Filter

Pris
9 kr 6893 kr
Forbruk
0 W 200 W
Kulør
more... less
Filter

Lamper

Lamper
 • LED pendel

  Pris garanti led lyskilder

  Lamper med pendel har aldri gått av moten og er like pent og stilig i dag som det alltid har vært. Vi har et bredt tilbud av forskjellige LED lamper med pendel på denne siden, og du vil få en god oversikt over disse ved å bla deg nedover her.

  Vi har pene og kule lamper i forskjellig design og materiale. Du kan finne lamper i både glass og metall, lampeskjermer i forskjellige former i alle slags spennende geometriske figurer, lamper med mønster eller lamper i forskjellige farger. Noen lamper gir fra seg et lys som vil gi spesielle effekter til rommet og dets utseende. Vi har lamper til enhver smak på denne siden.

  I tillegg varierer lampene i lysstyrke og i spredning, noe som gjør at du vil kunne finne en lampe som passer godt til det formålet du skulle ha. Klikk deg inn på produktet og les mer.

 • Taklamper

  Pris garanti led lyskilder

  Taklamper har en utrolig viktig og god funksjon i et rom. Ettersom den sitter fast i taket får den maksimal utnyttelse av lysstyrke og lysspredning. Bla deg nedover på denne siden og få en god og effektiv oversikt over det utvalget vi har av LED taklamper.

  Flesteparten av produktene på denne siden hører til V-Tac serien. Dette gjør at du som kunde kan være hundre prosent sikker på at det produktet du kjøper er av den aller beste kvalitet. Lampene her er veldig anvendelige og lette å montere, samtidig som at de er pene og slipper ut et behagelig lys som ikke blender.

  Du vil se at vi har et bredt spekter av forskjellige typer design, og dette har vi fordi vi vet at det er viktig for våre kunder å finne en lampe som utseendemessig passer godt inn i rommet den skal benyttes. Ta en titt på denne siden.

 • Vegglamper

  Pris garanti led lyskilder

  Vegglamper er en veldig spesiell form for lampe da den skaper en helt egen stemning der den benyttes. Selv om vegglamper er en lyskilde er det nettopp denne spesielle stemningen mange ønsker når de skal kjøpe seg lampe.

  Den kan både begrense lyset til en del av rommet, eller den kan bidra til lys i hele rommet, alt ettersom hva man skulle ønske. Vegglampene på denne siden er LED, noe som gjør at du vil spare både energi og strøm ved å benytte et produkt herfra, i motsetning til klassiske vegglamper.

  Vi har blant annet vegglamper i forskjellige farger slik at du skal kunne finne en som passer inn der du skulle ønske å montere den. Du kan til og med finne indirekte vegglamper her på denne siden hvis du leter etter det. Vegglamper gir stor frihet og er en viktig del av det helhetlige inntrykket av et rom.

 • Hagelamper
 • Skinnesystem LED

  Pris garanti led lyskilder

  Det er utrolig viktig for oss at du skal kunne få glede av ditt nye LED produkt med en gang du har kjøpt det. I flere tilfeller krever dette litt ekstrautstyr, som for eksempel skinnesystemer. Her har vi et bredt utvalg som både består av skinner og skinner med tilhørende lamper.

  Dette er lett å montere og gjør at du kan benytte deg av din nye lampe med en gang du har kjøpt den. Produktene her inne er av forskjellig farge og design slik at det skal være mulig for deg å finne et produkt som passer perfekt inn der du skal benytte deg av det. Det er pene og stilrene produkter i den aller beste kvalitet.

  Her kan du også finne produkter som kan brukes både innendørs og utendørs, noe som gjør at de er veldig anvendelige. Klikk deg inn på produktet hvis du trenger mer informasjon om det.

 • Nødlys LED
  LED er en form for teknologi som kan benyttes til så å si alle lyskilder, og det vil alltid være en trygg løsning med mange fordeler. Nødlys er en helt egen form for lys som er tilegnet spesifikke plasser der det er behov for slike.

  Det er svært viktig når man kjøper et nødlys at det er av god kvalitet slik at det fungerer til enhver tid, og det er nettopp dette vi kan tilby her på ledlyskilder.no.

  Hvis du blar deg nedover på siden vil du kunne se flere forskjellige varianter av nødlys, så det skal være mulig for deg å finne akkurat det produktet du leter etter.  Det er et veldig smart valg å kjøpe nødlys i LED form. Dette fordi LED produkter er energibesparende, og derfor sparer både strøm og miljø. Det er nettopp et slikt strømbesparende LED nødlys du burde anskaffe hvis du trenger et nytt.

  Det vil også medfølge forskjellige piktogrammer når du kjøper et nødlys herfra, slik at du kan velge det som viser riktig vei. Du kan både få hengende nødlys, eller nødlys i form av taklampe. Vi anbefaler å klikk seg videre inn på produktet for mer utfyllende informasjon om hvert produkt.
 • Gatelys LED

  Pris garanti led lyskilder

  Det er et utrolig godt valg å bestemme seg for å kjøpe LED hvis man skal anskaffe nye gatelys. Dette er det flere grunner til, hvor den mest åpenbare er at det er veldig energibesparende.

  Dette betyr at det bruker mindre strøm og dermed både er økonomisk og sparer miljøet. Gatelys kan benyttes mange steder og er derfor veldig anvendelige. Blant annet kan det brukes det å lyse opp bygninger, veier, parker, lekeplasser, oppkjørsler, parkeringsplasser og motorveier. De skal tåle vind og vær ettersom de står ute hele tiden, og de skal slippe ut et sterkt og dekkende lys.

  Dette er gode beskrivelser for de LED gatelysene vi tilbyr på denne siden. Det er viktig at gatelys ikke blender, men sender ut et lys som likevel lyser opp et område så godt som overhode mulig. Vi tilbyr nettopp dette her, så bla deg nedover og få en oversikt over produktene.

 • Bordlampe
 • Speil med lys
 • Akvarier
 • Lysterapi lamper
 • Utendørs vegglampe

Lamper302 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 302 produkter
Viser 1 - 104 av 302 produkter

Pris garanti led lyskilder

Lamper

Det er noe fint og flott i det å ha lamper hjemme. Det er klart, de aller, aller fleste av oss har det, men ikke alle har kjøpt dem hos LEDLyskilder.no. Og siden du er her så har nok du også sett hvor godt utvalg vi har, og tenkt at det endelig er på tide! Og vi har alt du trenger når det gjelder lamper, både når det kommer til taklamper, vegglamper til stue, moderne taklamper og billige taklamper. Det er noe for enhver smak, og ikke minst ethvert budsjett, noe som er like viktig som alt annet egentlig. Vi ønsker å hjelpe deg med alt du trenger, så les gjerne videre for mer informasjon!

Lamper for alle behov og anledninger

Lyskilder er noe av det viktigste i våre liv, det er noe vi ofte kan ta for gitt, men bare tenk på hvor ille det faktisk er når strømmen går og det er kveld. Da vet du hva som er viktig i livet, og det gjør vi også, hele tiden! En lampe kan brukes på mange forskjellige måter. Først og fremst har du det praktiske, ved at det altså gir lys, det kan gi hjemmet en viss stemning og varme og om det er gjort på riktig måte, med en god lyspære.

Men tenk bare på hvor fint det er med en bordlampe som passer med resten av møblene og omgivelsene den er omgitt med. Det er dog ikke alltid like lett å finne, så derfor har du gjort riktig ved å komme til oss. Vi har jo for eksempel en egen kategori bare for bordlamper, men det stopper ikke bare der heller. Avhengig på rommet du vil ha lys i så kan vi tilpasse oss til alle dine behov og ønsker.

Visste du at det finnes speil med innebygd lys, for det er faktisk noe du kan kjøpe hos oss, og som du kan tenke deg så er speil med lys veldig populært, og kanskje spesielt speil med LED lys. Da får du den beste kvaliteten mulig, også når du er på badet og gjør deg klar for jobben eller for en tur på byen.

Vet du hva du vil ha?

Det er jo viktig i alle henseende egentlig, men spesielt når det er snakk om lamper. For da vi nevnte ovenfor at en lampe er veldig praktisk, så er det også noe som kan gjøre et hjem fullendt, om du velger riktig. Tenk bare på vegglamper til stue, og hvor stor rolle de kan ha i å utsmykke hjemmet ditt, eller hvordan moderne taklamper kan gi deg akkurat den «feelingen» som du er ute etter. Design lamper gjør jo det, de blir laget og kreert med stor omhu for at du som bruker skal bli glad i dem, og det er en grunn til at våre lamper selger såpass bra som de gjør.

En stor grunn til det er også fordi vi har et så stort utvalg, ikke bare innenfor de ulike kategoriene, men fordi vi har så mange forskjellige kategorier av lamper som vi selger i. Blant det du kan finnes hos oss har du:

 •          LED Pendel
 •          Taklamper
 •          Vegglamper
 •          Hagelamper
 •          Skinnesystem LED
 •          Nødlys LED
 •          LED Gatelys
 •          Bordlampe
 •          Speil med lys
 •          Akvarier
 •          Lysterapi lamper
 •          Utendørs vegglampe

Når du ser det på denne måten så er det klart at det er overveldende stor sannsynlighet for at vi hos LEDLyskilder har akkurat det du behøver. Trenger du for eksempel en ny taklampe til stue så ta gjerne en titt. Som nevnt ovenfor har vi også billige taklamper, da vi vet at ikke alle har like stor interesse for å bruke tusenvis av kroner på dette. Og da er det klart vi skal ha noen alternativ for deg også!

Les før du kjøper

Det at vi har så mye å velge mellom og kjøpe kan nok friste enhver. Det er sånn vi mennesker er, og uansett om du velger lamper etter design eller om det er den praktiske bruken du er ute etter, så bør du vite hva du kjøper. Det er klart, du vet jo hva du kjøper, en lampe! Men hva slags funksjoner har den, hvilken lysstyrke, og er den stor nok for deg? Dette er jo informasjon du bør vite om på forhånd, slik at når du endelig får lampen hjem så vet du at den er perfekt for deg, og det er bare å montere den.

Derfor kan du lese all relevant og viktig informasjon om de ulike varene vi selger når du går inn på dem. Da får du finne ut av viktige detaljer som om hvorvidt lampen er passende for innendørs eller utendørs. Det er jo bare en del av det, men det er noe vi i det minste føler er viktig å vite om før du setter i gang med et kjøp. Det er alltid leit når du får en taklampe til stue hjem for å oppdage at den ikke er helt riktig, så unngå det, og ta deg et par minutter for å lese gjennom produktbeskrivelsene.

La oss hjelpe deg

Når du skal kjøpe lamper, eller noe annet hos LEDLyskilder, så kan det hende at du behøver hjelp. Det kan vi bidra med, for vi har flere års erfaring i bransjen, hvor vi sakte, men sikkert har bygget opp en ekspertise som kan hjelpe deg med alle forskjellige bekymringer som du måtte ha. Vet du for eksempel at du har 21 dagers full returrett når du kjøper noe hos oss, uansett om det er moderne taklamper, lampe til soverom, eller noe annet?

Det er slike ting vi ønsker å bli så dyktige på som mulig, og om det er noen spørsmål du måtte ha, noen tips du trenger eller generell informasjon om lamper, eller noe annet, så ta gjerne kontakt. Vi står klare til å hjelpe deg hos LEDLyskilder.no uansett hvordan ditt behov ser ut, og om vi kan hjelpe deg med vår ekspertise så gjør vi naturligvis mer enn gjerne det også!

LEDLyskilder ønsker deg velkommen for en hyggelig og smidig handel hos oss!