LED-POL 6W LED grå vegglampe
IP54 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Flott moderne grå vegglampe i enkelt design som gir et meget flott lys over og under selve lampen. 
De 3 diodene over og under er utstyrt med linser som gir en riktig god effekt og spredning av lyset



LED-POL 6W LED grå vegglampe, IP54 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Denne LED-POL vegglampen er ideell for utendørs bruk med sin IP54-klassifisering som gjør den motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Lampen har en kraftig 6W LED-lysstråle som erstatter en tradisjonell 50W lyskilde, noe som betyr at den er svært energieffektiv og kan bidra til å redusere strømforbruket.

For å bruke lampen trenger du en 230V strømforsyning. Med integrert lyskilde er det enkelt å montere og bruke lampen uten ekstra materialer eller komponenter.

Lampen har en lysstyrke på 650 lumen, noe som sikrer godt og klart lys for ulike behov. Høy lyskvalitet er sikret med en RA-verdi på 80-85, noe som betyr at lampen gir naturlig, fargerikt lys som vil gjøre objekter og omgivelser vakkert og genuint. I tillegg er lyskvaliteten mer enn tilstrekkelig for de fleste bruksområder og behov.

Denne modellen er tilgjengelig i en nøytral hvit fargetone (4000K), som er ideell for å skape et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, noe som betyr at objekter som blir opplyst vil se helt naturlige ut.

Vegglampens dimensjoner er 170 x 80 x 40 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere på ulike steder. Den grå fargen gir et moderne og stilfullt utseende som passer til ulike typer arkitektur og omgivelser.

Med LED-POL 6W LED grå vegglampe får du en pålitelig og holdbar utendørsbelysning som gir et sterkt og klart lys. Den er enkel å installere og krever minimalt med vedlikehold. Kjøp denne lampen i dag og oppgrader utendørsbelysningen din til en mer bærekraftig og energieffektiv løsning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

692,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde170 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium