V-Tac 6W LED grå vegglampe
Oval, roterbar 350 grader, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Smart grå vegglampe.
Kan roteres 350 grader.
Den er vanntett og kan brukes både inne og uten.V-Tac 6W LED grå vegglampe er en utrolig kraftig og energieffektiv lampe som erstatter en 50W pære. Denne LED-vegglampen er en flott løsning for alle som ønsker å spare på både penger og energi. Med en lysstyrke på 660 lumen, kan du forvente en jevn og kraftig spredning av lys på hele 350 grader. Dermed kan denne lampen gi deg den optimale belysningen du trenger for å skape en perfekt atmosfære, enten det er hjemme eller på kontoret.


Denne LED-vegglampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte godt av en flott belysning uansett hva du bruker lampen til.


Denne LED-vegglampen kommer i en varm hvit fargetone (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning. Med dimensjoner på 54 x 110 x 96 mm, er denne lampen kompakt og enkel å plassere hvor som helst. Og med en IP65-klassifisering er den også egnet for utendørs bruk, og kan motstå både vannsprut og regn.


V-Tac 6W LED grå vegglampe kommer med integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Denne lampen er det perfekte valget for deg som ønsker å ha en kraftig og effektiv belysning, samtidig som du sparer penger og energi. Uansett hva du bruker den til, vil denne LED-vegglampen gi deg den optimale belysningen du trenger for å skape den perfekte stemningen.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

639,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning350 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde110 mm.
Bredde54 mm.
Dybde96 mm.
MaterialeAluminium