Filter

Pris
21 kr 6148 kr
Kulør
more... less
Filter

Lyskastere

Tilbud

Lyskastere
Velg kategori nedenfor:
 • Lyskastere

  Optimalt arbeidslys med en lyskaster

  Hvis du er glad i å utføre prosjekter på hjemmebane, er riktig utstyr en stor del av jobben. Når vi snakker om utstyr, mener vi ikke bare verktøy og maskiner: her hos LEDlyskilder snakker vi nemlig om lys. Vi er kanskje litt over gjennomsnittet glad i belysning, og har selvfølgelig også sørget for å ha et stort utvalg av lyskastere med LED teknologi. Med et ordentlig arbeidslys vil arbeidsforholdene forbedres og gi deg bedre potensiale til å utføre mer presist arbeid. Vi har en rekke arbeidslamper og lyskastere, samt alt tilbehøret du kan drømme om for å gjøre både små og store jobber - enten hjemme eller profesjonelt. Lyskastere har nemlig vært det soleklare valget for mangt en gjør-det-selv ekspert i en årrekke, og er høyt verdsatt av nybegynnere som ønsker å begi seg ut i verden av oppussing eller andre byggeprosjekter. 
  Lyskastere kan også brukes til generell belysning til blant annet fotballbaner, skibakker, skytebaner og lignende, og vi har kvalitetsrike lys som egner seg til alle kommersielle og industrielle forhold også. 

  For enhver anledning

  Vi har et stort sortiment av lyskastere for alle og enhver. Hos oss finner du alt fra en enkel bærbar LED lyskaster som egner seg til små jobber og er oppladbar, til en kraftfull lyskaster for maritime miljøer av ypperlig kvalitet - og alt mellom dette.
  Dersom du ønsker deg et kvalitetsrikt lys til hagen eller innkjørselen, eller om du kanskje trenger en lyskaster til en større arena som en skibakke eller byggeplass, har vi robuste V-tac 250w LED lyskaster som egner seg til alle disse formålene. Hvis du allerede skal belyse hagen eller oppkjørselen din, er det også verdt å ta en titt på RGB lyskasteren vår, som vil gi deg flere valgmuligheter til å tilsette litt farge i hverdagen. Den har en medfølgende fjernkontroll som gjør det enkelt å styre lyset mens du er innendørs, slik at du ikke trenger å gå ut i snø og regn på mørke stormfulle kvelder.

  Alt av tilbehør

  Ofte er det ikke bare en lyskaster man er på utkikk etter. Kanskje du har en lyskaster du er godt fornøyd med, men trenger litt ekstra utstyr. Vi har kvalitetsutstyr som gjør arbeidslyset komplett, slik at du kan få ekstra lys hvor som helst. Koblingsbokser til ledninger og til viderekoblinger gjør det enkelt å kunne ta med seg lyskasteren langt bort fra strømkilder, og et stativ til lyskasteren byr på litt ekstra frihet og vinkling. 
  {opfaqblock:259}
 • Lyskastere med sensor

  Lyskaster med sensor

  For å best mulig utføre prosjekter og oppussing i hjemmet, er det lurt å investere i riktig utstyr. Med vår store forkjærlighet for belysning er vi selvfølgelig klar over at riktig utstyr til enhver presis jobb innebærer et godt arbeidslys. Nettopp derfor har vi valgt å føre et stort utvalg av arbeidslamper og lyskastere slik at du kan få optimalt arbeidslys utendørs og innendørs når du skulle trenge det. Vi har stort fokus på at du skal kunne fullføre dine gjør-det-selv prosjekter med stolthet og nøyaktighet, og har et stort sortiment av kvalitetsrike LED-lyskastere for å gjøre jobben din enklere.
  Lyskastere er også så funksjonelle at de kan brukes til mer kommersielle sammenhenger, eller til og med for å lyse opp skibakker, fotballbaner og lignende. Våre kvalitetsrike lyskastere egner seg også til disse formålene, og da er det spesielt økonomisk å investere i en av våre lyskastere med sensor. De gjør det nemlig mulig å kun være slått på når det er aktivitet på gang utendørs, slik at det ikke brukes unødvendig strøm.

  Energibesparende lyskastere

  Lyskaster med sensor kommer med mange fordeler. De enkle og kompakte lyskasterne i vårt sortiment kommer med et forbruk mellom 10w og 50w, og har alle en god spredning på 100 grader. Når de i tillegg kommer med en sensorfunksjon, er det enkelt for deg å kunne spare mer penger på strømregningen, slik at du aldri trenger bekymre deg over om du har slått av lyset igjen. 
  Vi anbefaler å montere lyskasteren i oppkjørselen eller i hagen, da det gir deg en god belysning når du kommer hjem med bilen og trenger lys på de mørke kveldene, eller ønsker ekstra lys om morgenen under vinterhalvåret når det er mørkt når vi setter oss inn i bilen før vi skal på jobb. Du trenger ikke trykke på noe for at lyset skal slås på, og trenger heller ikke stoppe bilen på vei bort fra hjemmet ditt for å slå av lyset - enkelt og greit!

  Finn din fargekulør

  Våre mest populære lyskastere kommer i varme toner og nøytrale toner. Begge disse kulørene inneholder ingen form for gule og blå toner, slik at du kan få utbytte av en behagelig og avslappende atmosfære (varm tone) eller et nøytralt og presist lys som gjengir fargene rundt deg akkurat slik de er.
  Vi har selvfølgelig også en lyskaster med kaldt lys på lager, som avgir et blålig skjær, dersom du heller foretrekker det. Her på LedLysKilder har vi noe for alle og enhver! 
  {opfaqblock:260}
 • RGB Lyskastere
 • Kjøretøyslys

  Lyskastere og ekstralys til kjøretøy

  Mange tror kanskje at ekstralys er ulovlig, men vi har gode nyheter: det er de ikke. Et eller flere ekstra lys kan være med å skape ekstra sikkerhet når det trengs mest, og gode billys gir deg bedre oversikt - som igjen gir deg større sjanser til å unngå påkjørsel av f.eks. ville dyr ute langs skogsveiene eller mennesker i trafikken hvor det ikke er god belysning. Ekstralys egner seg spesielt godt til mørke kvelder, da spesielt på vinterhalvåret, samt om du kjører om natten eller når det er tåke ute. Det er fullt lovlig å montere ekstralys både på personbiler, campingvogner, bobiler, lastebiler, traktorer og andre kjøretøy.

  Godkjent for norske veier

  Vi har et stort utvalg av lys til kjøretøy, enten du er på jakt etter en av de populære LED-barene som gir deg sikt langt fremover eller enkle ekstralys som også kan fungere som arbeidslys. Når du skal velge en LED-bar er det viktig å sørge for at den har E-merking, noe som indikerer at den er godkjent for bruk på norske veier. Når du handler hos oss, trenger du å se etter E-merking på produktet da ikke alle er godkjent for bruk på norske veier. Med andre ord kan du gjøre en trygg handel hos oss, da vi alltid setter sikkerhet og lovverk i fokus.
  Helt siden 2018 har det vært mulig å montere så mange ekstralys som man selv ønsker på bilen, traktoren eller lignende kjøretøy. Dette er spesielt godt for dem som bor eller skal kjøre gjennom steder som er langt unna belyste veier, boligfelt og byer, da man ofte har behov for ekstra lyskilder utover det bilen i seg selv kan gi. Våre lyskastere-kjøretøyslys er optimale for disse forholdene, og takket være LED teknologien vil de også forsyne deg med lys gjennom tusenvis av lystimer, i tillegg til å være energieffektive.

  Ikke bare til kjøring

  Men noen ganger kan du kanskje trenge lys til mer enn bare god sikt, spesielt om du er av den sorten som liker å utføre prosjekter både høyt og lavt. Dersom du skal utføre arbeid utendørs kan det være smart å ha tilgang på lys, og da kan våre lys til kjøretøy være et smart valg. Vår mest effektive 100w LED-bar vil gi deg den belysningen du trenger til enhver tid.
  {opfaqblock:261}
 • Pærer til lyskastere
 • Lyskaster til jakt

  Riktig lyskaster til jaktsesongen

  Dersom du er ny innenfor jaktmiljøet og akkurat har oppdaget at du trenger en lyskaster for å kunne se bedre når du er ute på jakt, har du kommet til rett sted. Selv om du allerede vet at du trenger et lys, er det derimot ikke sikkert at du vet at det finnes klare retningslinjer for jaktlys. Det er utrolig viktig å være bevisst på dem, hvis ikke driver man med ulovlig jakt. Vi har et godt utvalg av lyskaster til jakt, enten det er åtejakt, gluggjakt eller vakjakt du skal ut på, slik at du kan utføre lovlig jakt etter beste skikk. 

  Lyskastere er en soleklar vinner når man trenger litt ekstra lys ute på jakt, og vi har sørget for å ha noen av Norges kraftigste LED lyskaster til jakt. Alle lyskasterne våre er kvalitetsrike, slik at du er sikker på at du får en god følgesvenn til den neste jaktsesongen.

  Slik skiller du en lyskaster til jakt fra andre

  Våre lyskastere til jakt kommer med grønt lys. Dyr kan nemlig ikke se grønt lys, og derfor er det lovpålagt å bruke grønt lys for ikke å skremme dyrene. Lyskasterne har liten spredning, slik at du kan få det beste lyset uavhengig av hvor mørkt det er ute. Lyset blir fokusert akkurat der du trenger det, og garanterer deg optimale jaktforhold.

  Velg selv om du vil bruke hagle på 20 til 30 meters avstand eller rifle på 60 til 70 meters avstand. Våre LEDlife 200w og LEDlife 18w egner seg best til hochsitz og jakttårn / skytetårn, men kan også kombineres med camotelt eller fjellduk. De robuste lyskasterne vil gi deg det lille ekstra for å gi deg ekstra godt sikte, og du har full frihet til å velge mellom direkte tilkobling på 230V eller 24V med batteri.

  Et mer miljøvennlig valg

  Hvis du allerede er glad i jakt, er du kanskje glad for at du kan nyte kortreist kjøtt uten noen form for tilsetningsstoffer. Jakt er på mange måter bærekraftig, da det gir oss muligheten til å supplere vår egen mat rett fra naturen.

  Våre lyskastere til jakt med LED teknologi er også slik - litt mer miljøvennlige og bærekraftige. LED er anerkjent for å være en energieffektiv strømkilde, og har en levetid på inntil 50 000 lystimer, slik at du kan bruke lyskasteren din i en årrekke. Sammen med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, vil du kunne optimere levetiden til din lyskaster ytterligere.

  {opfaqblock:258}

Lyskastere

117 produkter
Viser 1 - 104 av 117 produkter