V-Tac 12W LED sensorlampe
Samsung LED chip, PIR sensor, IP20 innendørs, 230V, inkl. lyskilde

Energiforbruk - 80% mindre enn standardlys.
Ingen UV-stråling.
Ingen flimring.
Enkel installasjon.V-Tac 12W LED sensorlampe er en strålende løsning for deg som ønsker å spare energi og samtidig ha et godt og effektivt lys i hjemmet eller på kontoret. Denne lampen erstatter 60W og gir deg et lys med en lysstyrke på 800 lumen. Det er en høy lysspredning på 120 grader som sikrer en jevn fordeling av lyset i rommet.


En av de største fordelene med denne lampen er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og sikrer at du får et lys som ikke vil påvirke øynene dine negativt.


V-Tac 12W LED sensorlampe er utstyrt med en Samsung LED-chip og en 5-års produsentgaranti. Det er en flott investering som vil betale seg i det lange løp, og du kan være trygg på at du vil ha lys i mange år fremover.


Lampen kommer i tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Hver fargetone gir en annen effekt, og du kan velge den som passer best for ditt behov. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte arbeidsmiljøet uten blå eller gule toner. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær som brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 12W LED sensorlampe har dimensjoner på 60 x Ø290 mm og er ikke vannbestandig med en IP20-sertifisering. Det er en integrert lyskilde som gjør det enkelt å installere og bruke. Denne lampen er perfekt for deg som ønsker å ha en effektiv og holdbar lysløsning i hjemmet eller på kontoret.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

477,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 110-240V,50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde60 mm.
Diameter290 mm.
MaterialePVC laminert aluminium