V-Tac 4W LED svart vegglampe
Rund, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglampe i stilig tynt design.
Justerbar lyskjegle.
Farge: Hvit
Enkel installasjon.
Passer til bolig, hotell, restaurant, boligbelysning og lignende miljø.Produktbeskrivelse:

Denne 4W LED svarte vegglampen fra V-Tac er spesialdesignet for utendørsbruk. Med sin IP65-klassifisering er den motstandsdyktig mot vannsprut og regn, og er derfor perfekt for bruk på terrasser, verandaer eller hager.

Med en enkel og rund design passer denne vegglampen godt inn i enhver utendørsinnredning. Med dimensjonene 100 x Ø112 mm tar den heller ikke opp mye plass, og kan enkelt monteres på vegger eller gipshimlinger.

For å nyte godt av lyset fra denne lampen må den kobles til en 230V strømkilde. Med sin effekt på 4W gir den et sterkt og klart lys med en lysstyrke på 440 lumen. Dette lyset har en høy lysspredning på 90 grader, noe som gir en jevn og behagelig distribusjon av lyset i rommet.

Det er viktig å merke seg at denne lampen kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen rask og enkel. Du trenger ikke å bekymre deg for å finne og kjøpe en passende lyskilde.

Dette produktet har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Uansett om du bruker denne vegglampen til belysning av en terrasse eller hage, vil lyskvaliteten være tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Denne V-Tac vegglampen leveres med en varm hvit fargetone på 3000K. Denne fargetonen bidrar til å skape en avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset. Det gir rommet en koselig atmosfære som er perfekt for å slappe av eller sosialisere med venner og familie.

Samlet sett er denne V-Tac 4W LED svarte vegglampen den ideelle løsningen for utendørsbelysning. Med dens slitesterke og værbestandige design, sterke lysstyrke, behagelige lyskvalitet og enkel installasjon, vil den sørge for å oppfylle dine belysningsbehov på en pålitelig og effektiv måte.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

729,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke440 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50/60Hz
EnergiklasseE (A-G)
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Diameter112 mm.
MaterialeAluminium