Filter

Pris
130 kr 284 kr
Filter

Lamper

Tilbud

Lamper
Velg kategori nedenfor:
 • Badstubelysning


  Oppgrader badstubelysningen til innovativ LED belysning

  Skap en behagelig atmosfære med varmt lys i din badstue med innovativ LED belysning! Med vår badstu-striper kan du enkelt og elegant installere strømbesparende og miljøvennlig lys i badstuen din. Når man tilbringer tid i en badstue, ønsker man å slappe av og føle seg beroliget. Ved å velge våre LED striper med en varm hvit kulør (3000K), oppnår man en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset. Våre LED striper til badstue vil garantert gi det vakreste lyset til badstuen din som du kan nyte i en årrekke.
  Å montere LED striper i badstuen er utrolig enkelt, og ettersom LED lys har en lang levetid kreves det minimalt med vedlikehold. Du kan selv feste LED stripen under benken, langs kanten eller annet ønsket sted i badstuen med den kraftige 3M tapen på baksiden av LED stripen. Tapen er laget for å sikre godt feste til overflatene i badstuen, 

  Stort utvalg av LED badstutilbehør 

  Ved hjelp av riktig badstutilbehør er det mulig å sette sammen en løsning som lyser opp badstuen akkurat slik du selv måtte ønske. I tillegg til LED striper til badstue har vi et godt utvalg av tilbehør, inkludert både 2- og 3-veis splittere og startkabler som brukes til å koble badstu stripen til strømforsyning på 1m, 5m og 10m. Flere splittere kan også settes etter hverandre for å fordele kablene rundt badstuen. Vi har også gode forlengerkabler i sortimentet vårt i forskjellige lengder. Våre forlengerkabler til badstuebelysning er godkjent til bruk i miljøer opp til 100 grader celsius, og samles med de vanntette skrusamlingene. Husk også å kjøpe 24V strømforsyning i passende størrelse, se utvalget vårt her.
  Det er kun fantasien som setter grenser for hvordan LED badstustripen kan settes sammen, så her er det bare å la fantasien flomme! 

  Parallellkobling av badstubelysning

  For å opprettholde vanntetthet og varmebestandighet (opptil 100 grader Celsius) kan ikke badstue LED-stripene kobles i serie. I stedet må de parallellkobles ved hjelp av splittere og skjøteledninger, og deretter kan badstuens LED-stripe plasseres på ønskede steder. For eksempel kan du føre skjøteledninger langs veggen, som deles opp med splittere etterfulgt av kortere skjøteledninger til stedene hvor listen skal legges. Det er imidlertid viktig at strømforsyningen og den første skjøten mellom stripen og strømforsyningen holdes utenfor badstuen da disse ikke er varmebestandige, men det er mulig å føre badstukabelen gjennom veggen og inn i badstuen. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål relatert til badstubelysning!

  {opfaqblock:352}
 • Akvarier

  Praktfull belysning til akvarier med LED-lys!

  Her hos Ledlyskilder.no kan du være sikker på at det ikke er en eneste kategori som har blitt glemt når vi har utformet vårt sortiment av belysnings-alternativer! Det er ikke bare hjem og hager som trenger belysning, og derfor har vi vært nøye på å utvide vårt sortiment til å gjelde mange andre bruksområder - inkludert akvarier. I vårt sortiment av LED-belysning tilpasset akvariet er det mange gode produkter å velge mellom.
  Uansett om du er opptatt av akvariet som en hobby eller om du har det som dekor hjemme, vil du og fiskene nyte godt av egenskapene et LED belyst akvarie gir. I tillegg er det flere variasjonsmuligheter når det kommer til størrelser, priskategorier og hvorvidt de kan kontrolleres med fjernkontroll eller timer. Blant produktene i vårt sortiment finner du justerbare LED armaturer, T8 merket LED lysrør og mye mer.

  Hvorfor LED til akvariet?

  En «fresh» atmosfære og bedre trivsel for planter og fisker er noen av fordelene du kan forvente deg om du velger LED belysning til ditt akvarie. De er utviklet for å gjengi riktig gode fargetoner, og kommer med lysstyrker som er perfekt tilpasset et undervannsmiljø. I akvarier er det ønskelig med en fullspektret og jevn lysfordeling, så dette er løst ved at akvariebelysningen har en stor spredningsvinkel. Blant vårt sortiment finner du for eksempel dette justerbare LED-armaturet Aqua-slide.113cm.32w med både blå og hvite LED-dioder, som har en lysstyrke på 2560 lumen og en høy lysspredning på 120 grader.
  LED er kjent for å være strømbesparende og ha lang levetid, og disse LED lyskildene vil vare opp til hele 50000 timer. Dermed kan du være sikker på at du får holdbare og kvalitetssikre LED løsninger om du handler hos oss. 

  Vakkert blikkfang som gir klare farger 

  Finn det som passer dine fisker og planter ved å bla deg rundt på siden vår, og du kan også tilpasse lyssettingen etter stemning og tid på døgnet med våre mer avanserte modeller. Ønsker du å forenkle prosessen med et styrt lyssystem kan du skaffe deg denne fantastiske timeren som gir deg mulighet til å automatisere lysfunksjonene. Den gir også en simulert effekt av soloppgang og solnedgang ved å gradvis justere lysstyrken. Samtidig er timet lysforhold med på å hjelpe å opprettholde fotosyntesen hvis du har planter i akvariet.
  Du finner garantert den perfekte LED-belysningsløsningen til ditt akvarie hos oss. Om du ikke skulle finne ut av det du lurer på, så er det bare å ta kontakt med våre kunnskapsrike og behjelpelige medarbeidere på kundeservice. 
  {opfaqblock:213}
 • Gatelys LED

  Pris garanti led lyskilder

  LED gatelys til hjem og nabolag

  Flere og flere kommuner har de siste årene byttet alle gatelys fra kvikksølvlamper og metallhalogen til LED gatelys. Dette har vært en del av miljøtiltakene for å ha en energieffektiv lyskilde som har lang levetid og tar bedre vare på planeten vår. Utviklingen innenfor LED teknologi har virkelig satt rekordfart, og gatelys med LED blir mer energieffektive og holdbare for hvert eneste år. Derfor har store byer også hengt seg på trenden - og selvfølgelig vi også. Vårt ønske er at alle private hjem også skal ha muligheten til å benytte seg av LED teknologien og ta ansvar for sin egen belysning, uten noe snikk snakk.

  Hos oss finner du kvalitetsrike LED gatelys som ikke blender, men likevel lyser opp området du velger å plassere det så godt som mulig. Alle våre produkter har i tillegg konkurransedyktige priser, for det er utrolig viktig for oss at du blir 100% fornøyd!

  Et godt valg

  Det er et smart valg å investere i et LED gatelys til innkjørselen eller utendørs hvor du trenger det: de egner seg nemlig til både bygninger, veier, parker, lekeplasser, parkeringsplasser og lignende. Dersom dere trenger litt ekstra lys i nabolaget, er dette en energieffektiv måte å gjøre nabolaget litt lysere og tryggere.

  Våre LED gatelys tåler både vind og vær, og egner seg selvfølgelig til utendørsbruk. De slipper ut et sterkt og dekkende lys med en standard 110 graders lysspredning. LED lys er et økonomisk valg, da de har minimalt strømforbruk, og ikke må byttes ofte takket være tusenvis av integrerte lysstimer, faktisk så mange som 30 000 lystimer i hvert eneste gatelys. 

  Mange ulike valgmuligheter

  I vårt sortiment finner du både klassiske firkantede LED gatelys som bruker så lite som 30w, og gatelys med mer designelementer på 100w. Du kan også egendefinere gatelysene ytterligere ved å montere gatelysstolper. Vi har et utvalg av en enkel arm for gatelys eller en justerbar brakett for enda større frihet over vinkelen du ønsker at gatelyset skal skinne. 

  Du kan velge mellom en nøytral og kald fargetone til ditt gatelys. Nøytral fargetone gir et effektivt og presist lys, som lyser opp på en naturlig måte. Lyset er uten blå og gule toner, slik at du ikke får det typiske kunstige gule skjæret tidligere gatelykter var kjent for. Den kalde fargetonen har en kald hvit farge med et blåaktig skjær. Dette er ikke en fargetone som er populær til innendørsbruk, men er godt egnet for gatelys da den avgir et sterkt lys med 5700K. 

  {opfaqblock:240}

 • Taklamper

  Pris garanti led lyskilder

  Finn taklampen som går i ett med interiøret ditt

  Norden er ledende innenfor minimalistisk og stilrent interiørdesign, og ethvert moderne hjem her til lands er fylt av rene linjer og de seneste trendene. Selv om en designerlampe kan være en del av interiøret og sette prikken over i-en, er det derimot flere lyskilder som skal til for å belyse et hjem. Vi har et stort utvalg stilrene taklamper med LED-lys som sklir harmonisk inn blant det populære minimalistiske preget mange ønsker seg hjemme. 

  Våre taklamper er med på å gjøre hjemmet ditt fullverdig og koselig, slik at du alltid har det beste lyset. Den mest populære varianten som egner seg godt til alle rom i hjemmet er runde eller firkantede lamper som gir deg et dust og behagelig lys. Velg mellom vår innovative Smart Home LED taklampe som kan styres via smarttelefonen, Alexa eller Google Home, eller mer tradisjonelle modeller.

  Gjør måltidet til en kosestund

  Kjøkkenet, og da spesielt spisebordet, er det stedet i hjemmet man absolutt bør velge riktig belysning. Det er der familien samles og sosialt samvær foregår, og i flere hjem er dette selve knutepunktet i hjemmet. De siste årene har det blitt populært med hengende takarmatur over spisebordet, og ikke uten grunn: de glir nemlig sømløst inn blant det minimalistiske og moderne uttrykket hjemme.

  Vi har LED hengende takarmatur for å gjøre opplevelsen komplett, samtidig som at du sparer på strømregningen ved å velge en miljøvennlig lyskilde som LED. Det gir deg mer overskudd og økonomi til å servere god mat og invitere familien til en koselig hyggestund. Det beste av alt er at takarmaturene er enkle å installere og ikke krever tekniske ferdigheter - LED-lys er en sikker vinner for enhver DIY-elsker. Våre takarmaturer kommer med god vinkel på lyset, slik at lyset ikke faller rett ned i bordet, men skaper et flott lys over hele kjøkkenet samtidig som det ser stilrent ut.

  Lamper til tak for enhver anledning

  Hos oss er du alltid garantert god kvalitet til en lav pris, da vi rett og slett elsker belysning - og da spesielt LED-lys. Vi ønsker kun det beste for ditt hjem, og vil at du både skal kunne gjøre jobben selv samtidig som du sparer penger på sikt. Taklamper med LED er ideelle både økonomisk og om du ønsker å ta vare på miljøet - i tillegg krever de minimalt med vedlikehold, og sjelden utskiftning. Vi garanterer at du vil finne taklamper til ethvert rom her hos oss! 

  {opfaqblock:109}

 • Utendørs vegglampe

  Praktfull LED-belysning til hage med vegglamper i klassisk design

  Vi har et bredt utvalg av vegglamper med LED til utendørsbruk, som med sitt klassiske og stilrene design vil passe de aller fleste hjem. Her kan du ta en titt på våre mange modeller, og legg merke til at de fleste vegglampene våre kommer i forskjellige farger – dermed vil du garantert finne en som passer nettopp ditt hus perfekt.
  Hvis du er i tvil om i hvilken modell du skal velge, ta gjerne kontakt med oss. Vi har mange års erfaring innen LED-belysning, og våre konsulenter kan definitivt hjelpe deg om du er usikker på valget. Vi elsker LED - og vi er sikre på at du vil elske det også!

  Vakker belysning til hagen uavhengig av årstid

  Lampene våre er laget av beste kvalitet, og er designet for å tåle både regn og vind. Flere av våre modeller fungerer også fint i ekstreme temperaturer fra -20º til + 45º uten noen problemer, noe som gjør dem perfekte for norske husholdninger. Disse passer perfekt til hager, bassenger, utendørs boligområder, gangveier og passasjer, innkjørsler, fontener, plener, innganger, terrasser og lignende miljøer, og trenger lite vedlikehold.
  Med vår V-Tac bevegelsessensor for utendørsbruk kan du også stille inn utendørslampene dine til å skru seg av og på automatisk ved bevegelse. Du stiller selv inn hvor lenge du vil at lyskilden skal være tent etter at bevegelsessensoren aktiveres, fra ca. 10 sekunder og opp til ca. 7 minutter.

  Oppnå den perfekte atmosfæren med den rette fargetonen

  Tonen på lyset vegglampen din gir vil ha en stor påvirkning på atmosfæren i området lampen belyser. Noen foretrekker en varm fargetone, da mange syns det gir den mest behagelige og koselige atmosfæren. Andre foretrekker en nøytral fargetone, da dette er gunstig om du bruker uteområdet til arbeid og ønsker at opplyste motiver virker helt naturlige. Vi har modeller i begge varianter, slik at du enkelt skal kunne finne den perfekte vegglampen for deg. Om du ønsker å kunne endre mellom varmt og nøytralt lys, så gir flere av våre modeller deg valget mellom begge fargetonene – som f.eks. vår populære V-Tac 12W LED svart vegglampe.
  De fleste av våre modeller kommer med høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger, og lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Hos oss kan du være helt trygg på at produktet du velger vil gi deg den beste opplevelsen, til en rimelig pris. 
  {opfaqblock:115}
 • Vækstlamper
 • Vegglamper

  Pris garanti led lyskilder

  Stilfull belysning til hjemmet med vegglamper

  Vi har et stort utvalg av pene og praktiske vegglamper til både inne- og utendørsbruk. Våre lamper kommer i stilrene design som er designet med det formål å passe inn i de fleste hjem, og mange av våre modeller finnes i flere farger slik at du kan finne den perfekte vegglampen. Med våre vegglamper vil du garantert kunne skape den atmosfæren du ønsker deg i alle de forskjellige rommene i hjemmet ditt.

  I tillegg til komplette vegglamper har vi også lampehus uten lyskilde, LED-lys til vegglamper i forskjellig kulør, bevegelsessensor og dimbar driver til firkantet vegglampe. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne det rette produktet for deg, vi hjelper deg gjerne.

  Skap ditt drømmehjem med fleksible vegglamper

  For at du skal kunne finne den perfekte vegglampen for nettopp ditt hjem, har vi et bredt utvalg av vegglamper i forskjellige farger, størrelser og design her på ledlyskilder. I tillegg kommer lampene med forskjellig spredning, lysstyrke og kulør, og flere av modellene er roterbare for optimal fleksibilitet. Det alle våre vegglamper har til felles er at de har et lavt forbruk, slik at de blir det perfekte alternativet om du ønsker en stilfull belysning som samtidig er økonomisk. Uansett om du trenger en leselampe over sengen din, belysning til stuen, en lampe til kontoret, utendørslamper for å lysne opp hagen eller fleksible lamper som kan brukes i forskjellige rom, har vi garantert det perfekte alternativet for deg.

  Perfeksjoner atmosfæren i hjemmet ditt med forskjellige fargetoner

  Om du ønsker en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt, er ofte en varm fargetone det perfekte valget. Et varmt lys vil gi en koselig atmosfære, og er det perfekte valg for stuer og soverom. Ønsker du derimot et arbeidslys, så vil en nøytral tone uten blå eller gule toner gi deg et effektivt arbeidsmiljø, ettersom opplyste motiver vil virke helt naturlige.

  Mange av våre modeller, som f.eks. vår populære V-Tac 6W LED hvit vegglampe, kommer med et valg mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Kald hvit fargetone er sjeldent brukt i Skandinavia, men kan være nyttig om du f.eks har et malerom i hjemmet. I såfall er vår V-Tac 12W LED sensorlampe perfekt, ettersom den tilbyr valget mellom 3 fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Her hos oss har vi vegglamper som vil passe til alle og enhver, uansett smak og behag! 

  {opfaqblock:116}

 • LED pendel

  Pris garanti led lyskilder

  Skap blikkfang med en LED pendellampe

  Lamper med pendel er virkelig inne i motebildet, og gir deg et blikkfang i rommet du plasserer det. De gir ofte et dempet og mer behagelig lys enn f.eks. et lysrør, og egner seg like godt til soverommet som til stuen eller over spisebordet. Vi har et stort utvalg av ulike LED pendel lamper, slik at du kan finne den lampen som sklir rett inn sammen med ditt interiør, eller fremhever stilen du prøver å uttrykke. 

  I vårt sortiment finner du små pendellamper, store runde pendellamper, lampeskjermer i forskjellige former i alle slags spennende geometriske figurer, lamper med mønster og lamper som stråler ut lys i forskjellige farger, for å nevne noen. Kort fortalt finnes det noe som passer til ethvert hjem, og mange av våre pendellamper kommer med en lang ledning som du enkelt kan trekke inn i dekselet ved opphenget. På den måten har du full frihet til å kunne justere lampen i høyden etter egen preferanse. 

  Finn din stil

  Det å kunne justere lampen i høyden kommer med flere fordeler. Hvis du henger lampen veldig høyt over taket, vil spredningen av lyset øke, slik at du kan belyse større deler av rommet - og jo lavere du henger den, jo mer konsentrert lys oppnår du. Dette gjelder for våre modeller som har en skjerm rundt lyskilden, som vi ofte omtaler som enkle pendellamper.

  Derimot stopper ikke sortimentet vårt der - langt ifra. Vi har også den moderne rustikke pendellampe med tau, noe for de som er på utkikk etter en rustikk stil, majestetiske lysekroner i pendel med wow-faktor, pendellampe med geometriske figurer - ja, simpelthen noe for akkurat DIN stil. Hos oss kan du gjøre et kupp på LED pendellampe online til en rimelig pris, slik at hjemmet ditt får det lille ekstra hengende fra taket. Alle våre produkter er av høy kvalitet.

  Lys for enhver anledning

  Legg merke til at ikke alle pendellampene kommer som en komplett pakke med lyspærer. Da har du muligheten til å finne den pæren som du syns egner seg best, enten du går for en Smart Home lyspære med innebygd WiFi, eller en mer klassisk lyspære. Hos oss finner du et godt utvalg av LED lyskilder - akkurat som navnet vårt, LEDlyskilder, tilsier. 

  De pendellampene som kommer med innebygd lysteknologi er selvsagt også utstyrt med LED, og kommer i både varme og nøytrale fargetoner, slik at du skal oppnå et mest mulig naturlig lys i hjemmet ditt. 

  {opfaqblock:256}

 • Hagelamper

  Funksjonell og dekorativ belysning med LED hagelamper 

  Uansett om det er mørke høstkvelder eller lyse sommernetter, vil hagelamper sette et særpreg på dine omgivelser. Hagebelysning gir bedre synlighet i mørket, samtidig som det skaper en hyggelig atmosfære man kan nyte på kveldene. Her hos oss på ledlyskilder.no tilbyr vi en rekke fascinerende hagelamper, kanskje ditt neste LED kjøp er til utendørsbruk? 
  Vi tilbyr våre kunder ulike varianter innen kategorien hagelamper til gunstige priser. Utvalget er mangfoldig - vegglamper, trappelys, stående hagelamper, belysning til blomsterbed, LED stoler, dekorative kuber og lysslynger.    

  Våger du å skille deg litt ut fra naboen?

  Om du har renovert uteområdet ditt men glemt å inkludere tilstrekkelig belysning, så har vi garantert noe som vil falle i smak. Skap et karakteristisk uttrykk ved å benytte hagebelysning som virkemiddel. Det vil i lang tid gi glede til deg og dine gjester, men vil også være nyttig for å komme deg trygt frem i nattemørket. Enten det er husvegg, gjerde, trappetrinn, sti, innkjørsel, utehus, sykkelbod, takterrasse eller balkong som trenger å forskjønnes med LED lys, sjekk ut vårt sortiment. Mange av modellene kommer i ulike farger, og enkelte av våre produkter har en lysstyrke på hele 900 Lumen! 
  Vi fører sertifiserte kvalitetsprodukter som holder i ulike værforhold, som for eksempel vår stilige runde hagelampe med spyd og rotasjonsmulighet. Den er super for plassering der du vet du skal vanne busker eller plantebed. Se etter klassifiseringen IP65 for å velge deg ut de mest robuste og holdbare utendørs LED hagelampene. Husk å få med deg tilbehør som koblingsbokser, for de er nødvendige som samle- og koblingspunkt for ledninger og kabler. Disse kommer i ulike utførelser i forhold til antall ledninger som skal samles. De er også vanntette.

  Nevn anledningen og vi tilbyr hagebelysningen!

  Anledningene for å oppholde seg utendørs er mange, samtidig som det livlige uterommet også vil kunne beundres innenfra. For en romantisk look eller festlig stemning kan du seriekoble denne lysslyngen med enkelthengende lyspærer. V-TAC serien som består av blant annet kuber, kuler, stoler og potteskjuler har en innebygget RGB kulørt lyskilde som kan styres med en fjernkontroll. Disse kan i tillegg lades og brukes uten kabel og strømuttak. Aldri vil hagen din ha sett så innbydende og magisk ut!
  Rådfør deg gjerne med vår kundeservice angående utfordringer du måtte ha for å finne den hagebelysningen som vil gi best resultat hos deg. Vær sikker på at vårt kundeserviceteam med lang erfaring er her for å svare på dine spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt.
  {opfaqblock:244}
 • Skinnesystem LED

  Pris garanti led lyskilder

  Avansert belysning til hjemmet med LED skinnesystem

  Skinnesystemer er en av de mest avanserte belysningsløsningene som finnes, og gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Skinnesystem er også den perfekte løsningen for næringsbygg, og er ofte brukt på museer og andre utstillinger hvor man ønsker å belyse forskjellige objekter med en og samme lyskilde. 

  Med våre skinnesystemer er du sikret uendelige muligheter når det kommer til belysning av hjemmet, kontoret eller industribygget ditt! Alle våre skinnesystemer er 230 volt, og kan derfor kobles til det vanlige strømnettverket uten en transformator. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående skinnesystemer.

  LED skinnesystem gir deg uendelige muligheter

  Om man kun har én strømtilkobling i taket, er skinnesystem den perfekte løsningen. Skinnesystem trenger kun én strømtilkobling, men vil gi deg en lyssetting med høy fleksibilitet. Våre skinnesystemer gir deg friheten til å velge hvordan du vil belyse rommene i hjemmet ditt, og du har muligheten til å tilpasse belysningen etter egen preferanse både før og etter montering. 

  For å sikre at du får den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt, har vi sikret et sortiment med spotter i ulike fasonger, farger, design og størrelser. Dermed vil du garantert finne en spot som passer perfekt inn der du ønsker å plassere lyset! Våre spotter kommer også med forskjellige kulør, slik at du kan velge mellom en varm eller nøytral belysning. Flere av våre modeller kommer også med muligheten til å velge mellom de to forskjellige fargetonene, slik at du enkelt kan endre fra en behagelig og avslappende atmosfære til et effektivt arbeidsmiljø når det er nødvendig.

  Ekstra høy lyskvalitet med RA-verdi >90 

  RA-indeks angir evnen lyset har til å gjengi farger mest naturlig. Når det er oppgitt >90, så betyr dette at det er over 90% korrekt sammenlignet med naturlig dagslys. Alle våre LED skinnesystemer kommer med en høy lyskvalitet, og vi har flere modeller med en RA-verdi på så mye som 90 til 95 - som f.eks. vår populære LEDlife svart skinnespot 30W. Det sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. LED-lys med en lyskvalitet på 90 til 95 er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner. 

  Ved å bruke LED av høyeste kvalitet har man en lyskilde som vil virke i opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være helt sikker på at produktene du får hos oss vil ha en lang levetid. 

  {opfaqblock:272}

 • Nødlys LED

  Nødlys og evakueringsskilt for bedrifter

  De aller fleste bygninger i dagens samfunn er lovpålagt å ha nødlys og en evakueringsplan for å kunne sikre tryggheten til kunder og ansatte under en krisesituasjon, og da er det viktig å velge nødlys av god kvalitet som du kan stole på. Ofte omfatter disse lovene at du må ha evakueringsskilt, og da er selvfølgelig LED lys et smart valg. Evakueringsskilt er universelle, og gjenkjennes av å ha en løpende mann med en pil på seg. Skiltet er grønt, og pilen henviser alltid til hvilken vei man skal gå for å evakuere ut av bygningen. 
  Hos oss har vi nødlys med LED pærer som er pålitelige og langvarige, slik at du som butikkeier eller kontorsjef aldri trenger å tvile på nødlysene dersom en nødsituasjon skulle oppstå. Vi har en forkjærlighet for belysning, og våre produkter er derfor nøye utplukket fra leverandører som yter kvalitet og sikkerhet. Med andre ord gjør du en trygg og sikker handel som vil gå deg, bedriften og kundene dine til gode når du trenger det mest. 

  Flere valgmuligheter

  Selv om det klassiske evakueringsskiltet er universelt, finnes det fortsatt ulike typer evakueringsskilt. Vi er stolte over å kunne tilby både et evakueringsskilt som forsynes med 230V og evakueringsskilt som fungerer selv når strømmen går. Sistnevnte vil lyse opp i så mye som tre timer under strømbrudd, slik at du alltid er sikret at nødutgangen er godt markert. Alle våre nødlyslamper er oppladbare med god batterilevetid, slik at man er garantert god sikkerhet i en nødssituasjon. 

  Innovativ teknologi

  LED teknologien har brakt mange fordeler på banen innenfor belysning. De trenger mindre vedlikehold, byttes sjeldent takket være utrolig mange lystimer, og er i tillegg utrolig enkle å montere og bytte på egenhånd. Husk alltid å sjekke generelle regler i din kommune når det gjelder installering av nødutganger og nødskilt, og om du eventuelt må kalle inn assistanse for å få jobben gjennomført på en lovlig måte. 
  Våre nødlys kommer i en kald kulør som gir et klart lys med blåaktig skjær. Dette er ikke en farge som er mye brukt i hjem og i generell belysning, men egner seg godt til å markere utganger takket være styrken i fargen. I tillegg til å gi et sterkt lys, er de også høyst energieffektive, noe som betyr at strømregningen ikke blir særlig påvirket. Dette er gunstig for miljøet og for driftskostnadene dine, slik at du kan fokusere på å utvikle bedriften din.
  {opfaqblock:268}
 • Bordlampe

  En bordlampe til hygge og fokus

  Selv om spotter og downlights har gitt mange norske husholdninger muligheten til å fri gulvet og bord fra ulike lamper, finnes det likevel noen lamper i hjemmet som er et must. En bordlampe til lesing, lekser eller skriving er en av dem. Det gir deg perfekt lys som er behagelig for øynene og som fokuserer på det du har foran deg. Vi hos LEDlyskilder setter pris på en god kosestund med en underholdende bok, og har derfor et godt utvalg av innovative bordlamper med LED belysning.
  Vi har flere bordlamper som enkelt dimmes med touch funksjon, slik at du kan benytte deg av praktiske løsninger når du trenger å justere lysstyrken, eller ønsker å veksle mellom et nøytralt og et varmt lys. Våre bestselgere innenfor denne kategorien er V-tac 7w bordlampe og V-tac 4w bordlampe, som begge har smart touch styring og er et godt valg for øynene takket være den fleksible armen.

  LED belysning er fremtiden

  LED teknologien er allerede størst på markedet og fortsetter å vokse. Dette skyldes at LED lamper er mer energieffektive enn andre lyskilder, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen. Noen syns prislappene på en LED pære er langt høyere enn de tradisjonelle glødepærene, men dette er rett og slett bare fordi en LED pære kan lyse i inntil 50 000 timer, noe som betyr at den har mange flere lystimer enn de tradisjonelle glødepærene og andre sparepærer. 
  Å velge en LED bordlampe vil dermed gi deg muligheten til å velge en smart belysning med tanke på fremtiden og miljøet. Det er også utrolig enkelt å justere lysstyrken på våre bordlamper, slik at du får akkurat det lyset du trenger.

  Mer enn bare arbeidslys

  I vårt sortiment har vi også en LED styrt høyttaler fra V-tac som også kommer med lys. Dette lyset egner seg ikke til lesing og skriving, men gir deg likevel en liten ekstra lyskilde i rommet, i tillegg til at du får kvalitetsrik lyd som kan spilles via Bluetooth, AUX og Micro SD-kort. Både høyttaleren og flere av våre bordlamper kommer med USB lading og lang batterilevetid, slik at du enkelt kan ta høyttaleren eller leselyset med deg der du ønsker.
  Dersom du ønsker deg et mer dekorativt innspill i hjemmet, har vi også en trendy betonglampe som tar seg godt ut med rustikke LED pærer eller LED globepærer. Den kommer i et stilrent design som sklir rett inn med det minimalistiske skandinaviske interiørkonseptet.
  {opfaqblock:219}
 • Speil med lys

  Bruk et speil med LED lys til baderommet

  Tidligere var speil med lys en daglig nødvendighet for make-up artister og sminkører for å oppnå maksimal og presis effekt med sminken de skulle legge på kundene sine. Nå er speil med lys integrert i mange private baderom, slik at alle og enhver kan oppleve fordelene med det såkalte sminkespeilet. Men speilet er ikke bare egnet for å legge perfekt sminke - det er også gunstig for å oppnå optimal barbering, og generelt gi personen foran det et godt lys uten skygger i ansiktet.
  Vi har et godt utvalg av speil med LED lys. Grunnen til at speilene er integrert med LED lys, er både for å spare strøm og for å kunne vare i årevis uten at du må bytte lamper. Men i tillegg finnes det en annen praktisk grunn, nemlig at LED lys er så fleksible at de er enkle å legge rundt rammen på speilet, uavhengig om det er ovalt, rundt eller firkantet. 

  Speil med LED lys for perfeksjon

  For å oppnå et mest mulig naturlig og helhetlig lys, er speil med lys et ideelt valg. Det gjør det nemlig mulig å gi lys til hele ansiktet slik at personen foran ikke får noen skygger i ansiktet. Dette er umulig med den typisk klassiske belysningen som er i taket, og nettopp derfor har det blitt et objekt ethvert moderne hjem bør ha i hus. 
  Enten du går for en mindre versjon av et sminkespeil uten å bytte ut det ordinære store speilet på baderommet, eller om du ønsker å virkelig gi deg selv et stort og innovativt speil med LED lys, vil du merke forskjellen. Begge modellene kommer med en praktisk og beleilig touch-knapp som gjør det sømløst å slå speilet av og på når du ønsker at lyset skal fungere. Det er også enkelt å justere lysstyrken ved hjelp av den enkle touch-knappen. Det store speilet vi har i vårt sortiment kommer også med innebygd varme slik at speilet ikke får dugg på seg etter at man har dusjet. 

  Finn din kulør

  For å gi deg total frihet, tilbyr vi speil med justerbart lys. Dette er for at du skal få det lyset du opplever som mest behagelig, da vi noen ganger søker etter en varmere lyskilde, og andre ganger en mer nøytral lyskilde som minner om dagslys. Våre speil med LED lys gir deg det beste av alle fargekulører, og kan oppnås ved hjelp av enkle touch-funksjoner. 
  {opfaqblock:274}
 • Lysterapi lamper

  Lysterapi for mørketiden

  Mange av oss kjenner til uttrykket vinterdepresjon, som rammer mange under vinterhalvåret. Derimot er det kanskje ikke alle som faktisk faller inn under diagnosen, men man regner med at nesten 20% av befolkningen lider av tretthetsfølelse og lavt energinivå når mørket siger på. Dette er selvfølgelig relatert til det lille lyset vi får ta inn over oss, da spesielt i nordligere strøk. 
  For å gjøre de mørke månedene litt lysere, kan man prøve lysterapi. Det er med på å booste humøret og øke serotoninnivået i hjernen - med andre ord, lys gjør oss lykkeligere. I en årrekke har det vært en stor investering å prøve lysterapi. Derimot er teknologien og utviklingen gått langt fremover, og en lysterapilampe er en minimal investering - spesielt i forhold til alle fordelene den kan gi!

  Kvalitetslys for sesongdepresjon

  Det anbefales å ha et lys med minst 10.000 lux for å oppnå effekten du ønsker når du skal skape en illusjon av dagslys, og i vårt sortiment har vi lamper med både 10.000 lux som har USB lading og 12.000 lux for enda større effekt. Noen av dem kommer også med en praktisk timerfunksjon, som gjør det mulig å forhåndsinnstille dem. De er også enkle å ta med seg på farten, da de er lettvektige og ikke trenger montering. 
  Dersom du ikke har tid eller lyst til å sitte foran den firkantede lysterapilampen, har vi også kvalitetsrike lyspærer som egner seg til lysterapi. Disse er av høy lysstyrke og gir opplevelsen av et naturlig dagslys innendørs, noe som er ideelt når vintermørket er over oss og solen forsvinner før middag. Lyspærene er ikke så sterke som lysterapilampene, men vil allikevel være med på å gjøre sinnet lettere når man kan utføre husvask eller lage middag mens man enda føler det er midt på dagen. 

  Energieffektive og praktiske

  Selv om lysstyrken er høy når det kommer til lamper som egner seg for lysterapi, er utvalget vårt likevel energibesparende. Alle lysterapilamper er nemlig utstyrt med LED teknologi, slik at du kan forvente lang levetid på produktet og energieffektiv sparing av strøm. 
  Vi har et godt utvalg av lysterapilamper slik at du kan komme deg gjennom de mørkeste månedene, og få det ekstra sollyset kroppen og hjernen din lengter etter. Både sol og lys påvirker oss på en positiv måte, og derfor er lysterapi noe som rett og slett bør oppleves hvis man føler seg gretten og trøtt om vinteren når naturlig sollys er en mangelvare.
  {opfaqblock:263}
 • Akustilight

 • Gulvlamper
 • Tilbehør
 • Lysekroner
 • Lampesokkel

Lamper

3 produkter
Viser 1 - 3 av 3 produkter

Pris garanti led lyskilder

Lamper

Det er noe fint og flott i det å ha lamper hjemme. Det er klart, de aller, aller fleste av oss har det, men ikke alle har kjøpt dem hos LEDLyskilder.no. Og siden du er her så har nok du også sett hvor godt utvalg vi har, og tenkt at det endelig er på tide! Og vi har alt du trenger når det gjelder lamper, både når det kommer til taklamper, vegglamper til stue, moderne taklamper og billige taklamper. Det er noe for enhver smak, og ikke minst ethvert budsjett, noe som er like viktig som alt annet egentlig. Vi ønsker å hjelpe deg med alt du trenger, så les gjerne videre for mer informasjon!

Lamper for alle behov og anledninger

Lyskilder er noe av det viktigste i våre liv, det er noe vi ofte kan ta for gitt, men bare tenk på hvor ille det faktisk er når strømmen går og det er kveld. Da vet du hva som er viktig i livet, og det gjør vi også, hele tiden! En lampe kan brukes på mange forskjellige måter. Først og fremst har du det praktiske, ved at det altså gir lys, det kan gi hjemmet en viss stemning og varme og om det er gjort på riktig måte, med en god lyspære.

Men tenk bare på hvor fint det er med en bordlampe som passer med resten av møblene og omgivelsene den er omgitt med. Det er dog ikke alltid like lett å finne, så derfor har du gjort riktig ved å komme til oss. Vi har jo for eksempel en egen kategori bare for bordlamper, men det stopper ikke bare der heller. Avhengig på rommet du vil ha lys i så kan vi tilpasse oss til alle dine behov og ønsker.

Visste du at det finnes speil med innebygd lys, for det er faktisk noe du kan kjøpe hos oss, og som du kan tenke deg så er speil med lys veldig populært, og kanskje spesielt speil med LED lys. Da får du den beste kvaliteten mulig, også når du er på badet og gjør deg klar for jobben eller for en tur på byen.

Vet du hva du vil ha?

Det er jo viktig i alle henseende egentlig, men spesielt når det er snakk om lamper. For da vi nevnte ovenfor at en lampe er veldig praktisk, så er det også noe som kan gjøre et hjem fullendt, om du velger riktig. Tenk bare på vegglamper til stue, og hvor stor rolle de kan ha i å utsmykke hjemmet ditt, eller hvordan moderne taklamper kan gi deg akkurat den «feelingen» som du er ute etter. Design lamper gjør jo det, de blir laget og kreert med stor omhu for at du som bruker skal bli glad i dem, og det er en grunn til at våre lamper selger såpass bra som de gjør.

En stor grunn til det er også fordi vi har et så stort utvalg, ikke bare innenfor de ulike kategoriene, men fordi vi har så mange forskjellige kategorier av lamper som vi selger i. Blant det du kan finnes hos oss har du:

 •          LED Pendel
 •          Taklamper
 •          Vegglamper
 •          Hagelamper
 •          Skinnesystem LED
 •          Nødlys LED
 •          LED Gatelys
 •          Bordlampe
 •          Speil med lys
 •          Akvarier
 •          Lysterapi lamper
 •          Utendørs vegglampe

Når du ser det på denne måten så er det klart at det er overveldende stor sannsynlighet for at vi hos LEDLyskilder har akkurat det du behøver. Trenger du for eksempel en ny taklampe til stue så ta gjerne en titt. Som nevnt ovenfor har vi også billige taklamper, da vi vet at ikke alle har like stor interesse for å bruke tusenvis av kroner på dette. Og da er det klart vi skal ha noen alternativ for deg også!

Les før du kjøper

Det at vi har så mye å velge mellom og kjøpe kan nok friste enhver. Det er sånn vi mennesker er, og uansett om du velger lamper etter design eller om det er den praktiske bruken du er ute etter, så bør du vite hva du kjøper. Det er klart, du vet jo hva du kjøper, en lampe! Men hva slags funksjoner har den, hvilken lysstyrke, og er den stor nok for deg? Dette er jo informasjon du bør vite om på forhånd, slik at når du endelig får lampen hjem så vet du at den er perfekt for deg, og det er bare å montere den.

Derfor kan du lese all relevant og viktig informasjon om de ulike varene vi selger når du går inn på dem. Da får du finne ut av viktige detaljer som om hvorvidt lampen er passende for innendørs eller utendørs. Det er jo bare en del av det, men det er noe vi i det minste føler er viktig å vite om før du setter i gang med et kjøp. Det er alltid leit når du får en taklampe til stue hjem for å oppdage at den ikke er helt riktig, så unngå det, og ta deg et par minutter for å lese gjennom produktbeskrivelsene.

La oss hjelpe deg

Når du skal kjøpe lamper, eller noe annet hos LEDLyskilder, så kan det hende at du behøver hjelp. Det kan vi bidra med, for vi har flere års erfaring i bransjen, hvor vi sakte, men sikkert har bygget opp en ekspertise som kan hjelpe deg med alle forskjellige bekymringer som du måtte ha. Vet du for eksempel at du har 21 dagers full returrett når du kjøper noe hos oss, uansett om det er moderne taklamper, lampe til soverom, eller noe annet?

Det er slike ting vi ønsker å bli så dyktige på som mulig, og om det er noen spørsmål du måtte ha, noen tips du trenger eller generell informasjon om lamper, eller noe annet, så ta gjerne kontakt. Vi står klare til å hjelpe deg hos LEDLyskilder.no uansett hvordan ditt behov ser ut, og om vi kan hjelpe deg med vår ekspertise så gjør vi naturligvis mer enn gjerne det også!

LEDLyskilder ønsker deg velkommen for en hyggelig og smidig handel hos oss!