V-Tac 12W LED grå vegglamper
Firkantet, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.

Justerbar strålevinkel.

Enkel installasjon.

Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 12W LED grå vegglamper er en utmerket løsning for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 12W, er denne vegglampen tilstrekkelig kraftig til å gi en lysstyrke på 1100 lumen, som gir et sterkt og fokusert lys på 10-120 grader. Dette sikrer at lyset er kontrollert og ikke spres ut i rommet på en ujevn måte.


En av de beste egenskapene til denne vegglampen er at den gir høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir en behagelig atmosfære både på dag- og kveldstid.


V-Tac 12W LED grå vegglamper kommer i en nøytral hvit (4000K) fargetone, som gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Fargetonen passer også godt til moderne interiørdesign og gir et stilrent uttrykk.


Med dimensjoner på 100 x 100 x 100 mm, er denne vegglampen liten og kompakt, og passer godt inn i de fleste rom. IP65-klassifiseringen gjør at den også kan brukes utendørs, og tåler vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde, er det ikke nødvendig å kjøpe og bytte ut lyspærer, noe som er både praktisk og kostnadseffektivt.


Alt i alt, er V-Tac 12W LED grå vegglamper en utmerket investering for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Den har en høy lyskvalitet, er energieffektiv og har en nøytral fargetone som passer til de fleste interiørdesign. Med muligheten til å bruke den utendørs, er den også et godt valg for de som ønsker å lyssette hagen eller uteplassen.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Eksempel med 6W udgave.


Videopræsentation og udpakning:


V-Tac præsentation:

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

678,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
MaterialeAluminium