V-Tac 5W LED hvit vegglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Tilgjengelig i hvit.
Enkel installasjon.
Egnet for Boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.Denne V-Tac 5W LED hvite vegglampen er en utrolig effektiv og energibesparende lyskilde som erstatter en 50W pære. Den må kobles til en 230V forsyning, og gir en imponerende lysstyrke på 660 lumen. Med et fokusert lys på 10-120 grader, gir denne lampen et kontrollert lys som er perfekt for mange forskjellige behov.

En av de beste egenskapene til denne lampen er den høye lyskvaliteten på RA-verdien på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

V-Tac 5W LED hvit vegglampe kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

Med dimensjoner på 115 x 100 mm, er denne lampen en praktisk størrelse som passer perfekt til mange forskjellige rom og omgivelser. Den er også IP65-klassifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde, er denne lampen både praktisk og enkel å installere.

Alt i alt er V-Tac 5W LED hvit vegglampe en utmerket lyskilde som er både energieffektiv og allsidig. Med sin høye lyskvalitet og valg av fargetoner, passer den perfekt til mange forskjellige behov og omgivelser.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

405,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde115 mm.
MaterialeAluminium