V-Tac 4W LED globepære
Karbon filamenter, Ø9,5 cm, ekstra varm hvit, 2200K, E27

Fin LED-globepære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200 K).

Røkt glass og med de nye filament-LED-ene som gir et stemningsfullt lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 4W LED globepære er et fantastisk alternativ for å spare energi og redusere strømregningen. Med en E27 stor fatning, erstatter denne globepæren 35W glødepærer. Med en lysstyrke på 400 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at rommet vil være godt opplyst og det vil ikke være noen mørke områder som ikke er godt belyst.

En av de viktigste faktorene å vurdere når du velger en LED-pære er lyskvaliteten. V-Tac 4W LED globepære har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en behagelig atmosfære i rommet.

V-Tac 4W LED globepære finnes også i to forskjellige fargetoner på lyset. Du kan velge mellom ekstra varm (2200K) som gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, eller ekstra varm hvit som gir et ekstra koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Uansett hvilken fargetone du velger, vil du få en behagelig og koselig atmosfære i rommet.

Denne pæren er også enkel å installere. Den må kobles til 230V forsyning, og dimensjonene er 140 x Ø95 mm. Med denne størrelsen passer denne pæren perfekt inn i de fleste lamper og armaturer.

Oppsummert er V-Tac 4W LED globepære et fantastisk alternativ for å spare energi og redusere strømregningen. Den har en høy lyskvalitet, to forskjellige fargetoner på lyset, og er enkel å installere. Med en jevn fordeling av lyset og en behagelig atmosfære i rommet, vil denne pæren gi deg en flott opplevelse.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

126,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt35w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde140 mm.
Diameter95 mm.
MaterialeGlass