V-Tac 20W LED vegglampe
Grå, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskildeV-Tac 20W LED vegglampe er et innovativt og moderne lysprodukt som gir en lysstyrke på 1000 lumen med en høy lysspredning på 110 grader. Dette sikrer en jevn fordeling av lyset som bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.


Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, sikrer produktet et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og det er derfor et utmerket valg for de som ønsker å ha et perfekt og mest effektivt arbeidsmiljø. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


V-Tac 20W LED vegglampe bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.


Produktet kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


V-Tac 20W LED vegglampe har dimensjoner på 319 x 170 x 114 mm og har en IP65-klassifisering som gjør at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Produktet er også utstyrt med en integrert lyskilde som gir en enkel og praktisk installasjon.


Alt i alt er V-Tac 20W LED vegglampe et utmerket valg for de som ønsker å ha et produkt med høy kvalitet, lang levetid og som gir en jevn og behagelig belysning.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

587,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk20w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.