Batterier

36 produkter
Viser 1 - 36 av 36 produkter

Billige og oppladbare batterier på nett

Selv om mange av våre digitale enheter og elektroniske verktøy rundt oss kommer med ladere, er det likevel flere som fortsatt er batteridrevne. Dette er praktisk hvis det er ting vi skal ha med oss på lengre turer uten tilgang til strøm, eller om det er ting som ikke er særlig praktiske å lade opp, for eksempel tradisjonelle klokker. 
Vi hos LEDlyskilder har selvfølgelig sørget for å ha et stort utvalg av kvalitetsrike batterier, slik at du kan finne akkurat det batteriet du trenger hos oss. Å kjøpe batterier på nett har aldri vært enklere, og vi har selvfølgelig kastet oss på trenden for å kunne tilby kundene våre det de er på utkikk etter.

Fleksible løsninger

Enten du har behov for knappebatteri i ulike formater eller de klassiske AA og AAA batteriene, vil du finne det i nettbutikken vår. Våre batteri garanterer mange timers bruk og er alltid av høyeste kvalitet. Velg mellom både små pakker med AA batterier og AAA batterier, eller større pakker med 40 AA batterier og 40 AAA batterier
Vi har også sørget for å ha knappebatteri på 1,5V i alle ulike formater, slik at du kan finne det som passer til akkurat det du trenger. Knappcellebatteri brukes blant annet i klokker, kalkulatorer, fjernkontroller, bilnøkler, høreapparater og andre daglige duppeditter vi omgir oss med, og noen ganger kan man bli forvirret av å se alle de ulike valgene. Derimot kan du alltid dobbeltsjekke det nåværende batteriet, da koden på batteriet alltid er oppgitt på selve knappebatteriet. Ved å utføre handelen på nett kan du utføre dette i rolige omgivelser, og enkelt dobbeltsjekke at navnet stemmer overens med det du har.
Men det er ikke bare bruk-og-kast batterier i vårt sortiment. For en mer fleksibel løsning har vi også AA oppladbare batterier som kan lades hele 1000 ganger, som er kompatibel med vår AfgaPhoto opplader. Dette sørger for mindre avfall, og at du slipper å løpe til nærmeste butikk for å kjøpe batterier i siste liten.

Kvalitetsrike batterier

Dersom du har vært en fotoentusiast en stund, har du garantert hørt om AfgaPhoto, som var et anerkjent europeisk merke innenfor kamera i flere tiår før digitale enheter tok over. Vi er stolte over å videreføre deres nye produkter med billige batterier og oppladbare batterier fra AfgaPhoto, som selvfølgelig utvidet sortimentet deres med teknologiens store hopp med digitale kameraer og smarttelefoner. Batteriene fra AfgaPhoto er like kvalitetsrike som deres analoge kameraer var anerkjent for tidligere. 
Vanlige spørsmål om batterier
Hva er forskjellen på AA og AAA batteri?
AA er typiske klassiske batterier i ordinær størrelse, mens AAA er klassiske batterier i litt mindre størrelse.
Hva trenger jeg knappebatteri til?
Mange ting i hjemmet bruker knappebatteri, f.eks. klokker, bilnøkler, bilalarm, høreapparat, fjernkontroller og kalkulatorer.
Hvordan velger jeg et miljøvennlig batteri?
Med oppladbare batterier reduserer du avfall. Våre oppladbare batteri kan lades opptil 1000 ganger med vår praktiske kompatible opplader.