LEDlife hvit spotter 30W
Flicker free, RA90, vegg / tak montert
LEDlife hvit spotter 30W er en fantastisk lyskilde som gir deg høy kvalitet og effektivitet. Med en effekt på 30W, kan denne LED-spoten erstatte en tradisjonell 70W-lyskilde, noe som betyr at du får en betydelig redusert strømregning.

For å få mest mulig ut av LEDlife hvit spotter 30W, må den kobles til en 230V forsyning. Med en imponerende lysstyrke på 3000 lumen, vil denne LED-spoten gi deg det perfekte lyset for alle situasjoner. Det er enkelt å justere lysstyrken etter behov, slik at du alltid kan få det nøyaktige lyset du ønsker.

En av de mest imponerende funksjonene til LEDlife hvit spotter 30W er dens ekstra høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 90-95, vil denne LED-spoten gi deg et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og du vil aldri bli skuffet over resultatet.

En annen flott funksjon til LEDlife hvit spotter 30W er at den er flicker free / flimrerfri. Dette betyr at den passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Du vil alltid få et jevnt og stabilt lys med denne LED-spoten.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid, noe som gir deg en trygg og holdbar lyskilde.

LEDlife hvit spotter 30W finnes i en varm hvit (3000K) fargetone, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, og gjør at du vil føle deg avslappet og komfortabel uansett hvor du er.

Med integrert lyskilde, er LEDlife hvit spotter 30W enkel å installere og bruke. Den er perfekt for alle som ønsker å få en effektiv og pålitelig lyskilde som gir et fantastisk resultat hver gang.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 098,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°
  • 60°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Erstatt70w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner