5W LED pære
A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27

Gir et kompakt og stilig design som passer til de fleste innredninger.

Pæren er laget av høy kvalitet og er veldig slitesterk og langvarig. 5W LED pæren er den perfekte løsningen når du trenger en kompakt, stilig og effektiv pære.

Den har høy lysstyrke på 510 lumen, en høy lysspredning på 300 grader som gir jevn fordeling av lyset, en RA-verdi på 80-85 for å sikre naturlig lys og en varm fargetone som gir en avslappende atmosfære.

Den har et kompakt og stilig design som passer til de fleste innredninger.

Det er laget av høy kvalitet og er veldig slitesterk og langvarig.

Dette er den perfekte løsningen når du trenger en effektiv og stilig pære som gir naturlig lys og en koselig atmosfære.Produktbeskrivelse:

Denne 5W LED-pæren, med E27 stor fatning, er en utmerket erstatning for vanlige pærer. Den krever en 230V forsyning og er ideell for forskjellige bruksområder.

Lysegenskaper:

Med en lysstyrke på 510 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lys. Du kan være sikker på at lyskilden vil gi tilstrekkelig belysning til de aller fleste behov. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer pæren en høy lyskvalitet som gjengir farger naturlig og vakkert.

Utseende og stil:

Denne pæren kommer i en A60-form med karbon filamenter, og er innkapslet i ravfarget glass. Den ekstra varme fargetonen (2400K) gir et koselig og behagelig lys, med et nostalgisk skjær som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Pærens dimensjoner er 107 x Ø60 mm, som gjør den kompatibel med de fleste standard lysarmaturer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

38,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2400K
DimbarNei
Lysstyrke510 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlass