V-Tac 8W LED kjempe globepære
Karbon filamenter, Ø20 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27

Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.

Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne.

Finn lampefatning her: V-Tac 8W LED kjempe globepære er den perfekte erstatningen for den tradisjonelle 30W glødepæren. Med en stor E27 fatning, er den enkel å montere og kan kobles til en 230V strømkilde. Med sin høye lysstyrke på 350 lumen, gir den en jevn fordeling av lyset med en imponerende lysspredning på 340 grader. Dette sikrer at rommet ditt blir jevnt opplyst uten noen mørke områder.

Denne globepæren har en utmerket lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten som denne pæren gir, er tilstrekkelig for de fleste behov og vil gi rommet ditt en behagelig atmosfære.

En annen fordel med V-Tac 8W LED kjempe globepære er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter dine behov og ønsker. Du kan velge en ekstra varm fargetone (2000K) som gir et varmt skjær, perfekt for å skape en koselig atmosfære. Alternativt kan du velge ekstra varm hvit, som gir et koselig og varmt lys med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.

Med dimensjonene 390 x Ø200 mm, passer denne globepæren perfekt til de fleste lamper og armaturer. Det er viktig å merke seg at denne pæren har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den kun brukes innendørs.

Samlet sett er V-Tac 8W LED kjempe globepære et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere til LED-belysning. Med sin høye lysstyrke, utmerkede lyskvalitet og dimbarhet, vil denne globepæren gi deg den perfekte belysningen for ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-25%

854,00 kr inkl. mva.

640,50 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2000K
DimbarJa
Lysstyrke350 lumens
Spredning340 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt30w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde390 mm.
Diameter200 mm.
MaterialeGlass