Filter

Price
1349 kr 2820 kr
Filter

Catalog

Forventet levetid L80
Dimbar
RA
Spenning
Produkt type
Sensor kompatibel
Produkt type kategori
Energiklasse
Tilgjengelig
Forfatning
Spredning
Nøytral hvit lysfarge
IP klassifisering
Produsent garanti

Tilbud

Arbeidsbelysning5 produkter

Viser 1 - 5 av 5 produkter

På jakt etter billige led arbeidslys?

Leter du etter en billig led arbeidslys? Led arbeidslys er et flott alternativ for de som ønsker å spare penger samtidig som de har en effektiv lyskilde. De er energieffektive og langvarige, noe som gjør dem til det perfekte valget for ethvert arbeidsområde eller prosjekt. Når du søker etter et godt tilbud, sørg for å sammenligne priser på tvers av forskjellige nettsteder og butikker. Mange ganger vil forskjellige forhandlere tilby rabatter på visse varer eller pakker. Det kan også være lurt å vurdere å kjøpe brukte eller renoverte gjenstander, da disse ofte kan finnes til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Til slutt, gjør research og les anmeldelser på nettet for å sikre at du får det beste kvalitetsproduktet for budsjettet ditt. Med riktig forskning og planlegging kan du finne mye på et LED-arbeidslys som vil vare i mange år fremover!

Arbeidsbelysning – en arbeidslampe setter dine prosjekter i et nytt lys

Arbeidsbelysning kan være avgjørende for å få det beste ut av ethvert prosjekt. En arbeidslampe vil hjelpe deg med å se skikkelig på materialet, og gir deg et klart bilde av hva du jobber med. Dette er nyttig når du arbeider med små deler eller nøyaktige målinger. Å ha riktig belysning er avgjørende for å oppnå gode resultater. En arbeidslampe kan også hjelpe deg med å konsentrere deg bedre, samtidig som den reduserer stress og tretthet som ofte skyldes dårlig belysning. Uansett om du holder på med hobbyprosjekter eller profesjonelle oppgaver, vil en god arbeidslampe gi dine prosjekter et helt nytt lys og sette deg i stand til å lykkes!

Velg arbeidslys uten ledninger

Velg arbeidslys uten ledninger er et flott alternativ for de som trenger lys på steder der det ikke er strømtilgang. Disse lysene kan vanligvis kjøres av batterier eller solenergi, og de gir ofte god belysning hvor som helst. De er også veldig praktiske fordi du ikke trenger å bekymre deg for ledninger som kommer i veien. I noen tilfeller kan disse lysene også styres med en fjernkontroll, slik at du kan endre lyseffektene når du vil. Det finnes mange typer arbeidslys uten ledninger, inkludert LED-paneler, bevegelige lamper og stasjonære armaturer. Uansett om du trenger et lite opplyst område eller et hele rommet med jevn belysning, kan disse lysene gi en energieffektiv måte å lyse opp hjemmet ditt på.

ARBEIDSLYS LYSSLYNGE LED 10M

Arbeidslysslynge LED 25M er en nyttig og effektiv løsning for å få et godt arbeidslys i hjemmet eller kontoret. Denne lysslyngen har 25 meter kabel som gjør det mulig å strømme lyset til hvor som helst. Lysslyngen kan justeres med flere dimmeringsnivåer, så du kan justere lysstyrken til de behovene du har. Pærene er laget av miljøvennlig materiale, noe som gjør at de ikke slipper ut skadelige røykpartikler, samtidig som de gir deg den perfekte belysningen. Denne lysslyngen tåler også store temperaturvariasjoner, fra -20 °C til +60 °C, noe som gjør at den er ideell for bruk innendørs og utendørs. Arbeidslysslynge LED 10M har en lang levetid på opptil 50 000 timer, noe som betyr at du kan nyte godt av lyset ditt i mange år fremover.