Filter

Pris
9 kr 6893 kr
Forbruk
0 W 200 W
Kulør
more... less
Filter

Lamper

Lamper
 • LED pendel

  Pris garanti led lyskilder

  Lamper med pendel har aldri gått av moten og er like pent og stilig i dag som det alltid har vært. Vi har et bredt tilbud av forskjellige LED lamper med pendel på denne siden, og du vil få en god oversikt over disse ved å bla deg nedover her.

  Vi har pene og kule lamper i forskjellig design og materiale. Du kan finne lamper i både glass og metall, lampeskjermer i forskjellige former i alle slags spennende geometriske figurer, lamper med mønster eller lamper i forskjellige farger. Noen lamper gir fra seg et lys som vil gi spesielle effekter til rommet og dets utseende. Vi har lamper til enhver smak på denne siden.

  I tillegg varierer lampene i lysstyrke og i spredning, noe som gjør at du vil kunne finne en lampe som passer godt til det formålet du skulle ha. Klikk deg inn på produktet og les mer.

 • Taklamper

  Pris garanti led lyskilder

  Taklamper har en utrolig viktig og god funksjon i et rom. Ettersom den sitter fast i taket får den maksimal utnyttelse av lysstyrke og lysspredning. Bla deg nedover på denne siden og få en god og effektiv oversikt over det utvalget vi har av LED taklamper.

  Flesteparten av produktene på denne siden hører til V-Tac serien. Dette gjør at du som kunde kan være hundre prosent sikker på at det produktet du kjøper er av den aller beste kvalitet. Lampene her er veldig anvendelige og lette å montere, samtidig som at de er pene og slipper ut et behagelig lys som ikke blender.

  Du vil se at vi har et bredt spekter av forskjellige typer design, og dette har vi fordi vi vet at det er viktig for våre kunder å finne en lampe som utseendemessig passer godt inn i rommet den skal benyttes. Ta en titt på denne siden.

 • Vegglamper

  Pris garanti led lyskilder

  Vegglamper er en veldig spesiell form for lampe da den skaper en helt egen stemning der den benyttes. Selv om vegglamper er en lyskilde er det nettopp denne spesielle stemningen mange ønsker når de skal kjøpe seg lampe.

  Den kan både begrense lyset til en del av rommet, eller den kan bidra til lys i hele rommet, alt ettersom hva man skulle ønske. Vegglampene på denne siden er LED, noe som gjør at du vil spare både energi og strøm ved å benytte et produkt herfra, i motsetning til klassiske vegglamper.

  Vi har blant annet vegglamper i forskjellige farger slik at du skal kunne finne en som passer inn der du skulle ønske å montere den. Du kan til og med finne indirekte vegglamper her på denne siden hvis du leter etter det. Vegglamper gir stor frihet og er en viktig del av det helhetlige inntrykket av et rom.

 • Hagelamper
 • Skinnesystem LED

  Pris garanti led lyskilder

  Det er utrolig viktig for oss at du skal kunne få glede av ditt nye LED produkt med en gang du har kjøpt det. I flere tilfeller krever dette litt ekstrautstyr, som for eksempel skinnesystemer. Her har vi et bredt utvalg som både består av skinner og skinner med tilhørende lamper.

  Dette er lett å montere og gjør at du kan benytte deg av din nye lampe med en gang du har kjøpt den. Produktene her inne er av forskjellig farge og design slik at det skal være mulig for deg å finne et produkt som passer perfekt inn der du skal benytte deg av det. Det er pene og stilrene produkter i den aller beste kvalitet.

  Her kan du også finne produkter som kan brukes både innendørs og utendørs, noe som gjør at de er veldig anvendelige. Klikk deg inn på produktet hvis du trenger mer informasjon om det.

 • Nødlys LED
  LED er en form for teknologi som kan benyttes til så å si alle lyskilder, og det vil alltid være en trygg løsning med mange fordeler. Nødlys er en helt egen form for lys som er tilegnet spesifikke plasser der det er behov for slike.

  Det er svært viktig når man kjøper et nødlys at det er av god kvalitet slik at det fungerer til enhver tid, og det er nettopp dette vi kan tilby her på ledlyskilder.no.

  Hvis du blar deg nedover på siden vil du kunne se flere forskjellige varianter av nødlys, så det skal være mulig for deg å finne akkurat det produktet du leter etter.  Det er et veldig smart valg å kjøpe nødlys i LED form. Dette fordi LED produkter er energibesparende, og derfor sparer både strøm og miljø. Det er nettopp et slikt strømbesparende LED nødlys du burde anskaffe hvis du trenger et nytt.

  Det vil også medfølge forskjellige piktogrammer når du kjøper et nødlys herfra, slik at du kan velge det som viser riktig vei. Du kan både få hengende nødlys, eller nødlys i form av taklampe. Vi anbefaler å klikk seg videre inn på produktet for mer utfyllende informasjon om hvert produkt.
 • Gatelys LED

  Pris garanti led lyskilder

  Det er et utrolig godt valg å bestemme seg for å kjøpe LED hvis man skal anskaffe nye gatelys. Dette er det flere grunner til, hvor den mest åpenbare er at det er veldig energibesparende.

  Dette betyr at det bruker mindre strøm og dermed både er økonomisk og sparer miljøet. Gatelys kan benyttes mange steder og er derfor veldig anvendelige. Blant annet kan det brukes det å lyse opp bygninger, veier, parker, lekeplasser, oppkjørsler, parkeringsplasser og motorveier. De skal tåle vind og vær ettersom de står ute hele tiden, og de skal slippe ut et sterkt og dekkende lys.

  Dette er gode beskrivelser for de LED gatelysene vi tilbyr på denne siden. Det er viktig at gatelys ikke blender, men sender ut et lys som likevel lyser opp et område så godt som overhode mulig. Vi tilbyr nettopp dette her, så bla deg nedover og få en oversikt over produktene.

 • Bordlampe
 • Speil med lys
 • Akvarier
 • Lysterapi lamper
 • Utendørs vegglampe

Lamper306 produkter

Pris garanti led lyskilder

Når du skal se etter en ny lampe er det noen ting som er svært viktig å fokusere på. Dette er blant annet design ettersom lamper er et godt bidrag til rommets helhetlige utseende, men det er også at lampen sparer energi. Hvis lampen ikke bruker så mye energi vil den både være økonomisk og miljøvennlig. Alt dette får du, og mer, hvis du velger LED når du skal kjøpe deg en ny lampe.

Vi i Ledlyskilder selger flotte, moderne lamper i forskjellig design, og vi kan garantere deg at du her inne på denne siden vil finne en lampe som passer perfekt inn i ditt rom. Vi har delt de forskjellige produktene inn i kategorier slik at du så lett og effektivt som mulig skal finne frem til det produktet du trenger. Inne på hvert enkelt produkt vil du kunne finne oversiktlig informasjon om det du skulle lure på.

per side
Viser 1 - 104 av 306 produkter
Viser 1 - 104 av 306 produkter