V-Tac 6W LED grå vegglampe
Oval, roterbar 350 grader, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Smart grå vegglampe.
Kan roteres 350 grader.
Den er vanntett og kan brukes både inne og uten.Produktbeskrivelse:

Denne vegglampen fra V-Tac er en effektiv og stilfull løsning for utendørsbelysning. Med et elegant og moderne design vil den passe perfekt til enhver hage eller utendørsområde. Lampen er utstyrt med en 6W LED-lys som erstatter en tradisjonell 50W-lys. Dette gir ikke bare betydelige energibesparelser, men sikrer også en lang levetid for lampen.

For å bruke denne vegglampen må den kobles til en 230V strømforsyning. Det gjør installasjonen enkel og praktisk. Med en lysstyrke på 660 lumen gir denne lampen en jevn fordeling av lys med en spredning på 350 grader. Dette betyr at lyset vil nå alle hjørner og kroker av området den er plassert i.

En av de viktigste egenskapene ved denne lampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 vil dette lyset vakkert og genuint vise alle farger på en naturlig måte. Dette gjør at den egner seg for de fleste behov, enten det er belysning av en inngangsparti, terrasse eller hage.

Denne vegglampen er tilgjengelig i en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte kveldene utendørs. Lyskildens dimensjoner er 54 x 110 x 96 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere på veggen.

Med en IP65-klassifisering er denne vegglampen egnet for bruk utendørs. Den tåler vannsprut og regn, noe som gjør den ideell for norske værforhold. Lampen leveres med en integrert lyskilde, slik at du ikke trenger å kjøpe eller bytte ut lyspærer.


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

651,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning350 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde110 mm.
Bredde54 mm.
Dybde96 mm.
MaterialeAluminium