Lysslynger

8 produkter
Viser 1 - 8 av 8 produkter

Dekorative lysslynger til enhver anledning

Utendørsbelysning eller dekorative lys innendørs er virkelig i vinden i disse dager. Vi har selvfølgelig hengt oss på trenden, da vi har en stor forkjærlighet for belysning hos LEDlyskilder. Enten du ønsker lysslynger under takterrassen til sommerfesten eller kosekroken utendørs, har vi det kvalitetssikre valget. En lysslynge er også dekorativt innendørs til loftstuen eller andre steder du ønsker det lille ekstra.
Det setter prikken over i-en når mørket faller på utendørs slik at hyggen kan vare i timesvis med det varme lyset, eller når man ønsker en mer dempet belysning med stil innendørs. Våre lysslynger kommer med lyspærer i varme toner, slik at du får maks hyggefaktor der du ønsker å plassere dem. Det varme lyset sørger for en lun atmosfære, og vil gli sømløst inn med de lange kveldene på sommeren. 

Lysslynger til alle anledninger

Enten du ønsker deg fargede lys eller ønsker å velge fargekuløren din selv, har vi såklart sørget for å ha et bredt utvalg av lysslynger. For ekstra lange dekorasjoner, har vi en lysslynge på 15 meter som kan seriekobles med så mange som 4 ekstra lysslynger for å oppnå den effekten du ønsker. Denne kommer uten lyspærer, slik at du kan velge din egen ideelle lysslynge-pære alt etter behov. Hvis du er på utkikk etter litt farger, er det perfekte valget vår 5 meter RGB slynge som kommer med røde, grønne, blå og gule pærer. 
Alle våre lysslynger kommer med klassifisering IP44 og IP54, som egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Hvis de skal brukes utendørs, tåler de sprut og fuktig luft, men ikke å stå under tungt regn over lang tid. Derfor er det best å plassere dem under halvtak eller lignende for å sikre lengst mulig levetid. De kan også henges opp midlertidig utendørs dersom det ikke skal regne, for eksempel gjennom den varmeste og tørreste tiden på sommeren. Både IP44 og IP54 egner seg også til baderom og garasje.

Fokus på det enkle

Vi hos LEDlyskilder ønsker at alle skal kunne fullføre gjør-det-selv prosjekter innenfor belysning, og derfor er våre lysslynger enkle å montere og kan settes opp av alle og enhver. Så enten du har hjerte for belysning allerede eller ønsker å piffe opp hjemmet med dekorative lysslynger, er dette et godt sted å starte. 
Hvis du trenger hjelp langs veien, er vår hjelpsomme kundeservice her for å hjelpe deg, da vi elsker å dele idéer og informasjon om lys med våre kunder.
Vanlige spørsmål om LED-Lysslynger
Hvor finner jeg lysslynge-pærer?
Vi har lysslynger som leveres med lyspærer slik at du kan bruke dem med en gang.
Kan jeg bruke lysslynger utendørs?
Våre lysslynger er klassifisert som IP44 og IP54, noe som egner seg under halvtak, da de tåler fuktig luft og sprut.
Kan jeg seriekoble lysslynger?
Vi har lysslynger som er mulige å seriekoble slik at du kan få en lysslynge på inntil 60 meter.