V-Tac 5W LED vegglampe
Indirekte, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper i slank og stilig design.
Enkel installasjon
Egnet for Boligbelysning, Hoteller, Restauranter, Resorts, Boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED vegglampe er en fantastisk erstatning for tradisjonelle 45W-vegglamper. Med sin lave energiforbruk på bare 5W, kan du glede deg over store besparelser på strømregningen uten å måtte ofre lysstyrken. Med en lysstyrke på imponerende 550 lumen, vil denne vegglampen gi deg nok lys til å lyse opp selv de mørkeste hjørnene i rommet.


En av de beste funksjonene til V-Tac 5W LED vegglampe er dens høye lysspredning på 150 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset i hele rommet, noe som er en stor fordel hvis du vil unngå skarpe skygger og ujevnt lys. Med en høy lyskvalitet på RA-verdi mellom 80-85, kan du være trygg på at lyset vil være naturlig og vakkert, og at det vil vise alle farger på en autentisk måte.


Når det kommer til fargetone på lyset, kan du velge mellom to forskjellige alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit. Varm hvit fargetone er ideell for å skape en koselig og avslappende atmosfære, mens nøytral hvit fargetone er optimal for å skape et effektivt arbeidsmiljø.


Lampens dimensjoner er 175 x 80 x 96 mm, noe som gjør den til et kompakt og praktisk valg for både hjem og kontor. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke egner seg for bruk i våte områder. Med en integrert lyskilde vil du ikke trenger å bekymre deg for å bytte ut lyspærene, noe som gjør V-Tac 5W LED vegglampe til et praktisk og vedlikeholdsfritt valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

372,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke550 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt45w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde175 mm.
Dybde96 mm.