Spectrum 4W LED Globepære
Dimbar, E27Data om produktet:

4W med E27 stor fatning. Denne Spectrum 4W LED globepæren er utstyrt med en stor E27 fatning, noe som gjør den enkel å installere i ulike lamper eller armaturer.

Må kobles til 230V forsyning. For å kunne bruke denne globepæren, må den kobles til en 230V strømkilde.

Lysstyrke på 380 lumen med høy lysspredning på 300 grader. Med en lysstyrke på 380 lumen og en bred lysspredning på 300 grader, gir denne globepæren jevn og god belysning. Lyset fordeles jevnt i rommet, uten mørke flekker eller blendende områder.

Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Denne globepæren sikrer et høykvalitets lys med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne globepæren kan du være sikker på å oppnå en optimal fargegjengivelse.

Dimbar. Denne globepæren kan enkelt dimmes etter behov, slik at du kan justere lysstyrken etter ønske.

Flicker free / flimrerfri. Globepæren er flimrerfri, noe som gjør den egnet for personer og dyr som er følsomme for flimmer. Den kan også brukes i forbindelse med foto- og videoopptak uten å forstyrre bildene eller opptakene.

Fargetone på lyset:

Globepæren finnes i varm hvit fargetone (2700K). Den varme hvite fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset gir en koselig stemning og er perfekt for å skape en avslappende atmosfære i hjemmet.

Dimensjoner:

Globepæren har følgende dimensjoner: 138 x Ø95 mm. Denne størrelsen gjør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer.

IP20 - Ikke vannbestandig. Vær oppmerksom på at denne globepæren ikke er vannbestandig og derfor ikke egnet for bruk i våtrom eller andre områder der den kan utsettes for vann.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

78,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke380 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde138 mm.
Diameter95 mm.
MaterialeGlass