V-Tac 5W LED svart vegglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Tilgjengelig i sort.
Enkel installasjon.
Egnet for boligbelysning, hoteller, restauranter, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 5W LED svart vegglampe er en kraftig lyskilde som erstatter hele 50W, noe som gjør den til et ypperlig valg for både hjemmebruk og profesjonelle miljøer. Denne lampen må kobles til en 230V forsyning, og har en lysstyrke på hele 660 lumen med en lysspredning på 60 grader. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, sikrer denne lampen et naturlig lys som viser alle farger på en genuin og vakker måte.


Fargetonen på lyset kan velges mellom varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for koselige kvelder hjemme eller på en restaurant. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, uten blå eller gule toner som kan påvirke opplyste motiver.


Med dimensjoner på 100 x Ø136 mm og en IP65-klassifisering, kan denne lampen brukes utendørs og tåler både vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde, er denne lampen svært enkel å montere og kan gi et varmt og naturlig lys til ethvert miljø.


Denne vegglampen er enkel og stilren, med et svart design som passer inn i de fleste miljøer. Den er ideell for gangveier, trapper, terrasser og hager, og gir en behagelig belysning som både er funksjonell og estetisk tiltalende. Med V-Tac 5W LED svart vegglampe kan du oppleve en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov, samtidig som den er miljøvennlig og energieffektiv.


Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

463,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Diameter136 mm.
MaterialeAluminium