V-Tac 12W LED svart vegglampe
IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde
V-Tac 12W LED svart vegglampe er et fantastisk tilskudd til ethvert hjem eller kontor. Med en effekt på 12W og en lysstyrke på 1100 lumen, kan du være sikker på at denne vegglampen vil gi deg den belysningen du trenger. Lysspredningen på 360 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør at du kan få den perfekte belysningen uansett hvor du plasserer lampen i rommet.


En av de beste egenskapene til V-Tac 12W LED svart vegglampe er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være trygg på at lampen vil gi deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en fantastisk belysning i ethvert rom.


Når det gjelder fargetone på lyset, finnes V-Tac 12W LED svart vegglampe i varm hvit (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Uansett om du ønsker å bruke lampen til å lage en avslappende atmosfære på soverommet, eller til å belyse stuen på en varm og innbydende måte, vil denne lampen være den perfekte løsningen.


V-Tac 12W LED svart vegglampe kommer i dimensjonene 260 x 125 x 55 mm, noe som gjør at den passer perfekt inn i ethvert rom. Det er viktig å merke seg at denne lampen ikke er vannbestandig, så det er viktig å plassere den på et tørt sted. Med sin stilige svarte design vil denne vegglampen være den perfekte tilføyelsen til ethvert hjem eller kontor, og vil gi deg den belysningen du trenger for å skape den perfekte stemningen i ethvert rom.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 055,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1100 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk12w
SpenningsintervallAC: 100-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde125 mm.
Bredde260 mm.
Dybde55 mm.