Filter

Pris
9 kr 7137 kr
Forbruk
0 W 200 W
Kulør
more... less
Filter

Lamper

Tilbud

Lamper
 • LED pendel

  Pris garanti led lyskilder

  Lamper med pendel har aldri gått av moten og er like pent og stilig i dag som det alltid har vært. Vi har et bredt tilbud av forskjellige LED lamper med pendel på denne siden, og du vil få en god oversikt over disse ved å bla deg nedover her.

  Vi har pene og kule lamper i forskjellig design og materiale. Du kan finne lamper i både glass og metall, lampeskjermer i forskjellige former i alle slags spennende geometriske figurer, lamper med mønster eller lamper i forskjellige farger. Noen lamper gir fra seg et lys som vil gi spesielle effekter til rommet og dets utseende. Vi har lamper til enhver smak på denne siden.

  I tillegg varierer lampene i lysstyrke og i spredning, noe som gjør at du vil kunne finne en lampe som passer godt til det formålet du skulle ha. Klikk deg inn på produktet og les mer.

 • Taklamper

  Pris garanti led lyskilder

  Finn taklampen som går i ett med interiøret ditt

  Norden er ledende innenfor minimalistisk og stilrent interiørdesign, og ethvert moderne hjem her til lands er fylt av rene linjer og de seneste trendene. Selv om en designerlampe kan være en del av interiøret og sette prikken over i-en, er det derimot flere lyskilder som skal til for å belyse et hjem. Vi har et stort utvalg stilrene taklamper med LED-lys som sklir harmonisk inn blant det populære minimalistiske preget mange ønsker seg hjemme. 

  Våre taklamper er med på å gjøre hjemmet ditt fullverdig og koselig, slik at du alltid har det beste lyset. Den mest populære varianten som egner seg godt til alle rom i hjemmet er runde eller firkantede lamper som gir deg et dust og behagelig lys. Velg mellom vår innovative Smart Home LED taklampe som kan styres via smarttelefonen, Alexa eller Google Home, eller mer tradisjonelle modeller.


  Gjør måltidet til en kosestund

  Kjøkkenet, og da spesielt spisebordet, er det stedet i hjemmet man absolutt bør velge riktig belysning. Det er der familien samles og sosialt samvær foregår, og i flere hjem er dette selve knutepunktet i hjemmet. De siste årene har det blitt populært med hengende takarmatur over spisebordet, og ikke uten grunn: de glir nemlig sømløst inn blant det minimalistiske og moderne uttrykket hjemme.

  Vi har LED hengende takarmatur for å gjøre opplevelsen komplett, samtidig som at du sparer på strømregningen ved å velge en miljøvennlig lyskilde som LED. Det gir deg mer overskudd og økonomi til å servere god mat og invitere familien til en koselig hyggestund. Det beste av alt er at takarmaturene er enkle å installere og ikke krever tekniske ferdigheter - LED-lys er en sikker vinner for enhver DIY-elsker. Våre takarmaturer kommer med god vinkel på lyset, slik at lyset ikke faller rett ned i bordet, men skaper et flott lys over hele kjøkkenet samtidig som det ser stilrent ut.


  Lamper til tak for enhver anledning

  Hos oss er du alltid garantert god kvalitet til en lav pris, da vi rett og slett elsker belysning - og da spesielt LED-lys. Vi ønsker kun det beste for ditt hjem, og vil at du både skal kunne gjøre jobben selv samtidig som du sparer penger på sikt. Taklamper med LED er ideelle både økonomisk og om du ønsker å ta vare på miljøet - i tillegg krever de minimalt med vedlikehold, og sjelden utskiftning. Vi garanterer at du vil finne taklamper til ethvert rom her hos oss! 
  {opfaqblock:109}

 • Vegglamper

  Pris garanti led lyskilder

  Stilfull belysning til hjemmet med vegglamper

  Vi har et stort utvalg av pene og praktiske vegglamper til både inne- og utendørsbruk. Våre lamper kommer i stilrene design som er designet med det formål å passe inn i de fleste hjem, og mange av våre modeller finnes i flere farger slik at du kan finne den perfekte vegglampen. Med våre vegglamper vil du garantert kunne skape den atmosfæren du ønsker deg i alle de forskjellige rommene i hjemmet ditt.

  I tillegg til komplette vegglamper har vi også lampehus uten lyskilde, LED-lys til vegglamper i forskjellig kulør, bevegelsessensor og dimbar driver til firkantet vegglampe. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne det rette produktet for deg, vi hjelper deg gjerne.


  Skap ditt drømmehjem med fleksible vegglamper

  For at du skal kunne finne den perfekte vegglampen for nettopp ditt hjem, har vi et bredt utvalg av vegglamper i forskjellige farger, størrelser og design her på ledlyskilder. I tillegg kommer lampene med forskjellig spredning, lysstyrke og kulør, og flere av modellene er roterbare for optimal fleksibilitet. Det alle våre vegglamper har til felles er at de har et lavt forbruk, slik at de blir det perfekte alternativet om du ønsker en stilfull belysning som samtidig er økonomisk. Uansett om du trenger en leselampe over sengen din, belysning til stuen, en lampe til kontoret, utendørslamper for å lysne opp hagen eller fleksible lamper som kan brukes i forskjellige rom, har vi garantert det perfekte alternativet for deg.


  Perfeksjoner atmosfæren i hjemmet ditt med forskjellige fargetoner

  Om du ønsker en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt, er ofte en varm fargetone det perfekte valget. Et varmt lys vil gi en koselig atmosfære, og er det perfekte valg for stuer og soverom. Ønsker du derimot et arbeidslys, så vil en nøytral tone uten blå eller gule toner gi deg et effektivt arbeidsmiljø, ettersom opplyste motiver vil virke helt naturlige.

  Mange av våre modeller, som f.eks. vår populære V-Tac 6W LED hvit vegglampe, kommer med et valg mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Kald hvit fargetone er sjeldent brukt i Skandinavia, men kan være nyttig om du f.eks har et malerom i hjemmet. I såfall er vår V-Tac 12W LED sensorlampe perfekt, ettersom den tilbyr valget mellom 3 fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Her hos oss har vi vegglamper som vil passe til alle og enhver, uansett smak og behag!   {opfaqblock:116}

 • Hagelamper

  Funksjonell og dekorativ belysning med LED hagelamper 

  Uansett om det er mørke høstkvelder eller lyse sommernetter, vil hagelamper sette et særpreg på dine omgivelser. Hagebelysning gir bedre synlighet i mørket, samtidig som det skaper en hyggelig atmosfære man kan nyte på kveldene. Her hos oss på ledlyskilder.no tilbyr vi en rekke fascinerende hagelamper, kanskje ditt neste LED kjøp er til utendørsbruk? 

  Vi tilbyr våre kunder ulike varianter innen kategorien hagelamper til gunstige priser. Utvalget er mangfoldig - vegglamper, trappelys, stående hagelamper, belysning til blomsterbed, LED stoler, dekorative kuber og lysslynger.    

  Våger du å skille deg litt ut fra naboen?

  Om du har renovert uteområdet ditt men glemt å inkludere tilstrekkelig belysning, så har vi garantert noe som vil falle i smak. Skap et karakteristisk uttrykk ved å benytte hagebelysning som virkemiddel. Det vil i lang tid gi glede til deg og dine gjester, men vil også være nyttig for å komme deg trygt frem i nattemørket. Enten det er husvegg, gjerde, trappetrinn, sti, innkjørsel, utehus, sykkelbod, takterrasse eller balkong som trenger å forskjønnes med LED lys, sjekk ut vårt sortiment. Mange av modellene kommer i ulike farger, og enkelte av våre produkter har en lysstyrke på hele 900 Lumen! 

  Vi fører sertifiserte kvalitetsprodukter som holder i ulike værforhold, som for eksempel vår stilige runde hagelampe med spyd og rotasjonsmulighet. Den er super for plassering der du vet du skal vanne busker eller plantebed. Se etter klassifiseringen IP65 for å velge deg ut de mest robuste og holdbare utendørs LED hagelampene. Husk å få med deg tilbehør som koblingsbokser, for de er nødvendige som samle- og koblingspunkt for ledninger og kabler. Disse kommer i ulike utførelser i forhold til antall ledninger som skal samles. De er også vanntette.

  Nevn anledningen og vi tilbyr hagebelysningen!

  Anledningene for å oppholde seg utendørs er mange, samtidig som det livlige uterommet også vil kunne beundres innenfra. For en romantisk look eller festlig stemning kan du seriekoble denne lysslyngen med enkelthengende lyspærer. V-TAC serien som består av blant annet kuber, kuler, stoler og potteskjuler har en innebygget RGB kulørt lyskilde som kan styres med en fjernkontroll. Disse kan i tillegg lades og brukes uten kabel og strømuttak. Aldri vil hagen din ha sett så innbydende og magisk ut!

  Rådfør deg gjerne med vår kundeservice angående utfordringer du måtte ha for å finne den hagebelysningen som vil gi best resultat hos deg. Vær sikker på at vårt kundeserviceteam med lang erfaring er her for å svare på dine spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt.  {opfaqblock:244}
 • Skinnesystem LED

  Pris garanti led lyskilder

  Det er utrolig viktig for oss at du skal kunne få glede av ditt nye LED produkt med en gang du har kjøpt det. I flere tilfeller krever dette litt ekstrautstyr, som for eksempel skinnesystemer. Her har vi et bredt utvalg som både består av skinner og skinner med tilhørende lamper.

  Dette er lett å montere og gjør at du kan benytte deg av din nye lampe med en gang du har kjøpt den. Produktene her inne er av forskjellig farge og design slik at det skal være mulig for deg å finne et produkt som passer perfekt inn der du skal benytte deg av det. Det er pene og stilrene produkter i den aller beste kvalitet.

  Her kan du også finne produkter som kan brukes både innendørs og utendørs, noe som gjør at de er veldig anvendelige. Klikk deg inn på produktet hvis du trenger mer informasjon om det.

 • Nødlys LED
  LED er en form for teknologi som kan benyttes til så å si alle lyskilder, og det vil alltid være en trygg løsning med mange fordeler. Nødlys er en helt egen form for lys som er tilegnet spesifikke plasser der det er behov for slike.

  Det er svært viktig når man kjøper et nødlys at det er av god kvalitet slik at det fungerer til enhver tid, og det er nettopp dette vi kan tilby her på ledlyskilder.no.

  Hvis du blar deg nedover på siden vil du kunne se flere forskjellige varianter av nødlys, så det skal være mulig for deg å finne akkurat det produktet du leter etter.  Det er et veldig smart valg å kjøpe nødlys i LED form. Dette fordi LED produkter er energibesparende, og derfor sparer både strøm og miljø. Det er nettopp et slikt strømbesparende LED nødlys du burde anskaffe hvis du trenger et nytt.

  Det vil også medfølge forskjellige piktogrammer når du kjøper et nødlys herfra, slik at du kan velge det som viser riktig vei. Du kan både få hengende nødlys, eller nødlys i form av taklampe. Vi anbefaler å klikk seg videre inn på produktet for mer utfyllende informasjon om hvert produkt.
 • Gatelys LED

  Pris garanti led lyskilder

  LED gatelys til hjem og nabolag

  Flere og flere kommuner har de siste årene byttet alle gatelys fra kvikksølvlamper og metallhalogen til LED gatelys. Dette har vært en del av miljøtiltakene for å ha en energieffektiv lyskilde som har lang levetid og tar bedre vare på planeten vår. Utviklingen innenfor LED teknologi har virkelig satt rekordfart, og gatelys med LED blir mer energieffektive og holdbare for hvert eneste år. Derfor har store byer også hengt seg på trenden - og selvfølgelig vi også. Vårt ønske er at alle private hjem også skal ha muligheten til å benytte seg av LED teknologien og ta ansvar for sin egen belysning, uten noe snikk snakk.

  Hos oss finner du kvalitetsrike LED gatelys som ikke blender, men likevel lyser opp området du velger å plassere det så godt som mulig. Alle våre produkter har i tillegg konkurransedyktige priser, for det er utrolig viktig for oss at du blir 100% fornøyd!


  Et godt valg

  Det er et smart valg å investere i et LED gatelys til innkjørselen eller utendørs hvor du trenger det: de egner seg nemlig til både bygninger, veier, parker, lekeplasser, parkeringsplasser og lignende. Dersom dere trenger litt ekstra lys i nabolaget, er dette en energieffektiv måte å gjøre nabolaget litt lysere og tryggere.

  Våre LED gatelys tåler både vind og vær, og egner seg selvfølgelig til utendørsbruk. De slipper ut et sterkt og dekkende lys med en standard 110 graders lysspredning. LED lys er et økonomisk valg, da de har minimalt strømforbruk, og ikke må byttes ofte takket være tusenvis av integrerte lysstimer, faktisk så mange som 30 000 lystimer i hvert eneste gatelys. 


  Mange ulike valgmuligheter

  I vårt sortiment finner du både klassiske firkantede LED gatelys som bruker så lite som 30w, og gatelys med mer designelementer på 100w. Du kan også egendefinere gatelysene ytterligere ved å montere gatelysstolper. Vi har et utvalg av en enkel arm for gatelys eller en justerbar brakett for enda større frihet over vinkelen du ønsker at gatelyset skal skinne. 

  Du kan velge mellom en nøytral og kald fargetone til ditt gatelys. Nøytral fargetone gir et effektivt og presist lys, som lyser opp på en naturlig måte. Lyset er uten blå og gule toner, slik at du ikke får det typiske kunstige gule skjæret tidligere gatelykter var kjent for. Den kalde fargetonen har en kald hvit farge med et blåaktig skjær. Dette er ikke en fargetone som er populær til innendørsbruk, men er godt egnet for gatelys da den avgir et sterkt lys med 5700K.   {opfaqblock:240}

 • Bordlampe

  En bordlampe til hygge og fokus

  Selv om spotter og downlights har gitt mange norske husholdninger muligheten til å fri gulvet og bord fra ulike lamper, finnes det likevel noen lamper i hjemmet som er et must. En bordlampe til lesing, lekser eller skriving er en av dem. Det gir deg perfekt lys som er behagelig for øynene og som fokuserer på det du har foran deg. Vi hos LEDlyskilder setter pris på en god kosestund med en underholdende bok, og har derfor et godt utvalg av innovative bordlamper med LED belysning.

  Vi har flere bordlamper som enkelt dimmes med touch funksjon, slik at du kan benytte deg av praktiske løsninger når du trenger å justere lysstyrken, eller ønsker å veksle mellom et nøytralt og et varmt lys. Våre bestselgere innenfor denne kategorien er V-tac 7w bordlampe og V-tac 4w bordlampe, som begge har smart touch styring og er et godt valg for øynene takket være den fleksible armen.

  LED belysning er fremtiden

  LED teknologien er allerede størst på markedet og fortsetter å vokse. Dette skyldes at LED lamper er mer energieffektive enn andre lyskilder, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen. Noen syns prislappene på en LED pære er langt høyere enn de tradisjonelle glødepærene, men dette er rett og slett bare fordi en LED pære kan lyse i inntil 50 000 timer, noe som betyr at den har mange flere lystimer enn de tradisjonelle glødepærene og andre sparepærer. 

  Å velge en LED bordlampe vil dermed gi deg muligheten til å velge en smart belysning med tanke på fremtiden og miljøet. Det er også utrolig enkelt å justere lysstyrken på våre bordlamper, slik at du får akkurat det lyset du trenger.

  Mer enn bare arbeidslys

  I vårt sortiment har vi også en LED styrt høyttaler fra V-tac som også kommer med lys. Dette lyset egner seg ikke til lesing og skriving, men gir deg likevel en liten ekstra lyskilde i rommet, i tillegg til at du får kvalitetsrik lyd som kan spilles via Bluetooth, AUX og Micro SD-kort. Både høyttaleren og flere av våre bordlamper kommer med USB lading og lang batterilevetid, slik at du enkelt kan ta høyttaleren eller leselyset med deg der du ønsker.

  Dersom du ønsker deg et mer dekorativt innspill i hjemmet, har vi også en trendy betonglampe som tar seg godt ut med rustikke LED pærer eller LED globepærer. Den kommer i et stilrent design som sklir rett inn med det minimalistiske skandinaviske interiørkonseptet.  {opfaqblock:219}
 • Speil med lys

 • Akvarier

  Praktfull belysning til akvarier med LED-lys!

  Her hos Ledlyskilder.no kan du være sikker på at det ikke er en eneste kategori som har blitt glemt når vi har utformet vårt sortiment av belysnings-alternativer! Det er ikke bare hjem og hager som trenger belysning, og derfor har vi vært nøye på å utvide vårt sortiment til å gjelde mange andre bruksområder - inkludert akvarier. I vårt sortiment av LED-belysning tilpasset akvariet er det mange gode produkter å velge mellom.

  Uansett om du er opptatt av akvariet som en hobby eller om du har det som dekor hjemme, vil du og fiskene nyte godt av egenskapene et LED belyst akvarie gir. I tillegg er det flere variasjonsmuligheter når det kommer til størrelser, priskategorier og hvorvidt de kan kontrolleres med fjernkontroll eller timer. Blant produktene i vårt sortiment finner du justerbare LED armaturer, T8 merket LED lysrør og mye mer.

  Hvorfor LED til akvariet?

  En «fresh» atmosfære og bedre trivsel for planter og fisker er noen av fordelene du kan forvente deg om du velger LED belysning til ditt akvarie. De er utviklet for å gjengi riktig gode fargetoner, og kommer med lysstyrker som er perfekt tilpasset et undervannsmiljø. I akvarier er det ønskelig med en fullspektret og jevn lysfordeling, så dette er løst ved at akvariebelysningen har en stor spredningsvinkel. Blant vårt sortiment finner du for eksempel dette justerbare LED-armaturet Aqua-slide.113cm.32w med både blå og hvite LED-dioder, som har en lysstyrke på 2560 lumen og en høy lysspredning på 120 grader.

  LED er kjent for å være strømbesparende og ha lang levetid, og disse LED lyskildene vil vare opp til hele 50000 timer. Dermed kan du være sikker på at du får holdbare og kvalitetssikre LED løsninger om du handler hos oss. 

  Vakkert blikkfang som gir klare farger 

  Finn det som passer dine fisker og planter ved å bla deg rundt på siden vår, og du kan også tilpasse lyssettingen etter stemning og tid på døgnet med våre mer avanserte modeller. Ønsker du å forenkle prosessen med et styrt lyssystem kan du skaffe deg denne fantastiske timeren som gir deg mulighet til å automatisere lysfunksjonene. Den gir også en simulert effekt av soloppgang og solnedgang ved å gradvis justere lysstyrken. Samtidig er timet lysforhold med på å hjelpe å opprettholde fotosyntesen hvis du har planter i akvariet.

  Du finner garantert den perfekte LED-belysningsløsningen til ditt akvarie hos oss. Om du ikke skulle finne ut av det du lurer på, så er det bare å ta kontakt med våre kunnskapsrike og behjelpelige medarbeidere på kundeservice. 


  {opfaqblock:213}
 • Lysterapi lamper
 • Utendørs vegglampe

  Praktfull LED-belysning til hage med vegglamper i klassisk design

  Vi har et bredt utvalg av vegglamper med LED til utendørsbruk, som med sitt klassiske og stilrene design vil passe de aller fleste hjem. Her kan du ta en titt på våre mange modeller, og legg merke til at de fleste vegglampene våre kommer i forskjellige farger – dermed vil du garantert finne en som passer nettopp ditt hus perfekt.

  Hvis du er i tvil om i hvilken modell du skal velge, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring innen LED-belysning, og våre konsulenter kan definitivt hjelpe deg om du er usikker på valget. Vi elsker LED - og vi er sikre på at du vil elske det også!

  Vakker belysning til hagen uavhengig av årstid

  Lampene våre er laget av beste kvalitet, og er designet for å tåle både regn og vind. Flere av våre modeller fungerer også fint i ekstreme temperaturer fra -20º til + 45º uten noen problemer, noe som gjør dem perfekte for norske husholdninger. Disse passer perfekt til hager, bassenger, utendørs boligområder, gangveier og passasjer, innkjørsler, fontener, plener, innganger, terrasser og lignende miljøer, og trenger lite vedlikehold.

  Med vår V-Tac bevegelsessensor for utendørsbruk kan du også stille inn utendørslampene dine til å skru seg av og på automatisk ved bevegelse. Du stiller selv inn hvor lenge du vil at lyskilden skal være tent etter at bevegelsessensoren aktiveres, fra ca. 10 sekunder og opp til ca. 7 minutter.

  Oppnå den perfekte atmosfæren med den rette fargetonen

  Tonen på lyset vegglampen din gir vil ha en stor påvirkning på atmosfæren i området lampen belyser. Noen foretrekker en varm fargetone, da mange syns det gir den mest behagelige og koselige atmosfæren. Andre foretrekker en nøytral fargetone, da dette er gunstig om du bruker uteområdet til arbeid og ønsker at opplyste motiver virker helt naturlige. Vi har modeller i begge varianter, slik at du enkelt skal kunne finne den perfekte vegglampen for deg. Om du ønsker å kunne endre mellom varmt og nøytralt lys, så gir flere av våre modeller deg valget mellom begge fargetonene – som f.eks. vår populære V-Tac 12W LED svart vegglampe.

  De fleste av våre modeller kommer med høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Hos oss kan du være helt trygg på at produktet du velger vil gi deg den beste opplevelsen, til en rimelig pris.   {opfaqblock:115}
 • Saunalys

Lamper323 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 323 produkter
Viser 1 - 104 av 323 produkter

Pris garanti led lyskilder

Lamper

Det er noe fint og flott i det å ha lamper hjemme. Det er klart, de aller, aller fleste av oss har det, men ikke alle har kjøpt dem hos LEDLyskilder.no. Og siden du er her så har nok du også sett hvor godt utvalg vi har, og tenkt at det endelig er på tide! Og vi har alt du trenger når det gjelder lamper, både når det kommer til taklamper, vegglamper til stue, moderne taklamper og billige taklamper. Det er noe for enhver smak, og ikke minst ethvert budsjett, noe som er like viktig som alt annet egentlig. Vi ønsker å hjelpe deg med alt du trenger, så les gjerne videre for mer informasjon!

Lamper for alle behov og anledninger

Lyskilder er noe av det viktigste i våre liv, det er noe vi ofte kan ta for gitt, men bare tenk på hvor ille det faktisk er når strømmen går og det er kveld. Da vet du hva som er viktig i livet, og det gjør vi også, hele tiden! En lampe kan brukes på mange forskjellige måter. Først og fremst har du det praktiske, ved at det altså gir lys, det kan gi hjemmet en viss stemning og varme og om det er gjort på riktig måte, med en god lyspære.

Men tenk bare på hvor fint det er med en bordlampe som passer med resten av møblene og omgivelsene den er omgitt med. Det er dog ikke alltid like lett å finne, så derfor har du gjort riktig ved å komme til oss. Vi har jo for eksempel en egen kategori bare for bordlamper, men det stopper ikke bare der heller. Avhengig på rommet du vil ha lys i så kan vi tilpasse oss til alle dine behov og ønsker.

Visste du at det finnes speil med innebygd lys, for det er faktisk noe du kan kjøpe hos oss, og som du kan tenke deg så er speil med lys veldig populært, og kanskje spesielt speil med LED lys. Da får du den beste kvaliteten mulig, også når du er på badet og gjør deg klar for jobben eller for en tur på byen.

Vet du hva du vil ha?

Det er jo viktig i alle henseende egentlig, men spesielt når det er snakk om lamper. For da vi nevnte ovenfor at en lampe er veldig praktisk, så er det også noe som kan gjøre et hjem fullendt, om du velger riktig. Tenk bare på vegglamper til stue, og hvor stor rolle de kan ha i å utsmykke hjemmet ditt, eller hvordan moderne taklamper kan gi deg akkurat den «feelingen» som du er ute etter. Design lamper gjør jo det, de blir laget og kreert med stor omhu for at du som bruker skal bli glad i dem, og det er en grunn til at våre lamper selger såpass bra som de gjør.

En stor grunn til det er også fordi vi har et så stort utvalg, ikke bare innenfor de ulike kategoriene, men fordi vi har så mange forskjellige kategorier av lamper som vi selger i. Blant det du kan finnes hos oss har du:

 •          LED Pendel
 •          Taklamper
 •          Vegglamper
 •          Hagelamper
 •          Skinnesystem LED
 •          Nødlys LED
 •          LED Gatelys
 •          Bordlampe
 •          Speil med lys
 •          Akvarier
 •          Lysterapi lamper
 •          Utendørs vegglampe

Når du ser det på denne måten så er det klart at det er overveldende stor sannsynlighet for at vi hos LEDLyskilder har akkurat det du behøver. Trenger du for eksempel en ny taklampe til stue så ta gjerne en titt. Som nevnt ovenfor har vi også billige taklamper, da vi vet at ikke alle har like stor interesse for å bruke tusenvis av kroner på dette. Og da er det klart vi skal ha noen alternativ for deg også!

Les før du kjøper

Det at vi har så mye å velge mellom og kjøpe kan nok friste enhver. Det er sånn vi mennesker er, og uansett om du velger lamper etter design eller om det er den praktiske bruken du er ute etter, så bør du vite hva du kjøper. Det er klart, du vet jo hva du kjøper, en lampe! Men hva slags funksjoner har den, hvilken lysstyrke, og er den stor nok for deg? Dette er jo informasjon du bør vite om på forhånd, slik at når du endelig får lampen hjem så vet du at den er perfekt for deg, og det er bare å montere den.

Derfor kan du lese all relevant og viktig informasjon om de ulike varene vi selger når du går inn på dem. Da får du finne ut av viktige detaljer som om hvorvidt lampen er passende for innendørs eller utendørs. Det er jo bare en del av det, men det er noe vi i det minste føler er viktig å vite om før du setter i gang med et kjøp. Det er alltid leit når du får en taklampe til stue hjem for å oppdage at den ikke er helt riktig, så unngå det, og ta deg et par minutter for å lese gjennom produktbeskrivelsene.

La oss hjelpe deg

Når du skal kjøpe lamper, eller noe annet hos LEDLyskilder, så kan det hende at du behøver hjelp. Det kan vi bidra med, for vi har flere års erfaring i bransjen, hvor vi sakte, men sikkert har bygget opp en ekspertise som kan hjelpe deg med alle forskjellige bekymringer som du måtte ha. Vet du for eksempel at du har 21 dagers full returrett når du kjøper noe hos oss, uansett om det er moderne taklamper, lampe til soverom, eller noe annet?

Det er slike ting vi ønsker å bli så dyktige på som mulig, og om det er noen spørsmål du måtte ha, noen tips du trenger eller generell informasjon om lamper, eller noe annet, så ta gjerne kontakt. Vi står klare til å hjelpe deg hos LEDLyskilder.no uansett hvordan ditt behov ser ut, og om vi kan hjelpe deg med vår ekspertise så gjør vi naturligvis mer enn gjerne det også!

LEDLyskilder ønsker deg velkommen for en hyggelig og smidig handel hos oss!