0,6W Farget LED kronepære
Lilla, Karbon filamenter, E27Denne 0,6W Fargede LED Kronepæren er en flott tillegg til ethvert hjem eller kontor. Med sin E27 stor fatning, kan den enkelt kobles til en 230V forsyning, og lyse opp rommet med en lysstyrke på 50 lumen. En av de beste funksjonene ved denne pæren er dens høye lysspredning på 300 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at uansett hvor du plasserer pæren, vil den gi en jevn og naturlig belysning.


En annen flott funksjon ved denne kronepæren er dens høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg et flott lys som vil gi deg en behagelig atmosfære i ethvert rom.


Med dimensjoner på 85 x Ø45 mm, er denne kronepæren en perfekt størrelse for de fleste lamper og lysarmaturer. Pæren har også en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig, og bør unngås i områder hvor den kan bli utsatt for vann.


Enten du vil bruke denne kronepæren i stuen, på kontoret eller på soverommet, vil den gi deg en fantastisk lysopplevelse. Med sin høye lyskvalitet, jevne fordeling av lys og enkel installasjon, er dette virkelig en pære du vil elske å bruke.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Lilla
  • Ikke dimbar

Sendes innen 7-9 dager


Dataark

Lys
LysfargeLilla
DimbarNei
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass