V-Tac 5W LED hvit vegglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Tilgjengelig i hvit.
Enkel installasjon.
Egnet for Boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED hvit vegglampe - Utendørs belysning med justerbar spredning

Denne V-Tac 5W LED-vegglampen er den ideelle løsningen for å lyse opp utendørsområder på en effektiv og stilfull måte. Med sin runde design og hvite utførelse passer den godt inn i ethvert utemiljø. Den justerbare spredningen gir deg full kontroll over lyset, slik at du kan justere det etter behov.

Kraftig og energieffektiv LED-teknologi

Med en effekt på 5W erstatter denne LED-vegglampen en tradisjonell 50W-lyskilde. Dette betyr at den gir like mye lys, men bruker mindre energi. Du kan derfor nyte godt av et kraftig lys samtidig som du sparer penger på strømregningen. Lampen må kobles til en 230V-forsyning for å fungere.

Lysstyrken på hele 660 lumen sørger for godt synlig lys utendørs. Den justerbare spredningen gir deg muligheten til å fokusere lyset i en vinkel på mellom 10 og 120 grader. Dette gjør at du kan kontrollere lysets spredning og få akkurat den lyssettingen du ønsker.

En annen fordel med denne vegglampen er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 får du et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en nydelig måte. Dette er mer enn tilstrekkelig for de fleste belysningsbehov. Du kan derfor være trygg på at denne lampen vil gi deg den belysningen du trenger.

To fargetoner - Velg etter behov

Den V-Tac 5W LED-vegglampen kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for hyggelige kvelder utendørs. Nøytral hvit er ideell for et praktisk og effektivt arbeidsmiljø, da lyset ikke har noen blå eller gule toner. Begge fargetoner sørger for naturlig belysning som viser opplyste gjenstander og omgivelser på en ren og klar måte.

Robust og værbestandig design

Denne V-Tac vegglampen har dimensjoner på 115 x 100 mm, noe som gjør den enkel å montere og plassere. Med sin IP65-klassifisering kan lampen brukes utendørs uten problemer. Den tåler vannsprut og regn uten å påvirkes, noe som gjør den egnet til å lyse opp alle slags utendørsområder.

Det beste av alt er at den integrerte lyskilden allerede er inkludert. Du trenger derfor ikke å kjøpe eller installere noen ekstra lyskilder for å få denne lampen til å fungere optimalt. Du kan enkelt montere den på veggen og nyte godt av dens kraftige og energieffektive belysning i løpet av kort tid.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

575,00 kr inkl. mva.

460,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde115 mm.
MaterialeAluminium