V-Tac 7W LED svart vegglampe
Firkantet, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe.
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.V-Tac 7W LED svart vegglampe er en fantastisk lampe som vil ta interiøret og eksteriøret ditt til et helt nytt nivå. Denne lampen har en effekt på 7W og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 400 lumen har denne lampen en høy lysspredning på 128 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


V-Tac 7W LED svart vegglampe finnes i varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dimensjonene på denne lampen er 67 x 133 mm, og den har en IP65-klassifisering som gjør at den kan brukes utendørs og motstå vannsprut og regn. Denne lampen har også en integrert lyskilde som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en egen lyskilde.


Med V-Tac 7W LED svart vegglampe kan du oppgradere interiøret og eksteriøret ditt på en enkel måte. Denne lampen er ideell for å skape en koselig atmosfære i stuen, soverommet eller på terrassen. Med den varme fargetonen og den høye lyskvaliteten vil du ikke angre på å ha investert i denne fantastiske lampen.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

486,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde133 mm.
Bredde67 mm.
MaterialeABS Plast