GY6.35 LED

5 produkter
Viser 1 - 5 av 5 produkter

Pris garanti led lyskilder

Kvalitetsrike GY6.35 LED pærer

På denne siden vil du finne våre kvalitetsrike LED pærer med GY6.35 sokkel. Uansett om du ønsker en pære som har varmt hvitt lys eller kaldt hvitt lys, vil du kunne finne en i sortimentet vårt! Disse allsidige pærene kommer både med en lysspredning på 360 grader og dimmefunksjon. Vi ønsker at våre kunder skal kunne kjøpe de beste LED-pærene sine hos oss, samtidig som det er viktig for oss å levere produkter til konkurransedyktige priser - du vil altså få et kvalitetsrikt produkt til en lav pris om du handler her på LedLyskilder.

Du kan enkelt finne grunnleggende informasjon om alle pærene her på kategorisiden, og om du ønsker mer spesifikk informasjon om hvert produkt er det bare å klikke seg inn på dem. Hver side vil oppgi pærens størrelse, levetid, kulør og mer, slik at du enkelt kan sammenligne de forskjellige og finne det perfekte alternativet for ditt bruk! 

Det beste valget for både miljøet og lommeboken!

Om du ønsker en energibesparende belysning til hjemmet ditt, er LED-pærer det åpenbare valget. De bruker bare en brøkdel av energien de tradisjonelle pærene og halogenpærene brukte, så dermed er du sikret et alternativ som er bra for både miljøet og økonomien. Ved å velge en dimbar modell og samtidig investere i en dimmer, vil du i tillegg kunne spare enda mer strøm.

Selv om LED-lys er energibesparende, er kvaliteten fremdeles på topp - alle våre LED-pærer vil gi deg et godt belyst rom! Se etter Kelvin-merkingen (K) når du skal velge deg en LED-pære for å velge riktig kulør på lyset. Et lavt K-tall gir et varmt lys, og jo høyere K-tall, desto kaldere er lyset. Lumen (lm) tallet vil fortelle deg hvor sterkt lyset lyser - jo høyere lumen-tall, desto sterkere lys.

Skap den perfekte atmosfæren med riktig kulør

I Skandinavia er det mest populært med en varm fargetone til hjem, da det gir en koselig og avslappende atmosfære. Derfor kommer alle pærene på denne siden med en varm fargetone, og denne kuløren passer garantert inn i alle hjem! 

Er man derimot på jakt etter belysning til et arbeidsrom, som f.eks. et malerom, akvarier eller spesiell dekor, kan det være gunstig med en kald hvit kulør. Vår populære LEDlife KAPPA3 LED pære kommer derfor med både Varm Hvit (3000K) og Kald hvit (6000K) kulør, slik at du har friheten til å velge selv hvilken tone lyset ditt skal ha! 

Vanlige spørsmål om LED-Pærer med GY6.35 sokkel
Hvilken lysstyrke har deres GY6.35 LED-lys?
Våre GY6.35 pærer kommer med en lysstyrke på 285 til 300 lumen. Du kan velge mellom 2 fargetoner: Varm hvit (3000K) og Kald hvit (6000K).
Hvilken spredning har deres GY6.35 pærer?
Alle våre LED-pærer med GY6.35 sokkel har 360 graders spredning, som gir en jevn og god fordeling av lyset.
Kan jeg dimme en GY6.35 lyspære?
Ja, alle modellene i vårt GY6.35 sortiment er dimbare.