5W LED pære
A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27
Denne 5W LED-pæren kommer med en E27 stor fatning, og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 510 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset i rommet. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi en behagelig belysning i rommet.

Pæren kommer i en varm hvit fargetone, som gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, og er perfekt for å slappe av og nyte tiden hjemme. Med dimensjoner på 107 x Ø60 mm er denne LED-pæren enkel å installere og passer til de fleste lamper og belysningssystemer.

Uansett om du ønsker å belyse stuen, soverommet eller kjøkkenet, vil denne 5W LED-pæren gi deg en jevn og behagelig belysning. Med en høy lyskvalitet og en varm fargetone, vil denne pæren gi deg den perfekte belysningen for å skape en avslappende atmosfære i hjemmet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

41,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke510 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass