LEDlife hvit spotter 30W
Flicker free, RA90, vegg / tak montert
LEDlife 30W Spot er utstyrt med en innovativ og kompakt lyskilde som gir et naturlig lys, som er like skarpt og intenst som halogenlamper.

Den har en diskret design som gjør det enkelt å integrere lampen i ethvert miljø, og gir et moderne og flott utseende.LEDlife 30W Spot er laget for å erstatte tradisjonelle 70W halogenlamper og gir den samme lysstyrken, men med en 85% reduksjon i energiforbruk.

Den er konstruert for å gi optimal ytelse, og gir et klart, sprudlende og naturlig lys.

Den har en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95, som sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger.

Den har også en flicker free / flimrerfri funksjon som passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Dette gjør at man kan få et mer naturlig lys som ikke skaper ubehagelig flimmer.

LEDlife 30W Spot er utstyrt med en kraftig LED-lyskilde som gir en ekstra høy lysstyrke på 3000 lumen, og er konstruert for å gi optimal ytelse.

Den har også en varm fargetone som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

LEDlife 30W Spot er også laget av høy kvalitet og kan forventes å ha en lang levetid med minimal reduksjon i lysstyrke, og kombinert med en pålitelig driver og god kjøling, er denne lampen det perfekte valget for å oppnå både effektivitet og effektiv belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

1 037,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°
  • 60°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Erstatt70w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner