V-Tac 5W LED vegglampe
Indirekte, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper i slank og stilig design.
Enkel installasjon
Egnet for Boligbelysning, Hoteller, Restauranter, Resorts, Boligbelysning og lignende miljø.Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 5W LED vegglampen er en ideell løsning for å skape en behagelig og funksjonell belysning i ethvert innendørsrom. Lampen er designet med en indirekte lyskilde og passer perfekt for bruk på vegger i hjemmet, på kontoret eller i andre innendørsområder med behov for ekstra belysning.

En av de mest imponerende egenskapene ved denne vegglampen er energieffektiviteten. Med en effekt på bare 5W kan denne LED-lampen erstatte en tradisjonell 45W-lyskilde og gi den samme mengden lys. Dette betyr at du kan nyte godt av en betydelig reduksjon i strømforbruket uten å gå på kompromiss med belysningens kvalitet.

V-Tac 5W LED vegglampen kan enkelt kobles til en standard 230V strømforsyning, noe som gjør installasjonen enkel og problemfri. Lampen er utstyrt med en høy lysspredning på 150 grader, som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette sikrer at lyset når ut til alle kroker og hjørner, og ingen områder blir oversett.

Denne vegglampen har også en imponerende lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset som produseres er naturlig og viser alle farger vakkert og genuint. Enten det brukes til vanlig belysning eller til spesifikke behov, vil denne vegglampen oppfylle alle dine belysningskrav.

Fargetone på lyset:

Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for lyset i denne V-Tac 5W LED vegglampen. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for rom hvor man ønsker å skape en koselig og hyggelig stemning. Nøytral hvit, derimot, gir det perfekte arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner som kan forstyrre konsentrasjonen. Med nøytral hvit fargetone vil både objekter og mennesker se naturlige ut under belysningen.

Med dimensjonene 175 x 80 x 96 mm passer denne vegglampen perfekt til de fleste rom og innredningsstiler. Den har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vanntett og bør kun brukes innendørs. Denne LED-vegglampen leveres også med en integrert lyskilde, noe som gjør monteringen enkel og praktisk.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

395,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde175 mm.
Dybde96 mm.