V-Tac 7W LED pære
Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27

7W E27 LED-pære med kulltråd, T30.
Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 7W LED pære er en dekorativ lyskilde som kan gi et behagelig og jevnt lys i ethvert rom. Med en stor E27 fatning kan den enkelt erstattes med en 60W glødepære og kobles til en vanlig 230V strømkilde. Pæren har en imponerende lysstyrke på 700 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i hele rommet.


En av de mest imponerende egenskapene til V-Tac 7W LED pære er dens høye lyskvalitet. Pæren har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør den til en ideell lyskilde for de aller fleste behov, enten du vil ha en lyskilde for arbeid, avslapping eller underholdning.


V-Tac 7W LED pære kommer i to forskjellige fargetoner, ekstra varm (2200K) og ekstra varm hvit. Den ekstra varme fargetonen gir et koselig og varmt lys med et tydelig varmt skjær, som minner om gammeldagse glødetrådpærer. Den ekstra varme hvite fargetonen gir også et koselig og varmt lys, men med en mer nøytral tone som passer godt til moderne interiør.


Med dimensjonene 300 x Ø30 mm passer V-Tac 7W LED pære til de fleste lamper og armaturer. Pæren er enkel å installere og har en lang levetid som gjør den til et økonomisk og miljøvennlig valg for ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

148,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallDC:12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde300 mm.
Diameter30 mm.
MaterialeGlass