Baderomsbelysning

19 produkter
Viser 1 - 19 av 19 produkter

LED baderomsbelysning - et smart valg

Dersom du har dårlig tilgang til naturlig lys på badet, trenger du ikke bekymre deg. En god start på morgenen blir enda bedre med et godt lys som ikke oppfattes som kunstig eller unaturlig. Nettopp derfor har vi gode baderomslamper slik at du kan lyse opp badet. Morgenrutinene dine vil bli enklere å gjennomføre, og gi deg et naturlig lys dersom du pleier å sminke deg eller barbere deg om morgenen.

Men det er selvfølgelig ikke bare om morgenen det er viktig med god baderomsbelysning. Vi bruker mye tid på badet til alle døgnets tider, og derfor er det viktig med et fyllende lys som tar seg like bra ut både morgen og kveld.

Downlights til baderom

Våre downlights til baderom gir deg stor frihet. I sortimentet vårt er det et godt utvalg av downlights som er godkjent til baderom med klassifisering IP44, slik at du er garantert at du har sikre lys som tåler vanndamp og sprut. Ved å montere baderomslampe i tak har du en effektiv og sterk lyskilde, og våre fleksible downlights til baderom kan vippes slik at lyset treffer akkurat der du ønsker.

Både produkter i serien Uni Install og Inno88 kan monteres direkte i isolasjonen, og er en enkel jobb for dem som har litt peiling på gjør-det-selv prosjekter til hjemmet. Et godt sted å plassere downlights til baderom er like under taket over speilet. Da får du mest mulig direkte lys på ansiktet uten noen form for skygger, og er garantert en nøyaktig barbering eller hudpleierutine. 

Design og bærekraft

Du kan velge mellom baderomsbelysning i børstet aluminium og matt hvit. Begge deler egner seg godt til det minimalistiske skandinaviske designet, og vil skli stilrent inn på ethvert bad. Det beste er at alle sammen utstråler et hvitt og nøytralt lys som får hele rommet til å se ut som det er ute i naturlig dagslys. Lysspredningen er høy, slik at store lysrom dekkes med hver downlight. Med andre ord vil du oppnå perfekt lys, uavhengig av hvor mange eller hvor store vinduer du har eller ikke har på badet ditt.

LED-baderomsbelysning kommer selvsagt med mange fordeler. Som du kanskje vet, er LED en av de mest energieffektive strømkildene på markedet. Mange liker å kalle dem mer miljøvennlige enn andre konkurrenter på el-markedet, da LED har lavt strømforbruk og lang levetid, men allikevel oser av kvalitet. LED baderomsbelysning er et smart valg som vil påvirke strømregningen og redusere forbruket av strøm hjemme.

Vanlige spørsmål om LED baderomsbelysning
Hva slags fargekulør egner seg til badet?
Baderomsbelysning tar seg best ut med en nøytral kulør som gjengir omgivelsene på en nøyaktig og presis måte.
Hvordan monterer jeg downlights til baderomsbelysning?
Våre downlights kan monteres direkte i isolasjonen, og instruksjonshefte medfølger i alle bestillinger.
Kan jeg bruke spotter på badet?
Ja, både spotter og downlights til baderom er utrolig populært, da de gir et minimalistisk preg og effektivt lys.