V-Tac 7W LED globepære
Karbon filamenter, Ø12,5 cm, mattert, E27

Nydelig E27 pærepære fra V-Tac.

Det mattede glasset gir et mykt og diffust lys.

Formfaktor: G125.Denne V-Tac 7W LED globepæren er en utmerket erstatning for en 55W pære med sin høye lysstyrke på 750 lumen. Med en E27 stor fatning kan den enkelt kobles til en 230V forsyning for å gi et jevnt og kraftig lys. Pæren har en lysspredning på 300 grader, noe som betyr at lyset sprer seg jevnt rundt i rommet og gir en behagelig atmosfære.

En av de største fordelene med denne LED globepæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sørger for et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du bruker den til å lese bøker eller til å arbeide med, vil du få en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Denne LED globepæren kommer i en varm hvit fargetone på 2700K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære som gjør det enklere å slappe av og nyte lyset. Enten du bruker den på soverommet, i stuen eller på kontoret, vil denne fargetonen bidra til å skape en koselig atmosfære.

Med dimensjoner på 177 x Ø125 mm, passer denne LED globepæren perfekt til de fleste lamper og lysarmaturer. Den er enkel å installere og vil gi deg en langvarig og pålitelig lyskilde som vil spare deg for strømkostnader i det lange løp. Hvis du ønsker en høykvalitets LED globepære som gir et naturlig og behagelig lys, bør du definitivt vurdere denne V-Tac 7W LED globepæren.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

162,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Lysstyrke750 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt55w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde177 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass