G4 LED

18 produkter
Viser 1 - 18 av 18 produkter

Pris garanti led lyskilder

Kvalitetsrike LED-pærer med G4 fatning

Vi kan på denne siden tilby et stort og variert utvalg av våre G4 LED pærer. Hvis du ønsker en pære med G4 sokkel i varmt hvitt lys vil du kunne finne det her! Noen av pærene kan også dimmes, noe som vil gjøre at du kan regulere lysstyrken etter det behovet du skulle ha til enhver tid. I tillegg kommer alle våre LED lyspærer i høyeste kvalitet. 

Det er viktig for oss at kundene våre finner akkurat den pæren de leter etter. Hvis du har behov for mer informasjon vil du kunne gå inn på hvert produkt og lese utdypende detaljer. Der kan du blant annet finne ut hvor stort forbruk enhver pære har, hvor stor spredning den har, dens kulør, lysstyrke og dens levetid. Hvis du ønsker å velge pære på bakgrunn av pris eller hvor strømbesparende den er vil altså dette være mulig. Om du fremdeles har spørsmål etter å ha lest produktbeskrivelsene, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice - vi hjelper deg med glede.

Hva er en G4 pære, og hvor kan jeg bruke dem?

G4 pærer er en lavspenningspære med to pinner satt 4 mm fra hverandre. Deres lille størrelse og relativt høye effekt ved hjelp av 12V inngang gjør dem til et godt valg der man ikke har spesielt stor plass. Deres delikate stil gjør dem perfekte for dekorative inventar, og er ofte brukt der man ønsker en belysning som bidrar til å skape en helhetlig og koselig atmosfære, som stue eller soverom. 

De fleste G4 LED er hvite lys som er tilpassbare når det gjelder kulør, dvs. de kan velges i tre forskjellige nyanser: nøytral hvit, kald hvit eller varm hvit. Dermed passer de alle bruk og rom, uavhengig om du ønsker deg et sterkt lys med et klart blåaktig skjær for et malerom eller akvariet (kald hvit kulør), en belysning som egner seg som arbeidslys (nøytral hvit) eller en kulør som vil skape en koselig og avslappende atmosfære i rommet (varm hvit). 

Uendelig fordeler med LED-teknologi

Å velge LED-basert teknologi er en klok beslutning, både økonomisk og miljømessig. Ved å velge energieffektive, men kraftige produkter, tar du et positivt valg for både deg og familien din, så vel som resten av planeten. Våre G4 LED pærer er produsert med høyeste kvalitet som ambisjon og har lang levetid. De fleste modellene i vårt sortiment har en total brenningstid på omtrent 50 000 timer, så du vil dermed ikke trenge å bytte ut pæren med det første. Med andre ord - alle vinner på det, uten at kvaliteten lider.

Vanlige spørsmål om LED-pærer med G4 fatning
Er det mulig å dimme deres LED-spotter med G4 fatning?
De fleste kan dimmes, men hvis det ikke er mulig er det spesifisert i produktbeskrivelsen.
Hva betyr firetallet i G4?
G4 lamper har to pinner ved inngangen. Tallet 4 i navnet indikerer avstanden mellom de to pinnene, som er 4 mm.
Hvor lang brenningstid har LED G4-modeller?
De fleste har en total levetid på omtrent 50 000 timer.