8W LED pære
Karbon filamenter LED, E27, A60D

Sterk E27 LED-pære.

De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.

 Produktbeskrivelse:

Denne LED-pæren på 8W med karbonfilamenter er et effektivt og miljøvennlig lyskildevalg for ditt hjem eller kontor. Den er designet med en E27-sokkel og har en klassisk A60D formfaktor som passer godt i de fleste lamper og armaturer.

Viktige data om produktet:

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 968 lumen og en høy lysspredning på 320 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset som lyser opp rommet ditt effektivt.

Lyskvalitet: Med en RA-verdi på 80-85, gir denne LED-pæren høy lyskvalitet som viser alle farger på en naturlig og vakker måte.

Driftstid: Denne LED-pæren har en forventet driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at denne LED-pæren vil vare lenge.

Fargetone på lyset:

Denne LED-pæren kommer i en varm hvit fargetone (2700K), som skaper en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Den varme fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære som passer godt til både hjemmebruk og profesjonelle miljøer.

Dimensjoner:

Med målene 105 x Ø60 mm, passer denne LED-pæren godt i de fleste lamper og armaturer uten å ta opp for mye plass. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å installere og bruke i ulike rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke968 lumens
Spredning320 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Erstatt60w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde105 mm.
Diameter60 mm.