V-Tac 9W LED hvit vegglampe
Rund, indirekte, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Justerbar lyskjegle.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 9W LED hvit vegglampe er en utmerket erstatning for en tradisjonell 75W lampe. Med en lysstyrke på 990 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne lampen en jevn fordeling av lys som vil lyse opp ethvert rom. Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi en behagelig atmosfære i ethvert rom.


Denne vegglampen kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med en dimensjon på Ø180 mm, er denne vegglampen enkel å montere og vil passe perfekt på enhver vegg. Den er også IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler både vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde er det ikke nødvendig å bytte ut lyspærene, noe som gjør dette produktet både praktisk og økonomisk.


V-Tac 9W LED hvit vegglampe er et flott produkt for de som ønsker å oppgradere lyskvaliteten i hjemmet eller kontoret. Med en enkel installasjon og høy lyskvalitet, vil denne vegglampen gi en behagelig atmosfære og et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

996,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke990 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt75w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Diameter180 mm.
MaterialeAluminium