Filter

Kulør
more... less
Hulstørrelse
42 mm. 680 mm.
Pris
30 kr 1190 kr
Dæmpbar
more... less
Spænding
more... less
Forbrug
1 W 35 W
Spredning
more... less
Filter

Tilbud

LED downlights

58 produkter
Viser 1 - 58 av 58 produkter

LED-Downlights – praktisk og fleksibel belysing

Vi vil påstå at LED-downlights er et av de mest etterspurte produktene på grunn av deres allsidighet, forskjellige design og størrelser. Downlights kan brukes til alle slags applikasjoner, både i hjemmet og til industriell bruk, og er både fleksible og praktiske. Noen modeller kommer også med muligheten til å regulere lysintensiteten ved å installere en justerbar dimmer, som vår populære 3W downlight.
Her kan du velge blant våre mange modeller, og du vil se at vi har et bredt utvalg av downlights med forskjellig lysstyke, forbruk, spredning, kulør og tilleggsfunksjoner (som dimbarhet). Om du ønsker hjelp til å finne det riktige produktet for ditt ønsket bruk, ikke nøl med å ta kontakt – vi er bare et tastetrykk unna, og bistår deg gjerne med vår lange erfaring og kompetanse.

Fordelene ved å bytte til LED downlights er uendelige!

LED downlights er lydløse og avgir ingen radioforstyrrelser, noe som gjør dem perfekte til områder hvor du ønsker ro og en behagelig atmosfære. LED-downlights vil i motsetning til tradisjonell belysning heller ikke flimre, noe som er viktig for de med fotosensitivitet. LED downlights gir i tillegg besparelser i energiforbruk på opptil 80% sammenlignet med tidligere teknologier, så både planeten og lommeboken din vil takke deg om du bytter til LED.
Som om ikke det lave energiforbruket var nok, vil LED-downlights også gi deg en belysning som du kan stole på uten bekymring. Lavspenningsforsyningen forbundet med LED -downlights øker den elektriske sikkerheten, så du kan derfor være sikker på at du har valgt et trygt alternativ til ditt hjem. Det er altså ikke vanskelig å forstå hvorfor LED-downlights har blitt et såpass populært valg!

Kontroller belysningen med LED-downlights

Standardlys avgir lys i alle retninger, og den eneste måten å styre lyset i en spesifikk retning på er å bruke en reflektor. LED downlights er ideelle for retningsbelysning, da de er designet for å skinne på en bestemt måte. Du kan peke LED-lysene akkurat der du vil ha dem, for å skape en behagelig og innbydende atmosfære. Dette gjør dem utrolig fleksible,
Våre forskjellige modeller kan både vippes og roteres, og vi har modeller med ulike mengder spredning på lyset slik at du kan finne det perfekte lyset for ditt hjem. Vår V-Tac 30W LED downlight kommer f.eks. med hele 120 grader spredning, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset der du velger å plassere lyskilden. Du vil altså ha full kontroll over belysningen din med våre kvalitetsrike LED-downlights!
Vanlige spørsmål om LED-Downlights
Hvilke farger kommer lyset på deres LED-downlights med?
Vi har downlights med både varm og nøytral kulør, samt en modell med rødt lys.
Hvor mye energiforbruk kan jeg spare på å skifte til LED-downlights?
LED downlights reduserer energiforbruket opptil 80% sammenlignet med tidligere teknologier.
Kan jeg montere LED downlights direkte i isolasjonen?
Nei - de bør ikke monteres direkte i isolasjonen, for det bør være litt luft rundt LED-lyset for kjøling.