V-Tac 6W LED grå vegglamper
IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde
V-Tac 6W LED grå vegglamper er et flott og moderne tilskudd til hjemmet ditt. Med en imponerende effekt på 6W, erstatter denne lampen en 50W-lyskilde og gir deg dermed en besparelse på strømregningen. Lampen må kobles til en 230V forsyning, og er enkel å installere på veggen.


Med en lysstyrke på 660 lumen og et fokusert lys på 10-120 grader, sikrer V-Tac 6W LED grå vegglamper et kontrollert lys som lyser opp rommet på en perfekt måte. Lyskvaliteten er også helt på topp, med en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Med denne lampen vil du alltid ha tilstrekkelig med lys uansett hva du skal gjøre.


Lampen kommer med en fargetone på lyset som gir en varm hvit (3000K) fargetone. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Det er perfekt for å slappe av og nyte en rolig kveld i stua eller på soverommet.


Dimensjonene til V-Tac 6W LED grå vegglamper er 90 x 200 x 90 mm, og den har en IP65-klassifisering. Det betyr at denne lampen kan brukes utendørs, og er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Lampen kommer med en integrert lyskilde, så du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyskilder eller å måtte skifte ut lyskilden senere.


Alt i alt er V-Tac 6W LED grå vegglamper en flott og allsidig lampe som passer til alle behov. Med sin høye lyskvalitet, varme fargetone og robuste design, vil denne lampen gi deg en koselig og varm atmosfære uansett hvor du plasserer den.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

783,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde200 mm.
Bredde90 mm.
Dybde90 mm.
MaterialeAluminium