet du ønsker er det mulig å finne hvis du klikker deg inn på produktet.

 • G12 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Ledlyskilder tilbyr et stort utvalg av forskjellige pærer, og det er på denne siden du finner våre LED pærer med G12 sokkel. Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne finne det LED produkt de leter etter, og derfor tilbyr vi her både pærer og tilhørende utstyr.

  Alle våre pærer gir fra seg et pent lys som fordeler seg godt på det området de skal lyse opp. Det er også viktig at fargen på lyset gir fra seg den riktige stemningen. Ved å klikke deg inn på det enkelte produkt vil du kunne finne ut om en spesifikk pære gir fra seg for eksempel et varmt eller kaldt hvitt lys.

  Hvis du leter etter en metallhalogen pære vil du også kunne finne det her. Vi tilbyr også en adapter som gjør det mulig for deg å benytte en G12 pære i en E27 lampe hvis det skulle være ønskelig.

 • G23 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Vi hos Ledlyskilder ønsker her å vise våre kunder det utvalg vi har av LED pærer med G23 sokkel. Vi selger flotte pærer i kun den beste kvalitet. Som du kan se har våre G23 LED pærer en spredning på 120 grader, og vil derfor fordele seg pent og riktig utover det området du ønsker å lyse opp.

  I tillegg har de forskjellige pærene en lysstyrke fra 350 lumen til 550 lumen, så du skal kunne velge en pære med den lysstyrken du ønsker. Alle våre pærer har god kjøling og har en medfølgende veiledning slik at de skal være lette å montere.

  Hvis du er i den situasjon at du har en lampe tilpasset en E27 pære men ønsker å benytte en G23 pære så kan du også få kjøpt en adapter her på denne siden som gjør akkurat dette mulig.

 • G24 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden finner du Ledlyskilders brede og gode utvalg av flotte LED pærer med G24 sokkel. Vi vet at våre kunder kun ønsker å kjøpe LED pærer av den beste kvalitet, og derfor tilbyr vi kun utmerkede LED pærer til konkurransedyktige priser.

  Utvalget av LED pærer med G24 sokkel varierer i design for å møte hver kundes behov. Derfor kan du finne pærer med mattert glass, pærer med lysspredning mellom 120 og 360 grader, korte pærer og lengre pærer og roterbare pærer.

  Vi tilbyr også forskjellige adaptere så du kan benytte din nye G24 pære på lamper som er tilpasset pærer med andre typer sokkel. Det er viktig for oss at du får stor glede av din nye LED pære, og for å finne ut om du kjøper den som er riktig for ditt formål kan du klikke deg inn på det enkelte produkt og få mer detaljert informasjon.

 • B22 LED

  Pris garanti led lyskilder

  Hvis du trenger en ny pære til en lampe med B22 sokkel vil du på denne siden kunne finne et bredt utvalg pærer i den beste kvalitet i akkurat denne kategorien. Som du kan se kjenner vi våre kunder godt og vet det er bred variasjon i hvilke ønsker og krav den enkelte kunde har til sine pærer.

  Derfor kan vi tilby pærer i forskjellige former, pærer med enten klart glass eller mattert glass, pærer med karbon filamenter og pærer som gir fra seg et varmt lys. Vi har til og med pærer i forskjellige farger for den som skulle ønske det.

  Designet på våre pærer er flott og pent, og lyset de avgir er behagelig så det ikke skjærer i øynene. Hvis du skulle ønske at din nye LED pære lignet en med glødetråd kan du ta en kikk på LED pærene med kulltråd. Vi har også adaptere.

 • R7S LED
  Scroll deg nedover på denne siden og utforsk Ledlyskilders gode utvalg av LED pærer med R7S sokkel. Det som er så fantastisk med disse pærene, utover at de er energibesparende og derfor kan gi deg god samvittighet både når det kommer til miljø og økonomi, er at de også har lang levetid.

  Hvis du skulle ønske å gå i dybden for å finne ut om en spesifikk pære passer til akkurat ditt formål vil vi anbefale deg å klikke deg inn på varen. Her vil du finne god og oversiktlig informasjon. Vi vet at våre kunder er kvalitetsbevisste akkurat som oss, og kvalitet er nettopp det du får ved å kjøpe din nye LED R7S pære hos Ledlyskilder.

  Pærene her har blant annet lysspredning opp til 360 grader. Dette lyset fordeler seg godt og skaper garantert en god stemning der det benyttes. Vi bryr oss om våre kunder.
 • Uplight

  Pris garanti led lyskilder

  Ultimat fleksibilitet med stilige Uplights 

  Uplights er blitt en populær belysning som kan installeres både innendørs og utendørs. De kan blant annet installeres ved terrassen, trappene, balkongen eller i oppkjørselen. Med en opplyst hage kan utemiljøet bli både trygt og koselig, selv på de mørke vinterkveldene. Kjøper du uplights med LED-belysning får du en veldig energieffektiv belysning, ettersom LED-lamper har et mye lavere energiforbruk enn vanlige lyspærer og halogenlamper. LED-uplights er altså ikke bare fine, men har en lang holdbarhet og lavt strømforbruk – noe som gjør dem bedre både for lommeboken, og miljøet. 

  I Norge har vi mange måneder med minimalt sollys hvert eneste år. Uplights langs oppkjørselen eller hagen kan bidra til å gjøre det lettere å orientere seg i mørket, samt skape en trygghet om man har barn som leker i områdene. 


  Skap ulike atmosfærer med forskjellige lys 

  Fargetemperaturen på lamper varierer fra 1000k til 10000K. Lamper med varmt hvitt lys, som oftest brukes når man ønsker en koselig og dekorativ belysning, har vanligvis mellom 2500k og 3500K. Sterke arbeidslamper derimot, kan ha en verdi på 6500K.  En av de vanligste lampene som brukes til LED-spotter er GU10-spotter. GU10 er navnet på selve basen, og selve spotten kommer i forskjellige lysstyrker. I noen tilfeller kan du også ha RGB-belysning, noe som gir muligheten til å lage forskjellige fargekombinasjoner, og dermed påvirke stemningen etter eget ønske. 

  Her hos oss finner du flere forskjellige varianter av uplights for utendørsbruk. For eksempel kan du finne alt fra uplights som gir et varmt, hvitt lys på 2800K-3000K, til uplights der du har mulighet til å variere lysstyrken ved å installere både svake og sterke GU10-spotter. Du finner også varianter av uplights der du kan installere RGB-spotter, for å gi deg større kontroll over belysningen din.


  Slitesterke uplights for utendørsbruk 

  Uplights som er laget for utendørsbruk er vanligvis veldig holdbare og slitesterke, noe som betyr at de kan installeres de fleste steder ute. Om de har riktig IP-klassifisering, kan de brukes der de risikerer å bli utsatt for mye fuktighet, vannsprut og regn uten å bli skadet. De fleste uplights har en IP-klasse mellom IP65 og IP67. Uplights med IP65 tåler enkel vannsprut, mens uplights med IP67 regnes som vanntette (men de tåler ikke å være under vann lenge). Mange av våre uplights er også laget av rustfritt stål, slik at de holder seg fine lenge og tåler en støyt – og er dermed det perfekte valget for Nordiske utemiljøer.  {opfaqblock:112}

 • LED pool lys PAR56
  Du gjør et utrolig godt valg hvis du tenker på å kjøpe LED lys til ditt basseng. På denne siden vil du kunne se et godt utvalg av LED pærer til svømmebasseng, og pærene er av den aller beste kvalitet.

  Dette kan vi garantere blant annet fordi dette er produkter som tilhører V-Tac serien som er kjent for nettopp sin kvalitetsgaranti. Pærene her er vanntette og sender ut et flott lys som er pent og se på. De er laget av tykt glass, noe som betyr at de er robuste og tåler en støyt. De har en PAR56 sokkel og er i et stilrent og pent design.

  Hvis du skulle ønske det kan du til og med kjøpe en LED basseng pære med RGB fargeskifte. Dette gjør at du hele tiden kan bestemme fargen på lyset, og dermed også variere det etter den stemningen du ønsker til enhver tid.
 • 2G7 LED

  Pris garanti led lyskilder

  På denne siden kan du ta en kikk på våre LED 2G7 pærer. Disse pærene kommer i form av lysstoffrør og tilhører LEDlife serien. Dette gjør at du som kunde hos Ledlyskilder kan være sikret den aller beste kvalitet på din nye LED pære.

  Ved å klikke deg inn på de spesifikke varene vil du kunne se at lysstyrken på disse LED lysstoffrørene er like gode som vanlige lysstoffrør som måler samme lengde. Dette betyr at du vil få et minst like godt produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk enn en vanlig pære. Derfor er det alltid best å velge LED.

  Våre lysstoffrør vil ikke være blendende blant annet fordi glasset er mattert og fordi de slipper ut et varmt hvitt lys. Likevel vil du oppleve at pæren har perfekt lysspredning og skaper akkurat den riktige stemningen i rommet. Levetiden på pærene våre er også meget god.

 • C5W Festoon pære

  Pris garanti led lyskilder

  Ta en kikk på Ledlyskilders utvalg av C5W Festoon pærer på denne siden. Det første du bør legge merke til her er det faktum at vi tilbyr varer av den aller beste kvalitet til ekstremt lave priser. Vi har kunden i fokus og ønsker at akkurat du skal finne en LED pære som passer til akkurat det formålet pæren skal benyttes til.

  Ved å kjøpe en pære i LED i stedenfor en klassisk pære vil du sitte igjen med et produkt som både er mer energibesparende, miljøvennlig og økonomisk. Likevel, som du kan se her, skal dette ikke gå på bekostning av prisen.

  Her på denne siden vil du kunne finne detaljert informasjon om hvert produkt ved å klikke deg inn på det. Ved å gjøre dette ønsker vi blant annet å be deg legge merke til den ekstremt lange levetiden våre C5W Festoon pærer har.

 • Smart Home

LED lyskilder396 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 396 produkter
Viser 1 - 104 av 396 produkter

LED lyskilder

Her hos ledlyskilder.no har vi alt du trenger når det kommer til lys, LED, utstyr til det og alt annet egentlig. Det er noe vi satser på å være størst i landet på, og det kan du blant annet se på det store sortimentet vårt, og spesielt her på denne siden hvor du har et godt utvalg av LED lyskilder og LED pærer.

Først og fremst får du et godt utvalg, som sammen med svært rimelige priser gjør det veldig fordelaktig for deg å handle hos oss. Som du sikkert har allerede sett så har vi bortimot alt du behøver innen LED lyskilder, og ikke bare det, men vi har svært mange ulike varianter også. Det gjelder for eksempel om du er ute etter Gu10 led, e14 led eller mr16 led. Dette er ikke noe du finner overalt, og det er vi svært glade for å kunne tilby deg.

Alt du behøver innen led pærer

I enhver butikk du handler i, uansett hva det er du er ute etter, vil du ha noe å velge mellom. Du vil ikke bli tvunget til å kjøpe noe som du kanskje ikke er helt fornøyd med, bare fordi de ikke har et godt nok utvalg. Det er blant annet et problem for mange lysbutikker og butikker som generelt driver med belysning. Det vil du ikke påtreffe her, for vi har bokstavelig talt flere hundre forskjellige led pærer, tilpasset for enhver kundes behov.

Og ikke tro at det er sånn at vi har gått på kompromiss med det store utvalget vårt. At vi har samlet mange billige produkter. Nei, det er ikke sånn vi jobber, da vi tvert imot ønsker å tilby fantastisk kvalitet både når det kommer til ytelsen du får med på kjøpet, designet, og naturligvis også prisen. Dette er tre viktige faktorer for oss når vi selger LED lyskilder.

Som et eksempel

LED kan brukes til mye, og det er ofte bare fantasien som setter grensene. Det, og hva du blir tilbudt av butikken du vil handle hos. Som et eksempel kan du ta en titt på våre Uplight LED. Det er kanskje noe du ikke helt vet hva er? Det er noe som enkelt som belysning som du kan bruke i hagen, eller ved uteområdet det. Det er noe som går ned i bakken, og lyset går oppover, derav navnet. Vi har både koblingsbokser og selve pærene, så du kan finne noe som er perfekt både for din smak, og for området du vil ha dem i.

Det er langt ifra alt vi har dog, og det er bare å se gjennom de ulike pærene vi har for å forstå at vi mener alvor. Er du en av dem som er glad i pærer som kan dimmes? Da er dette stedet for deg. Vi har både G4 LED dimbar og G9 LED dimbar, i tillegg til andre modeller. Det å dimm pærene er noe veldig mange er ute etter, og hos oss gjelder det bare for deg å lete deg frem å finne det du vil ha, for vi har det. Går du inn på de individuelle modellene vil du også få all den infoen du behøver om dem, og hvorvidt de passer for ditt bruk.

Vet du hva du behøver?

Om du gjør det er det jo perfekt! Da kjøper du for eksempel din G4 LED eller kanskje en G9 LED pære og du er klar. Det er bare så smidig egentlig. Men det kan jo hende at du føler for å være litt kreativ, og kanskje kjøpe noe som du ikke hadde planlagt. Det er fort gjort, spesielt med tanke på vårt store utvalg som du kan bli fristet av.

Ta en nøye titt før du bestemmer deg for hva du vil ha, og se om du ikke kan foreta et enda bedre kjøpe enn du hadde planlagt for. Det er tross alt derfor vi er det man kan kalle en megastore for LED lyskilder! Kanskje blir resultatet til slutt enda bedre enn du hadde trodd?

Gode vilkår for en god handel!

Når man kjøper noe, uansett hva og hvor, så vil man gjerne ha gode vilkår. Man vil jo bli behandlet godt, noe som er helt naturlig. Det får du når du handler for eksempel LED pærer E27 hos oss, eller kanskje G23? Blant annet innebærer det at du har 21 dagers full returrett. Det betyr at du kan teste produktet godt og se om det passer for deg, og om det ikke gjør det så send det bare tilbake. Bestiller du for over 49 kroner så får du også gratis frakt, noe som vi synes er svært rimelig, og de aller fleste pærene vi har koster litt mer enn det.

Vi ønsker også å være så service vennlige som mulige. Det betyr at vi har også prisgaranti. Det betyr rett og slett at om du finner et av våre produkter i en annen butikk, men billigere, så matcher vi prisen for deg. Du får det billigste produktet mulig, samt de beste vilkårene for å handle. De høres vel ganske bra ut?

Ta kontakt om du behøver det for LED lyskilder

Vi hos Ledlyskilder har erfaring med dette, vi vet rett og slett hva vi snakker om, uansett om det er LED lyskilder eller LED pærer du vil vite mer om. Vi har flere års erfaring med dette. Er det sånn at du trenger info om de individuelle pærene har vi alt fra R7S LED til MR11 LED, og alt der imellom.

Så du er mer enn velkommen til å ta kontakt, så vi kan ha en hyggelig prat sammen og se om vi kan finne en løsning på det du trenger. Er det sånn at du trenger et produkt som vi kanskje ikke har i sortimentet, kan det hende at vi kan hjelpe deg. Vi har et kunnskapsrikt team som står klare til å hjelpe, og har du andre spørsmål utenom bare LED lyskilder, så er det selvsagt helt greit det også!