V-Tac 3W LED vegglampe
Hvit, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Stilig hvit vegglampe fra V-Tac.Denne V-Tac 3W LED vegglampen er et flott tillegg til ethvert hjem eller kontor. Med en effekt på 3W og behov for å kobles til 230V forsyning, er den enkel å installere og bruke. Med en lysstyrke på 300 lumen, gir den et jevnt spredt lys på 120 grader som vil lyse opp rommet på en fantastisk måte.

Denne vegglampen har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Det er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi en flott belysning i ethvert rom.

Vegglampen kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære i ethvert rom. Den vil passe perfekt i stuen, soverommet eller andre områder hvor man ønsker å slappe av og nyte det varme lyset.

Med dimensjoner på 220 x 80 x 200 mm og en IP20 vurdering, er denne vegglampen ikke vannbestandig. Den har en integrert lyskilde som gjør det enkelt å installere og bruke. Med sin stilige design og funksjonalitet, er denne V-Tac 3W LED vegglampen et flott valg når det kommer til å belyse hjemmet eller kontoret ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

484,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde80 mm.
Bredde220 mm.
Dybde200 mm.