1W LED stearinlys pære
C37, 270 grader, E27

E27 LED-mignonpære.Denne 1W LED-stearinlyspæren har en E27 stor fatning som passer perfekt i de fleste lamper og lysekroner. Pæren må kobles til en 230V strømforsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 90 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, er dette en pære som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mørke områder eller skarpe skygger.

En av de viktigste egenskapene til denne pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset vil vise alle farger vakkert og genuint, og det vil gi et naturlig lys som er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Enten det er for lesestunder, avslapning eller arbeid, vil denne pæren gi deg det riktige lyset.

I tillegg til å tilby en høy lyskvalitet, kommer denne pæren også i tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit og kald hvit. Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet. Nøytral hvit fargetone gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner som kan forstyrre. Kald hvit fargetone gir et klart, blåaktig lys som er ideelt for spesielle bruksområder som lakkeringshaller, akvarier og dekorative formål.

Når det gjelder størrelse, har denne pæren dimensjonene 98 x Ø37 mm. Dette gjør den kompatibel med de fleste lamper og enkel å installere.

Samlet sett er denne 1W LED-stearinlyspæren et flott valg for de som ønsker et energieffektivt og kvalitetsbevisst lys. Uansett om du trenger en behagelig atmosfære, et effektivt arbeidsmiljø eller et spesielt dekorativt lys, vil denne pæren dekke dine behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

18,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde98 mm.
Diameter37 mm.
MaterialePVC