Filter

Pris
14 kr 1288 kr
Dimbar
more... less
Erstatt
10 W 380 W
Lysstyrke
30 lm 7000 lm
Forbruk
0 W 85 W
Kulør
more... less
Pære type
more... less
Filter
E27 LED
Vælg kategori nedenfor:
  • E27 vanlig LED

    Pris garanti led lyskilder

    E27 LED pærer - både nostalgiske og klassiske

    Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette betyr at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En vanlig E27 LED pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

    På denne siden får du en oversikt over alle våre vanlige LED pærer med E27 sokkel. Som du kan se er utvalget bredt, så du vil garantert kunne finne akkurat den pæren du trenger. Her har vi blant annet både kronepærer, sterke pærer, pærer med et lys som er varmt og hvitt og pærer med røkt glass.

    En lyspære til alle hjem

    I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 vanlig LED. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den dempede pæren med røkt glass, den tynne T30 pæren og den nostalgiske E27 glødetråd led pæren.

    Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av e27 vanlig led pære som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

    Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 vanlig LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker.

    Kvalitet og lavt strømforbruk

    Alle våre vanlige E27 LED pærer er av høy kvalitet og kommer med mange lystimer. Ved å tilby kvalitetsrike LED pærer garanterer vi lang og sikker drift som kan gi hele 30 000 lystimer, i tillegg til at de gir et flott og nøyaktig lys. LED er alltid et smart valg når man ønsker å ta litt bedre vare på miljøet, og i tillegg spare penger på strømregningen. 

    De aller fleste E27 pærene kommer med karbon filamenter for å gi dem den rustikke og nostalgiske følelsen. Derimot kan du også finne klassiske pærer med frostet glass for å få et mer naturlig lys, da vi vet at våre kunder har ulike behov og ønsker.

    {opfaqblock:227}

  • E27 360° LED pærer

    Pris garanti led lyskilder

    Full belysning med E27 360 LED pærer

    Når glødepærene først kom på markedet for over hundre år siden, hadde man to standard typer å velge mellom: E27 og E14. Dette betyr at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem fremdeles har en E27 sokkel den dag i dag. De gamle glødepærene hadde en lysspredning på 360 grader, noe mange har savnet med den innovative og strømsparende teknologien som har kommet de seneste årene. Vi har derimot godt nyheter til deg: atter en gang kan du lyse opp hjemmet med en lysspredning på 360 grader som de gamle glødepærene hadde - bare med enda høyere lumen, og lavere strømforbruk. Våre sterke E27 LED pærer med 360 graders lysspredning passer perfekt for dem som søker en kraftig belysning, og kommer selvsagt i den beste LED kvaliteten på markedet.

    Vi har et stort utvalg av 360 LED pærer med E27 sokkel. Du kan finne pærer med lumen på alt fra 1000 til 5000, slik at du kan finne riktig belysning når du søker etter å få et opplyst hjem eller uteplass. Hos oss er du garantert produkter av høy kvalitet, da vi kun har lyspærer i vårt sortiment som vil stråle i en årrekke. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning, og har kvalitetssikret hele vårt sortiment slik at våre kunder kan få det beste LED har å tilby.

    En lyspære som virkelig skinner

    E27 360 LED-pærer skiller seg litt ut, da de kommer med en 360 graders lysspredning. Dette gjør dem ideelle til f.eks. garasjen, baderommet eller kjelleren hvor man har lite tilgang til lys. Nordmenn har ekstra behov for lys under vinterhalvåret, og våre E27 360 LED pærer gir deg det lille ekstra når og hvor du trenger det mest. 

    Det er også mulig å bruke dem utendørs, enten til gatelykter eller ved inngangspartiet. Siden de kommer med E27 sokkel, er sjansen stor for at du allerede kan benytte deg av pæren uten å bytte sokkel. Dersom du ikke har E27 men gjerne ønsker å kunne bruke en av våre effektive E27 360 LED pærer, har vi smarte adapter som gjør det enkelt å konvertere E40 til E27 eller E12 til E27.

    Effektiv strømsparing med LED

    Mange tenker kanskje at LED pærer med høy spredning har et høyt strømforbruk, men dette stemmer ikke. Vår populære modell LEDlife 13w har som navnet tilsier et strømforbruk på 13w, og erstatter svimlende 100w glødepærer. I tillegg vil vår MEGA27 som egner seg til både store PH-lamper og gatelys, bruke 27w, men denne modellen erstatter tradisjonelle pærer på 300w. Man kan rett og slett ikke skryte nok av LED!

    {opfaqblock:223}

  • E27 Kraftig LED pærer

    Pris garanti led lyskilder

    Kraftige E27 LED pærer for sterk belysning

    Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Dette resulterer med at utrolig mange fatninger i veldig mange hjem har en E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En kraftig E27 LED pære vil passe perfekt for dem som er på utkikk etter sterk og fyllende belysning, da de kommer med høyere lumen enn andre LED pærer i vårt sortiment, og sørger for en super belysning av høy kvalitet.

    Vi har et stort utvalg av kraftige LED pærer med E27 sokkel. Du kan finne pærer med lumen på alt fra 1500 til 6000, slik at du kan finne riktig belysning når du søker etter å få et opplyst hjem. Hos oss er du garantert produkter av høy kvalitet, da vi kun har lyspærer i vårt sortiment som vil stråle i en årrekke. Vi er over gjennomsnittet glade i belysning, og har kvalitetssikret hele vårt sortiment slik at våre kunder kan få det beste.

    En lyspære som virkelig skinner

    E27 kraftige LED pærer skiller seg litt ut fra andre lyspærer, da de alle kommer med kraftig belysning for å gi hjemmet ditt ekstra godt lys. Vi nordmenn har stort behov for lys, spesielt på vinterhalvåret når vi har begrenset tilgang på lys utendørs. Det finnes også flere rom i hjemmet hvor det kan være smart å ha litt ekstra sterk belysning, som for eksempel baderommet og kjøkkenet. I disse rommene er det greit å ha ekstra lys for å få et mer effektivt arbeidsmiljø eller å utføre f.eks. barbering med større nøyaktighet.

    Noen av våre mest populære kraftige lyspærer med E27 sokkel er den runde UFO-pæren, den nostalgiske pæren med karbon filamenter og den særegne kolbepæren

    Effektiv strømsparing

    I tillegg har vi kraftfulle lyspærer som også kan brukes utendørs, for eksempel til gatelykter og lignende. Mange tenker kanskje at disse kraftige LED-pærene har et høyt strømforbruk, men i sammenligning til hva de erstatter har du fortsatt et minimalt strømforbruk. Vår MEGA27 som egner seg til både store PH-lamper og gatelys, bruker 27w, men erstatter tradisjonelle pærer på 300w. 

    Våre kraftige LED pærer et strømforbruk på 12w til 40w. Men dersom du monterer en led-pære e27 dimbar, vil du ha muligheten til å dimme lyset etter behov, og dermed spare strøm når du bruker dimmefunksjonen. Dette gir deg stor frihet til å velge mellom en dempet belysning eller å benytte deg av det presise lyset våre kraftige LED lys kommer med.

    {opfaqblock:225}

  • E27 Globe LED pærer

    Pris garanti led lyskilder

    Dekorativ belysning med E27 LED globepærer

    Før i tiden, når glødepærene først kom på markedet, hadde man to typer: E27 og E14. Derfor er det fremdeles utrolig mange fatninger i veldig mange hjem med E27 sokkel, noe som flere og flere setter pris på i dag. En moderne E27 globe led pære vil nemlig passe perfekt - og sørge for å gi deg en nostalgisk opplevelse eller et stilrent uttrykk, avhengig av hva som passer best til ditt hjem. 

    Globepærer er virkelig trendy i disse dager, men hva er egentlig en globepære? Vel, en globepære er bare en betegnelse på en stor lyspære. De fleste globepærer monteres inn i lamper hvor pærene forblir synlige, da pærene kommer med særegne trekk. Mange globepærer har beholdt nostalgien vi hadde med glødepærer, hvor vi synlig kunne se glødetrådene. Det finnes få former glødetrådene ikke kommer i, og vi har et flott utvalg av globepærer som garantert vil sette prikken over i-en i hjemmet ditt.

    Flotte globe LED pærer for alle hjem

    I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 globe LED-pærer. Noen av våre mest særegne globepærer med E27 er den runde store globepæren, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske ravfargede pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne led-pære e27 globe som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Vår nostalgiske globe pære gjør alt dette mulig, i tillegg til å beholde den romantiske og nostalgiske stilen. 

    Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 Globe LED-pære som dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. Blant annet er vår E27 globe led pære 6w dimbar, og kommer med et særegent røkt glass som skaper en behagelig og varm effekt, uavhengig om du har på høyeste eller laveste lysstyrke. 

    Nostalgisk belysning med moderne LED-teknologi

    På markedet i dag er det kun LED globepærer, noe som gjør valget enkelt: velg LED. En av fordelene LED har vært suveren på, er å gi de flotte dekorasjonspærene en levetid på inntil 15 år, og gjennom disse årene bruker de minimalt med strøm. I vårt sortiment vil du se at de fleste globepærer har et strømforbruk på så lite som 2w-8w, noe som betyr effektiv strømsparing - uten å spare på den dekorative effekten!

    {opfaqblock:224}

  • Fargede LED pærer E27

E27 LED

There are 141 products.
  • V-Tac 4,5W LED kronepære
    Samsung LED chip, G45, E27
    35,00 kr
    • 470lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 4,5W Forbruk
    • 180° Spredning

    Sendes innen 9-11 dager
  • 4W LED kronepære
    G45, karbon filamenter, klart glas, E27
    31,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 45W Erstatt
    • 4W Forbruk
    • 300° Spredning

    Kompakt kronepære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.   Kompakt kronepære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som sikrer et...

    På lager.
  • Spectrum 4W LED kronepære
    Mattert, E27
    20,00 kr
    • 320lm Lysstyrke
    • 4W Forbruk
    • 160° Spredning

    På lager.
  • Spectrum 4W LED kronepære
    G45, karbon filamenter, ekstra varm hvit, 1800K, E27
    29,00 kr
    • 340lm Lysstyrke
    • 4W Forbruk
    • 300° Spredning

    Kompakt kronepære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.   Kompakt kronepære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som...

    På lager.
  • 4W dimbar LED Pære
    Karbon filamenter LED, G45, E27
    81,00 kr
    • 400lm Lysstyrke
    • 35W Erstatt
    • 4W Forbruk
    • 240° Spredning

    De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.   De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.  

    På lager.
  • 3,8W LED pære
    212 lm/W, A60, karbon filamenter, klart glas, E27
    120,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 3,8W Forbruk
    • 360° Spredning

    Pære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.   Pære som lyser veldig effektivt. Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner...

    På lager.
  • 4W Dimbar LED Pære
    Karbon filamenter LED, A60, E27
    94,00 kr
    • 470lm Lysstyrke
    • 48W Erstatt
    • 4W Forbruk
    • 300° Spredning

    De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.   De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.  

    På lager.
  • V-Tac 5W LED pære
    Karbon filamenter, mattert, A60, E27
    58,00 kr
    • 600lm Lysstyrke
    • 50W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    5W LED-pære med kull-LED og frostet glass som gir en god lysfordeling.Formfaktor: A60. 5W LED-pære med kull-LED og frostet glass som gir en god lysfordeling.Formfaktor: A60.

    På lager.
  • LEDlife 4W LED pære
    G45, E27, 12V
    52,00 kr
    • 350lm Lysstyrke
    • 35W Erstatt
    • 4W Forbruk
    • 180° Spredning

    4W LED Krone pæren med E27 stor fatning, som erstatter 35W, er en energieffektiv løsning for å oppnå høy lysstyrke med høy lyskvalitet.Denne pæren er utformet for å produsere 350 lumen med en retningsbestemt spredning på 180 grader.Den er utstyrt med en høy RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle... 4W LED Krone pæren med E27 stor fatning, som erstatter 35W, er en energieffektiv...

    På lager.
  • LEDlife 4,5W LED pære
    G45, E27, 24V
    52,00 kr
    • 360lm Lysstyrke
    • 35W Erstatt
    • 4,5W Forbruk
    • 180° Spredning

    På lager.
  • Spectrum 8,5W LED pære
    A60, E27, 24V
    76,00 kr
    • 980lm Lysstyrke
    • 8,5W Forbruk
    • 230° Spredning

    På lager.
  • 1W LED stearinlys pære
    C37, 270 grader, E27
    18,00 kr
    • 90lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 270° Spredning

    E27 LED-mignonpære. E27 LED-mignonpære.

    På lager.
  • Spectrum 5.5W LED Pære
    Dimbar, E27
    60,00 kr
    • 710lm Lysstyrke
    • 5.5W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 6W LED kronepære
    G45, Karbon filamenter, E27
    40,00 kr
    • 600lm Lysstyrke
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.   Med glødelampe-LED, som sikrer et utseende som minner om tradisjonelle kronpærer.  

    På lager.
  • 6W dimbar LED Pære
    Karbon filamenter LED, A60, E27
    115,00 kr
    • 630lm Lysstyrke
    • 48W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.   Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig...

    På lager.
  • 6W LED pære
    G45, E27, 230v
    38,00 kr
    • 750lm Lysstyrke
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 6,5W LED pære
    Samsung LED chip, A60, E27
    63,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 6,5W Forbruk
    • 200° Spredning

    V-Tac 6,5W LED pære er et kompakt lysvalg som kan erstatte tradisjonelle 60W glødepærer.Den gir et høy kvalitetslyst med en RA-verdi på 80-85 som gir et naturlig lys som perfekt viser alle farger.Pæren gir en høy lysstyrke på 806 lumen og har en bred lysspredning på 200 grader som sørger for en jevn fordeling av lyset.Med Samsung LED chip og 5 års... V-Tac 6,5W LED pære er et kompakt lysvalg som kan erstatte tradisjonelle 60W...

    På lager.
  • 7,5W LED
    Toppspeilet, A60, E27
    178,00 kr
    • 810lm Lysstyrke
    • 7,5W Forbruk
    • 120° Spredning

    Toppspeilet E27 pære på 7,5W. Toppspeilet E27 pære på 7,5W.

    På lager.
  • V-Tac 8W LED pære
    Karbon filamenter, A67, E27
    61,00 kr
    • 800lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 300° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.   Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en...

    På lager.
  • Spectrum 8.5W LED Pære
    Dimbar, E27
    69,00 kr
    • 1100lm Lysstyrke
    • 8.5W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 8W LED pære
    Karbon filamenter, mattert, A67, E27
    85,00 kr
    • 800lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 300° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED, gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd. Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED, gjør at pæren ligner en vanlig pære...

    På lager.
  • 10 stk V-Tac 9W LED pære
    E27, 200 grader
    212,00 kr 287,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Pris for 10 stk Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Pris for 10 stk Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den...

    Reduced price!
    På lager.
  • 8W LED pære
    Karbon filamenter LED, E27, A60D
    122,00 kr
    • 968lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 320° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.   Sterk E27 LED-pære. De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør...

    På lager.
  • V-Tac 9W LED pære
    Samsung LED chip, A58, E27
    26,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Sterk E27 LED-pære med 806lm. Sterk E27 LED-pære med 806lm.

    På lager.
  • V-Tac 9W LED pære
    Bevegelsessensor, 200 grader, A60, E27
    208,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Innebygd mikrobølgesensor.Deteksjonsavstand: 8-10m.Merk: Pæren reagerer kun på bevegelse, når det er mørkt. Innebygd mikrobølgesensor.Deteksjonsavstand: 8-10m.Merk: Pæren reagerer kun på...

    På lager.
  • V-Tac 9W LED pære
    200 grader, A60, E27
    18,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200° Spredning

    Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som tradisjonelle E27-pærer. Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Sterk E27 LED-pære som ligner en tradisjonell pære. Den har en A60-form som...

    På lager.
  • V-Tac 9W LED pære
    3-trinns dimbar, A60, E27
    101,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 9W Forbruk
    • 200 ° Spredning

    Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell pære.Krever ikke dimmer - dimmes ved å slå av/på på normal kontakt.Dimmes i 3 nivåer: 100%, 66%, 33%.Melkehvit glass som gir et mykt lys som er behagelig å se på. Prisen er for 2 stk.Fin 3-trinns dimbar E27 LED-lampe, ligner en tradisjonell...

    På lager.
  • Spectrum 10W LED pære
    A60, E27, 24V
    78,00 kr
    • 1250lm Lysstyrke
    • 10W Forbruk
    • 230° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 12W LED pære
    Samsung LED chip, A65, E27
    110,00 kr
    • 1521lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 12W Forbruk
    • 200° Spredning

    Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen. Sterk E27 LED-pære med 1521 lumen.

    Availability date: 2024-05-18
  • V-Tac 15W LED pære
    Samsung LED chip, A65, E27
    43,00 kr
    • 1250lm Lysstyrke
    • 85W Erstatt
    • 15W Forbruk
    • 200° Spredning

    V-Tac 15W LED pære er en robust og slitesterk pære som erstatter tradisjonelle 85W glødepærer.Denne pæren gir et naturlig lys med en RA-verdi på 80-85, som sikrer at alle farger oppfattes naturlig og uten forvrengning.Pæren har et høyt lysutbytte på 1250 lumen, og en lysspredning på 200 grader som gir et jevnt fordelt lys.LED pæren inneholder en Samsung... V-Tac 15W LED pære er en robust og slitesterk pære som erstatter tradisjonelle 85W...

    På lager.
  • V-Tac 17W LED pære
    Samsung LED chip, A65, E27
    61,00 kr
    • 1521lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 17W Forbruk
    • 200° Spredning

    Fin og sterk 17W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 17W E27 LED-pære med Samsung Chip,...

    Availability date: 2024-05-15
  • V-Tac 18W LED pære
    Samsung LED chip, A80, E27
    113,00 kr
    • 2000lm Lysstyrke
    • 18W Forbruk
    • 200° Spredning

    Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5 cm.Diameter: 8 cm. Kraftig 18W pære med Samsung LED-chip.5 års produsentgaranti.Skjema: A80Høyde: 13,5...

    På lager.
  • V-Tac 20W LED pære
    Samsung LED chip, A80, E27
    108,00 kr
    • 2452lm Lysstyrke
    • 150W Erstatt
    • 20W Forbruk
    • 200° Spredning

    Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 20W E27 LED-pære med Samsung Chip, som ligner en tradisjonell pære. Giver...

    Availability date: 2024-06-29
  • LEDlife 8,5W dagslys pære
    5000K, foto og lysterapi, RA 94, E27
    108,00 kr
    • 900lm Lysstyrke
    • 80W Erstatt
    • 8,5W Forbruk
    • 200° Spredning

    E27 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den ideell til fotografering og lysbehandling. E27 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den ideell...

    På lager.
  • LEDlife 15W dagslys pære
    5000K, foto og lysterapi, RA 90, E27
    131,00 kr
    • 1200lm Lysstyrke
    • 150W Erstatt
    • 15W Forbruk
    • 180° Spredning

    Dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, noe som gjør den egnet til fotografering og lysterapi. Dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, noe som gjør den egnet til fotografering og...

    Availability date: 2024-05-28
  • V-Tac 8W LED spotpære
    Samsung LED chip, R63, E27
    58,00 kr
    • 600lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 120° Spredning

    Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip. Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.

    På lager.
  • V-Tac 10W LED spot
    Samsung LED chip, R80, E27
    78,00 kr
    • 800lm Lysstyrke
    • 75W Erstatt
    • 10W Forbruk
    • 120° Spredning

    Fin E27 spotpære i enkel og fin design. Fin E27 spotpære i enkel og fin design.

    Availability date: 2024-05-18
  • V-Tac 7W LED pære
    Samsung LED chip, PAR20, E27
    54,00 kr
    • 495lm Lysstyrke
    • 65W Erstatt
    • 7W Forbruk
    • 40° Spredning

    V-Tac 7W LED pære er en profesjonell LED-pære som er designet for å erstatte tradisjonelle halogen- og glødepærer.Den er utstyrt med en stor E27-fatning, som gjør det enkelt å installere.Pæren har en lysstyrke på 495 lumen, noe som er nok til å belyse de fleste rom.Lyset har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som utmerket og korrekt... V-Tac 7W LED pære er en profesjonell LED-pære som er designet for å erstatte...

    Availability date: 2024-05-18
  • V-Tac 14W LED spotpære
    Samsung LED chip, PAR38, E27
    113,00 kr
    • 1100lm Lysstyrke
    • 120W Erstatt
    • 14W Forbruk
    • 40° Spredning

    V-Tac 14W LED Spotpære er en effektiv løsning for å erstatte dine gamle spotpærer som bruker opptil 120W.Denne pæren tilbyr høy lysstyrke på 1100 lumen og et fokusert lys på 40 grader som sikrer et kontrollert lys.Pæren gir et naturlig lys med en RA-verdi på 80-85, som gir en behagelig atmosfære og genuint viser alle farger.Dette sikrer et effektivt og... V-Tac 14W LED Spotpære er en effektiv løsning for å erstatte dine gamle spotpærer som...

    På lager.
  • 3W LED pære
    Karbon filamenter, røkt glas, G45, E27, 230V
    58,00 kr
    • 20W Erstatt
    • 3W Forbruk
    • 360° Spredning

    Kompakt størrelse som passer perfekt for belysning av hjemme, kontor, restaurant, bar, hotell, butikk osv. 3W LED krone pære med E27 stor fatning, som erstatter en 20W incandescent glødepære, gir et varmt, behagelig lys med en høy lysstyrke på 180 lumen og god lysspredning på 360 grader.Den har også en RA-verdi på 80-85 som sikrer en høy lyskvalitet og... Kompakt størrelse som passer perfekt for belysning av hjemme, kontor, restaurant, bar,...

    På lager.
  • 2W LED pære
    ST64, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27
    60,00 kr
    • 240lm Lysstyrke
    • 2W Forbruk
    • 300° Spredning

    Driftsmerknader 2W LED pære er et energieffektivt produkt som ved normal bruk har en gjennomsnittlig levetid på 15 000 timer.Det er godt egnet for hjemmebruk, kontor, hoteller, restaurant og butikker.Pæren har en høy lysstyrke og en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den ideell for å lyse opp store rom.Pæren er enkel å installere og erCE-sertifisert,... Driftsmerknader 2W LED pære er et energieffektivt produkt som ved normal bruk har en...

    På lager.
  • 5W LED pære
    ST58, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27
    63,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Dette LED-pære gir et høykvalitets og energieffektivt lys og er et godt alternativ til de vanlige lyspærene.Det gir en kraftig lysstyrke på 500 lumen, noe som betyr at du kan spare opp til 90% av energiforbruket sammenlignet med en vanlig lyspære.Pæren har også en høy lysspreding på 300 grader, som sørger for at lyset fordeles jevnt i rommet.Det har også... Dette LED-pære gir et høykvalitets og energieffektivt lys og er et godt alternativ til...

    På lager.
  • 2W LED globepære
    Karbon filamenter, 12,5 cm, rav farget glas, ekstra varm, E27
    117,00 kr
    • 210lm Lysstyrke
    • 15W Erstatt
    • 2W Forbruk
    • 270° Spredning

    2W LED globepærer er utviklet som et energieffektivt alternativ til tradisjonelle 15W glødepærer.De produserer kun 2W av energi, noe som gir lavere strømutgifter og er et godt miljøvalg.Det har også en høy lysstyrke på 210 lumen og en imponerende spredningsvinkel på 270 grader, noe som gjør det til et glimrende valg for å belyse opp ulike rom.Lysets... 2W LED globepærer er utviklet som et energieffektivt alternativ til tradisjonelle 15W...

    På lager.
  • Spectrum 4W LED Globepære
    Dimbar, E27
    78,00 kr
    • 380lm Lysstyrke
    • 4W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 5W LED globepære
    Karbon filamenter, 12,5 cm, rav farget glas, ekstra varm, E27
    88,00 kr
    • 470lm Lysstyrke
    • 45W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Med 5W LED globepære kan du oppnå et effektivt og miljøvennlig alternativ som erstatter en 45W glødepære.Den har en høy lysstyrke på 470 lumen, en spredning på 300 grader som gir et jevnt fordelt lys og en RA-verdi på 80-85 som sikrer en naturlig lyskvalitet som viser alle farger.Den er tilgjengelig i to fargetoner, ekstra varm (2400K) som gir et tydelig... Med 5W LED globepære kan du oppnå et effektivt og miljøvennlig alternativ som erstatter...

    På lager.
  • 5W LED pære
    A60, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27
    38,00 kr
    • 510lm Lysstyrke
    • 5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Gir et kompakt og stilig design som passer til de fleste innredninger.Pæren er laget av høy kvalitet og er veldig slitesterk og langvarig. 5W LED pæren er den perfekte løsningen når du trenger en kompakt, stilig og effektiv pære.Den har høy lysstyrke på 510 lumen, en høy lysspredning på 300 grader som gir jevn fordeling av lyset, en RA-verdi på 80-85... Gir et kompakt og stilig design som passer til de fleste innredninger.Pæren er laget av...

    Sendes innen 1-2 dager 2024-05-07
  • V-Tac 4W LED globepære
    Karbon filamenter, Ø9,5 cm, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    133,00 kr
    • 400lm Lysstyrke
    • 35W Erstatt
    • 4W Forbruk
    • 360° Spredning

    Fin LED-globepære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200 K). Røkt glass og med de nye filament-LED-ene som gir et stemningsfullt lys. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. Fin LED-globepære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200 K). Røkt glass og med de...

    På lager.
  • Spectrum 8.5W LED Globepære
    Dimbar, E27
    108,00 kr
    • 1150lm Lysstyrke
    • 8.5W Forbruk
    • 300° Spredning

    Sendes innen 1-2 dager 2024-05-07
  • 1W Farget LED kronepære
    Blå, E27
    19,00 kr
    • 30lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 200° Spredning

    Den 1W LED kronepæren fra LED-lyskilder gir en strålende, energieffektiv lyskilde som finnes i et bredt spekter av farger.Takket være den høye lysstyrken som pæren leverer, og den høye lysspredningen på 200 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som gir et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.Dette gjør at LED-kronepæren er et... Den 1W LED kronepæren fra LED-lyskilder gir en strålende, energieffektiv lyskilde som...

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Rød, E27
    35,00 kr
    • 30lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 200° Spredning

    Vår 1W Farget LED kronepære er et robust lysprodukt som gir et naturlig lys med høy lyskvalitet.Den har en E27 stor fatning, og krever 230V å kjøre.Med en lysstyrke på 30 lumen og en lysspredning på 200 grader, sikrer den en jevn fordeling av lyset.Lyskvaliteten er høy, og den har en RA-verdi på 80-85, noe som gir et naturlig lys som viser alle farger... Vår 1W Farget LED kronepære er et robust lysprodukt som gir et naturlig lys med høy...

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Grønn, E27
    19,00 kr
    • 30lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 200° Spredning

    Ledeteknologien som brukes i denne kronepæren er av høy kvalitet.LED-diodene som benyttes er av typen SMD 2835 som gir et kraftig, rent og jevnt lys.Diodene er montert på en aluminiumplate som gjør at pæren har en god varmeavledning og høy effektivitet.Med en levetid på opptil 25 000 timer vil du ikke trenger å bytte pæren så ofte. Dette er den perfekte... Ledeteknologien som brukes i denne kronepæren er av høy kvalitet.LED-diodene som...

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Gul, E27
    19,00 kr
    • 30lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 200° Spredning

    Med 1W Farget LED kronepære fra vårt sortiment kan du skape en unik og stilfull belysning som vil sette prikken over i-en i hjemmet ditt.Denne pæren gir en jevn og naturlig lys og fargerik belysning som passer perfekt for å skape en hyggelig og behagelig stemning.Dens kompakte dimensjoner på 70 x Ø45 mm gjør det enkelt å installere i moderne armaturer, og... Med 1W Farget LED kronepære fra vårt sortiment kan du skape en unik og stilfull...

    På lager.
  • 0,6W Farget LED kronepære
    Blå, Karbon filamenter, E27
    35,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 0.6W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 0,6W Farget LED kronepære
    Grønn, Karbon filamenter, E27
    35,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 0.6W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Rød, Karbon filamenter, E27
    36,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Blå, Karbon filamenter, E27
    36,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Gul, Karbon filamenter, E27
    36,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 300° Spredning

    Out of stock
  • 1W Farget LED kronepære
    Grøn, Karbon filamenter, E27
    36,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 1W Farget LED kronepære
    Lilla, Karbon filamenter, E27
    36,00 kr
    • 50lm Lysstyrke
    • 1W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 5W Farget LED pære
    Rød, E27
    49,00 kr
    • 4.9W Forbruk
    • 270° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 2W Farget LED kronepære
    Blå, Karbon filamenter, E27
    45,00 kr
    • 60lm Lysstyrke
    • 10W Erstatt
    • 2W Forbruk
    • 300° Spredning

    V-Tac 2W Farget LED kronepære tilbyr en enestående kombinasjon av lysstyrke, energieffektivitet og lyskvalitet.Denne pæren erstatter en konvensjonell 10W pære, men gir deg likevel et lys som er like kraftig som det såkalte "gamle" lyset.Lyset er designet for å spre seg jevnt med en lysstyrke på 60 lumen og en lysspredning på 300 grader.Dette gir en... V-Tac 2W Farget LED kronepære tilbyr en enestående kombinasjon av lysstyrke,...

    På lager.
  • V-Tac 2W Farget LED kronepære
    Grønn, Karbon filamenter, E27
    51,00 kr
    • 60lm Lysstyrke
    • 10W Erstatt
    • 2W Forbruk
    • 300° Spredning

    V-Tac 2W Farget LED kronepære er den perfekte løsningen for å oppnå en naturlig og vakker belysning i alle rom.Denne energibesparende pæren gir et kraftig lys på 60 lumen og en høy lysspredning på 300 grader som gir jevn fordeling av lyset.Den er utstyrt med E27 stor fatning og forsynes med 230V strøm.Lyskvaliteten er høy med en RA-verdi på 80-85, noe som... V-Tac 2W Farget LED kronepære er den perfekte løsningen for å oppnå en naturlig og...

    På lager.
  • V-Tac 7W LED globepære
    Karbon filamenter, Ø12,5 cm, mattert, E27
    151,00 kr
    • 750lm Lysstyrke
    • 55W Erstatt
    • 7W Forbruk
    • 300° Spredning

    Nydelig E27 pærepære fra V-Tac.Det mattede glasset gir et mykt og diffust lys.Formfaktor: G125. Nydelig E27 pærepære fra V-Tac.Det mattede glasset gir et mykt og diffust...

    På lager.
  • Spectrum 11W LED pære
    G125, karbon filamenter, mattert, E27
    128,00 kr
    • 1250lm Lysstyrke
    • 11W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • V-Tac 6W LED globepære
    Karbon filamenter, Ø12,5 cm, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    119,00 kr
    • 550lm Lysstyrke
    • 55W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Nydelig 6W LED globuspære som lyser i en ekstra varm hvit farge.Røykglass og med de nye glødelampene som ga et koselig lys.Merk at pæren er ekstra varmhvit, så lyset er tydelig gulaktig. Nydelig 6W LED globuspære som lyser i en ekstra varm hvit farge.Røykglass og med de nye...

    På lager.
  • V-Tac 6W LED globepære
    Samsung LED chip, Karbon filamenter, Ø12,5 cm, E27
    137,00 kr
    • 806lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 300° Spredning

    Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for koselig belysning i for eksempel stuen eller soverommet. Nydelig LED Globe pære som ser ut som en gammeldags glødepære.Pæren er ideell for...

    På lager.
  • Spectrum 13W LED globepære
    Ø9,5 cm, E27
    99,00 kr
    • 1055lm Lysstyrke
    • 13W Forbruk

    Pæren kommer med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader. Dempning av denne pæren er ikke mulig, pæren er samtidig A + merket med et lavt forbruk på kun 13 watt . Fargen på lyset er 3000K eller 4000K , se beskrivelse nedenfor. Sokkelen er E27 og RA -verdien er> = 80     Beskrivelse av hvordan pæren lyser:... Pæren kommer med en lysstyrke på 1055 lumen, og en spredning på 160 grader....

    På lager.
  • Restsalg: V-Tac 10W LED PL pære
    Roterbar, E27
    88,20 kr 126,00 kr -30%
    • 850lm Lysstyrke
    • 100W Erstatt
    • 10W Forbruk
    • 120° Spredning

    Den perfekte pæren til skottlamper og lignende lamper som kun må bruke lys i én retning. Gir et godt og kraftig lys til siden i forhold til sokkelen. Pæren kan roteres. Den perfekte pæren til skottlamper og lignende lamper som kun må bruke lys i én...

    Reduced price!
    På lager.
  • V-Tac 5W Smart Home LED pære
    Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, E27, G45
    201,00 kr
    • 470lm Lysstyrke
    • 28W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 180° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og tablet også.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.Kompatibel...

    På lager.
  • 5W Smart Home LED pære
    Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27
    94,00 kr
    • 680lm Lysstyrke
    • 5W Forbruk
    • 220° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit .Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og nettbrett.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære der kan veksle mellom varm hvit, nøytral hvit og kald...

    På lager.
  • 5W Smart Home LED pære
    Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27
    95,00 kr
    • 560lm Lysstyrke
    • 5W Forbruk
    • 220° Spredning

    5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er den perfekte løsningen for deg som ønsker å ta skrittet inn i fremtiden.Med lysstyrke på 560 lumen og en høy lyskvalitet på 80-85 RA, gir den deg et naturlig lys som fremhever alle farger, samt en jevn fordeling av lyset med en spredning på 220 grader.Pæren er dimbar via Smart Home, slik at du enkelt kan... 5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er den perfekte løsningen for deg som...

    På lager.
  • 13W Smart Home LED pære
    Tuya/Smart Life, verker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27
    146,00 kr
    • 1500lm Lysstyrke
    • 13W Forbruk
    • 210° Spredning

    Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.Pæren har innebygd wifi, som også lar deg kontrollere pæren fra din Android / iPhone smarttelefon og nettbrett.Dette gjøres enkelt via den gratis Smart... Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og bytter fra varmt til kaldt lys.Kompatibel med...

    På lager.
  • V-Tac 2W LED pære
    Karbon filamenter, T30, E27
    95,00 kr
    • 200lm Lysstyrke
    • 20W Erstatt
    • 2W Forbruk
    • 300° Spredning

    2W E27 LED-pære med Karbon filamenter. 2W E27 LED-pære med Karbon filamenter.

    På lager.
  • V-Tac 5W LED pære
    Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    128,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 45W Erstatt
    • 5W Forbruk
    • 360° Spredning

    5W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. 5W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit,...

    På lager.
  • V-Tac 6W LED pære
    Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    122,00 kr
    • 600lm Lysstyrke
    • 50W Erstatt
    • 6W Forbruk
    • 360° Spredning

    6W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. 6W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er...

    På lager.
  • V-Tac 7W LED pære
    Karbon filamenter, T30, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    156,00 kr
    • 700lm Lysstyrke
    • 60W Erstatt
    • 7W Forbruk
    • 360° Spredning

    7W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig. 7W E27 LED-pære med kulltråd, T30. Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er...

    På lager.
  • V-Tac 24W LED pære
    Karbon filamenter, 160lm/W, ED120, E27
    432,00 kr
    • 4000lm Lysstyrke
    • 250W Erstatt
    • 24W Forbruk
    • 310° Spredning

    V-Tac 24W LED pære er en kraftig LED-pære som erstatter 250W glødepærer.Den er utstyrt med en E27 stor fatning som gjør installasjonen enkel og rask.Den leverer 4000 lumen, som er en av de høyeste lysstyrkene som er tilgjengelig, og har en lysspredning på 310 grader som gir en jevn fordeling av lyset.Lyskvaliteten er også utmerket med en RA-verdi på 80-85... V-Tac 24W LED pære er en kraftig LED-pære som erstatter 250W glødepærer.Den er utstyrt...

    På lager.
  • V-Tac 18W LED pære
    Karbon filamenter, A70, E27
    135,00 kr
    • 2520lm Lysstyrke
    • 150W Erstatt
    • 18W Forbruk
    • 300° Spredning

    På lager.
  • 30W LED pære
    Karbon filamenter, mattert glas, E27
    615,00 kr
    • 4600lm Lysstyrke
    • 30W Forbruk
    • 300° Spredning

    30W LED pæren er en kraftig løsning med stor fatning og høy lysstyrke.Dette gjør den til en ideell erstatning for den tradisjonelle glødepæren.Med E27 stor fatning og en lysstyrke på 4600 lumen, dekker den store områder i et rom.For å sikre en jevn lysfordeling har den en lysstråling på 300 grader.Pæren er også tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone som... 30W LED pæren er en kraftig løsning med stor fatning og høy lysstyrke.Dette gjør den...

    Out of stock
  • LEDlife MEGA27 LED pære
    27W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E27
    1 525,00 kr
    v. 10+  1 372,50 kr
    • 3300lm Lysstyrke
    • 300W Erstatt
    • 27W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.Høyde uten sokkel: 17,5 cm.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for...

    På lager.
  • LEDlife MEGA36 LED pære
    36W, dimbar, mattert, varm hvit, IP64 vanntett, E27
    1 609,00 kr
    v. 10+  1 448,10 kr
    • 4300lm Lysstyrke
    • 380W Erstatt
    • 36W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for...

    På lager.
  • LEDlife TEGA12 LED pære
    12W, 360°, E27
    364,00 kr
    v. 10+  327,60 kr
    • 1560lm Lysstyrke
    • 12W Forbruk
    • 360° Spredning

    På lager.
  • LEDlife VEGA25 LED pære
    25W, mattert, varm hvit, E27/E40
    697,00 kr
    v. 10+  627,30 kr
    • 2400lm Lysstyrke
    • 25W Forbruk

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren. Høyde uten sokkel: 17,5 cm.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning...

    På lager.
  • LEDlife TEGA33 LED pære
    33W, klar glas, varm hvit, E27/E40
    586,00 kr
    v. 10+  527,40 kr
    • 4400lm Lysstyrke
    • 33W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning...

    På lager.
  • LEDlife VEGA37 LED pære
    37W, melkehvit glas, varm hvit, E27/E40
    880,00 kr
    v. 10+  792,00 kr
    • 4000lm Lysstyrke
    • 300W Erstatt
    • 37W Forbruk
    • 360° Spredning

    På lager.
  • LEDlife TEGA50 LED pære
    50W, klar glas, varm hvit, E27/E40
    719,00 kr
    v. 10+  647,10 kr
    • 7000lm Lysstyrke
    • 50W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning...

    På lager.
  • LEDlife VEGA50 LED pære
    50W, melkehvit glas, varm hvit, E27/E40
    977,00 kr
    v. 10+  879,30 kr
    • 5400lm Lysstyrke
    • 300W Erstatt
    • 50W Forbruk
    • 360° Spredning

    Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning for eksempel gatelamper, etc. Vi anbefaler å måle lampen for å sikre at det er plass til pæren.   Perfekt til store PH-lamper og PH Kongle / Artichoke, samt utendørs belysning...

    På lager.
  • V-Tac 11W LED pære
    Samsung LED chip, E27
    215,00 kr
    • 900lm Lysstyrke
    • 70W Erstatt
    • 11W Forbruk
    • 120° Spredning

    Sterk E27 LED-pære. Sterk E27 LED-pære.

    På lager.
  • V-Tac 8W LED kjempe globepære
    Karbon filamenter, Ø20 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2000K, E27
    656,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 340° Spredning

    Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge. Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:    Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

    På lager.
  • V-Tac 8W LED kjempe globepære
    Karbon filamenter, Ø20 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    678,75 kr 905,00 kr -25%
    • 350lm Lysstyrke
    • 30W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 340° Spredning

    Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

    Reduced price!
    På lager.
  • V-Tac 8W LED kjempe globepære
    Karbon filamenter, Ø16 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    638,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 340° Spredning

    Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne.  Finn lampefatning her   Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

    På lager.
  • V-Tac 8W LED kjempe globepære
    Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    715,00 kr
    • 500lm Lysstyrke
    • 40W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 340° Spredning

    Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm. Pæren er velegnet i stuen eller til et koselig lesehjørne.  Finn lampefatning her:  Dekorativ kjempe globepære fra V-Tac. Pæren er SVÆR og kan brukes uten lampeskjerm....

    På lager.
  • V-Tac 8W LED kjempe globepære
    Karbon filamenter, Ø18 cm, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, E27
    704,00 kr
    • 600lm Lysstyrke
    • 50W Erstatt
    • 8W Forbruk
    • 340° Spredning

    Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten lampeskygge.Pæren passer i stuen eller til et koselig lesehjørne. Finn lampefatning her:  Dekorativ gigantisk globuspære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan enkelt brukes uten...

    På lager.
  • V-Tac 30W LED pære
    T100, E27 med E40 ringadapter
    99,00 kr
    • 3210lm Lysstyrke
    • 30W Forbruk
    • 160° Spredning

    Fin og sterk 30W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 30W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys.

    På lager.
  • V-Tac 40W LED pære
    T120, E27 med E40 ringadapter
    126,00 kr
    • 4320lm Lysstyrke
    • 40W Forbruk
    • 160° Spredning

    Fin og sterk 40W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 40W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys.

    På lager.
  • V-Tac 50W LED pære
    T140, E27 med E40 ringadapter
    180,00 kr
    • 5400lm Lysstyrke
    • 50W Forbruk
    • 160° Spredning

    Fin og sterk 50W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 50W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys.

    På lager.
  • V-Tac 60W LED pære
    T160, E27 med E40 ringadapter
    251,00 kr
    • 6600lm Lysstyrke
    • 60W Forbruk
    • 160° Spredning

    Fin og sterk 60W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys. Fin og sterk 60W E27 LED-pære, som ligner en tradisjonell pære. Giver et perfekt lys.

    På lager.
  • V-Tac lampefatning
    Krom metal, grå ledning, E27
    108,00 kr
    • Max. 60W Forbruk

    Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative pærer. Pære ikke inkludert. Lett å installere. Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative...

    På lager.
  • V-Tac lampefatning
    Krom metal, hvit ledning, E27
    108,00 kr
    • Max. 60W Forbruk

    Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative pærer. Pære ikke inkludert. Lett å installere. Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative...

    På lager.
  • V-Tac lampefatning
    Rose guld, E27
    70,00 kr
    • Max. 60W Forbruk

    Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative pærer. Pære ikke inkludert. Lett å installere. Klassisk og vakker lampeskjerm som passer perfekt til våre gigantiske dekorative...

    På lager.
  • E27 til G9 adapter
    35,00 kr
    v. 10+  31,50 kr

      Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg av G9 pærer i E27-fatning. Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt utvalg av G9 pærer i...

      På lager.
    • E27 til GU10 adapter
      27,00 kr
      v. 10+  24,30 kr

        Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt sortiment av GU10-pærer i E27-sokkel. Smart adapter / omformer som gjør det mulig å bruke hele vårt sortiment av GU10-pærer i...

        På lager.
      • E40 til E27 adapter
        27,00 kr
        v. 10+  24,30 kr

          Adapter fra E40 til E27. Bruk det brede spekteret av E27 LED-pærer i eksisterende lamper med E40-fatning.Merk at hvis E40 lampen benytter gass-pærer, skal lampen ombygges så E27 pæren forsynes med 230V direkte. Adapter fra E40 til E27. Bruk det brede spekteret av E27 LED-pærer i eksisterende...

          På lager.
        • E12 til E27 adapter
          47,00 kr
          v. 10+  42,30 kr

            Adapter fra E12 til E27. Bruk det brede spekteret av E27 LED-pærer i eksisterende lamper med E12-fatning. Adapter fra E12 til E27. Bruk det brede spekteret av E27 LED-pærer i...

            På lager.
          Showing 1 - 104 of 141 items

          Pris garanti led lyskilder

          Nostalgi og innovasjon med E27 LED pærer

          Fra gammelt av var det to standard sokler til tradisjonelle glødepærer. Disse var E27 og E14, hvorav bokstaven E kommer fra Thomas Edison, som en hyllest til den fantastiske oppfinneren som ga oss lys. Med andre ord vil en E27 pære passe til de fleste fatninger i spesielt eldre hjem.

          Når LED teknologien kom på markedet, var det en selvfølge at vi hadde et behov for å gjenskape E27 pæren med ny teknologi. På grunnlag av dette kom E27 LED pæren på markedet, noe som kom med mange fordeler. En E27 LED pære ser ut som en standard E27 glødepære, noe som har gjort den både nostalgisk og gjenkjennelig for de aller fleste. Derimot kommer E27 LED med alle fordelene LED har å by på. Dette betyr at E27 LED pærene både er mer energibesparende og miljøvennlige. De kommer med minimalt strømforbruk, som vår 1W LED stearinlys pære, som faktisk ser ut som et levende lys når det er i bruk. 

          Stilrent og moderne

          I vårt sortiment finner du utrolig kreative lyspærer blant utvalget av E27 LED pærer. Noen av våre mest særegne lyspærer med E27 sokkel er LED pæren med 3D stjerne effekt, den stilrene kjempe globepæren, den romantiske LOVE pæren og den nostalgiske E27 globe led pæren. Dersom du også ønsker å få med deg den siste innovative teknologien, vil du finne et bredt sortiment av E27 LED pærer som kan styres via smarttelefonen eller med stemmekontroll via Google Home og Amazon Alexa. Enten du ønsker deg en nostalgisk globe pære eller en stilren moderne variant, vil du finne det som passer til ditt hjem for å gjøre det litt smartere. 

          Det er også flere valgmuligheter når det kommer til E27 pærer. Dersom du velger en E27 LED pære som er dimbar vil du også kunne styre belysningen etter behov ved å dimme den opp eller ned for å skape atmosfæren du ønsker. 

          Fleksible løsninger med adapter

          Vi har et utrolig fleksibelt og variert utvalg av LED pærer med E27 sokkel. Men dersom du allerede har en E27 sokkel og kanskje ønsker å bytte denne ut, trenger du ikke begynne å renovere alle lyskildene dine. Med våre smarte E27 til G9 og E27 til GU10 adapter, kan du enkelt bytte dette helt selv. 

          Dersom du ikke har E27 sokkel, men gjerne ønsker å ha det takket være det stilige og særegne utvalget av E27 LED pærer, har vi også adaptere slik at du kan endre fra E40 til E27 eller E12 til E27

          Vanlige spørsmål om E27 LED-pære
          Er en E27 LED pære dimbar?
          Vi har flere dimbare LED-pærer med E27 sokkel.
          Hvordan bytter jeg til en E27 sokkel?
          Du kan enkelt bruke en E40 til E27 eller E12 til E27 adapter for å kunne bruke E27 LED pærer.
          Kan jeg styre E27 LED pærer med stemmefunksjon?
          Mange av våre E27 LED pærer kan styres med stemmekontroll via Google Home og Alexa Amazon.