LED pool lys PAR56

3 produkter
Viser 1 - 3 av 3 produkter

Få det kuleste bassenget i byen din

Det finnes få ting som tar seg bedre ut enn et stilig badebasseng utendørs. Et basseng kjøler oss ned på varme dager og gir deg et luksuriøst preg i landskapet utenfor døren din. Forsåvidt trenger det ikke å være et badebasseng for å sette prikken over i-en i hagen - det kan nemlig like godt være en hagedam med stilfulle statuer og dekor. Enten bassenget ditt er laget for badeglade mennesker eller for frosker, har vi det som virkelig setter wow-faktoren inn i bildet. Vi snakker selvfølgelig om LED lys til basseng. 
Ved å velge å lyse opp bassenget, fontenen eller badedammen din, vil du oppnå et enda stiligere design som vises selv når mørket faller inn. Det gir deg ekstra belysning til sommerfesten når klokken passerer midnatt, og lun belysning i hagen resten av året. Vi har selvsagt et godt utvalg av LED pool lys, og vi har også sørget for at du får LED lys av topp kvalitet til ditt svømmebasseng eller hagedam.

Vanntette LED lys

Vi har valgt å føre den populære V-tac serien når det gjelder vanntett belysning til basseng. De er anerkjent for kvalitet og lang levetid. Alle LED pærer for badebasseng er klassifisert som IP68, noe som på et mindre faglig språk betyr at de har en dobbel lekkasjesperre og er vanntette.
Enten du ønsker deg en blå farge eller en pære som kommer i kulørene kald hvit og varm hvit, vil det gi bassenget ditt et stilrent og særegent uttrykk. Når lys møter vann får lyset fylde og sprer seg utover vannet på en harmonisk måte, og nettopp derfor vil det bli en av de beste lyskildene dine utendørs dersom du velger LED pool lys. Men vi har selvfølgelig ikke bare forholdt oss til blå og hvite toner. 
Med vår RGB LED pool pære har du nemlig muligheten til å ikke bare gi vannet lys, men å gi det lys i alle regnbuens farger, og veksle mellom dem akkurat slik du ønsker for å skape et spektrum av farger i hagen. Dermed kan du variere lyset etter den stemningen du ønsker til enhver tid. 

Montering og installering

Å legge LED lys i bassenget er en jobb som bør utføres av eksperter. Allikevel kan du alltid være forberedt med det riktige utstyret før de profesjonelle kommer for å installere lysene, og det viktigste å sørge for er at fatningen stemmer overens med pæren. Våre LED pool lys PAR56 passer til PAR56 sokkel.
Vanlige spørsmål om LED pool lys
Hvilke fordeler har lys i basseng?
Når lys møter vann skaper det et harmonisk og rikt lys. Våre LED pool lys har flere farger.
Hvordan vet jeg at et lys er vanntett?
Med IP68 klassifisering er et lys vanntett.
Kan jeg montere lys i bassenget mitt?
Å installere lys i vann krever litt tekniske ferdigheter, så sjekk regler i din kommune.