8W LED pære
Karbon filamenter LED, E27, A60D

Sterk E27 LED-pære.

De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.

 Denne 8W LED pæren er en kraftig og pålitelig lyskilde som kan kobles til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 968 lumen og en høy lysspredning på 320 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset som vil lyse opp ethvert rom. Men det er ikke bare lysstyrken som imponerer - denne LED pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


En annen stor fordel med denne pæren er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man også en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Når det gjelder fargetone på lyset, finnes denne pæren i en varm hvit fargetone på 2700K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Med dimensjoner på 105 x Ø60 mm, passer denne LED pæren perfekt til de fleste lamper og lysarmaturer. Så hvis du er ute etter en pålitelig og kraftig lyskilde som vil gi deg mange års bruk, er denne 8W LED pæren et utmerket valg.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke968 lumens
Spredning320 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde105 mm.
Diameter60 mm.