LEDlife hvit spotter 30W
Flicker free, RA90, vegg / tak montert

Ved å integrere lyskilden i lampen, sikrer man at man får konstant lys over hele lampens levetid.

Dette gir deg langvarig og stabil drift. LEDlife Spot 30W er en fleksibel og bærbar løsning som gir deg et høykvalitets lys, som erstatter 70W, med en lysstyrke på 3000 lumen.

Det profesjonelle LED-lyset har en RA-verdi på 90-95, som gir et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger.

Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner, og er flicker free / flimrerfri.

Lampen er finnes i den behagelige og avslappende varme hvite fargetonen på 3000K, og har en integrert lyskilde som sikrer konstant lys over hele lampens levetid.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan man forvente en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke.

Med god kjøling og en profesjonell og pålitelig driver, er LEDlife Spot 30W den perfekte løsningen for deg som trenger et pålitelig, fleksibelt og bærbart lys.LEDlife hvit spotter 30W, Flicker free, RA90, vegg / tak montert

Den hvite spotteren fra LEDlife er et kraftig og effektivt alternativ til tradisjonelle lyskilder. Med en effekt på 30W kan den erstatte en 70W lyspære, noe som resulterer i både energibesparelser og lavere driftskostnader. Produktet krever tilkobling til en 230V strømkilde, og kan enkelt monteres på veggen eller taket.

Med en lysstyrke på 3000 lumen sørger denne LED-spotteren for å gi et klart og sterkt lys. Men det er ikke bare lysstyrken som imponerer - produktet har også en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette betyr at lyset viser alle farger på en levende og naturlig måte, og egner seg godt selv i de mest krevende situasjonene.

En viktig funksjon ved denne spotteren er at den er flicker free, eller flimmerfri. Dette er ideelt for personer og dyr som er følsomme for flimmer, og for bruk i forbindelse med foto- og videoopptak hvor flimmer kan være forstyrrende. Med LED av høyeste kvalitet kan man være trygg på en lang og sikker driftstid på opptil 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en pålitelig driver og god kjøling, kan man forvente at produktet vil vare lenge.

Den hvite spotteren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og skaper en koselig stemning. Med sin integrerte lyskilde er dette produktet enkelt å installere og bruke.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 098,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • 38°
  • 60°
  • Hvit

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Erstatt70w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner