V-Tac svart vegglampe
IP44 utendørs, E27 fatning, uten lyskilde

VT-843

Arbeider perfekt i ekstreme temperaturer fra -20º til + 45º uten noen problemer.
Spesielt designet for utendørs bruk.
Lite vedlikehold.
Egnet for hager, bassenger, utendørs boligområder, gangveier og passasjer, innkjørsler, fontener, plener, inngang, terrasser og lignende miljøer.Produktbeskrivelse

V-Tac svart vegglampe er en stilfull utendørslampe som vil gi et moderne og elegant preg til ethvert utemiljø. Med sin IP44-klassifisering er denne lampen egnet for utendørs bruk, da den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell til bruk på terrassen, inngangen eller andre steder der den blir utsatt for vær og vind.

Denne vegglampen har en E27 stor fatning, som gir deg muligheten til å velge og bytte ut lyskilden etter eget ønske. Lampen kan bruke maksimalt en 60W lyskilde med E27 fatning (lysken er ikke inkludert). Med denne flexibiliteten kan du tilpasse belysningen etter behov og preferanser.

Ved tilkobling til en 230V strømforsyning kan lampen enkelt installeres og gir deg varig og pålitelig belysning i ditt utemiljø. Dimensjonene på lampen er 225 x 235 mm, som gjør den passe kompakt samtidig som den gir tilstrekkelig lys.

En av lampens sterke egenskaper er dens høye spredning på 300 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette resulterer i en behagelig belysning som lyser opp omgivelsene på en flott og effektiv måte.

Produsenten av denne vegglampen gir deg en produsentgaranti på 3 år, som gir deg trygghet og tillit til kvaliteten på produktet.

Med V-Tac svart vegglampe kan du skape et visuelt imponerende utendørsbelysningssystem som gir både stil og funksjonalitet. Kjøp denne lampen i dag og nyt godt av den behagelige og pålitelige belysningen den tilbyr!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

380,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
Spredning300 grader
Forbruk og spenning
ForbrukMAX 60Ww
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde235 mm.
Bredde225 mm.
MaterialeAluminium,Herdet glass