V-Tac 5W LED pære
Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27

5W E27 LED-pære med kulltråd, T30.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 5W LED pære er en fantastisk dekorasjonspære med en E27 stor fatning som erstatter den gamle 45W pæren. Med denne LED-pæren vil du spare mye energi og penger på strømregningen. Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.

Denne LED-pæren har en lysstyrke på hele 500 lumen, og en høy lysspredning på 360 grader som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Det betyr at du vil få et jevnt og naturlig lys som vil gi deg god synlighet og komfortabel belysning i rommet.

En av de viktigste egenskapene til V-Tac 5W LED pære er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi deg en behagelig belysning i rommet ditt.

V-Tac 5W LED pære finnes i to forskjellige fargetoner på lyset: Ekstra varm (2200K) som gir en tydelig varm skjær i stil med gammeldagse glødetråder, og ekstra varm hvit som gir et ekstra koselig og varmt lys med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Du kan velge den som passer best til ditt behov og stil.

Dimensjonene på V-Tac 5W LED pære er 30 x 300 mm, som gjør den perfekt for bruk i de fleste lamper og armaturer. Med denne pæren vil du få en flott og behagelig belysning i rommet ditt samtidig som du sparer penger på strømregningen. Det er virkelig en investering du vil sette pris på i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

120,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke500 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
SpenningsintervallDC:12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde300 mm.
Bredde30 mm.
MaterialeGlass