V-Tac 2W Farget LED kronepære
Blå, Karbon filamenter, E27V-Tac 2W Farget LED kronepære er et fantastisk produkt som lar deg spare både energi og penger samtidig som du får en jevn og vakker lysopplevelse. Med en stor E27 fatning kan denne pæren enkelt erstatte en gammeldags 10W pære, og du vil fortsatt få samme lysstyrke på 60 lumen.

For å få mest mulig ut av denne pæren må den kobles til en 230V forsyning, men det er vel verdt det når du ser hvor mye du kan spare på strømregningen. Med en høy lysspredning på 300 grader gir V-Tac 2W Farget LED kronepære deg en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for mange forskjellige rom og formål.

Lyskvaliteten på denne pæren er virkelig imponerende, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du kan bruke denne pæren til de aller fleste behov, enten det er til lesing, arbeid eller avslapping.

Dimensjonene på V-Tac 2W Farget LED kronepære er 75 x Ø45 mm, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Men vær oppmerksom på at denne pæren har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør du ikke bruke den utendørs eller i våte områder.

Alt i alt er V-Tac 2W Farget LED kronepære et utmerket valg for alle som ønsker å spare energi og penger uten å ofre lyskvalitet eller funksjonalitet. Med sin jevne lysfordeling og høye RA-verdi vil denne pæren gi deg en lysopplevelse som du vil elske i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

51,00 kr inkl. mva.

  • Blå
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
DimbarNei
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt10w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde75 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass