LED-POL 6W LED grå vegglampe
IP54 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Flott moderne grå vegglampe i enkelt design som gir et meget flott lys over og under selve lampen. 
De 3 diodene over og under er utstyrt med linser som gir en riktig god effekt og spredning av lyset



Produktbeskrivelse:

Denne LED-POL grå vegglampen er designet for å bli brukt utendørs og tilbyr en lang rekke fantastiske funksjoner for å oppfylle dine belysningsbehov. Med en effekt på 6W erstatter den en tradisjonell 50W-lyskilde og hjelper deg med å spare energi og penger.

For å bruke denne lampen, må den kobles til en 230V strømforsyning. Det er enkelt og praktisk å installere uten behov for ekstra utstyr. Den innebygde LED-lyskilden bidrar til et jevnt og behagelig lys.

Med en lysstyrke på 650 lumen gir lampen deg nok lys til de fleste situasjoner. Lyskvaliteten er også svært viktig, og denne vegglampen oppfyller alle kravene. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den et naturlig lys som viser alle fargene på en vakker og autentisk måte.

Vegglampen er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (4000K). Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gul fargetone, som gir et naturlig utseende til alt som blir belyst.

Med dimensjoner på 170 x 80 x 40 mm er lampen kompakt og inkluderer IP65-klassifisering. Det betyr at den er motstandsdyktig mot vannsprut og regn, og er derfor perfekt egnet for utendørs bruk. Du kan trygt installere den på utsiden av bygningen uten å bekymre deg for værforholdene.

Denne LED-POL vegglampen er utstyrt med en innebygd lyskilde som varer lenge. Du trenger ikke å bekymre deg for å bytte ut lyskilden, da den er en integrert del av lampen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

More details

692,00 kr tax incl.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Data sheet

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensioner
Høyde80 mm.
Bredde170 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium