V-Tac 6W LED hvit vegglampe
Rund, indirekte, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 6W LED hvit vegglampe er en imponerende erstatning for en 50W lampe. Med en lysstyrke på 660 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, kan du nyte et jevnt fordelt lys i rommet. Høy lyskvalitet er sikret med en RA-verdi på 80-85, noe som gir et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør at lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir deg en optimal belysning i alle rom.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner for lyset: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning i rommet. Nøytral fargetone gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, og lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.


Lampen har en diameter på Ø135 mm og må kobles til en 230V forsyning. Den har også en IP65-klassifisering, som betyr at den kan brukes utendørs og er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Lampen har også en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en separat lyskilde.


V-Tac 6W LED hvit vegglampe er en flott investering for alle som ønsker en moderne og effektiv belysning i hjemmet eller på kontoret. Med et imponerende lysutbytte, høy lyskvalitet og to forskjellige fargetoner å velge mellom, kan du skape den perfekte atmosfæren i ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

663,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter135 mm.
MaterialeAluminium