V-Tac 5W LED grå vegglampe
Rund, justerbar spredning, IP65 utendørs, 230V, inkl. lyskilde

Moderne vegglamper tilgjengelig i slank og stilig design.
Justerbar strålevinkel.
Tilgjengelig i grå.
Enkel installasjon.
Egnet for Boligbelysning, hoteller, restauranter, resorts, boligbelysning og lignende miljø.Data om produktet:

5W LED - som erstatter 50W. Denne vegglampen bruker LED-teknologi som gjør den energieffektiv og kostnadseffektiv. Den erstatter en tradisjonell 50W lampe, noe som betyr at den bruker et betydelig lavere strømforbruk uten å gå på kompromiss med lysstyrken. Dette gjør den ideell for bruk utendørs hvor belysning er nødvendig, samtidig som det reduserer strømregningen din.

Merk: Vær oppmerksom på at lampen må kobles til en 230V forsyning. Sørg for at du har en egnet elektrisk installasjon før du installerer lampen.

Lysstyrke og spredning:

Denne vegglampen er utstyrt med en lysstyrke på 660 lumen. Den er utviklet for å gi et kontrollert lys med en justerbar spredning på 10-120 grader. Dette betyr at du kan endre lysspredningen etter behov, slik at du kan belyse specific områder eller objekter uten å blende omgivelsene. Lyskvaliteten er høy og har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne lampen vil være tilstrekkelig for de fleste behov når det gjelder lyskvalitet.

Fargetone på lyset:

Du har valget mellom to fargetoner for dette produktet: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). - Varm fargetone: Den varme hvite fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig stemning. Dette er ideelt for bruk i utendørsområder hvor du ønsker å skape en avslappende atmosfære, for eksempel i hagen eller på terrassen. - Nøytral fargetone: Den nøytrale hvite fargetonen gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset har verken blå eller gule toner, og sikrer dermed at opplyste objekter ser helt naturlige ut. Denne fargetonen passer godt for områder som krever god belysning, for eksempel utendørsområder hvor nøyaktighet og synlighet er viktig.

Dimensjoner og bruk:

Vegglampen har dimensjonene 115 x 100 mm og er designet for å kunne monteres på vegger. Den er IP65-klassifisert, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut og regn. Dette gjør den perfekt egnet for bruk utendørs, for eksempel på terrassen, i hagen eller på inngangspartiet. Vegglampen kommer med en integrert lyskilde, så du trenger ikke å kjøpe ekstra lyspærer.

Med den justerbare spredningen og de to valgbare fargetonene, er V-Tac 5W LED grå vegglampe et allsidig og funksjonelt valg for utendørs belysning. Den gir deg muligheten til å tilpasse belysningen etter dine behov og preferanser, samtidig som den er energieffektiv og har en høy lyskvalitet.
Populære tilleggskjøp:
- Dimbar driver til firkantet vegglampe - Triac dimmer, passer våre 5W firkantet vegglampe


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

412,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ved tilkjøp

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning10-120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V, 50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde100 mm.
Bredde115 mm.
MaterialeAluminium