Filter by

Pris
14 kr 4768 kr
Kulør
more... less
Filter

Lyskastere

Lyskastere
 • Lyskastere
  Pris garanti led lyskilder
 • Lyskastere med sensor

  Pris garanti led lyskilder

  Det kan i mange tilfeller være utrolig nyttig at den lyskasteren man benytter har sensor. Det kan for eksempel ofte gjøre at arbeidet lyskasteren skal benyttes til blir mye enklere og mer effektivt, samtidig som det også er energibesparende.

  Scroll deg nedover på siden og få en bedre oversikt over vårt utvalg av nettopp slike lyskastere med sensor. De er robuste og gir fra seg et sterkt og dekkende lys samtidig som de også er stilrene og passer inn hvor enn det skulle være. Våre lyskastere kan for eksempel benyttes i hagen eller innkjørselen, men de kan også benyttes innendørs.

  Våre lyskastere er veldig anvendelige og gode samtidig som de er i topp kvalitet. De gir fra seg et lys med meget god spredning og en lysstyrke som er spesialtilpasset det formålet du skulle ha. Du kan også finne alt det ekstrautstyret du skulle trenge til din nye lyskaster her.

 • Kjøretøy ekstralys /...

  Pris garanti led lyskilder

  Vi vet at du ønsker å optimalisere arbeidslyset til ditt kjøretøy og det er nettopp det vi kan hjelpe deg med her på denne siden. Her har vi et bredt utvalg av ekstralys og arbeidslys til ditt kjøretøy.

  Du vil finne at produktene her er perfekte til det formålet du skulle ha, om det så for eksempel skulle være lys til bil, lastebil, båt, tilhenger eller utrykningskjøretøy. For kjøretøy er det viktig at lyset er godt, sterkt og konsentrert. Derfor tilbyr vi lys i en kald hvit farge med en smal spredning og sterk lysstyrke så det kan benyttes akkurat der det er nødvendig og til et spesifikt formål.

  Vi har ekstralys og arbeidslys til kjøretøyer i forskjellige størrelser og former slik at du kan finne et som passer til akkurat ditt kjøretøy. Hvis du for eksempel skulle trenge en buet lysbro kan du også finne det på denne siden.

 • Lyskaster pærer

  Pris garanti led lyskilder

  Det er viktig at din lyskaster har den riktige pæren. Med dette mener vi ikke kun en pære som passer, men også en pære av den aller beste kvalitet, som kan optimalisere lyskasterens funksjoner og som sparer energi.

  Du vil finne at våre pærer har alle disse funksjonene, med mer. Pærene her varierer i spredning, lysstyrke, størrelse og form slik at du skal finne akkurat den pæren du trenger til din lyskaster. Det er et godt valg å kjøpe LED pære da den vil spare deg for mye energi, noe som gjør at du både er vennlig mot miljøet og din egen økonomi.

  Ved å slippe ut kaldt, hvitt og konsentrert lys vil du oppleve at lyskasteren fungerer etter beste formål. Det er viktig for oss at du har en best mulig opplevelse av din lyskaster, og ved å benytte en pære herfra vil dette være akkurat det du får.

Lyskastere67 produkter

Pris garanti led lyskilder

Lyskastere er et utrolig godt og viktig redskap med veldig mange bruksområder. Derfor er det viktig at du finner en lyskaster som både passer perfekt til det formålet du har og er av den aller beste kvalitet.

Vi har derfor flere kategorier du kan velge mellom når du skal finne din nye lyskaster, slik at du lettere vil finne frem til det produktet du leter etter. En lyskaster kan ha forskjellige egenskaper alt ettersom hva den skal benyttes til og hvor den skal benyttes. Det vil hjelpe å få en oversikt i vårt brede utvalg hvis du klikker deg inn på kategoriene og videre inn på hvert enkelt produkt.

Våre lyskastere gir fra seg et godt og konsentrert lys med god spredning som gjør det lett for deg å se når arbeider for eksempel. Uansett hvilket formål du har kan vi tilby en lyskaster til enhver anledning.

Viser 1 - 67 av 67 produkter
Viser 1 - 67 av 67 produkter