V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe
Indirekte, IP44 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Flott og elegant avlang 20W vegglampe fra V-Tac.
Den er laget i i hvit aluminium og kan brukes inne og i våtrom.
Gir et flott lys på veggen med hele 2000lm og en spredning på 150 grader. 

Det medfølger veiledning og skruer til montering. Effektiv og stilfull V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe for utendørs bruk

Denne V-Tac vegglampen er en kraftig og pålitelig lyskilde som passer perfekt til å belyse utendørsområder som hager, terrasser og inngangspartier. Med sin elegante og moderne design vil den også være et flott tillegg til bygningens fasade.

Lampens hovedspesifikasjon er dens effekt på 20W, noe som gir en imponerende lysstyrke på 2000 lumen. Dette sikrer nok lys for å lys opp store områder og gir god synlighet og trygghet, enten det er på kvelder eller nattetid.

Ved bruk av en spesiell diffuser gir lampen også en høy lysspredning på 150 grader, som sørger for en jevn fordeling av lyset. Dette forhindrer skarpe skygger og gir et behagelig og naturlig lys. Lyskvaliteten er utmerket, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er i stand til å gjengi farger vakkert og genuint, noe som gjør lampen egnet for de aller fleste behov.

Skap en koselig atmosfære med varm hvit fargetone

Denne vegglampen er tilgjengelig i en vakker varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape et koselig utemiljø. Det varme lyset bidrar til å skape en atmosfære hvor man kan slappe av og nyte omgivelsene. Det er ideelt for hyggelige sammenkomster, kvelden ute eller bare for å sette stemningen i hagen.

Holdbart og vanntett design for utendørs bruk

Denne V-Tac vegglampen er bygget for å tåle utendørsforhold. Med dimensjoner på 610 x 90 x 35 mm har lampen en passende størrelse som en utendørs vegglampe. Den har også en IP44-klassifisering, som betyr at den er tett og klarer å motstå fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for å belyse utendørsområder hvor den vil være utsatt for vær og vind.

Så hvis du leter etter en pålitelig og stilfull utendørsbelysning, er V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe det perfekte valget. Med sin imponerende lysstyrke, gode lyskvalitet og varme fargetone gir den deg alt du trenger for å skape et vakkert og koselig utemiljø.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 036,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk20w
SpenningsintervallAC:220-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde90 mm.
Bredde610 mm.
Dybde35 mm.
MaterialeAluminium