V-Tac 11W LED pære
Samsung LED chip, E27

Sterk E27 LED-pære.V-Tac 11W LED pære er en kraftig og pålitelig lyskilde som er ideell for å erstatte en 70W pære. Med denne LED-pæren kan du spare en betydelig mengde energi og samtidig få en lysstyrke på 900 lumen. Pæren har en E27 stor fatning og må kobles til en 230V forsyning.


En av de mest imponerende egenskapene til V-Tac 11W LED pære er dens retningsbestemte spredning på 120 grader. Dette betyr at lyset vil spre seg jevnt og effektivt i rommet. I tillegg har denne LED-pæren en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt.


V-Tac 11W LED pære har en Samsung LED chip og kommer med en 5 års produsent garanti. Dette betyr at du kan være trygg på at pæren vil vare lenge og gi deg en pålitelig lyskilde i mange år fremover.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for lyset - varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone er ideell for å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


V-Tac 11W LED pære har dimensjoner på 120 x Ø190 mm, og har en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den ideell for bruk innendørs i tørre områder.


Alt i alt er V-Tac 11W LED pære en pålitelig og kraftig lyskilde som vil gi deg en jevn og effektiv spredning av lys. Med sin høye lyskvalitet og forskjellige fargetoner, er denne LED-pæren ideell for de aller fleste behov.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

203,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Erstatt70w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde120 mm.
Diameter190 mm.