E40 LED

12 produkter
Viser 1 - 12 av 12 produkter

Pris garanti led lyskilder

E40 LED, en særdeles kraftfull lyskilde

Om du bare er nysgjerrig på hva LED E40 er, eller om du faktisk har en lampe med E40 sokkel som mangler en ‘super-lyspære’, så har du kommet til rett sted. E40 sokkelen er ofte brukt på gamle industrilamper, gatelamper, lagerbelysning og park-lamper. De er ment å erstatte belysningen på områder hvor det tidligere har vært brukt metallhalogen og kvikksølvpærer. Denne type LED belysning vil kunne være nyttig i fortrinnsvis butikk og utstillinger, men de er definitivt også veldig robuste, og noen er vanntette slik at de er velegnet til utendørsbruk.

LED teknologien har skutt fart de siste tiårene, så bli med på denne positive utviklingen du også! Med danske LEDlife som er leverandør av et stort antall produkter i vårt sortiment, kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten når du gjør din netthandel hos oss. Her er en av deres knallgode vanntette og dimbare LED pærer. Hvis du tilfeldigvis mangler LED pærer med E40 fatning til dine lamper, kan du enkelt benytte vår gode E40 til E27 adapter.

Varierte bruksområder - velg rett styrke og fargekulør

Med en E40 pære får du et naturlig lys med ekstra futt på lysstyrken. Fra spisebordet, til loftsboden, til gårdsplassen, kan denne belyse i riktig så mange timer - opptil hele 50000 timer! 

Innenfor denne kategorien kan du finne pærer med en lysstyrke fra 3780 lumen og helt opp til 15800 lumen. Jo høyere antall lumen, jo kraftigere vil den lyse. Om du for eksempel har et rom som du bruker til aktiviteter som krever presisjonslys på dagtid, men hvor du også ønsker å ha en hyggelig og lun kveldsstemning på kveldene, da kan du velge en pære som er kompatibel med en dimmer. Vi kan anbefale denne: LEDlife MEGA36 LED pære. Den vil også gå utmerket til designklassikere som PH-lampen Konglen eller Artichoke.

Ta vare på miljøet vårt ved å bytte til LED-teknologi! 

Med tiden har LED teknologien gjort fremskritt hva gjelder energieffektivitet og holdbarhet. Dette er en stor del av et kollektivt og innovativt miljøtiltak. Om kommuner, organisasjoner, bedrifter, idrettsklubb eller sameier velger LED til deres oppgraderingsprosjekter, er dette et steg mot en lysende og energibesparende fremtid. De kraftige LED E40 pærene er et utsøkt valg med masse lys. Hager, parker, passasjer, gater og lufthavner er bare noen av mange områder slike pærer kan komme til nytte.

Om du fremdeles skulle ha spørsmål, er vi her for å hjelpe deg - du kan enkelt ta kontakt med våre dyktige kundeservicemedarbeidere her.

Vanlige spørsmål om E40 LED
Er E40 pærene dimbare?
Ja, det finnes noen som er dimbare - sjekk i produktbeskrivelsen.
Hvordan vet jeg at pæren passer til lampen?
Sjekk størrelsen i produktbeskrivelsen og velge riktig sokkel.