V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe
Indirekte, IP44 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Flott og elegant avlang 20W vegglampe fra V-Tac.
Den er laget i i hvit aluminium og kan brukes inne og i våtrom.
Gir et flott lys på veggen med hele 2000lm og en spredning på 150 grader. 

Det medfølger veiledning og skruer til montering. V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe er en flott og funksjonell løsning for å belyse hjemmet ditt. Med en effekt på 20W og lysstyrke på 2000 lumen er den ideell for å skape den rette atmosfæren i rommet. Den høye lysspredningen på 150 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noen mørke flekker eller områder i rommet.

Lyskvaliteten på V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe er også bemerkelsesverdig. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du kan nyte en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt, samtidig som du kan se alt klart og tydelig.

Denne vegglampen finnes i varm hvit (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Du kan velge den fargetonen som passer best til dine behov og ønsker.

V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe har også praktiske dimensjoner på 610 x 90 x 35 mm. Den har også en IP44-sertifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på badet, i gangen eller andre steder hvor fuktighet kan være et problem.

Alt i alt er V-Tac 20W LED hvit avlang vegglampe en flott og funksjonell løsning for å belyse hjemmet ditt. Med en høy lysstyrke, jevn fordeling av lys, høy lyskvalitet og praktiske egenskaper, er det en investering som helt klart vil være verdt det.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 036,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk20w
SpenningsintervallAC:220-240V,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde90 mm.
Bredde610 mm.
Dybde35 mm.
MaterialeAluminium