Filter

Pris
406 kr 407 kr
Lengde (cm)
more... less
Erstatt (Watt)
58 58
Forbruk
22 W 22 W
Lysstyrke
2400 lm 2400 lm
Kulør
more... less
Sensor type
more... less
Filter

Tilbud

T8 LED lysrør m/sensor

1 produkt
 • Restsalg: LEDlife T8-SENS150
  10-100%, 22W LED rør med PIR sensor, 150 cm
  507,65 kr 781,00 kr -35%
  • 2400lm Lysstyrke
  • 58W Erstatt
  • 22W Forbruk
  • 180° Spredning

  LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som erstatning for et vanlig lysstoffrør. Har en lysstyrke på 2400 lumen, et forbruk på 22W, samt en spredning på 180 grader. Med smart sensor - 2 lysnivåer. 10% slumrebelysning uten bevegelse, ved bevegelse 100% belysning.... LED-lysstoffrør som monteres direkte i armaturen og virker som...

  Redusert pris!
  På lager.

Pris garanti led lyskilder

Gjør strømsparingen enkelt

Lysrør har lenge vært en klassisk lyskilde for å få et godt og nøyaktig arbeidslys, enten du liker å stå på kjøkkenet eller jobbe i garasjen. Det er også vanlig å benytte lysrør for å belyse butikker, kontor eller andre kommersielle bygninger. Lysrør er anerkjent for å gi et sterkt og presist lys, men de kommer også med høyt strømforbruk, noe som resulterer i en høy strømregning. Det slipper du med LED-lysrør!

Våre lysrør kommer i nøytrale og varme farger. De nøytrale fargene egner seg best til stedene du trenger godt lys for å oppnå arbeidseffektivitet, mens de varme lysrørene egner seg der du ønsker en hyggelig atmosfære. Ved å velge en nøytral eller varm farge vil du unngå kunstige toner av blå og gul, noe som gir deg et naturlig lys. Våre LED lysrør bruker mindre strøm enn tradisjonelle lysstoffrør, og trenger i tillegg minimalt med vedlikehold. Hvert eneste lysrør har så mange som 50000 lystimer å by på, noe som betyr at du kan glede deg over godt og energieffektivt lys i en årrekke.

Innovativ strømsparing

Selv om det allerede er mye å spare med LED-lysrør, er det smart å skaffe seg lysrør med sensor for optimal strømsparing. Vi har T8 led lysrør med sensor i vårt sortiment av høy kvalitet. De vil være med på å redusere strømregningen ytterligere, da de veksler mellom to lysnivå på en sømløs måte. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg om du har glemt å slå av lyset, da sensoren automatisk vil redusere lysnivået med hele 90% når det ikke er noen bevegelse i rommet der den er plassert. Med en gang du kommer inn i rommet vil lysrøret automatisk slå på 100% belysning for deg, uten at du trenger å foreta deg noe. Praktisk, enkelt og innovativt!

Gjør det selv

Våre praktiske LED lysrør med sensor er enkle å montere, da du kan bruke den eksisterende armaturen din. Alle lysrør med sensor kommer nemlig med en gratis LED-starter som enkelt monteres i armaturen når du setter inn LED-lysrøret. Våre lysrør med sensor er kompatible med de fleste armaturer, og dersom det er behov for ombygging følger det også med instruksjoner slik at du enkelt kan gjøre det selv.

Vi har tro på at alle og enhver kan klare å montere våre LED-lysrør, og ønsker å hjelpe deg på veien til å bli en selverklært DIY-ekspert. Med vårt gode utvalg av kvalitetsprodukter blir jobben enkel!

Vanlige spørsmål om T8 LED lysrør med sensor
Bruker LED-lys mindre strøm når det er dimmet?
Ja! Når lysene er dimmet eller har slått seg i sensormodus, kan du spare store summer. 
Bruker LED-lysrør mye strøm?
Sammenlignet med tradisjonelle lysstoffrør bruker LED-lysrør mye mindre strøm. Med våre sensor lysrør vil du kunne spare enda mer, da de reduserer lysnivået når du ikke er i rommet. 
Må jeg bytte armaturer for å legge LED-lysrør?
Våre T8 LED-lysrør gjør det mulig å legge LED-lysrør uten å bytte armatur.